Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie van een woning

Verbouwing

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Als je jouw (nieuwe)woning wil verbouwen dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij het verbouwen van je woning moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

De verbouwspecialisten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor een totaalrenovatie van je woning. Maar ook voor Asbest verwijderen, vochtbehandelingen en een zolder renovatie.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente verbouwklussen

maandag 12 april 2021

Beton reparatie

het gaat over een betonrand op de derde verdieping en het balkon op de tweede verdieping wil graag dat er eerst naar gekeken word


Renovatie
zondag 11 april 2021

Beton rot in latij en balkon

1 latij is rot en afgebrokkeld aan de zijkant c.a. 15cm. Balkon van 1m2, op 1e verdieping, is gedeeltelijk rot aan de onderkant. Graag offerte voor stoppen van de rot en aanhelen van beton, impregneren van beton tegen verder rotten.


Renovatie
zondag 11 april 2021

Betonrot repareren

4 balkons aan de achterkant van het pand hebben betonrot. Dit wil ik graag laten repareren. Ik kan foto's sturen voor verdere info.


Renovatie
Offertes aanvragen