Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Aannemer

Aannemer

Op zoek naar een aannemer voor een serieuze verbouwing? Of wil je je woning vergroten met een aanbouw of een opbouw? Casius brengt je in contact met erkende aannemers in jouw regio.

De aannemer of het aannemersbedrijf is de coördinator van je verbouwing. Hij heeft de leiding over een groot scala aan werkzaamheden en zorgt dat alles conform afspraken verloopt. Je kunt niet alleen bij ze terecht om een muur te laten doorbreken, of een dakkapel te laten plaatsen, maar juist ook voor grotere projecten zoals het storten van een fundering, een aan- of uitbouw en een woningrenovatie of dakrenovatie. Uiteraard helpen zij je ook graag met het regelen van bouwvergunningen.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Aannemer kosten

Wij bij Casius begrijpen dat je graag wil weten met welk kostenplaatje je ongeveer rekening moet houden als je een klus wil laten uitvoeren. Daarom hebben wij de gemiddelde kosten van een aannemer voor je op een rij gezet.

Gemiddeld liggen de prijzen van een aannemer tussen de €35,- en €50,- per uur. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de grootte van de werkzaamheden. 

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de gemiddelde kosten per klus.

Let op: de aannemers die bij Casius zijn aangesloten bepalen zelf hun prijzen, waardoor de uiteindelijk prijs kan verschillen met de gemiddelde kosten uit het overzicht. 

Klus Gemiddelde kostprijs aannemer Omschrijving
Renovatiewerken (toilet tot keuken) €2.100 tot €12.500 Grootte en materialen
Dakkapel plaatsen (1.5 x 2.5 meter) €4.700 Kunststof, inclusief plaatsing
Aanbouw of uitbouw €15.000 tot €50.000 Grootte, materialen, ramen
Garage bouwen (6 x 3 meter) €18.000 Inclusief afwerking
Huis laten bouwen €180.000 Exclusief grond en overige kosten

Voor de precieze kosten van de aannemer vraag je bij ons vrijblijvend en geheel gratis een opmaat gemaakte offerte aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Aannemers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Recente opdrachten

dinsdag 23 mei 2023

Binnen woning muur bouwen

Hallo wou binnen in de woning een muur laten maken zie bij lage het is 2.4meter breed 2.4 hoog kan ik een oferte kunnen krijgen wat het zou kosten inclusief material enz.


Bouw en nieuwbouw Deventer
dinsdag 23 mei 2023

Woonklare schuur incl. vloerverwarming bouwen

Ik wil graag een schuur met puntdak van 5,5 x 5,5 m2, geïsoleerd met zinken dak willen laten plaatsen. Met fundering, onderzijde steen of beton (50 cm) en daarboven rabatdelen van cement platen. Ik wil een sausklare oplevering. Schuur verwarmen door vloerverwarming.


Bouw en nieuwbouw Houten
maandag 22 mei 2023

Tuinhuis bouwen

Goeienavond! Ik en mijn partner willen graag een tuinhuis bouwen eind Juli en begin Augustus. Ik ben op zoek naar een soortgelijk modern model of hetzelfde model zoals te zien in de afbeeldingen (plus meer isolatie). Een overzicht van mogelijke materialen bij een houthandel staan beschreven in een van de afbeeldingen. Het is bedoeling om de ruimte te gebruiken als werkkamer en het is de bedoeling dat er airconditioning en een sedumdak geplaatst wordt. Verder loopt er nog geen electriciteit naar de plek waar het tuinhuis komt te staan. Suggesties zijn welkom.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
Offertes aanvragen