Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Composiet schutting laten plaatsen

Composiet schutting laten plaatsen kosten

Zoek je iemand om je composiete schutting te laten plaatsen? Vind hier alle informatie of de kosten en ontvang gratis offertes van erkende hoveniers.

Offerte composiet schutting laten plaatsen

Ben je op zoek naar een duurzame omheining voor je tuin? Een composiet schutting combineert het beste van twee werelden. Deze tuinomheining is namelijk gemaakt van kunsthars gecombineerd met houtvezels en dat heeft veel voordelen. 

De hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een composietschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een composietschutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een oprit. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of het aanleggen van je tuin. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Welke composietsoorten zijn er?

Voor een schutting van composiet kan je vaak kiezen uit twee verschillende soorten. Een is een kunststof schutting gemengd met hout en de andere is een combinatie van kunststof en bamboe. Deze laatste optie is de hardste en sterkste van de twee, maar ook de duurste. De uitvoering van de tuinafscheiding zijn er in de kleuren grijs, antraciet en bruin. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook, al is dat niet heel gangbaar. Panelen zijn er in de afmetingen 180 x 180 cm en 90 x 180 cm.

Ook kun je kiezen uit verschillende merken, bijvoorbeeld een Elephant schutting. 

Composiet schutting op maat?

Wil je een composiet schutting op maat laten maken? Casius brengt je in contact met een erkende specialist in jouw regio die een composieten schutting op maat verzorgt. 

Composietschutting prijzen

De prijs van de composietschutting is afhankelijk van de afmetingen, de kwaliteit en de samenstelling. De plaatsingskosten komen er ook nog bij. Om ervoor te zorgen dat je schutting een maximale levensduur heeft, kun je het beste voor een composietschutting kiezen van een bekend merk. Het composiet zal dan niet vervormen of kromtrekken in de zon. Bij imitatieproducten gebeurt dit vaker. In het onderstaande tabel vind je een prijsindicatie als je kiest voor een composietschutting. De bedragen zijn inclusief btw, maar exclusief plaatsing.

Composietsoort Prijs per 180 bij 180 cm paneel
Houtvezel en kunststof €120 - €400
Bamboevezel en kunststof €150 - €450

Offerte composiet schutting laten plaatsen in jouw buurt

Recente aanvragen voor laten plaatsen composiet schutting plaatsen

dinsdag 12 september 2023

Composiet schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een houtvezel composieten schutting kan plaatsen. 1.80 m hoog, 4.0 m breed. Voorkeur kleur monumenten groen.


Klussen Arnhem
vrijdag 01 september 2023

Composiet schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een composiet schutting kan plaatsen


Klussen Schiedam
maandag 31 juli 2023

Composiet schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die onze schutting kan vervangen door een composiet schutting. Het betreft een schutting van 8 meter lang, zonder hoeken.


Klussen Den Haag
zaterdag 22 juli 2023

Composiet schutting op stenen muurtje aan met bouw geplaatst metalen hekwerk.

Vervanging houten schutting


Bouw en nieuwbouw Hoogvliet Rotterdam
woensdag 05 juli 2023

composiet schutting

Ik heb ongeveer 10 elementen van elk 180/190cm breed en 160/170cm hoog nodig. Met daarbij de benodigde elementen zoals kop en eind, boven, onderkant en palen. Dit dient geplaatst te worden op een laag muurtje en hier dan bevestiging "beslag"? oid. Uitgevoerd in houtnerf structuur (grenen of soortgelijk, lichte kleur).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
dinsdag 20 juni 2023

composiet schutting plaatsen

plaatsen composiet schutting. 44. meter met 2 hoeken en een poort


Klussen Breda

Offerte composiet schutting laten plaatsen

Offertes aanvragen