Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Composiet schutting laten plaatsen

Composiet schutting laten plaatsen kosten

Zoek je iemand om je composiete schutting te laten plaatsen? Vind hier alle informatie of de kosten en ontvang gratis offertes van erkende hoveniers.

Offerte composiet schutting laten plaatsen

Ben je op zoek naar een duurzame omheining voor je tuin? Een composiet schutting combineert het beste van twee werelden. Deze tuinomheining is namelijk gemaakt van kunsthars gecombineerd met houtvezels en dat heeft veel voordelen. 

De hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een composietschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een composietschutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een oprit. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of het aanleggen van je tuin. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Welke composietsoorten zijn er?

Voor een schutting van composiet kan je vaak kiezen uit twee verschillende soorten. Een is een kunststof schutting gemengd met hout en de andere is een combinatie van kunststof en bamboe. Deze laatste optie is de hardste en sterkste van de twee, maar ook de duurste. De uitvoering van de tuinafscheiding zijn er in de kleuren grijs, antraciet en bruin. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook, al is dat niet heel gangbaar. Panelen zijn er in de afmetingen 180 x 180 cm en 90 x 180 cm.

Ook kun je kiezen uit verschillende merken, bijvoorbeeld een Elephant schutting. 

Composiet schutting op maat?

Wil je een composiet schutting op maat laten maken? Casius brengt je in contact met een erkende specialist in jouw regio die een composieten schutting op maat verzorgt. 

Composietschutting prijzen

De prijs van de composietschutting is afhankelijk van de afmetingen, de kwaliteit en de samenstelling. De plaatsingskosten komen er ook nog bij. Om ervoor te zorgen dat je schutting een maximale levensduur heeft, kun je het beste voor een composietschutting kiezen van een bekend merk. Het composiet zal dan niet vervormen of kromtrekken in de zon. Bij imitatieproducten gebeurt dit vaker. In het onderstaande tabel vind je een prijsindicatie als je kiest voor een composietschutting. De bedragen zijn inclusief btw, maar exclusief plaatsing.

Composietsoort Prijs per 180 bij 180 cm paneel
Houtvezel en kunststof €120 - €400
Bamboevezel en kunststof €150 - €450

Offerte composiet schutting laten plaatsen in jouw buurt

Recente aanvragen voor laten plaatsen composiet schutting plaatsen

zaterdag 11 maart 2023

Plaatsing composietschutting tussen 5 terrassen

Mijn aanvraag betreft het plaatsen van een compositieschutting tussen 5 terrassen die aan elkaar grenzen. Tussen deze terassen een composietschutting kleur antraciet plaatsen. Ondergrond is hout. Palen zijn niet nodig. Bevestiging aan huis en bestaande draagpalen. Diepte terrassen: 2.5 meter. Gewenste hoogte; zowel 1 meter als 1.80 meter.


Klussen Hoofddorp
maandag 06 februari 2023

Composiet schutting plaatsen

Wij zouden een schutting (liefst composiet of kunststof) willen laten plaatsen rond onze nieuwbouw woning. We willen een partij die de materialen levert en de schutting installeert. Gaat om ongeveer 80 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
zondag 25 september 2022

Nieuwe composiet schutting plaatsen

Schutting geplaatst tussen woning en schuur, word gedeeld met buren. Totale lengte is 4.6m met hoogte van 1.8m. Planken horizontaal op elkaar plaatsen (stapelsysteem). Composiet planken met antracieten betonnen palen er tussen. De huidige schutting verwijderen zelf. De aankoop van de nieuwe schutting willen wij laten doen door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
zaterdag 20 augustus 2022

Oude houten palen verwijderen en composiet schutting plaatsen

Schutting bestaat uit 3 panelen, waarvan er 1 ingekort moet worden. Ingekorte delen worden gebruikt voor een lage afscheiding (2 planken hoog). Oude houten palen moeten verwijderd worden. Schutting materiaal en palen zijn reeds aanwezig. Betreft dus het plaatsen. Lokatie vanuit parkeerstrook bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenaar
donderdag 02 juni 2022

Schutting plaatsen composiet

Het plaatsen van een composiet schutting van 14 m met 1 hoek en een poort. Graag modern


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
donderdag 02 juni 2022

Houten schutting vervangen door composiet/kunststof

Ik wil mijn houten schutting vervangen door een composiet of kunststof schutting. Ik weet niet de precieze afmetingen. Oude schutting moet worden afgebroken en afgevoerd als mijn buren ook van de schutting af willen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Monnickendam

Offerte composiet schutting laten plaatsen

Offertes aanvragen