Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Eindhoven

Isolatie - Eindhoven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Eindhoven?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Eindhoven aanvragen

Recente opdrachten uit Eindhoven

zaterdag 09 januari 2021

Thermisch isoleren

Thermisch isoleren van een plafond. Het gaat om een oppervlakte van 15m2. Ik voel kou door de spotjes komen. Dit wil ik graag opgelost hebben.


Isolatie
donderdag 07 januari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen oud appartement

Oud appartement van 73 m2. is extreem gehorig, graag mogelijkheden en kosten voor geluidsisolatie. Eventueel enkel de woonkeuken van ca. 40 m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen


Isolatie
woensdag 02 december 2020

Isolatie buiten aanbrengen en betonnen tunnelplafond repareren

Ik zoek een vakman die de vervallen afdekplaten kan vervangen met goede isolatie. Zie bijgevoegde foto's van huidige situatie. Dit moet worden aangebracht aan de buitenzijde van onze woning. Toestemming van de gemeente is binnen. Het gaat om een oppervlak van 360x290cm, de hoogte aan voor- en achterzijde is 12cm (x290cm breed). Om de koude brug te voorkomen moet de isolatie ook aan deze zijden toegepast worden en ivm regenwater een afwerking boven die rand (kan in de voegen gefreest en geplaatst worden). Graag hoor ik welk materiaal je hiervoor wilt gebruiken (idee van kleur en hoe het eruit komt te zien) en of dit voldoet aan: - brandveiligheidseisen voor buitenzijde woning - bestendigheid tegen vandalisme (daar hebben we geen last van, maar een robuste oplossing is wel zo fijn) Wil je een voorlopige offerte opstellen met informatie wanneer uitvoering mogelijk is? Een afspraak om het te bekijken en bespreken kan natuurlijk ook. Alvast bedankt voor je reactie!


Isolatie
Offertes aanvragen