Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Aannemer

Aannemer

Aannemer

Op zoek naar een aannemer voor een serieuze verbouwing? Of wil je je woning vergroten met een aanbouw of een opbouw? Casius brengt je in contact met Erkende Aannemers in jouw regio.

De aannemer of het aannemersbedrijf is de coördinator van je verbouwing. Hij heeft de leiding over een groot scala aan werkzaamheden en zorgt dat alles conform afspraken verloopt. Je kunt niet alleen bij ze terecht om een muur te laten doorbreken, of een dakkapel te laten plaatsen, maar juist ook voor grotere projecten zoals het storten van een fundering, een aan- of uitbouw en een woningrenovatie of dakrenovatie. Uiteraard helpen zij je ook graag met bouwvergunningen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Aannemers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Recente opdrachten

vrijdag 04 december 2020

Fundament met heipalen voor een tuinhek

Fundament voor tuinhek. Breedte 5 meter. De hekhoogte wordt 2 meter, en iedere vleugel weegt ruim 100 kilo. Gezien de bodemstructuur had ik er graag heipalen in (de aangrenzende erker van de woonkamer staat op stalen buizen). Een tekening van de positie van de ankerbouten bevindt zich in de bijlage. Een sonderingsrapport van de bodem is voorhanden.


Bouw en nieuwbouw
donderdag 03 december 2020

Fundering schuur

Ik wil een fundering met palen om er een schuur op te bouwen. Op circa 8 meter zit een zandlaag. Of max op 10 meter diep. Afmeting 5 x 3 meter. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.


Bouw en nieuwbouw
donderdag 03 december 2020

Beton schuur met houtmotief bouwen

Wij zijn op zoek naar een betonschuur met houtmotief. Plat dak. 5 m x 3m . In de schuur moeten 2 deuren, 1 tuin kant en 1 straat kant. Ook willen wij graag 2 smalle ramen die open kunnen. Het geheel moet op een betonplaat komen te staan. Kan dit ook in de offerte? Afwerken kunnen we zelf, plaatsen willen we graag laten doen. Alvast bedankt.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen