Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Aannemer

Aannemer

Aannemer

Op zoek naar een aannemer voor een serieuze verbouwing? Of wil je je woning vergroten met een aanbouw of een opbouw? Casius brengt je in contact met Erkende Aannemers in jouw regio.

De aannemer of het aannemersbedrijf is de coördinator van je verbouwing. Hij heeft de leiding over een groot scala aan werkzaamheden en zorgt dat alles conform afspraken verloopt. Je kunt niet alleen bij ze terecht om een muur te laten doorbreken, of een dakkapel te laten plaatsen, maar juist ook voor grotere projecten zoals het storten van een fundering, een aan- of uitbouw en een woningrenovatie of dakrenovatie. Uiteraard helpen zij je ook graag met bouwvergunningen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Aannemers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Recente opdrachten

donderdag 26 november 2020

Een fundering maken voor een prefab garage

Ik ben op zoek naar een aannemer die een strokenfundering van 500 bij 600 cm kan realiseren. Deze fundering is ten behoeve van een prefab garage die een andere partij levert en plaatst.


Bouw en nieuwbouw
woensdag 25 november 2020

Onderkelderen bestaande woning

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het onderkelderen van een deel van onze woning. Het betreft het onderkelderen van een in 2011 gebouwde garage en uitbouw van respectievelijk 23m2 en 19m2 De uitbouw en garage zijn onderheid, zie bijgevoegd palenplan. De woning staat op betonnen boor-palen (±28cm doorsnede) en deze zijn volgens de bouwtekening slechts 200cm onder de funderingsbalk van de woning geboord. Ik verwacht dat de fundering en/of palen van het deel van de woning wat gaat grenzen aan de kelder opgevangen moet worden ivm de korte palen. De kostenindicatie graag op basis van casco kelderbouw, ik kan zelf de volledige binnen-afwerking voor mijn rekening nemen alsmede het plaatsen van een trap en het omleggen van eventuele leidingen die nu door de kruipruimte lopen. Ik kan zorgen voor een goede toegang naar de op dit moment aanwezige kruipruimte door de raveling voor de trap in de betonnen broodjesvloer vooraf al te realiseren. De trap naar de kelder zal in de garage komen, vanaf de garage is zeer eenvoudig toegang naar de straatzijde via een roldeur mogelijk. Het grondwater zit ongeveer op 90-100cm onder maaiveld en het betreft voornamelijk zandgrond.


Bouw en nieuwbouw
woensdag 25 november 2020

Onderkelderen woning

Wij willen een kelder onder de woning laten plaatsen, het gaat om een casco kelder van circa 4x4 meter midden onder de woning, het gaat dus alleen om het uitgraven/uitzuigen en een waterdichte bak midden onder de woning vrij van de voor en achterzijde.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen