Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schutting composiet

Composiet schutting

Composiet schutting

Composiet schuttingen worden gemaakt van kunststof en hout, of van kunststof en bamboe. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vind hieronder meer informatie.

Ben je op zoek naar een duurzame omheining voor je tuin? Een composiet schutting combineert het beste van twee werelden. Deze tuinomheining is namelijk gemaakt van kunsthars gecombineerd met houtvezels en dat heeft veel voordelen. Hieronder vind je meer over de soorten en de prijzen.

Welke composietsoorten zijn er?

Voor een composiet schutting kan je vaak kiezen uit twee verschillende soorten. Een is van kunststof gemengd met hout en de andere is een combinatie van kunststof en bamboe. Deze laatste optie is de hardste en sterkste van de twee, maar ook de duurste. De uitvoering van de tuinafscheiding zijn er in de kleuren grijs, antraciet en bruin. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook, al is dat niet heel gangbaar. Panelen zijn er in de afmetingen 180 x 180 cm en 90 x 180 cm.

Wat kost een composietschutting?

De prijs van de composietschutting is afhankelijk van de afmetingen, de kwaliteit en de samenstelling. De plaatsingskosten komen er ook nog bij. Om ervoor te zorgen dat je schutting een maximale levensduur heeft, kun je het beste voor een composietschutting kiezen van een bekend merk. Het composiet zal niet vervormen of kromtrekken in de zon. Bij imitatieproducten gebeurt dit vaker. In het onderstaande tabel vind je een prijsindicatie als je kiest voor een composietschutting. De bedragen zijn inclusief btw, maar exclusief plaatsing.

Composietsoort Prijs per 180 bij 180 cm paneel
Houtvezel en kunststof €120 - €400
Bamboevezel en kunststof €150 - €450

Wil je een prijsopgave op maat, passend bij jouw wensen en situatie? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen