Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Gietvloer

Gietvloer

Op zoek naar een onderhoudsvrije vloer met karakter? Een gietvloer is dé vloer die je zoekt! Informatie, prijzen en de beste vakmannen uit de buurt vind je op deze pagina.

Is je oude vloer aan vervanging toe? Of heb je een nieuwe vloer nodig voor in je nieuwbouw woning? Wil je een gietvloer laten leggen? Misschien wel met betonlook? De vloerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel kleine als grote klussen. 

Zo leggen zij niet alleen de nieuwe gietvloer aan, maar helpen zij je ook met het egaliseren van de ondervloer. Heb je een kamer waar je nieuwe laminaat in wil laten leggen? Of wil je de badkamer betegelen? Ook dat is geen enkel probleem voor onze vloerspecialisten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van nuttige informatie: van handige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een veelzijdige vloer die geschikt is voor bijna elk interieur. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een gietvloer. Dit komt omdat de gietvloer veel voordelen biedt: het is relatief snel te plaatsen en relatief goedkoop. Bovendien is het naadloos te leggen en is het in diverse kleuren verkrijgbaar. 

Gietvloeren kan je voor in je huis gebruiken, zoals een gietvloer in de badkamer, de woonkamer of het terras. Maar ook is een gietvloer geschikt voor bedrijven. 

Bang dat je koude voeten krijgt? Geen zorgen, een gietvloer is goed te combineren met vloerverwarming.

Gietvloer kosten

De kosten van een gietvloer hangen onder andere af van de oppervlakte, de bereikbaarheid van de vloer en de ondergrond. Hieronder geven wij een overzicht van de kosten van de verschillende soorten gietvloeren. De kosten van de gietvloeren zijn per m2 en exclusief btw. 

Let op: de gietvloerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Type gietvloer Laagdikte Prijs per m², excl. btw Toepassing Vloerverwarming mogelijk? Betonlook mogelijk?
PU gietvloer 2-3 mm €60 - €80 Design Ja Ja
Epoxy gietvloer 2-3 mm €45 - €72 Industrieel Ja Nee
Woonbeton 5-6 mm €73 - €97 Design Ja Ja
Vloercoating 0.5 mm €24 - €41 Industrieel Ja Nee
ESD gietvloer 2-3 mm €60 - €80 Industrieel Ja Nee

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

107 Gietvloer

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Wat de bepaalt de prijs van een gietvloer?

Wat bepaalt de prijs van je gietvloer? Er zijn verschillende zaken die invloed hebben op de prijs van je gietvloer. Omdat onze gietvloerspecialisten maatwerk leveren, moeten ze per vloer naar de onderstaande zaken kijken. 

Voorbereidingswerkzaamheden

De voorbereidingswerkzaamheden zijn vaak afhankelijk van het type ondergrond dat je hebt.
Het is het beste als de vloer helemaal vlak is. Zo krijg je namelijk het mooiste resultaat. Helemaal vlak houdt in: geen gaten of scheuren. Ook niet onbelangrijk is dat de ondergrond niet zuigend moet zijn, omdat anders meer materiaal gebruikt moet worden tot de vloer egaal is. 

Laat je een gietvloer in een nieuwbouwwoning plaatsen? Dan is er tegenwoordig dezelfde type ondergrond. Gaat het om bestaande bouw? Dan moet er vaak meer worden gedaan. Zeker wanneer je een bestaande tegel- of houten vloer hebt. 

Wil je je gietvloer in één of meerdere kleuren?

Een gietvloer kan je in één of meerdere kleuren laten maken. Wil je een strak resultaat? Kies dan voor een effen kleur. Wil je een betonlook vloer? Dan mengen de gietvloerspecialisten een lichte en een donkere kleur door elkaar. Een vloer hoeft dus niet van beton te zijn om een betonlook te hebben. Wil je twee kleuren? Dan worden de kleuren gevlinderd op de locatie. Dit vergt vakwerk, waardoor één kleur voordeliger is. 

Persoonlijke wensen, zoals vloerverwarming

Bij een gietvloer kan je kiezen om extra opties toe te laten voegen. Wat veel gekozen wordt is de combinatie gietvloer en vloerverwarming. Wil je je huis duurzamer maken en je ecologische voetafdruk verkleinen? Dan is vloerverwarming een slimme investering. 

Andere extra opties die je kan toevoegen bij gietvloeren zijn: kleurvlokken, belijning of het aan laten brengen van een geluiddempende laag. 

Grootte van het oppervlak

De gietvloer kosten zijn naast de bovengenoemde zaken afhankelijk van het aantal m2 dat je wil laten leggen. De prijs is niet vast en wordt voordeliger naarmate je meer vierkante meters laat leggen. Als je in meer ruimtes de vloer laat gieten, zorgt dat voor meer materiaalkosten, maar in mindere maten voor extra arbeidskosten. Daarom is het aan te raden om een complete verdieping te laten leggen. 

Arbeidsuren voor het leggen van de gietvloer

Over het algemeen geldt: hoe minder voorbereiding nodig is, hoe minder de arbeidsuren zijn en dus hoe lager de kosten uitpakken. Afhankelijk van het soort ruimte en het soort type ondervloer zijn de gietvloerspecialisten korter of langer bezig met het maken van de gietvloer. 

Materiaalkeuze

Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Ieder soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Sommige gietvloeren zijn meer geschikt voor in de industrie, andere gietvloeren zijn beter voor in woningen. Zo is bijvoorbeeld PU gietvloer geschikter in woningen en een epoxy vloer meer geschikt voor in de industrie. Het soort gietvloer dat je wil hebben speelt mee in de uiteindelijke kosten voor de gietvloer. 

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan hier een offerte aan.

Verschillen tussen betonvloeren en gietvloeren

Een betonvloer en een gietvloer worden vaak door elkaar gehaald. Vreemd is het niet, beide vloeren lijken namelijk qua uiterlijk op elkaar. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten vloeren. 

Betonvloer

Een betonvloer wordt in je woning gestort en gevlinderd, en niet gegoten zoals bij een gietvloer wel het geval is. Daarna krijgt de betonvloer een toplaag. Je kan zelf kiezen welke kleur of structuur je wil dat de vloer krijgt. 

Een betonvloer wordt gemaakt van een hard en sterk materiaal. Daarom moet er voorzichtig mee om worden gegaan. Daarnaast kan een betonvloer niet goed tegen temperatuurwisselingen, een betonvloer kan zelfs gaan scheuren. Het is dus niet aan te raden om een betonvloer te combineren met een vloerverwarming.

Een kleine troost: mocht de betonvloer scheuren gaan vertonen, kan dit makkelijk verholpen worden met een reparatiebeurt. Meer over betonvloeren vind je op de pagina betonvloer

Gietvloer

Een gietvloer is dunner dan een betonnen vloer en bestaat uit meerdere lagen. In tegenstelling tot betonvloeren zijn gietvloeren flexibel, waardoor de vloer comfortabeler aanvoelt. Daarnaast zijn gietvloeren vochtwerend en kunnen daarom in iedere ruimte van het huis geplaatst worden. Nog een verschil is dat een gietvloer goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming, doordat deze vloer zo dun is. Wil je meer weten over gietvloeren? Bekijk deze blog: Polyurethaan of epoxy gietvloeren?

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een gietvloer

maandag 25 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

3 badkamers van 6 m2 en 1 badkamer van 15 m2 en een wc van 2 m2 op cementdekvloer met vloerverwarming Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Terrazzo / granito


Vloer leggen en vloeronderhoud Mook
maandag 25 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Er moet nog een dekvloer geplaatst worden In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Terrazzo / granito


Vloer leggen en vloeronderhoud Santpoort-Noord
maandag 25 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Begaande grond bestaande uit natuursteen tegels willen wij een transparante epoxy laag hebben zodat de vloer naadloos/ voegloos is Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Polyurethaan gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Nieuw Vennep
maandag 25 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Terrazzo / granito


Vloer leggen en vloeronderhoud Eindhoven
maandag 25 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Betonlook gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 18 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Terrazzo in de hal en toilet. Ruim 9 m2. Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Terrazzo / granito


Vloer leggen en vloeronderhoud Zwolle
maandag 18 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Graag indiatie gietvloer. Gaat om Drie slaapkamers een hal en boven overloop met washokje.


Vloer leggen en vloeronderhoud Zaandam
maandag 18 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Acrylaat gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Hoensbroek
maandag 18 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Wij gaan ergens in Maart 2024 beginnen met de bouw van ons nieuwe huis. Gereed 10e maand 2024! Momenteel twijfel ik nog tussen PVC-Klik Laminaat (Visgraat) en een Giet-vloer. Ik was erg gecharmeerd van de Marmer-look vloer. Oppervlakte begane grond zal ca. 70 m2 zijn. Dit is alles inclusief, dus ook Toilet, Hal en Bijkeuken. Kantoor en boven verdiepingen doen we wel met PVC-Klik Laminaat. Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Polyurethaan gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Wateringen
maandag 18 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Nieuwbouw woning 1e verdieping 42 m2 (incl badkamer) 2e verdieping 34 m2 PU gietvloer in zand kleur, met lichte vegen Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Polyurethaan gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Maassluis
maandag 11 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Buiten plaat gewepend beton 3 x 2,5 m, willen egaliseren te netjes maken met nieuwe gelegd tuin tegels Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Terras Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Cementgebonden vloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Den Haag
maandag 11 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Geen enkel idee of dit de juiste vloer is voor de toepassing Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Terras Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Epoxy gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Alblasserdam
maandag 11 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Ondergrond: anhydrietvloer. Nieuwbouw verwachte oplevering: eind december 2023. Netto oppervlak voor gietvloer 175m2 Als kan graag ook plinten erbij van ongeveer 128 meter Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Meer dan 100 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Polyurethaan gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Helmond
maandag 11 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Terrazzo / granito


Vloer leggen en vloeronderhoud Harderwijk
maandag 04 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Het betreft de gang in een oud herenhuis, waar de originele tegels nog in liggen. De gang is licht verzakt waardoor tegels nu los liggen en steeds meer kapot gaan. We zoeken naar een alternatief maar willen de oude sfeer wel behouden Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: De bestaande vloer moet uitgebroken worden In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Terrazzo / granito


Vloer leggen en vloeronderhoud Breda
maandag 04 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Ik zou graag willen weten wat een pu gietvloer kost (90 vierkante meter )


Vloer leggen en vloeronderhoud Vinkeveen
maandag 28 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Goedenavond, Via Google ben ik op uw site terechtgekomen, omdat wij geïnteresseerd zijn in een terrazzo vloer. Wij gaan eind van het jaar beginnen aan de renovatie van onze woning. Er komt een nieuwe betonvloer in met vloerverwarming en wij zouden graag in de gang en het toilet een terrazzo vloer willen hebben. Wij willen graag een vloer met de oude en authentieke uitstraling. (zwart wit met een mozaïek rand). Het gaat om ongeveer 13-15m2 en ik vroeg me af of het mogelijk is om prijsindicatie te ontvangen? Alvast bedankt voor uw reactie! Groeten Robert Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Baarn
maandag 28 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Ca. 260m2 granito. Kleur nog niet bekend.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hasselt
woensdag 23 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Wat is de te bekleden oppervlakte?: tussen 30 en 100 m² Wat wil je bekleden?: vloeren Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Amstelveen
maandag 21 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Na ernstige waterlekkage moeten wij zowel de eerste etage als begane grond opnieuw van vloerbedekking voorzien. De oppervlakte zijn ca 2x 60 m (vierkante meter) Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Wat wil je bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Rotterdam
maandag 21 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Beste Vloer-Gigant, Wij willen graag weten wat het kost om vloerverwarming icm een (gesealde) grindvloer aan te leggen in onze recreatiewoning in Putten (gelderland). De woning is uit 2005. De woning heeft nu een aantal radiatoren. Een betonnen vloer, ik denk met een cementdekvloer. Het gaat om ca. 45 m2. Ik hoor graag van u. gr. Martijn Roelands


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 21 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

We hebben een cementdekvloer 45m2 ongeveer welke nog 13 weken moet drogen en aansluitend op zelfde hoogte een klein deel fermacel 5m2 ongeveer we weten dat dit nooit naadloos een gietvloer kan worden dus zullen op die rand een afwerking moeten bedenken.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amersfoort
maandag 21 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Na verbouwing (deze is gestart) zouden we graag een terrazzovloer laten aanbrengen (vloerverwarming) in voorportaal/toilet en keuken/bijkeuken. De keuken is 535 bij 138, de bijkeuken is 200.bij 170. De hal plus toilet is 370 bij 97. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Zeist
maandag 21 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Utrecht
donderdag 17 augustus 2023

Gietvloer leggen 700m2

700 m2 Betonnen ondergrond met vloerverwarming vlak Nieuwbouw Waterdicht Wit


Vloer leggen en vloeronderhoud Leimuiden
dinsdag 15 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Hal van gerenoveerde woning met een oppervalkte van ongeveer 8m2. Welke vlakken wil je laten bekleden?: vloeren Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Barendrecht
maandag 14 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Badkamer vloer van maar 5m2. Inclusief inloopdouche met dus een verloop. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Wat wil je bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Broek in Waterland
maandag 14 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

I have water damage on my laminaat. Looking for pricing on replacing the floor with a cement look one preferably resistant to water damage (old building) and with possibility of heating in the floor. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Wat wil je bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 14 augustus 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Aanvraag is voor een badkamer vloer van 4m2 , met een zandcement onder vloer ( niet egaal ) Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Welke vlakken wil je laten bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Bunschoten Spakenburg
maandag 14 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Badkamer max 7.6 m2 (nog bad+douchebad hiervanaf te trekken) + 2x kleine wc van 1m2 Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Rotterdam
Offertes aanvragen