Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie prijs

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Is je huis aan een verbouwing toe? Dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij je huis verbouwen moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

De verbouwspecialisten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor een totaalrenovatie van je woning. Maar ook voor een badkamer renovatie, toilet renovatie en een zolder verbouwen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de renovatie, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Renovatie badkamer

Badkamer renovatie

Renovatie keuken op maat

Keukenrenovatie

Schoorsteen vervangen plaatsen verwijderen

Schoorsteen renovatie

Hangtoilet

Toilet verbouwen

Renovatie woonkamer

Totaalrenovatie

Vochtbestrijding 3

Vochtbehandeling

Verbouwing van het schrijnwerk op zolder

Zolderrenovatie

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente verbouwing aanvragen

vrijdag 27 januari 2023

Dakrenovatie(bitumen)

Hello. I have a house with a flat roof and I would like the bitumen renewed and waterproofed. The roof is currently old but fine


Dakdekken en dakreparaties Roermond
vrijdag 27 januari 2023

Tuinrenovatie 35m²

Geachte heer mevrouw, Wij zijn opzoek naar een berdrijf wat dit jaar onze tuin in Hoofddorp kan renoveren. Onze tuin is ongeveer 35M2 groot. Ons idee is alles eruit en nieuwe tegels erin. En misschien wat plantenbakken en een stukje kunstgras. Graag hoor wij van jullie de mogelijkheden. Alvast bedankt! Met hartelijke groet, Alieke Ruhe 0646104360


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
donderdag 26 januari 2023

Renovatiesloop

Dragende muur van 3 meter verwijderen en vervangen door zo goed mogelijk weggewerkte stalenconstructie. Op dit moment offertes aan het zoeken om de mogelijkheden te ontdekken.


Verbouwing Assendelft
woensdag 25 januari 2023

Tuin renovatie 22m2

Graag zou ik een offerte willen ontvangen om mijn tuin te renoveren. de stenen eruit. en graag een terras en pad naar de deur met flagstones. terras ongeveer 12 m2 pad 5 meter en een tuinbak waar planten in kunnen en ongeveer 10 m2 kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almere
dinsdag 24 januari 2023

Complete woning renovatie

we bought a house in Almere, we're going to get the key on the 28/02 and move in March. I would like to make an island (only a bench) in the middle of the kitchen, custom-made to fit a beer cooler. Replace kitchen cabinet doors. Replace kitchen sink. Remove the hood and induction hob and install a new one. Internal and external painting, walls, doors and windows. Turn a toilet into a service area. Replacing a toilet. Build a bathroom on the second floor. Renovate stairs. Making an extension at the back of the backyard with wood and glass, the wood already exists.


Verbouwing Almere
dinsdag 24 januari 2023

Tuin aanleggen 50m2

Voor mijn betegelde achtertuin (bereikbaar via achterom) van circa 50m2 ben ik op zoek naar een prijsindicatie voor een volledige tuinrenovatie evenals een indicatie van de periode waarin dit plaats zou kunnen vinden. Wat mij betreft kan dit z.s.m. Dit zou in ieder geval het volgende bevatten: Alles verwijderen en afvoeren waaronder naast de tegels diverse struiken/kleine bomen en compleet uitgegroeide bamboe achterin de tuin. Eventueel uitgraven van bamboewortels netwerk in de grond. Bijna compleet betegelen met nieuwe tuintegels (nog niet aangeschaft) met eventueel borders. Ik laat me hierin graag adviseren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en wellicht kunnen we in een persoonlijk gesprek dieper ingaan op mijn wensen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwaag
dinsdag 24 januari 2023

Volledige badkamer renovatie 4m²

Ik wil graag mijn badkamer volledig vernieuwen. Het is een kleine badkamer van ongeveer 4m2. Alles mag vernieuwd worden, er moeten ook wat leidingen verlegd worden. Het bad dat er nu in zit moet een douche worden en er moet een nieuwe wc geplaatst worden. Er zal ook volledig opnieuw betegeld moeten worden.


Badkamer en toilet IJmuiden
dinsdag 24 januari 2023

Complete dak renovatie

Dak compleet slopen en nieuwe plaatsen met nieuwe dakplaten. Buitenschil isoleren met daartegen steenstrips. Aanbouw berging met HSB wanden.


Dakdekken en dakreparaties Veldhoven
dinsdag 24 januari 2023

Schuindak renovatie (Pannen, dakgoten, isolatie)

Het betreft een schuin dak. ik denk aan isolatie , en aan nieuwe dakpannen. Ook aan nieuwe goten en aftimmering (er is wat houtrot geconstateerd) , ook is er een dakkapel aanwezig welke ook onderhoud nodig heeft.


Dakdekken en dakreparaties Ermelo
maandag 23 januari 2023

Badkamer renovatie

Betegelen douch wand plaatsen verlaagd plafond vloer en meubels plaatsen


Badkamer en toilet Huissen
maandag 23 januari 2023

Traprenovatie

Boven moet de trap dicht gemaakt worden. Op de overloop moet het hekje weg, daarvoor in de plaats komt een glaswand en we willen ook een deur bovenaan de trap laten plaatsen op de overloop. Verder de trap verven.


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
maandag 23 januari 2023

Toilet renovatie/verbouwing

Demontage en afvoeren bestaand toilet ( begane grond) Leveren en plaatsen van nieuw ( verhoogd )staand toilet . Type toilet ( keramiek wit )in overleg. Aansluiten en gebruiksklaar. Alvast bedankt. Mvgr Frans .


Badkamer en toilet Hulsberg
maandag 23 januari 2023

Volledige dakrenovatie

Ik wil mijn dak laten renoveren. Oude betonpannen verwijderen en nieuw gebakken pan plaatsen. Aanschaf nieuwe dakpannen in overleg.


Dakdekken en dakreparaties Heemskerk
maandag 23 januari 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Renovatie houten trap


Trappenbouw en traprenovatie Wilnis
maandag 23 januari 2023

Compleet wc renovatie

Ik wil graag de klus uitbreiden met het totaal renoveren van de toilet, dus niet alleen de wc pot, spoelbak en wasbakje, maar ook opnieuw betegelen. Laat maar horen of er nu belangstelling is.


Installatie- en leidingwerk Grubbenvorst
maandag 23 januari 2023

Stucwerk (binnen) 30m2

Renovatie van badkamer: 30m2 tegel wand voorzien van betondstuc


Stucwerk en spackspuiten Leidschendam
maandag 23 januari 2023

Gevel renovatie

Ik wil mijn gevel laten impregneren/renoveren. Betreft meer dan 100 m2. Materiaal in overleg.


Gevel- en metselwerk Marken
maandag 23 januari 2023

Traprenovatie (schilderen en schuren)

De trap moet hevig geschuurd worden en daarna geschilderd.


Behang- en schilderwerk Rotterdam
maandag 23 januari 2023

Traprenovatie (lucht gommen)

Oud grenen trap (1911) met 18 treden, 2 trappalen, en trapbomen luchtgommen. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/be4c8249-21ea-458c-9231-c9f39335a3eb/assets


Trappenbouw en traprenovatie De Kwakel
maandag 23 januari 2023

Dakrenovatie

Het gaat om een dakrenovatie, oude bitumenlaag is versleten en niet cf. norm aangebracht. Mogelijk ook dragende balken aangetast door vocht, en verwijderen of opnieuw impregneren/opmetselen oude schoorstenen. Tevens dient de isolatielaag en bovenlaag (EPDM of bitumen) bestand te zijn tegen de last van een dakterras erbovenop.


Dakdekken en dakreparaties Utrecht
zondag 22 januari 2023

Renovatie en uitbreiding van schuur

Wij hebben momenteel een stenen schuurtje in onze tuin. We willen het graag renoveren/uitbreiden De stroomaansluiting is er karig. Het is momenteel 3,5 x 2 meter 5 x 3 met een deur aan de achterkant (dat zou ook een achterdeur naar de achterstraat zijn) evenals de voorkant die naar het huis kijkt. En het zou leuk zijn om een raam of twee te hebben. Verder willen we materiaal kozijnen in onderling overleg // We currently have a stone shed in our garden. We would like to renovate/extend it. The power connection there is sparse. It is currently 3.5 x 2 metres 5 x 3 with a door at the back (which would also be a back door to the back street) as well as the front facing the house. And it would be nice to have a window or two. Furthermore, we want material window frames by mutual agreement


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandijk
zondag 22 januari 2023

Plat dak renovatie

Balkon van 18m2 en plat dak van aangesloten serre van 36 m2. Nieuw bitumen dakleer en daktrim + rvs Lood vervangen plus voegen. Afvoer in orde maken. Ik kon maar een foto toevoegen. Dat is het balkon. Er liggen tegels op plus een grint rand. Het andere dak dat eraaan vast zit daar ligt ook grint op.


Dakdekken en dakreparaties Baarn
vrijdag 20 januari 2023

Traprenovatie en maken van trapgat

Ik zoek een trapspecialist die de bestaande vlizotrap kan verwijderen en een nieuw gat kan maken in kanaalplaten voor een vaste trap naar zolder


Verbouwing Vlijmen
vrijdag 20 januari 2023

Voortuin renovatie

Grootste deel van oprit ligt er al, de rest wil ik graag laten aanleggen. Daarnaast wil ik graag struiken verplaatsen en circa 8m2 aan bakstenen laten leggen.


Terras en (sier)bestrating Voorburg
dinsdag 17 januari 2023

Schoorsteenrenovatie

Voor een bestaande schoorsteen 40 jaar oud , met alleen een ventilatie kanaal op aangesloten ben ik op zoek naar een bedrijf dat die schoorsteen kan renoveren. Het voegwerk is slecht en zal moeten worden vervangen. De metselstenen zijn nog goed.Het plateau is nog goed. Een loket is losgescheurd en zal opnieuw moeten worden aangebracht.


Gevel- en metselwerk Haarlem
dinsdag 17 januari 2023

Volledige tuinrenovatie en ontwerp 90m²

Ik wil een volledige tuin renovatie. Betreft een voortuin en achter tuin met een vijver van ongeveer 90 m2 in totaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
dinsdag 17 januari 2023

Elektrische vloerverwarming installeren

Betreft renovatie: vloerverwarming in woonkamer en afzonderlijk in keuken met laminaat


CV en verwarming Bodegraven
maandag 16 januari 2023

Traprenovatie: Overzettrede vervangen, stootborden vervangen en kitwerk vervangen

Vorig jaar in contact gekomen met een vakman die mijn trap zou renoveren met overzettrede, dit is helaas niet goed afgewerkt. Ik ben nu opzoek naar een Erkende Vakman die voor mij de overzettrede kan vervangen en een aantal stootborden vervangt. Dit dient mooi afgewerkt te worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Klussen Hoogeveen
maandag 16 januari 2023

Kasseien leggen

Beste lezer, Graag kom ik met u in contact over een tuinrenovatie, in het bijzonder het leggen van boerenkasseien. Wij zouden graag ons terras van +/- 65m2 willen laten bestraten met hergebruik boerenkasseien die ik via u (of indien dat niet kan zelf) aankoop. Heeft u ruime ervaring met het leggen van boerenkasseien en kunt u daarin voorzien? Wij zijn woonachtig in Badhoevedorp. Er is een slaapmogelijkheid (incl. eigen badkamer) mochten er meer dagen nodig zijn en u of uw werknemer(s) zouden willen overnachten. Kunt u op basis van het voorgaande een offerte opmaken? Alvast hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Kimberley Deutz


Terras en (sier)bestrating Badhoevedorp
maandag 16 januari 2023

Volledige tuinrenovatie + schuur bouwen (75m2)

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Er moet een terras komen, de beplanting moet opnieuw gedaan worden. Er moet ook een schuur gebouwd worden. Ik wil graag de opties weten voor de schuur. Het moet namelijk een kleine werkruimte worden, waar een bureau in komt. De tuin is 75 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Duivendrecht
Offertes aanvragen