Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilder

Schilder

Wil je de muren in jouw woning laten schilderen? Of zijn jouw kozijnen en deuren toe aan een nieuwe laag verf? Casius brengt je in contact met Erkende Schilders in jouw regio.

De schilders via Casius staan voor je klaar voor zowel binnen als buiten schilderwerk. Zo helpen ze je graag bij het opknappen van muren, plafonds of trappen, maar ook voor het bijwerken van de kozijnen en deuren. Het is het ook mogelijk om de muren te laten behangen door een professional. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Schilders in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

donderdag 15 oktober 2020

Schilder en behang werk

ik zal graag 101 m2 sauswerk laten doen en 20 m2 vliesbehang laten verwijderen en nieuwe erop.


Behang- en schilderwerk
donderdag 15 oktober 2020

Eiken trap schuren en beitsen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn eiken trap kan schuren en beitsen. Graag ontvang ik een offerte.


Behang- en schilderwerk
donderdag 15 oktober 2020

Woonkamer behangen

Ik wil mijn huiskamer laten behangen in de tweede week van december. Het is ongeveer 25 vierkante meter.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen