Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Almere

Isolatie - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Almere?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Muiderberg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Almere aanvragen

Recente opdrachten uit Almere

maandag 01 augustus 2022

Gips platen plaatsen wanden (25m2) en plafond (40m2)

Ik wil graag laten isoleren. Er moeten gips platen op de wand bevestigd worden. Gaat om 4 wanden (25m2) en een plafond van 40m2.


Isolatie Almere
donderdag 07 juli 2022

Plat dak isoleren (~40m2)

Ik wil mijn dak laten isoleren en mooi laten afwerken. Ik weet alleen niet of ik dit van binnenuit of van buitenaf wil laten doen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 40m2. Graag wil ik dat de vakman eerst even langs komt om te kijken, anderen zeggen dat het al geïsoleerd is, dus hier moet even naar gekeken worden. Dit ivm een tweede optie voor de subsidiepot.


Isolatie Almere
donderdag 30 juni 2022

Plafond isoleren en verstevigen (~20m2)

Ik wil mijn plafond in de slaapkamer isoleren (dus verlagen) icm met verstevigen, zodat terras erboven meer kan dragen. Tevens ook het inbouwen van spotjes. Graag een afwerking met pvc panelen. De oppervlakte van het plafond bedraagt ongeveer 20m2.


Isolatie Almere
donderdag 09 juni 2022

Binnenmuur en plafond isoleren (tot. ongeveer 40m2)

Ik zoek een vakman die voor mij mijn plafond kan isoleren en ook de binnenmuren. Dit gaat om ongeveer 20m2 voor het plafond en voor de muren ongeveer 20m2. Ook wil ik graag weten of ik het raam kan isoleren.


Isolatie Almere
donderdag 05 mei 2022

Plat dak (omgebouwde garage) isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die het platte dak van mijn garage van buitenaf kan isoleren. Garage is inmiddels een annexe aan mijn woonkamer geworden (met open verbinding). Ongeveer 13,5 m2. (De muren zijn al geïsoleerd en het glas in de ramen is door HR++ vervangen. Alleen het dak moet worden nu goed geïsoleerd worden.)


Isolatie Almere
maandag 04 april 2022

Binnenmuren + kruipruimte isoleren

Op onze eerste verdieping is de buitenmuur van houtskeletbouw slechts 12 cm dik. De kamers zijn moeilijk warm te houden. Daarom willen wij graag een offerte ontvangen voor het isoleren van de binnenmuren(~10m2) Ook willen wij de kruipruimte isoleren. Wij hebben vloerverwarming.


Isolatie Almere

Isolatie in regio Almere

Andere klussen in Almere

Offertes aanvragen