Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Toilet Sanitair

Toilet verbouwen

Toilet verbouwen

Is je toilet aan een renovatie toe? Kijk snel verder voor de mogelijkheden en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio!

Zijn de tegels in je toilet niet meer wat je wil? Of heb je een staand toilet en wil je een hangtoilet plaatsen? Wat je reden ook is, eens in de zoveel tijd moet het toilet verbouwd worden. Je kan kleine aanpassingen laten doen, of het hele toilet verbouwen. De badkamerspecialisten via Casius staan voor je klaar, voor zowel grote als kleine klussen. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn van een wc renovatie en wat de kosten van de badkamerspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je je toilet wil laten verbouwen? Wil je graag dat een specialist bij je langskomt om alle vakkundige normen van de wc renovatie te bespreken? Vul dan het offerte formulier in!

Kosten toilet verbouwen

Je bent erover uit: je wil je toilet verbouwen. Maar wat zijn nou de kosten van een toiletrenovatie? 
De wc renovatie bestaat uit een aantal onderdelen: het afbreken- en het opbouwen van je nieuwe toiletruimte. Gemiddeld zit de prijs van een wc renovatie tussen de €1.850 en de €2.650. De gemiddelde kosten van het verbouwen van een toilet van 4 m³ is €2.250. 
De minimale kosten bedragen gemiddeld €1.000, de maximale kosten €3.500.

Hieronder in de tabel zie je een overzicht van de gemiddelde kosten van de verschillende onderdelen van de toilet verbouwing. Bekijk voor jezelf welke onderdelen voor jouw situatie van toepassing zijn.

Let op: de badkamerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Activiteit Gem. materiaal- kosten incl. btw Gem. arbeidskosten incl. btw
Sloopwerkzaamheden (zie hieronder ↓)
Verwijderen wand- en vloertegels (7 m²) € 10 € 150 - € 300
Verwijderen toilet € 5 € 40 - € 80
Verwijderen fontein € 5 € 10 - € 30
Leidingen en afvoer (zie hieronder ↓)
Sleuven slijpen - € 20 - € 40
Aanbrengen waterleiding € 20 - € 30 € 20 - € 30
Aanbrengen riool tbv fontein € 20 - € 30 € 20 - € 30
Tegelwerk (zie hieronder ↓)
Uitvlakken plafond en wanden (10 m²) € 30 - € 60 € 150 - € 200
Wandtegels zetten (5 m²) € 100 - € 500 € 125 - € 200
Vloer egaliseren (2 m²) € 10 - € 25 € 40 - € 70
Vloertegels leggen (2 m²) € 50 - € 250 € 50 - € 100
Stucwerk boven tegels (5 m²) € 20 - € 35 € 40 - € 120
Monteren sanitair (zie hieronder ↓)
Volledig toilet € 100 - € 500 € 100 - € 200
Toiletrolhouder € 10 - € 50 € 10
Fontein en kraan € 80 - € 200 € 50 - € 100

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

189 Toilet

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden toilet verbouwen

Om een goed beeld te krijgen van de gemiddelde totale kosten voor de wc verbouwing, beschrijven we 3 prijsvoorbeelden van een toiletruimte van 2 m² voor je.
Let op: de badkamerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw wc renovatie afwijken van de prijzen in de voorbeelden hieronder.

De goedkoopste wc renovatie

Bij de goedkoopste mogelijkheid om het toilet te laten verbouwen worden de oude tegels, het toilet en fontein verwijderd. De tegels zijn een goedkopere variant van keramische tegels voor de vloer en de wanden. Het toilet is een redelijk goedkoop, maar stijlvol staand toilet en een fontein.
De gemiddelde kosten van de goedkoopste toilet verbouwing bedragen €1.000. 

De meest voorkomende wc renovatie

Alle werkzaamheden die bij de goedkoopste wc renovatie staan, zijn ook van toepassing bij de meest voorkomende wc renovatie. Alleen kies je hier voor fraaie tegels van ongeveer €50 per m². Het sanitair (hangend toilet en een fontein) zijn van goede kwaliteit, maar tegen een scherpe prijs. 
De gemiddelde kosten van de meest voorkomende toilet verbouwing bedragen €2.250. 

De luxe wc renovatie

Bij een luxe wc renovatie, kies je voor mooie natuursteen tegels, wat een grote invloed heeft op de uiteindelijke totale kosten. Daarnaast kies je voor luxe sanitair met een hangend toilet. 
De gemiddelde kosten van een luxe toilet verbouwing bedragen €3.500.

Welke tegels passen bij mijn toilet?

Dit is afhankelijk van welke sfeer en look je wil creëren in je toilet. Wil je een modern toilet? Een landelijk toilet? Industrieel? Of wil je meerdere stijlen combineren? Wil je dat je toilet groter lijkt? Wil je een bepaalde wand accentueren? 

Als we alleen naar de tegels kijken, raden we aan om in een klein toilet grote tegels te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je toilet groter lijkt. Daarnaast heb je minder voeg nodig en zijn grote tegels makkelijker in onderhoud. 

Bij het kiezen van de juiste tegels heb je natuurlijk een aantal wensen. Je wil dat de wc tegels makkelijk schoon te maken zijn en geen vuil aantrekken. Keramische tegels zijn makkelijk schoon te maken met gewone "huis, tuin en keuken" schoonmaakmiddelen. Vaak wordt er daarom voor keramische tegels voor op de wc gekozen.

Je kan ook kiezen voor natuurstenen tegels. Deze geven een luxe uitstraling. Als je keuze valt op natuurstenen tegels, raden we wel aan om de tegels te impregneren. Daardoor krijgen de tegels een beschermlaag, waardoor vuil er veel minder makkelijk tot helemaal niet in trekt. Je wil immers je dure tegels mooi houden! 

Soorten tegels

Wanneer je hebt besloten of je voor vloertegels of wandtegels gaat, of voor beide, dan ben je er nog niet. Het volgende dat je moet kiezen is: ga ik voor natuursteen of keramische tegels? Beide tegels zijn in verschillende vormen en maten voor. De prijzen verschillen, de tegels hebben een andere uitstraling en de mate van onderhoud verschilt. Hieronder hebben wij kort beschreven wat de kenmerken zijn van de verschillende tegels.  

Keramische tegels 

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor keramische tegels. Deze tegels zijn in vele soorten en maten te krijgen, zijn watervast en dus zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals het toilet. Daarnaast zijn de tegels makkelijk schoon te maken en duurzaam. Kortom: met keramische tegels geniet je heel wat jaren van je toiletruimte. 

Visgraattegels

Visgraattegels voor in het toilet zijn keramische tegels in een rechthoekige vorm. Ze worden schuin geplaats, waardoor een visgraatpatroon ontstaat. Visgraattegels geven een speels, modern en trendy uitstraling aan je toilet.

Natuurstenen tegels

De naam zegt het eigenlijk al: natuursteen tegels komen uit de natuur. Wil je een unieke en luxe uitstraling in je woning? Kies dan voor natuurstenen tegels. Iedere tegel is namelijk anders en met goed onderhoud gaat de tegel je leven lang mee.

Doordat iedere tegel van natuursteen anders is, maakt dit de tegel duurder dan keramische tegels, zowel de tegelprijs als de legprijs. Wij raden daarom ook aan om natuurstenen tegels door een gespecialiseerde tegelzetter te laten zetten. Zij kunnen door hun vakmanschap je wanden en/of vloer vakkundig betegelen.

Natuursteen 1

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Hangtoilet badkamer

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Recente toiletverbouwing aanvragen

dinsdag 25 januari 2022

Badkamer compleet renoveren (4m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer compleet kan renoveren. De badkamer is 200 x 210cm . Graag eruit slopen en opnieuw inbouwen. Tegelen tot bovenaan. Plaatsen hangend toilet. Plaatsen badkamermeubel met spiegel. Plaatsen inloopdouche. De aansluitingen voor de wc badkamermeubel en douche blijven hetzelfde.


Badkamer en toilet Zevenhuizen
maandag 24 januari 2022

Complete badkamer renovatie

De gehele badkamer volledig renoveren. Nieuwe vloer en muurtegels, vloerverwarming plaatsen, nieuwe douche, nieuw bad, nieuw toilet, nieuw badkamermeubel, nieuwe radiator, nieuwe kranen. De bedoeling is dat we zelf alles uitzoeken en kopen en dat dit dan wordt geplaatst in overleg natuurlijk.


Badkamer en toilet Hattem
maandag 24 januari 2022

Hang toilet plaatsen in badkamer

Ik ben opzoek naar een vakman die een toilet kan plaatsen in de badkamer. De wateraansluiting en leiding zijn al aanwezig zoals te zien op de foto's. Graag offerte mailen. Momenteel zit er niks, dus er hoeft niks verwijderd te worden.


Badkamer en toilet Den Haag
zondag 23 januari 2022

Badkamer renoveren (~5m2)

Wij zoek op zoek naar een vakman die onze badkamer compleet kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige ruimte en vervolgens het opnieuw betegelen, zowel vloer als wanden. Indeling kan hetzelfde blijven, bestaande leidingen kunnen worden gebruikt. Douche willen we simpeler. We willen we dat muur wordt opengemaakt omdat daar ter hoogte van douchekraan lekkage heeft gezeten en we leidingen aangepast zodat binnenwerk thermostaatkranen zichtbaar is en niet meer in de muur. En in huidige situatie hebben we vaste regendouche en aparte sproeiknop op andere plek. Dit kan in één. Ook losse Badkamer meubilair vervangen (douchewand, wastafel met 2 kranen, toilet. Huidige plafond met spotjes kan eruit. Gewoon goede lamp aan plafond. Onder de vloer zit nu vloerverwarming. Zo mogelijk dat behouden. Stijl: tijdloos.


Badkamer en toilet Haarlem
zondag 23 januari 2022

Badkamer plaatsen (4,1m2)

Wij willen een offerte voor het plaatsen van een badkamer van 4,1 M2. Het gaat om een badkamer in een nieuwe opbouw. Het gaat om tegelen, plaatsen van toilet, badkamermeubel, spiegel en douche. Dit hebben wij allemaal al besteld. Ook alle leidingen liggen er al.


Badkamer en toilet De Meern
dinsdag 18 januari 2022

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Wastafel, douche, toilet en douchdeuren moeten worden verwijderd en afgevoerd. De nieuwe meubels heb ik zelf al deze moeten worden geïnstalleerd. Er hoeft geen leidingwerk worden omgelegd. Verwijderen wand en vloertegels plus afvoeren hiervan. Er moet worden gestuct en de vloer moet worden geëgaliseerd.


Badkamer en toilet Leiden
maandag 17 januari 2022

Renovatie badkamer 3,9m2

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. De leidingen zijn allemaal prima. Graag wil ik een nieuwe regendouche, inloopdouche, hangend toilet en een nieuw badkamermeubel. Nieuwe tegels mogen ook wel, ik weet niet of erover heen getegeld kan worden. Of grote platen tegenaan lijmen zou ook een optie kunnen zijn? Het huidige moet er ook worden uit gesloopt door de vakman. Het moet een beetje een stoere badkamer zijn, niet superluxe maar juist stoer en ruig. Mijn budget is hooguit EUR 10.000,- . Ik wil hier echt niet overheen (bouwdepot). Is dit mogelijk? Plattegrond heb ik toegevoegd. De badkamer is ongeveer 3,9m2. De aanschaf van de badkamer meubels wil ik nog in overleg met de vakman laten gebeuren.


Badkamer en toilet Oegstgeest
maandag 17 januari 2022

Badkamerrenovatie inclusief verwijderen en afvoeren

Binnenkort gaan wij intrekken in een bestaand huis. Daarvoor zou ik graag de badkamer laten verbouwen in Maart 2022. Hierbij gaat om nieuwe tegelwerk/inloopdouche/inbouw-toilet. Dus de complete badkamer. Ik heb formaat van de badkamer als bijlage geplaatst. De meeste spullen hebben we al gekocht. We zijn niet van plan om de leidingen te wijzigingen. De badkamer zelf is 3,67 bij 1,73. De oude tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd dit geldt ook voor de meubels.


Badkamer en toilet Almere
maandag 17 januari 2022

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn oude badkamer en toilet laten slopen en verbouwen in een appartement in de Waterlandpleinbuurt in Amsterdam. Toilet is klein (1 m2), badkamer wat groter (10 m2?) en daar zijn ook wat meer gebreken. Elektriciteit, kabels enz moeten beter weggewerkt (en nagekeken), het plafond moet een beetje verlaagd worden, de ventilatie moet beter en ik wil een eenvoudige inrichting met betonciré en eventueel vloerverwarming. En liefst een rij ramen (alleen hoog in de muur) richting de kamer ernaast.


Badkamer en toilet Amsterdam
zaterdag 15 januari 2022

Badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie, betegelen, plafond, bad, inloopdouche, toilet, dubbele wasbak, radiator, vloerverwarming.


Badkamer en toilet Helvoirt
donderdag 13 januari 2022

Tegels zetten in badkamer en toilet

ik wil graag in de badkamer tegels laten zetten. 2 wanden met grote tegels 60x120 en de anderen met nog nader te bepalen. wel wat kleiner maar geen 10x10 formaat. ook het toilet moet getegeld worden over de oude tegels heen. wat kost het per m2 of evt uurtarief. is in zwolle en in half mei 2022.


Badkamer en toilet Zwolle
woensdag 12 januari 2022

Badkamer verbouwen + toilet (losse ruimte naast badkamer)

Wij hebben een huis gekocht. Wij willen graag de gedateerde badkamer ( 3 m2) op de begane grond verbouwen. Het sloopwerk kunnen we evt. zelf doen. Dit houdt dus o.a. in dat de leidingen bijv. in de muur moeten worden gefreesd, installatie van badkamerelementen, elektrawerk, tegelwerk, waarschijnlijk verlaagd plafond en afronding e.d. Naast de badkamer zit ook een gedateerd toilet welke wij graag willen verbouwen tot een mooi, nieuw hangend toilet. Gezien de winkels dicht zijn weten we nog niet in detail welke elementen wij willen toepassen, zoals de tegels en de douche e.d., maar we hebben wel een idee wat waar ongeveer moet komen. We willen vooral eerst peilen of er tijd en ruimte beschikbaar is om dit uit te laten voeren voordat we verder gaan met plannen e.d. Per 15 februari krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis (zie adres onderstaand), zou top zijn wanneer de klus kan worden uitgevoerd voor 1 april. Voor 1 april hopen we namelijk te gaan verhuizen. In deze periode van 1,5 maand is er verder alle vrijheid om aan de badkamer en toilet te werken. In overleg is het al wel mogelijk om het e.e.a. op te meten voor 15 februari.


Badkamer en toilet Enschede
woensdag 12 januari 2022

Badkamer/toilet vloer egaliseren en vloerverwarming leggen 10m2

Het is de bedoeling om de Badkamer/Toilet te laten egaliseren en vloerverwarming te leggen met een goede echt ruwe gietvloer. Oppervlakte van de ruimte is ongeveer 8 a 10 m2. Vooral het ruwe karakter en natuurlijk ook waterbestendigheid, is van groot belang, omdat dit ervoor moet zorgen dat mijn hulphond haar werkzaamheden veilig kan uitvoeren, zonder weg te glijden. De vakman moet in het bezit zijn van een "vergelijkbaar" keurmerk als Bouwgarant. Dit omdat het een WMO gefinancierde woningaanpassing betreft. Vandaar ook mijn verzoek via jullie. Even ter info, het mobiel nummer is alleen voor Whatsapp, gezien ik door medische omstandigheden niet mondeling kan communiceren. Ik zie graag een offerte tegemoet.


Badkamer en toilet Almere
woensdag 12 januari 2022

Badkamer renoveren

De badkamer is gedateerd. ik wil graag nieuw tegels op de vloer en tegen de muur, een inloopdouche en badmeubel met wastafel, er hoeft geen toilet in de badkamer.


Badkamer en toilet Groningen
dinsdag 11 januari 2022

Badkamer verbouwen (~5m2)

Ik wil badkamer moderniseren met nieuw badkamermeubel, designradiator, ruime inloopdouche zonder glas maar met muur met inkeping voor handdoeken. Nieuwe kranen e.d. Nieuwe vloer en nieuwe wandtegels (het liefst tot plafond). Er is nog geen toilet aanwezig en die moet er wel komen op de plaats van de wasmachine. Die zou dan ook door jullie verplaatst moeten worden. Er is op zolder een aansluiting. De huidige badkamer mag ook leeggehaald en afgevoerd worden door de vakman. De afmetingen 2.52 x 1.82m.


Badkamer en toilet Lekkerkerk
zondag 09 januari 2022

Badkamer renovatie 11,4m2 incl. betegeling

We willen de badkamer van 11,4 vierkante meter renoveren. We willen een een inloopdouche, toilet en dubbel wastafel. De meubels komen misschien op een andere plek, dan moeten er ook leidingen verlegd worden. We willen ook vloerverwarming laten leggen. Ook moet er een muurtje geplaatst worden voor de inloopdouche en we willen een rooster met afvoer. Er moet ook opnieuw betegeld worden.


Badkamer en toilet Groningen
zondag 09 januari 2022

Hangtoilet plaatsen

Ik wil mijn toilet op de badkamer vervangen. Het moet een hangtoilet worden. Hij komt wel op dezelfde pek, dus de leidingen liggen er al.


Badkamer en toilet Eindhoven
zaterdag 08 januari 2022

Renoveren badkamer & toilet

Wij hebben een huis gekocht en zijn op zoek naar een installatiebedrijf die de oude badkamer + WC kan verwijderen en een nieuwe plaatsen. De badkamerrenovatie zou tussen 25 maart en 25 april 2022 moeten plaatsvinden. Het betreft een WC-ruimte van 0.9x1.2m en een badkamer van 2.3x2.32 (gedeeltelijk schuine wand), zie ook de bijgevoegde foto's. In beide ruimtes moet alle sanitair+tegels verwijderd worden. In het toilet beneden willen wij een zwevend toilet, fonteintje en radiator plaatsen. Wanden egaal maken en op de wand achter het toilet nieuwe tegels (ongeveer 0.9x1.2m aan tegels) In de badkamer willen wij een toilet, (dubbele) wastafel en douche, die allemaal op dezelfde plek als het huidige sanitair kan worden geplaatst. Ook zouden we graag de tegels op grond en muur hebben en een radiator en kast laten plaatsen (bijgevoegd plattegrond design en 3d ontwerp).


Badkamer en toilet Ede
zaterdag 08 januari 2022

Staande toilet vervangen door verhoogde toilet

Toilet vervangen voor verhoogd toilet en plaatsen van sta op beugels


Badkamer en toilet Tiel
zaterdag 08 januari 2022

Verbouwing van badkamer

badkamer renovatie, oude badkamer leeghalen, leidingen geschikt maken voor nieuwe badkamer en nieuwe badkamer plaatsen. Badkamer incl badkamer meubel 80cm, hoekbad en toilet. afmetingen 207 cm x 173 cm


Badkamer en toilet Groningen
vrijdag 07 januari 2022

Badkamer renoveren 7,5m2

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer van 7,5 m2. Gaat om het slopen van de huidige badkamer, vervolgens plaatsen van een nieuw badkuip, inloopdouche, toilet en was meubel.


Badkamer en toilet Almere
vrijdag 07 januari 2022

Badkamer plaatsen of vervangen 8,06m2

Elektrische vloerverwarming. Nieuwe tegels vloer en wanden. Nieuwe douche, bad, toilet en dubbele wastafel. Plafond opnieuw spuiten. In principe zit alle leidingen goed, misschien iets verplaatsen. De badkamer is 2.15 bij 3.75


Badkamer en toilet Hattem
donderdag 06 januari 2022

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil een volledige badkamerrenovatie laten uitvoeren. Bad, douche, toilet, wasbak, kast plaatsen, muurtje tussen bad en douche plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen, verlaagd plafond en verlichting, betegelen. De badkamer is ongeveer 8 m². Meubels moeten worden vervangen. Aanschaffen kan in overleg met de vakman. We verwijderen zelf de tegels. Er moeten tegels worden gelegd ook deze kunnen in overleg met de vakman worden aangeschaft. Er moet leidingwerk worden omgelegd.


Badkamer en toilet Vinkeveen
woensdag 05 januari 2022

Badkamer en 2 toiletten plaatsen nieuwbouw

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van allemaal badkamer meubels en het tegelwerk in een badkamer en 2 toiletten. Het is een vrijstaand huis wat nog gebouwd moet worden en klaar is in 2022 tijdens de bouw zijn alle leidingen alle elektra op zijn plek gemaakt Bijgaand plattegrond toiletten en badkamer


Badkamer en toilet Lelystad
dinsdag 04 januari 2022

Install toilet shower in toilet

I want to install toilet shower in my toilet. I have also attached a picture of the same. Could you please provide an offer/price to get this job done. Do you i need to arrange the material myself?


Badkamer en toilet Hengelo
dinsdag 04 januari 2022

Toilet (staand) in chalet op bungalowpark vernieuwen. Incl stortbak zit op wc. En fonteintje sifon lekt. Nieuwe sifon.

WC met stortbak staand in chalet op bungalowpark in Hoenderloo vervangen door nieuw staand toilet met stortbak aan achterkant op toilet en ook sifon van fonteintje in wc vervangen.


Badkamer en toilet Hoenderloo
maandag 03 januari 2022

Badkamer laten renoveren tot gemiddelde badkamer 4m2

Ik wil mijn badkamer laten renoveren tot een gemiddelde badkamer. De oppervlakte is slechts 4 m2. Er moet een andere vloer in, andere (halfronde) douchecabine met soepel lopende schuifdeuren en evt. andere badmeubel. Mssch zijn andere deurtjes aan badmeubel, ledlampje erboven en nieuwe kraan al OK. Evt. ander toilet (niet per se nodig). Het liefst zouden we de helft van de tegelmuren van nieuwe laag willen voorzien (betonlook) of nieuwe tegels over de oude heen. En andere spotjes in het plafond laten plaatsen (6x Philips Hue led/kleur voor de badkamer). Bijgeleverde foto van plattegrond is voor indruk. Al eens voor een offerte gebruikt.


Badkamer en toilet Katwijk
zaterdag 01 januari 2022

WC en hal vernieuwen

Ik wil graag mijn hal en wc-ruimte laten renoveren. Het betreft het vervangen van het toilet door een hang toilet, aansluiten op riolering, tegelwerk + sloopwerk en in hal stucken gladstrijken muren en vloer betegelen


Badkamer en toilet Rijnsburg
vrijdag 31 december 2021

badkamer strippen en opnieuw opbouwen en installeren

Badkamer geheel strippen, afvoer, leidingen, verwarming, elektriciteit indien nodig verleggen. Alles afvoeren. Situatie nieuw: Inloopdouche met glazenwand 1,00/2,00mtr, hangend inbouw toilet, badkamermeubel met spiegel en verlichting voor 2 personen (1 groot wasbekken of 2 kleine), verwarming, geheel betegelen, nieuw plafond met verlichting, mechanische afzuiging (optioneel).


Badkamer en toilet Breda
donderdag 30 december 2021

Badkamer vernieuwing

Badkamer is rechthoekig (1,79 x 2,56). We willen een bad, toilet en douche. Dat alles zit er nu al in, op de plaats waar het moet blijven. Leidingwerk hoeft dus niet verlegd te worden. De douche is nu een cabine, maar we zouden graag een inloopdouche willen.


Badkamer en toilet Woerden
Offertes aanvragen