Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schutting composiet

Composiet schutting

Composiet schuttingen worden gemaakt van kunststof en hout, of van kunststof en bamboe. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vind hieronder meer informatie.

Ben je op zoek naar een duurzame omheining voor je tuin? Een composiet schutting combineert het beste van twee werelden. Deze tuinomheining is namelijk gemaakt van kunsthars gecombineerd met houtvezels en dat heeft veel voordelen. 

De hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een composietschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een composietschutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een oprit. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of het aanleggen van je tuin. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een composietschutting wilt laten plaatsen? Wil je graag dat een hovenier bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in!

Welke composietsoorten zijn er?

Voor een schutting van composiet kan je vaak kiezen uit twee verschillende soorten. Een is een kunststof schutting gemengd met hout en de andere is een combinatie van kunststof en bamboe. Deze laatste optie is de hardste en sterkste van de twee, maar ook de duurste. De uitvoering van de tuinafscheiding zijn er in de kleuren grijs, antraciet en bruin. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook, al is dat niet heel gangbaar. Panelen zijn er in de afmetingen 180 x 180 cm en 90 x 180 cm.

Ook kun je kiezen uit verschillende merken, bijvoorbeeld een Elephant schutting. 

Composiet schutting op maat?

Wil je een composiet schutting op maat laten maken? Casius brengt je in contact met een erkende specialist in jouw regio die een composieten schutting op maat verzorgt. 

Wat kost een composietschutting?

De prijs van de composietschutting is afhankelijk van de afmetingen, de kwaliteit en de samenstelling. De plaatsingskosten komen er ook nog bij. Om ervoor te zorgen dat je schutting een maximale levensduur heeft, kun je het beste voor een composietschutting kiezen van een bekend merk. Het composiet zal dan niet vervormen of kromtrekken in de zon. Bij imitatieproducten gebeurt dit vaker. In het onderstaande tabel vind je een prijsindicatie als je kiest voor een composietschutting. De bedragen zijn inclusief btw, maar exclusief plaatsing.

Composietsoort Prijs per 180 bij 180 cm paneel
Houtvezel en kunststof €120 - €400
Bamboevezel en kunststof €150 - €450

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een composiet schutting

woensdag 11 mei 2022

Composiet schutting plaatsen ~23m

Het gaat om een u vormige tuin zonder achterdeur van 9 meter rechts, 5 meter voor, 9 meter links. Modulair schutting bankai composiet 180 hoog. Palen antraciet met houten kern van 270x7x7. De aanschaf van de schutting wil ik door de vakman laten gebeuren. Er hoeft niks meer verwijdert te worden. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
dinsdag 10 mei 2022

Composiet vlonder op patio's aanleggen (~30m2)

Het huis heeft twee patio’s; een op de eerste verdieping van ongeveer 18,5m2 en een op de tweede van ongeveer 12 m2. Composiet terras met planken van ongeveer 15 cm breed in een lichte kleur laten aanleggen. Om praktische reden (schilderwerk kozijnen) dient er aan alle vier de kopse kanten een plank dwars worden gelegd. Ook moet vooraf het houten terras worden verwijderd. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eindhoven
maandag 09 mei 2022

Schutting plaatsen

Onze oude schutting moet eruit en een nieuwe Modulair Schutting Antraciet Composiet erin. Graag wat advies en info verder.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stompetoren
donderdag 05 mei 2022

Composiet schutting plaatsen 15 m lang

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een composiet schutting van 15m lang. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stein
donderdag 28 april 2022

Terrasdek aanleggen en houten schutting(5m lang) vervangen

We willen in de tuin een houten, maar liefst composieten, terrasdek aanleggen. Ongeveer 3 bij 4,5 meter. Tuin loopt iets af, het terras is dan wat verhoogd. Daarnaast moet de schutting vervangen worden. Deze is ongeveer 5 meter lang. Houten schutting. Qua wie de


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 25 april 2022

Veranda voorzien van composiet vlonderplanken 20m2

Ik zoek een vakman die de veranda (20 m2) kan voorzien van composiet vlonderplanken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alkmaar
maandag 25 april 2022

Composiet vlonder aanleggen (~85m2)

Ik ben opzoek naar iemand die een IPE of composiet vlonder kan aanleggen rondom mijn zwembad van +-85m2. Het moet geplaatst worden rond de tweede week van mei. Graag een offerte met een vaste prijs alles inclusief mailen, niet bellen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Losser
maandag 25 april 2022

Composiet schutting plaatsen ~34m

Het gaat om ongeveer 34 strekkende meter schutting. Wij willen een composiet schutting. Ons huis is een tweekapper en met de buren waar we niet 'vastzitten' zit een een doorloop. Bij deze doorloop moeten twee deuren worden geplaatst 1 naar iedere tuin. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 18 april 2022

Tuindeur kopen en plaatsen

Composiet tuindeur kopen en plaatsen. Dus deur afmeten en plaatsen. 192 lang 3,90 breed ik heb het zelf afgemeten maar weet niet of dit de correcte afmetingen zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 18 april 2022

Composiet vlonder aanleggen op balkon (4m2)

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een composiet vlonder op balkon van 336x120cm. De nerf willen we graag in de breedte hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 18 april 2022

Composiet vlonder aanleggen (21m2)

Ik zoek een hovenier die voor mij een composiet vlonder kan aanleggen onder mijn overkapping. De oppervlakte is ongeveer 21m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
maandag 18 april 2022

Plaatsen van een composiet vlonder (~23m2)

Mijn aanvraag betreft het plaatsen van een vlonder. Composiet op picket palen. Afmeting is 3,5mX6,5m. ! Hoek dient iets schuin te worden afgewerkt en een plint geplaatst aan de voorzijde (6,5m)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Loosdrecht
maandag 11 april 2022

Tuin aanleggen

Momenteel ligt er een betonvloer in de tuinoverkapping waar ik graag een mooi afgewerkte vloer op wil hebben voor een redelijke prijs. 2 a 3 duizend euro. 22m2. Te denken valt aan betonvloer strakker maken en coaten en/of verven. Of bv een composiet of houten vlondervloer. Ook sta ik open voor andere ideeen zo lang het maar een nette vloer wordt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen
maandag 11 april 2022

Vlonder aanleggen

Geïnteresseerd in composiet vlonder voor een loggia ca 15 m2 graag incl leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 07 april 2022

Huidige composiet vlonderplanken + houten onderstel terras vervangen

Vernieuwen/vervangen van het bestaand composiet vlonders terras bij de woning. Het terras heeft nu een houten onderstel en deze willen wij ook vervangen voor aluminium. Het zal gaan om zo'n 23m2. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 07 april 2022

Composiet vlonder aanleggen op balkon (~8m2)

Ik zoek een vakman die mijn balkon, van 4.08 m lang bij 2.12 m breed, kan bekleden met composiet planken. Gelieve een goede kwaliteit composiet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 05 april 2022

Kliktegels aanleggen

Wij overwegen om 30 x 30 composiet kliktegels in een lichte kleur te laten plaatsen op onze balkon. Het gaat om onze balkon van 9.50 meter lang en 210 breed voor de eerste 5.65 meter de laatste 3.80 meter is 1.20 breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Son
dinsdag 29 maart 2022

Composiete planken aanleggen

De grond moet worden geëgaliseerd. Composiet terrasplanken worden gedaan met planken van 5 meter. In totaal 25 vierkante meter. 5 meter bij 5 meter. We hebben de planken nog niet gekocht. We willen de installatie zo snel mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 29 maart 2022

Composiet terras aanleggen (~16m2)

Ik zoek een vakman voor het laten plaatsen van een composiet terras, oppervlakte 16m2. Planken donker en in een lengte van 3m. Offerte van de aanschaf van een complete terras + plaatsing en eentje zonder het plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
dinsdag 29 maart 2022

Vlonder aanleggen

Het betreft een rechthoekige galerij van 10 meter lang en 1,90 meter breed. De vloer is van beton. We opteren voor semi-massieve composiet vlonderplanken van 24,2 x 2,1 cm van bijv. Megawood. Kleur nader te bepalen. Offerte s.v.p. inkl. alle materialen en legkosten en BTW. Het betreft 19 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
maandag 28 maart 2022

Schutting plaatsen en tuin renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn tuin en het vervangen van mijn schutting. Tuin (60 m2) graag onderhoudsvrij en een composietschutting van ca. 15m. Probleem is grondverzakking. Onder het houten terras ligt nog het oude stenen terras. De tussenruimte is ca. 20cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almere
maandag 28 maart 2022

Schutting plaatsen (7,5m)

Het gaat om een schutting tussen 2 nieuwbouwwoningen die 2 jaar oud zijn. De afstand is plus minus 7,5 mtr. Er staat al een schutting van 180x180 composiet standaard door woningstichting geplaatst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
maandag 21 maart 2022

Schutting plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schutting. Schutting van 14 m inclusief deur. Wil een schutting van hout of composiet ( antraciet kleur)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mill
vrijdag 18 maart 2022

Composiet vlonder aanleggen op dakterras (~50m2)

Ik heb nu een hardhouten dakterras, van ongeveer 50 m2. Nu wil ik graag de vlonders van composiet hebben. Ik zoek hier een vakman voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
vrijdag 18 maart 2022

Een nieuwe composieten schutting plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een composiet schutting van 10,5 meter lang en 2 meter hoog. Benodigde materialen meenemen door vakman, geen oude materialen verwijderen en de de schuttingplanken moeten verticaal geplaatst worden. Met een vriendelijke groet, I.M. Brouwer


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 14 maart 2022

Tuin aanleggen

Een composiet balkonvloer laten leggen op een balkon van 16,25m2 (5,250x3,090). Betreft een balkon van een nieuwbouwwoning die in juni/juli opgeleverd gaat worden. Plaatsing verwacht juli 2021. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 14 maart 2022

Tuin aanleggen

Wij willen een vlonder terras laten plaatsen van 18m2 (6 bij 3 meter). Waar de vlonders komen liggen momenteel tegels. Graag maken wij gebruik van composiet vlonders. Deze moeten nog worden aangeschaft + toebehoren (eventueel Prodeck, holkamer bankiraibruin). Dit bespreek ik graag verder met u. Ik hoor graag wat uw vraagprijs per m2/uurtarief is en binnen welk tijdsbestek dit eventueel te realiseren is. Alvast bedankt. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud IJsselstein
maandag 14 maart 2022

Plaatsen composiet schutting

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen en de oude laten opruimen. De schutting moet 22 meter lang worden in de kleur antraciet grijs. Composietschermen van 1.80 x 1.80, stevige palen b.v. aluminium. Zie foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
vrijdag 11 maart 2022

Oprit opnieuw bestraten en +/- 30 meter composiet schutting plaatsen (met 2 deuren)

Graag zou ik aan de zijkant van de woning een nieuwe composiet schutting geplaatst willen hebben. Er dient wel een "verhoging" gemaakt te worden, anders staat de schutting te laag. Blokken voor de "verhoging" zijn aanwezig, maar de composiet schutting (en 2 deuren) moeten geleverd worden. Op de palen van de schutting dient een lamp geplaatst te worden. De lampen zijn aanwezig, de bekabeling dient geleverd te worden. Daarnaast willen wij de oprit ook opnieuw bestraat worden, hiervoor dienen +/- 20 nieuwe (80x80) tegels geleverd te worden, waarin een LED lamp gemonteerd dient te worden. De overige tegels dienen opnieuw gebruikt te worden. De oprit is +/- 60 m2 groot. Daarnaast dient er in de achtertuin nog wat kleine zaken te gebeuren. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we dit doornemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
woensdag 09 maart 2022

Tuin aanleggen

Graag advies voor plan van aanpak. En advies voor materiaal en de omheining. Een houten of composiet vlonder vloer lijkt ons mooi. Een houten of stalen(met glas) omheining lijkt ons ook mooi. Het terras is op een garage dak dat aan het huis op de 1e verdieping grens. Op de begane grond is een bedrijf gevestigd. De woning is de 1e en 2e verdieping. Op de eerste verdieping zijn openslaande deuren naar het terras. Dat terras heeft nu alleen nog dakbedekking. We willen graag dat buren ons toestemming geven. En dat we een vergunning krijgen bij gemeente Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
Offertes aanvragen