Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kraan vervangen

Kraan vervangen

Last van een lekkende kraan? Of is het tijd voor een nieuwe, luxe kraan? Hieronder vind je meer informatie over de gemiddelde kosten.

Heb je in de keuken last van een lekkende kraan? Of is het juist de douchekraan? De installateurs via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht.

Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor het plaatsen van een nieuwe binnen kraan of een buitenkraan vervangen, maar ook bij het vervangen van je cv-ketel, ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten. Ook voor een wasmachine kraan vervangen kan je terecht bij de installateurs via Casius.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een kraan wil vervangen? Wil je graag dat een installateur bij je langskomt om de klus met je door te nemen? Vul dan het offerte formulier in!

Kosten kraan vervangen

De kosten van een kraan vervangen lopen sterk uiteen. Het ligt er aan wat voor soort kraan je wil hebben. Wil je een thermostaatkraan vervangen voor een nieuwe? Dan heb je een simpele variant al voor €120, terwijl je voor een kraan met touch al gauw € 500 euro kwijt bent.

Hieronder zie je een overzicht van verschillende soorten kranen met de gemiddelde kosten.

Let op: de installateurs via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort kraan Kraan kosten Montagekosten
Thermostaatkraan €120 €50
Badkraan €125 €25
Wastafelkraan €250 €50
Douchekraan €200 €50
Kraan met touch €500 €75

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Kraan Loodgieter

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Soorten kranen

Douchekraan 

Er zijn verschillende soorten douchekranen: een mengkraan of een thermostaatkraan. Een mengkraan is een kraan waarbij je zelf koud- en warm water moet mengen om de juiste temperatuur te krijgen. Een thermostaatkraan regelt zelf de temperatuur van het water, het enige wat je hoeft te doen is de juiste temperatuur met één knop instellen. 

Kraan Warm Water Loodgieter

Wil je de douchekraan vervangen voor een nieuwe? De installateurs via Casius staan voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Quooker

Ben je het water koken met de waterkoker beu? De Quooker is dan een heel goede optie. De Quooker is een kraan waar direct kokend water uitkomt. Water koken hoef je dus nooit meer te doen. Wat daarnaast nog een heel groot voordeel is, is dat de Quooker een duurzamer alternatief is voor je reguliere kraan. Het zijn kwaliteitskranen die je jaarlijks een hoop energie en geld kunnen besparen. Zit je nog op het gas en wil je er vanaf? Ook dan is een Quooker installatie een goede optie. 

Quooker

Buitenkraan

Ben je in de zomer het gesjouw van de gieters beu? Of die waterslang door je huis die je vloer vies maakt? Een buitenkraan lost het voor je op.   
Het is verstandig om te kiezen voor een vorstvrije buitenkraan om bevriezing van de kraan in de winter te voorkomen en het springen van de waterleidingen. Een buitenkraan aanleggen laat je voor het beste resultaat door een erkende installateur doen.

Buitenkraan laten plaatsen

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente aanvragen voor kranen vervangen

donderdag 06 oktober 2022

Buitenkraan aanleggen tuin

Wij willen graag een buitenkraan in onze tuin hebben. We zoeken een partij die ons een offert kan bieden hiervoor.


Installatie- en leidingwerk Zoetermeer
zondag 02 oktober 2022

Grohe kokendwaterkraan installeren

We willen graag een offerte om een kokend waterkraan in de keuken te installeren. Graag wat advies en info.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
vrijdag 30 september 2022

Buitenkraan aanleggen aan de voor en achterzijde

Ik zoek iemand die een buitenkraan kan plaatsen aan de voorzijde en achterzijde van het huis.


Installatie- en leidingwerk Gorinchem
vrijdag 30 september 2022

Regendouche-set vervangen

We willen graag de nieuwe Esse Bagno Quartos regendouche en de bijbehorende thermostatische mengkraan laten plaatsen (300mm). De oude set moet worden verwijderd.


Installatie- en leidingwerk Breukelen
zondag 25 september 2022

Vaatwasser aansluiten

Zoek een vakman voor het aansluiten van de vaatwasser. Afvoer en waterkraan moeten worden uitgebreid zodat er ook een vaatwasser op kan worden aangesloten.


Installatie- en leidingwerk Stiens
vrijdag 23 september 2022

Buitenkraan aanleggen

Heb een vorstvrije buitenkraan die lekt. Zou dit graag gemaakt zien


Installatie- en leidingwerk Tilburg
Offertes aanvragen