Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Den Bosch

Isolatie - Den Bosch

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Den Bosch?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Den Bosch aanvragen

Recente opdrachten uit Den Bosch

vrijdag 13 november 2020

Muren laten isoleren

Wij hebben een woning gekocht uit 1928 met een dunne spouwmuur zonder isolatie maar die aan de buitenzijde is geschilderd (waarschijnlijk dampdicht). Nu is het ruim en groot genoeg en willen we het originele uiterlijk van het huis behouden, daar willen we het van de binnenkant isoleren met voorzetwanden. Nu hoor en lees ik veel verschillende berichten over de mogelijkheden van isoleren vanwege de dampdichte laag op de buitenkant. Het liefst wil ik de woning goed isoleren om zo geen aardgas meer nodig te hebben. Maar ik wil natuurlijk niet met vochtproblemen of houtrot komen te zitten. Om die reden ben ik zeer benieuwd wat de mogelijkheden zijn. In totaal gaat het om 200 m2. Hopelijk kunt u me hiermee helpen.


Isolatie
woensdag 21 oktober 2020

Wand isoleren

Ik ervaar zeer veel overlast van de buren bijvoorbeeld harde tv geluiden en of muziek deels omdat ik hele dunne muren heb. Gaat ongeveer om 15 m2.


Isolatie
dinsdag 20 oktober 2020

Woonkamer isoleren

Spuit isolatie aanbrengen op muur van de woonkamer, buitengevel aan de binnenzijde. Zolder : spuitislotie aanbrengen aan de binnenzijde op de muur. Totale oppervlakte 26m² afwerking word zelf uitgevoerd, geen gipsplaten. Soort isolatie: wat mogelijk is ivm kleine oppervlakte, pu of glas of andere vlokken.


Isolatie
Offertes aanvragen