Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilder

Schilder

Wil je de muren in jouw woning laten schilderen? Of zijn jouw kozijnen en deuren toe aan een nieuwe laag verf? Casius brengt je in contact met Erkende Schilders in jouw regio.

De schilders via Casius staan voor je klaar voor zowel binnen als buiten schilderwerk. Zo helpen ze je graag bij het opknappen van muren, plafonds of trappen, maar ook voor het bijwerken van de kozijnen en deuren. Het is het ook mogelijk om de muren te laten behangen door een professional. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Schilders in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

maandag 18 januari 2021

Schilderen van het gehele binnenwerk in appartement

Ivm verhuizing totale opfrisser van muren, plafond en houtwerk in gehele app 110m2 opp: woonkamer met open keuken, 2 slpkmrs, wc, badkamer, gang met ramen


Behang- en schilderwerk
zondag 17 januari 2021

Behangen van muren

Het zijn 2 muren, in totaal ongeveer 45 vierkante meter. een muur is 5x2 de andere is op de slaapkamer uitlopend tot in de nok in een punt. hoog ongeveer 5 meter. hier wil ik een fotobehang van een grote lotusbloem die ik gezien heb. dit is precies werkje. ik hoor graag van jullie


Behang- en schilderwerk
zondag 17 januari 2021

Gevel van bungalow schilderen

Van onze bungalow wil ik de buitenmuur van in totaal 172 m² aan de voor en zijkant grijs laten verven en aan de achterkant creme-wit.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen