Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Den Bosch

Isolatie - Den Bosch

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Den Bosch?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Den Bosch aanvragen

Recente opdrachten uit Den Bosch

dinsdag 09 maart 2021

100m² buitenzijde isoleren en stucen

Ik wil aan de buitenkant van mijn woning laten isoleren en laten stucen. Het gaat om 100m². Het gaat om thermisch isoleren. Stucen graag spachtelputz.


Isolatie
zondag 14 februari 2021

Balkenplafond isoleren (100 m2)

Circa 100m² balkenplafond (= reeds uitgestrookt) 60 m² balkhout 170 mm hoog en 40 m² balkhout 200 mm hoog. Graag volledig isoleren en gipsplaten plaatsen. Het gaat om thermische isolatie. Het is een nieuwbouwproject.


Isolatie
vrijdag 13 november 2020

Muren laten isoleren

Wij hebben een woning gekocht uit 1928 met een dunne spouwmuur zonder isolatie maar die aan de buitenzijde is geschilderd (waarschijnlijk dampdicht). Nu is het ruim en groot genoeg en willen we het originele uiterlijk van het huis behouden, daar willen we het van de binnenkant isoleren met voorzetwanden. Nu hoor en lees ik veel verschillende berichten over de mogelijkheden van isoleren vanwege de dampdichte laag op de buitenkant. Het liefst wil ik de woning goed isoleren om zo geen aardgas meer nodig te hebben. Maar ik wil natuurlijk niet met vochtproblemen of houtrot komen te zitten. Om die reden ben ik zeer benieuwd wat de mogelijkheden zijn. In totaal gaat het om 200 m2. Hopelijk kunt u me hiermee helpen.


Isolatie
Offertes aanvragen