Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilder

Schilder

Wil je de muren in jouw woning laten schilderen? Of zijn jouw kozijnen en deuren toe aan een nieuwe laag verf? Casius brengt je in contact met erkende Schilders in jouw regio.

Ben je dringend opzoek naar een schilder om je huis te schilderen? De schilders en schildersbedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel binnen als buiten schilderwerk. Zo helpen ze je graag bij het opknappen van muren, plafonds of trappen, maar ook voor het bijwerken van de kozijnen en deuren. Het is ook mogelijk om de muren te laten behangen door een professional via Casius. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten huis laten schilderen

Het huis verven is voor huiseigenaren een grote terugkerende kostenpost. Toch is het noodzakelijk dat dit gebeurd en ook goed gebeurd.

De kosten van het schilderwerk zijn afhankelijk van een aantal zaken. Zo heeft het soort klus invloed op de prijs, maar ook het uurtarief van de huisschilder speelt een rol, iedere huisschilder bepaalt dit namelijk zelf. Daarom is het lastig een prijs vooraf te geven.

Wel kunnen we zeggen dat de gemiddelde kosten van de schilders tussen de € 35 en € 50 per uur en tussen de € 25 en de € 30 per m2 liggen. Dit is inclusief arbeidsloon, verf, materiaalkosten en btw. 

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de gemiddelde kosten van de verschillende schilderwerken.

Let op: de schilders via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw schilderwerk afwijken van de prijzen in de tabel.  

Kosten schilderwerk Totaalprijs
Binnendeur €90 - €105
Voordeur €100 - €120
Achterdeur €45 - €60
Raamkozijn buiten (1x1) €15 - €21
Raamkozijn buiten (draairaam 1x1) €22 - €35
Deurkozijn binnen €25 - €40
Deurkozijn buiten €30 - €42
Trap €140 - €210

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan snel een offerte aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Schilders in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente opdrachten

maandag 24 januari 2022

Voor en achterzijde schilderen

De voorzijde en achterzijde van het huis is aan een nieuwe verflaag toe, ook moet er gecontroleerd worden of alles onder de verf nog goed is en eventueel herstelwerk uitgevoerd moet worden. Ik weet niet om hoeveel m² het gaat (zie bijlage).


Behang- en schilderwerk Gouda
maandag 24 januari 2022

Muren spuiten in schuur (35m2)

We hebben een heerlijk schuurtje en daar willen we een tiny huis van maken door de muren te laten spuiten. Het zijn halfsteense muren met een totale oppervlakte van ongeveer 35m2.


Behang- en schilderwerk Montfoort
zaterdag 22 januari 2022

Zolder behangen (30m2)

We willen de zolder behangen. Het gaat hier om ongeveer 30m2 in totaal. Dit willen we met glasvlies behang. Behangen hebben we gezien bij de Praxis bijgevoegd in de bijlage.


Behang- en schilderwerk Zaandam
Offertes aanvragen