Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schutting composiet

Composiet schutting

Composiet schutting

Composiet schuttingen worden gemaakt van kunststof en hout, of van kunststof en bamboe. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vind hieronder meer informatie.

Ben je op zoek naar een duurzame omheining voor je tuin? Een composiet schutting combineert het beste van twee werelden. Deze tuinomheining is namelijk gemaakt van kunsthars gecombineerd met houtvezels en dat heeft veel voordelen. 

De hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een composietschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een composietschutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een oprit. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of het aanleggen van je tuin
Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een composietschutting wilt laten plaatsen? Wil je graag dat een hovenier bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in!

Welke composietsoorten zijn er?

Voor een schutting van composiet kan je vaak kiezen uit twee verschillende soorten. Een is een kunststof schutting gemengd met hout en de andere is een combinatie van kunststof en bamboe. Deze laatste optie is de hardste en sterkste van de twee, maar ook de duurste. De uitvoering van de tuinafscheiding zijn er in de kleuren grijs, antraciet en bruin. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook, al is dat niet heel gangbaar. Panelen zijn er in de afmetingen 180 x 180 cm en 90 x 180 cm.

Ook kun je kiezen uit verschillende merken, bijvoorbeeld een Elephant schutting. 

Composiet schutting op maat?

Wil je een composiet schutting op maat laten maken? Casius brengt je in contact met een erkende specialist in jouw regio die een composieten schutting op maat verzorgt. 

Wat kost een composietschutting?

De prijs van de composietschutting is afhankelijk van de afmetingen, de kwaliteit en de samenstelling. De plaatsingskosten komen er ook nog bij. Om ervoor te zorgen dat je schutting een maximale levensduur heeft, kun je het beste voor een composietschutting kiezen van een bekend merk. Het composiet zal niet vervormen of kromtrekken in de zon. Bij imitatieproducten gebeurt dit vaker. In het onderstaande tabel vind je een prijsindicatie als je kiest voor een composietschutting. De bedragen zijn inclusief btw, maar exclusief plaatsing.

Composietsoort Prijs per 180 bij 180 cm paneel
Houtvezel en kunststof €120 - €400
Bamboevezel en kunststof €150 - €450

Wil je een prijsopgave op maat, passend bij jouw wensen en situatie? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen