Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Ede

Isolatie - Ede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Ede?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Ede aanvragen

Recente opdrachten uit Ede

vrijdag 29 januari 2021

Garage isoleren

Onze nieuwbouw garage heeft een stenen muur. Deze willen we isoleren. De garage is 6x2,91. Het dak van de garage moet ook geïsoleerd worden. Daarnaast willen we een muurtje in de garage zodat er twee delen ontstaan. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
woensdag 30 december 2020

Muur in de keuken tegen geluid isoleren

Onze kamer grenst met de keuken van de buren. Wij hebben onze kamer uitgebouwd, de gevel is doorgebroken en er is een stalen balk geplaatst. De buren hebben kort na ons iets identieks gedaan, maar nu is er een geluidlek ter plaatse van de gevel ontstaan. Aan beide kanten is het met een gipsplaat afgewerkt met wat isolatie ertussen. Ook bv het pijpje van de afvoer van de keuken van de buren loopt erlangs. Tevens hebben ze een iets te goedkope afzuigkap die resoneert, dit is bij ons in de kamer doed te horen. Graag wil ik de keukengeluiden van mijn buren veel minder horen, ik draai graag wat muziek, dit wil ik voor hun ook graag dempen. De wand is ruim 5 meter lang bij 2,7 meter hoog.


Isolatie
Offertes aanvragen