Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Amsterdam

Isolatie - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Amsterdam?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Amsterdam aanvragen

Recente opdrachten uit Amsterdam

maandag 11 januari 2021

Plafond thermisch isoleren

Wij hebben interesse om ons plafond (75m²) en een gedeelte van de vloer (± 30m²) te isoleren. Op dit ogenblik is dit een holle constructie met houten balken die ± 16 cm dik zijn en ± 45cm tussen de balken. Doel is zowel thermisch als geluidsisolatie. Graag zou ik advies willen over wat de beste optie is (cellulose, verlaagd plafond, etc) en offertes.


Isolatie
maandag 11 januari 2021

Plafond tegen geluid isoleren

Er staat een ventilator op mijn dak op de 4e verdieping die de hele dag een brommend geluid maakt wat vanuit mijn slaapkamer waarneembaar is van ongeveer 40 decibel. Dit contactgeluid wil ik graag verminderen en ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om dit te realiseren. Wij hebben een houten dak en de ventilator staat al op een kleine verhoging (echter niet van absorberend materiaal). Hierdoor komen de trillingen nog steeds door. Ik denk dat het plafond in totaal 50 m2 is.


Isolatie
zondag 10 januari 2021

Woning isoleren

Veel geluidsoverlast van buren. Een kant van de muur in de woonkamer volledig laten isoleren. 8 meter lengte, 3 meter hoog met twee kleine uitbouwingen wat de rechte muur opbreekt. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal


Isolatie
Offertes aanvragen