Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Aannemer

Aannemer

Aannemer

Op zoek naar een aannemer voor een serieuze verbouwing? Of wil je je woning vergroten met een aanbouw of een opbouw? Casius brengt je in contact met Erkende Aannemers in jouw regio.

De aannemer of het aannemersbedrijf is de coördinator van je verbouwing. Hij heeft de leiding over een groot scala aan werkzaamheden en zorgt dat alles conform afspraken verloopt. Je kunt niet alleen bij ze terecht om een muur te laten doorbreken, of een dakkapel te laten plaatsen, maar juist ook voor grotere projecten zoals het storten van een fundering, een aan- of uitbouw en een woningrenovatie of dakrenovatie. Uiteraard helpen zij je ook graag met bouwvergunningen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Aannemers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Recente opdrachten

zondag 18 oktober 2020

Vrijstaande woning en bijgebouw bouwen

We willen een nieuw huis bouwen met een apart bijgebouw als praktijk. Huis 1000 m3 en bijgebouw 200 m2. Met zwembadwensen. Het word een vrijstaande woning met een schuindak, waar we een kelder in willen. Als er een kelder in komt dan krijgt het huis 1 verdieping, mocht het zo zijn dat we toch geen kelder willen dan krijgt het huis 2 verdiepingen. De woning moet compleet opgeleverd worden met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 of 3 toiletten, een keuken, en een woonkamer. Inclusief fundering. Het bijgebouw zal ook compleet afgewerkt moeten worden. De kavel is 2500 m2.


Bouw en nieuwbouw
zondag 18 oktober 2020

Kelder onder huis bouwen

Ik heb een nieuwbouw woning (2 onder 1 kap) gekocht en wil een kelder onder mijn huis realiseren. De kelder moet 30 m2 worden, en moet afgewerkt worden met elektra en stucwerk.


Bouw en nieuwbouw
zondag 18 oktober 2020

Bouw woning

Wij oriënteren ons op zelfbouw. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor bouwen van een woning zoals op de schets staat. Een plat dak en uit 1 geheel opgetrokken zijn vereisten. De ruimtes moeten ruim qua afmetingen zijn. Compleet: vergunning, fundering en gehele bouw. De woning moet aan een aantal eisen voldoen die we op internet niet zo kunnen vinden. De kavels zijn 350 m2 of iets meer. Kunt u zowel de bouw traditioneel als prefab verzorgen?


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen