Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Deventer

Isolatie - Deventer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Deventer?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Haarle gem. Hellendoorn, Harfsen, Heeten, Holten, Kring van Dorth, Lettele, Nieuw Heeten, Nijbroek, Oene, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wilp of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Deventer aanvragen

Recente opdrachten uit Deventer

zaterdag 26 december 2020

Muren isoleren

Ik wil graag de muren aan de binnenkant laten isoleren. Gaat ongeveer om 30 m2. We hebben wel een spouw maar die schijnt te smal te zijn. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
donderdag 12 november 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Tijdens een recente zolder verbouwing is door de aannemer een geluidswerende kamer gebouwd. Die blijkt echter niks te doen. Spraak gaat verstaanbaar door de wand en elk stukje tekst van de muziek is verstaanbaar. Broddelwerk dus. Wat mij betreft kan of de bestaande muur opnieuw worden gezet of daar kan iets tegenaan. Als het maar beduidend stiller wordt dan nu. Het gaat om 10 m2.


Isolatie
maandag 12 oktober 2020

Huis voorzien van geluidsisolatie

Veel geluidsoverlast van buren (muziek). Het bouwjaar van de woning is 1939. Betreft een tussenwoning. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman.


Isolatie
Offertes aanvragen