Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Isolatie Vloer Cellulose

Geluidsisolatie

Zoek jij iemand die geluidisolatie aanbrengt in je huis? Casius brengt je in contact met Erkende isolatiespecialisten in jouw regio.

Word je gek van het gedrum van je buurman of de luide gesprekken die hij met zijn vrouw voert? Werkt het niet om even aan te kloppen en te vragen of het wat zachter kan? Geluidsisolatie kan je dan de stilte geven die je graag wenst. 

De isolatiespecialisten via Casius staan voor je klaar om je te helpen met het aanbrengen van geluidsisolatie. Wil je daarnaast misschien ook je gevel isoleren of je kruipruimte? Geen probleem daar helpen ze je ook graag bij. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je de geluidsisolatie wil laten aanbrengen? Wil je graag dat een isolatiespecialist bij je langskomt om alle vakkundige normen van het plaatsen van geluidsisolatie te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kostenoverzicht geluidsisolatie

De daadwerkelijk kosten zijn vrijwel altijd hoger dan alleen de genoemde vierkante meterprijzen omdat er vaak meer werkzaamheden bijkomen dan alleen het aanbrengen van de betreffende constructie. Hierbij valt te denken aan sloopwerk, herstelwerk, aanpassen elektra of loodgieterswerk, aanpassingen interieur, schilderwerk et cetera. In bepaalde gevallen kunnen eigenaren, ondernemers of personeel zelf ook het een en ander doen, wat de kosten uiteraard reduceert.

Onderstaande prijzen zijn indicatief, in euro’s per vierkante meter of andere eenheid, exclusief btw.

Let op: De isolatiespecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Onderdeel Omschrijving Kosten
Plafond Geluidwerend plafondsysteem met minerale wol en 2 x 12,5 mm gips €200 per m²
Plafond Geluidwerend plafondsysteem met minerale wol en 3 x 12,5 mm gips €225 per m²
Plafond Geluidwerend plafondsysteem met minerale wol en 2 x 12,5 mm gips. Met extra massaverzwaring tussen of tegen de balken €275 per m²
Plafond Geluidwerend plafondsysteem met minerale wol en 3 x 12,5 mm gips. Met extra massaverzwaring tussen of tegen de balken €300 per m²
Wanden Geluidwerend wandsysteem met minerale wol en 2 x 12,5 mm gipsplaten €100 per m²
Wanden Geluidwerend wandsysteem met minerale wol en 3 x 12,5 mm gipsplaten €125 per m²
Vloeren Geluidisolerende droge vloer (massaplaten op veer) €200 per m²
Vloeren Geluidisolerende natte vloer (beton, cement of anhydrietvloer op veer) €175 per m²
Beglazing Geluidwerende beglazing €150 - €350 per m²
Beglazing Aluminium voorzetramen met gelaagd glas €125 - €200 per m²
Begalazing Houten voorzetramen met dik gelaagd glas of geluidwerend dubbelglas €350 - €550 per m²
Ventilatie Geluiddempers op ventilatiedoorvoeren €2.500 per stuk
Absorptie Geluidabsorberende materialen €75 - €300 per m²

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Isolatie Glaswol

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Geluidsisolatie muren

Voor het aanbrengen van geluidsisolatie voor de muren is een voorzetwand de optie die het meest gebruikt wordt. Voor de muur plaatst de isolatiespecialist een frame waarop hij het isolatiemateriaal aanbrengt. Daarna werkt hij het netjes af. Vaak met gipsplaten waar een stuclaag overheen kan komen of verf of behang. 

Gaat het om een dunne wand? Dan is het verstandig om voor geluidsabsorberende isolatiematten te kiezen. De dichtheid van deze matten is hoog en het geeft extra gewicht aan de muur. Dit zorgt ervoor dat het geluid goed wordt geabsorbeerd. Er zijn ook sandwichpanelen die al geluidsabsorberend materiaal in de kern hebben.

Geluidsisolatie vloeren

Wanneer je de vloer laat isoleren dan los je vooral contactgeluid op. Contactgeluid ontstaat wanneer iemand bijvoorbeeld op hoge hakken loopt of meubels verschuift. De trilling die daardoor ontstaat verplaatst zich via de vloer en wanden naar de rest van het gebouw en zo heb jij er ook last van. Contactgeluid kan je tegengaan door geluidsisolatie van de vloer. 

Verschillende soorten geluidsisolatie voor vloeren 

Het is belangrijk dat het materiaal wat wordt gebruikt om te isoleren, sterk en veerkrachtig is. Om de akoestische eigenschappen niet te verliezen, mag het niet samengedrukt worden en het mag ook niet gaan vervormen. Welk materiaal het meest geschikt is hangt af van je vloer. Een betonvloer heeft door het zware gewicht bijvoorbeeld een ander soort isolatiemateriaal nodig dan een houten vloer. 

Isoleren met een zwevende dekvloer

Het beste is om geluidsoverlast bij de bron aan te pakken. Met een zwevende dekvloer voorkom je dat contactgeluid zich via de vloer kan verplaatsen naar het plafond van de verdieping lager. Een zwevende dekvloer kan je plaatsen op een bestaande betonvloer of op een houten vloer. Meestal bestaat de vloer uit een regelwerk dat wordt opgevuld met isolatiemateriaal. 

Een andere optie is speciale cementgebonden isolatieplaten die bovenop de bestaande vloer geplaatst worden. De platen zijn dubbel en absorberen goed de geluidstrillingen. Wel is het belangrijk dat er aan de randen van de vloer ook isolatie geplaatst wordt. Op deze manier staat de vloer akoestisch gezien los van de wanden.  

Geluidsisolatie voor een betonvloer

Een isolatie materiaal wat je vaak bij betonvloeren ziet zijn dunne matten van polyethyleenschuim of polyolefineschuim. Aan de onderkant heeft het akoestische isolatiemateriaal een soort piramidestructuur dat bestand is tegen het zware gewicht van een betonvloer. 

Geluidsisolatie voor een houten vloer 

Voor geluidsisolatie voor een houten vloer zijn er verschillende methodes. Het beste is om eerst de holle ruimte onder de planken te vullen met een minerale wol, zoals bijvoorbeeld glaswol. Het “klankkast effect” verminder je hiermee van de houten vloer en tegelijk krijg je thermische isolatie.

Achteraf kan je speciale geluidsisolerende matten leggen, zoals Isomat KE. Als afwerking kan er plaatmateriaal geplaatst worden (bijvoorbeeld OSB/ multiplex van 12 tot 14 mm dikte). Wil je nog een extra laag? Dan kan je schuimvlokkenplaten aanbrengen. 

Vloerverwarming

Wil je ook graag vloerverwarming? In de meeste gevallen kan dit probleemloos. De leidingen legt de vakman dan in een flexibel membraan op het isolatiemateriaal. De leidingen zullen nooit vastgezet worden aan de draagvloer, door het materiaal heen. Op deze manier krijg je namelijk weer contact.

Geluidsisolatie plafond

Heb je juist last van de bovenburen? Dan kan je ook je plafond laten isoleren. Dit kan bijvoorbeeld door een verlaagd plafond te plaatsen. Er komt dan een frame waar gipsplaten overheen geplaatst worden. De ruimte die tussen het oude en nieuwe plafond zit, wordt gevuld met geluidsisolatiemateriaal. 

Een andere optie is een plafond met trillingsdempers. Het plafond moet dan akoestisch ontkoppeld zijn van het huidige plafond. De contactgeluiden worden gedempt tussen de verdiepingen, door de dempers.

Glas

Naast geluidsisolatie van de vloeren en de muren is het aan te raden om te investeren in kwalitatief goed glas. Glas speelt namelijk ook een belangrijke rol in het tegenhouden van geluid van buitenaf. Glas met een hoog rendement heeft tegelijkertijd ook een goede thermische waarde. 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor geluidsisolatie

maandag 25 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Hoevelaken
zondag 24 september 2023

Plaatsen van geluidsisolatie

Ik zoek iemand die mijn plafond kan isoleren tegen geluid van de buurman. Ongeveer 46 m² liefst ook nog een muur van 20 m².


Isolatie Eindhoven
zaterdag 23 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Dit betreft dakisolatie van een bungalow uit 1972. Op de bovenverdieping is aan de binnenkant het plafond mooi afgewerkt en geplijsterd met spots. De enige vorm van isolatie is een dune glaswol matje dat op het vals plafond ligt. Is het mogelijk om zonder al te veel breek werk toch beter te isoleren? Door bijvoorbeeld door de houten platen onder dakpannen op het vals plafond een laag glaswol aan te brengen door in te spuiten? Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Bergen op Zoom
zaterdag 23 september 2023

Geluidsisolatie slaapkamer voorkant huis

Ik wil graag geluidsisolatie in mijn slaapkamer. Ons huis staat direct aan de straat en ik ervaar veel geluidsoverlast in mijn slaapkamer van het verkeer.


Isolatie Den Bosch
donderdag 21 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Plafond van appartement Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Rotterdam
donderdag 21 september 2023

Geluidsisolatie tussenwoning

Ik wil graag geluidsisolatie laten plaatsen om geluidoverlast van de buren te verminderen (harde muziek, luid praten).


Isolatie Apeldoorn
donderdag 21 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Tussenuur tussen 2 slaapkamers Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Amsterdam
woensdag 20 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

We zijn eigenaars van een benedenwoning en willen graag ons plafond in de slaapkamer akoestisch isoleren. Wij denken zelf aan de optie om de huidige plafond te slopen en isolatie (bijvoorbeeld steenwol) tussen de houten balken te plaatsen en vervolgens een nieuw plafond, al dan niet met trillingdempers, te plaatsen maar zijn uiteraard ook open voor andere opties. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Voorburg
woensdag 20 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

het gaat om geluidsisolatie naar de buren toe. dus niet om spouwmuur, want er zit geen spouw tussen... er moet dus een voorzetwand komen. normale gangbare plafondhoogte, ±10 meter lang. bovenverdieping idem. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden) Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Nijmegen
dinsdag 19 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

We hebben een koophuis (70m2) in centrum Utrecht. Hier ervaren we hinder van omgevingsgeluid wat resoneert binnenshuis. Zijn erg benieuwd wat hier tegen te doen is. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Utrecht
dinsdag 19 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

het pand is oorspronkelijk uit 1672 maar in 1989 in appartementen verbouwd. wij hebben veel geluidsoverlast van de bovenburen. KGI groep (kenniscentrum geluidsisolatie) heeft metingen verricht en de aanbeveling gedaan om onze plafonds te isoleren met ISOFLOC. wij zouden graag advies en offertes ontvangen over deze werkzaamheden bij ons (in centrum amsterdam). Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Amsterdam
dinsdag 19 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Voor een VvE in Den Haag met twee appartementen boven elkaar, zijn we op zoek naar offertes voor: 1. Verlaagd plafond, inclusief isolatie, bij de benedenwoning waardoor benedenwoning minder geluidsoverlast (met name contactgeluid) ervaart van bovenwoning. Inclusief het stucen van het nieuwe plafond. Circa 50m2 2. Verzwaren van de vloer in de bovenwoning (op de houten vloerdelen), inclusief het aanpassen van twee houten paneeldeuren en alle houten plinten aan de nieuwe hoogte en overbruggen van hoogteverschil naar de gang. Circa 55m2 Algemeen over de situatie: Woning uit 1912, houten balken en houten vloerdelen. Huidige vloer bovenwoning is een laminaatvloer met ondervloer 1cm die 10db geluid reduceert (zoals wettelijk nodig). Benedenwoning ervaart alsnog geluidsoverlast van kinderen die in bovenwoning wonen, dus VvE zoekt naar een oplossing. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Den Haag
maandag 18 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Het betreft de GELUIDSisolatie van de zoldervloer (ooit getransformeerd tot slaap/werkkamer) gelegen op de tweede verdieping van de woning aan de Kamerling Onnesstraat 24 te Apeldoorn. Het betreft een (dunne) houten vloer, om de 55cm. ondersteund door houten vloerbalken. Het kan gaan om isolatie aan de bovenzijde van de vloer OF aan de onderzijde ter plaatse van de 2 slaapkamers die daaronderliggen, tegen en onder die plafonds. Het gaat er om wat qua geluidswering het meest effectief is! Het beloopbare oppervlak van de zolderkamer bedraagt ca. 500 x 350 cm. Het oppervlak van de 2 onderliggende slaapkamers bedraagt elk ca. 300 x 350 cm. De plafonds van die 2 slaapkamers dienen sowieso aangepast danwel gewijzigd te worden omdat ze zijn afgewerkt met brandbare zachtboardplaten. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Apeldoorn
maandag 18 september 2023

Buitengevel isoleren

Ik ben op zoek naar zeer effectieve geluidsisolatie bij een gangmuur tussen mijn buren en mijzelf. Je kunt letterlijk gesprekken horen die plaats vinden in de gang. Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Haarlem
woensdag 13 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Minder dan 10 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Amsterdam
woensdag 13 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Wij hebben een hotel en willen de geluidsoverdracht tussen de verschillende kamers minimaliseren. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Eibergen
maandag 11 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik heb mijn vloer 10 jaar gelede. geïsoleerd met glaswol. Onze kinderen kunnen ons helaas bijna woordelijk verstaan en ze kunnen hierdoor niet slapen. Dan mijn plafond geïsoleerd worden zonder dat het plafond eruit moet? Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Loosdrecht
maandag 11 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Amsterdam
dinsdag 05 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Den Haag
dinsdag 05 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Horeca zaak waarbij overlast bij de bovenburen is. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Assen
dinsdag 05 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

geluidsisolatie tussen 1e verdieping en Zolder vloer met balken, gaat om ongeveer 36m2 vloer moet via onderen (gipsplafond) gevuld worden. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Breda
dinsdag 05 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Graag willen we onze slaapkamer laten isoleren tegen geluidsoverlast van buren (geluiden badkamer, stemmen) Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Zaandam
dinsdag 05 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik heb veel last van de voetstappen en het geschuif van meubels van mijn bovenburen. Daarnaast ook van luide stemmen. Zowel last dus van contactgeluid als luchtgeluid. Mijn bovenburen willen helaas niets doen in hun gedrag dan wel de vloer, dus ik wil mijn plafond laten isoleren tegen het geluid. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Amsterdam
maandag 04 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Geluidsstudio. Plafond is laag. Tussen de balken tot aan vloer 2,23 m en vloer tot aan (draag)balken 2,06 m. Ik wil zo min mogelijk hoogte verliezen. Overweeg tussen de balken laag glaswol, laag steenwol en gipsplaat (tussen de balken. Daaronder hangen (1 cm eronder) gipsplaten hangend aan rubber (trillingsdempers) aan de balken zodat geen danwel zo min mogelijk contact met plafond (balken) wordt gemaakt. Daarnaast moeten ook de muren geïsoleerd worden. In samenspraak met geluidsmensen in eerste instantie tegen de muur glaswol, dan lucht (5 cm) en dan geperste steenwolplaten in rachels (metaal?) en daar tegenaan gipsplaats (dubbel?) Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/fefcbe9b-6e4e-495a-9bdb-e51126154261/assets Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Amstelveen
maandag 04 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Hazerswoude Rijndijk
maandag 04 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Trapgat draagt veel geluid van de onderburen en buren naast ons door Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Rotterdam
maandag 04 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Meer dan 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Rotterdam
maandag 04 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Stemmen en tv-geluid buren buitenhouden. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Zutphen
maandag 04 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Veel geluidsoverlast van buren (luchtgeluid) zowel links als rechts. Al cellulosevlokken ingespoten tussen houten vloer en plafond, maar niet gewenste resultaat. Nu mogelijk spouwmuur isoleren, voorzetwand of verlaagd plafond? Benieuwd naar de opties. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Eindhoven
maandag 04 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Voorzetwand plaatsen voor eensteens tussenmuur buren ivm optimale geluidsisolatie pianogeluidsoverdracht. Muur is ongeveer 11m2 en heeft twee contactdozen die dan ook verlengd moeten worden. Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Groesbeek
Offertes aanvragen