Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Intercom Vrouw

Toegangssystemen

Toegangssystemen

Op de markt zijn er veel verschillende soorten deurbellen of intercoms. Hieronder vind je meer informatie, mogelijkheden en een kostenoverzicht.

Je wilt natuurlijk weten als er iemand voor je deur staat. Een intercom is tegenwoordig een populaire keuze, maar er zijn ook simpele deurbellen of deurbellen met camera. Door de camera kan je zien wie er voor je deur staat. Dat is een veilig idee als je kinderen alleen thuis zijn, dat ze niet voor vreemden opendoen. Ook is het handig voor ouderen die zich snel onveilig voelen. De installatie kan je heel simpel houden of zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij zowel grote klussen als kleine. Zo word je niet alleen geholpen bij het installeren van een intercom of deurbel, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning en het aansluiten van een brandalarm. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt. 

Weet je al zeker dat je een intercom of deurbel wilt laten installeren? Wil je graag dat een erkende elektricien bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten deurbel of intercom

De prijs van een deurbel of intercom is afhankelijk van hoe uitgebreid je de installatie wilt hebben.

Heb je een appartement, dan is een simpel toegangssysteem genoeg. Woon je in een vrijstaande woning met toegangspoort(en)? Dan is een uitgebreidere uitvoering aan te raden. Naast de uitvoeringssoort is het merk van de apparatuur ook prijsbepalend. Hieronder zie je de gemiddelde prijzen van een deurbel of intercom.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort deurbel of intercom Prijs
Draadloze of bedrade deurbel €15 - €70
Intercom zonder camera €25 - €75
Simpele intercom met camera €150 - €250
Luxe intercom met camera €500 - €800
Installatiekosten €45 - €60 per uur

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een toegangssysteem

woensdag 09 december 2020

Video intercom installeren

Ben op zoek naar een vakman om een ring deurbel te plaatsen. De bel moet op een schuinen muur komen met een wig er tussen.


Elektra en groepenkast Ossendrecht
zondag 15 november 2020

Intercom en deurbel reparatie - VVE

Bij een van onze appartementen (blok van 8) doet de deurbel, deuropener en de intercom het niet meer en bij een ander is er geen gehoor maar werkt de deurbel en deuropener wel. Graag reparatie.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Haag
donderdag 15 oktober 2020

Installatie intercom in oud schoolpand

In het oude schoolpand worden nu circa 15 ruimtes verhuurd. Een aantal ruimtes zijn voorzien van een oud intercom en/of deurbel systeem wat werkt. We laten ons graag adviseren of de andere ruimtes ook aangesloten kunnen worden of dat het hele systeem vervangen moet worden en zo ja, door wat en wat het kost.


Elektra en groepenkast Utrecht
maandag 05 oktober 2020

Intercom installatie repareren (bel)

De deurbel van onze intercom doet het niet meer. Als beneden de belknop ingedrukt wordt dan gaat de bel boven niet. Verder werkt de installatie nog wel, het spraakgedeelte en het openen van de deur werken nog, ik kan praten met iemand die voor de deur staat en kan ook de deur vanaf boven open doen. Ik heb de unit in ons appartement al vervangen, maar dat hielp niet.


Elektra en groepenkast Rotterdam
maandag 28 september 2020

Installeren deurbel en intercom

De VVE op Marnixkade 26 wil de oude losse deurbellen vervangen door een deurbelset met eenvoudige audio-intercom en ontgrendelfunctie voor verdieping 1, 2, 3 en 4, via nieuw aan te leggen leidingen door het trappenhuis.


Elektra en groepenkast Amsterdam
donderdag 10 september 2020

Golmar intercom repareren

in ons gebouw gebruik ik met 6 buren de intercom toestel Golmar, maar er is een defect: De deurbel doet het wel, en we kunnen degene voor de deur wel horen spreken, maar degene beneden hoort ons niet. Alle 6 buren hebben dit probleem. We willen dit graag laten repareren of het toestel vervangen (want het lijkt een verouderd model - zie foto's bijgaand)


Elektra en groepenkast Amsterdam
zondag 26 juli 2020

Deurbel met intercom repareren

Het zijn in totaal 4 panden die gemiddeld 3 verdiepingen hebben. De panden hoeven geen video systeem te krijgen maar wel een werkende deurintercom. Momenteel gaat de deur beneden niet open als er vanaf boven opgedaan wordt, waardoor bewoners continue naar bendeden moeten gaan om de deur te openen.


Elektra en groepenkast Amsterdam
zondag 26 april 2020

Installeren van een nieuwe deurbel en intercom

Wij zijn een klein VVE die bestaat uit 2 appartementen in Amsterdam. We hebben een oude (17jr) intercom system die wij graag willen vervangen voor iets moderns met beeldscherm bjv. Zouden jullie ons kunnen een offerte sturen inc. installatie (oude verwijderen en de nieuwe plaatsen)? Bedankt,


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 20 april 2020

Atea intercom repareren

Bij onze VVE hebben wij twee toegangsdeuren die met een model ATEA ALD117 zijn voorzien. De intercominstallatie is aangelegd in 2008. Nu hebben wij bij beide voordeuren een mankement waardoor geen communicatie meer mogelijk is met de bezoekers. De deurbellen werken nog en de deur kan ook met de telefoons geopend worden. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie van dit probleem en eventuele vervanging.


Elektra en groepenkast Utrecht
Offertes aanvragen