Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Aannemer

Aannemer

Aannemer

Op zoek naar een aannemer voor een serieuze verbouwing? Of wil je je woning vergroten met een aanbouw of een opbouw? Casius brengt je in contact met Erkende Aannemers in jouw regio.

De aannemer of het aannemersbedrijf is de coördinator van je verbouwing. Hij heeft de leiding over een groot scala aan werkzaamheden en zorgt dat alles conform afspraken verloopt. Je kunt niet alleen bij ze terecht om een muur te laten doorbreken, of een dakkapel te laten plaatsen, maar juist ook voor grotere projecten zoals het storten van een fundering, een aan- of uitbouw en een woningrenovatie of dakrenovatie. Uiteraard helpen zij je ook graag met het regelen van bouwvergunningen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Aannemer kosten

Wij bij Casius begrijpen dat je graag wil weten met welk kostenplaatje je ongeveer rekening moet houden als je een klus wil laten uitvoeren. Daarom hebben wij de gemiddelde kosten van een aannemer voor je op een rij gezet.

Gemiddeld liggen de prijzen van een aannemer tussen de €35,- en €50,- per uur. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de grootte van de werkzaamheden. 

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de gemiddelde kosten per klus. Let wel: de aannemers die bij Casius zijn aangesloten bepalen zelf hun prijzen, waardoor de uiteindelijk prijs kan verschillen met de gemiddelde kosten uit het overzicht. 

Klus Gemiddelde kostprijs aannemer Omschrijving
Renovatiewerken (toilet tot keuken) €2.100 tot €12.500 Grootte en materialen
Dakkapel plaatsen (1.5 x 2.5 meter) €4.700 Kunststof, inclusief plaatsing
Aanbouw of uitbouw €15.000 tot €50.000 Grootte, materialen, ramen
Garage bouwen (6 x 3 meter) €18.000 Inclusief afwerking
Huis laten bouwen €180.000 Exclusief grond en overige kosten

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Aannemers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Recente opdrachten

woensdag 07 april 2021

Doorbraak draagmuren ter vergroting woonkamer/keuken

Het gaat hier om een doorbraak van twee binnenmuren (wat vroeger buitenmuren waren). De tekeningen en plattegronden geven aan welke muren er verwijderd dienen te worden. Oude oorspronkelijke bouwtekeningen uit gemeentelijk archief zijn aanwezig. Gelieve eerst per mail contact opnemen ivm werk. Later kan telefonische afspraak gemaakt worden. Vanaf 28 mei hebben we toegang tot het huis en kan er eventueel bezichtigt worden.


Bouw en nieuwbouw
woensdag 07 april 2021

Maken kelder en verbouw bestaande schuur

Ik ben voornemens een kelder te (laten) plaatsen naast een bestaande schuur, waarbij de nieuw te maken betonnen trap in de schuur, toegang moet geven tot de kelder. In het dak van de kelder wil ik graag een lichtstraat met nooduitgang. De afmetingen zijn 6m bij ca 7m en 2,5m hoog. Details kunnen nog wijzigen ivm lopende vergunningaanvraag, maar dit zijn de eerste ideeën. Tevens moet elektriciteit, vloerverwarming, waterleidingen en riolering etc aangelegd worden in deze kelder (ik wil graag een douche, bad en wasmachine kunnen plaatsen) en aangesloten worden op de bestaande infra van het huis. De kelder moet vochtvrij en bewoonbaar zijn. Gasleiding moet van het huis naar de schuur getrokken worden (ca 10 meter), voor het kunnen plaatsen van een CV. Ook in de schuur moet waterleiding en afvoer gemaakt worden ivm mogelijk plaatsen van een keuken en aanleggen van vloerverwarming. Het gaat dus om een casco met leidingwerk. Eventueel later werkzaamheden in onderling overleg.


Bouw en nieuwbouw
woensdag 07 april 2021

Schuur in de achtertuin bouwen

In de tuin wil ik een houten schuur van 3 x 4 meter laten plaatsen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Er hoeft ook geen fundering gemaakt te worden en er hoeven geen kozijnen in.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen