Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Den Bosch

Isolatie - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Den Bosch?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Den Bosch aanvragen

Recente opdrachten uit Den Bosch

maandag 03 oktober 2022

Plafond termisch isoleren (40m2)

Tussen zoldervloer (op houten balken) en plafond van 3 kamers (Knauf supafil) glaswol inspuiten 16cm dik voor verbetering isolatie. In zoldervloer kunnen gaten geboord worden in OSB plaat. Via zolderraam op 7 meter hoogte moet slang naar binnen. Blower kan buiten in voortuin geplaatst worden tegen het huis. Het gaat om 40m2 thermische isolatie.


Isolatie Den Bosch
maandag 26 september 2022

65 m2 plafond isoleren

Ik wil graag mijn plafond thermisch en akoestisch isoleren van 65 m2 of hier advies over van vakman of beiden mogelijk is. Het gaat om een appartement.


Isolatie Den Bosch
maandag 22 augustus 2022

Buitengevel isoleren

Ik wil graag gevelisolatie laten aanbrengen. Ik weet niet zeker of het nodig is, maar graag iemand die even komt kijken. Ik heb daardoor ook geen idee om hoeveel m2 het gaat.


Isolatie Nieuwkuijk
maandag 25 juli 2022

Spouwmuur isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn woning. Woning komt uit 2000


Isolatie Hedel
dinsdag 12 juli 2022

Gevel vocht vrij maken (30m²)

Vocht doorslag in oude steense achtergevel, die is vaker gerenoveerd maar niet goed gegaan. Het blijft vocht doorgeven. Nu zoek ik een vakman die dit probleem voor mij kan verhelpen. Graag hoor ik de mogelijkheden. De achtergevel heeft een oppervlakte van ongeveer 30m2.


Isolatie Kerkdriel
zondag 26 juni 2022

Vloer voorzien van geluidsisolatie

Ik woon in de bovenste laag van een tweedaagse woning. Onder mijn pvc-vloer ligt een houten vloer, daaronder zit de scheiding tussen mijn woonlaag en die van de benedenbuurvrouw. Ik zou hiertussen graag isolatie willen laten aanbrengen, maar niet te veel van de huidige vloer kapot willen maken. Gaat om 50m². Daarnaast wil ik graag weten wat voor werkzaamheden er verricht moeten worden om de isolatie aan te kunnen brengen, en ik ben daarom heel benieuwd naar de toestand van de vloer na het isoleren. In de zomervakantie mogen de werkzaamheden plaatsvinden.


Isolatie Den Bosch

Isolatie in regio Den Bosch

Andere klussen in Den Bosch

Offertes aanvragen