Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Aannemer

Aannemer

Aannemer

Op zoek naar een aannemer voor een serieuze verbouwing? Of wil je je woning vergroten met een aanbouw of een opbouw? Casius brengt je in contact met Erkende Aannemers in jouw regio.

De aannemer of het aannemersbedrijf is de coördinator van je verbouwing. Hij heeft de leiding over een groot scala aan werkzaamheden en zorgt dat alles conform afspraken verloopt. Je kunt niet alleen bij ze terecht om een muur te laten doorbreken, of een dakkapel te laten plaatsen, maar juist ook voor grotere projecten zoals het storten van een fundering, een aan- of uitbouw en een woningrenovatie of dakrenovatie. Uiteraard helpen zij je ook graag met het regelen van bouwvergunningen.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Aannemer kosten

Wij bij Casius begrijpen dat je graag wil weten met welk kostenplaatje je ongeveer rekening moet houden als je een klus wil laten uitvoeren. Daarom hebben wij de gemiddelde kosten van een aannemer voor je op een rij gezet.

Gemiddeld liggen de prijzen van een aannemer tussen de €35,- en €50,- per uur. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de grootte van de werkzaamheden. 

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de gemiddelde kosten per klus.

Let op: de aannemers die bij Casius zijn aangesloten bepalen zelf hun prijzen, waardoor de uiteindelijk prijs kan verschillen met de gemiddelde kosten uit het overzicht. 

Klus Gemiddelde kostprijs aannemer Omschrijving
Renovatiewerken (toilet tot keuken) €2.100 tot €12.500 Grootte en materialen
Dakkapel plaatsen (1.5 x 2.5 meter) €4.700 Kunststof, inclusief plaatsing
Aanbouw of uitbouw €15.000 tot €50.000 Grootte, materialen, ramen
Garage bouwen (6 x 3 meter) €18.000 Inclusief afwerking
Huis laten bouwen €180.000 Exclusief grond en overige kosten

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Aannemers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Recente opdrachten

donderdag 29 juli 2021

Bouw klompenhok aan een chalet

Ik zoek een klusser of timmerman die een zg klompenhok kan maken aan een betaand chalet. Afmetingen lengte 3n bij breedte 1.50hoogte schuin oplopen zie foto. Het hok moet aan het chalet bevestigd worden en ook deels op poeren geplaatst. Rondom dicht aan de achterzijde een klein bestaand raam. Vanuit de huidige douchruimte moet een doogang gemaakt worden en verplaatsen en aansluiten van toilet. Planning van de klus in september of oktober. Rekening houden het chalet staat 200 meter van de parkeerplaats.


Bouw en nieuwbouw Chaam
donderdag 29 juli 2021

Woning onderkelderen ~50m2 (onder de keuken bestaat de kelder al)

Ik wil graag mijn huis onderkelderen. Ik kan er al deels onder staan, dus het is makkelijk te realiseren. Dit wordt een slaapkamer of een berging. Casco of woonklaar, afhankelijk van de prijzen.


Bouw en nieuwbouw Numansdorp
maandag 26 juli 2021

Een keuken, toilet en eiland maken in een casco bedrijfsruimte

Ik wil in contact komen met een aannemer die mijn casco bedrijfsruimte kan ombouwen. Betreft het realiseren van een horeca zaak. De zaak is nu nog casco. er komt een eiland en eromheen een blok met daarin verwerkt de keuken, kasten en toilet. In totaal is het 70 m2.


Bouw en nieuwbouw Utrecht
Offertes aanvragen