Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie van een woning

Verbouwing

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Is je huis aan een verbouwing toe? Dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij je huis verbouwen moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

De verbouwspecialisten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor een totaalrenovatie van je woning. Maar ook voor een badkamer renovatie, toilet renovatie en een zolder verbouwen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de renovatie, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente verbouwklussen

zaterdag 17 juli 2021

Keuken voorbereiden

Werkzaamheden: Muur over een lengte van 135 cm verlagen naar 120 cm, hierbij moet de electra aangepast worden. In het gat dat dan in het plafond ontsaat moet een houten balk komen, met een lichtpunt. Beschadigingen en rest muur moeten weer gestuct worden. Elektra voorbereiden voor de nieuwe keuken (inductie, quooker, koelvriescombinatie, magnetron, oven, afwasmachine, verlichting onder de hoge keukenkasten). Hierbij meterkast uitbreiden. Meterkast voorbereiden op zonnepanelen. Verwarming verplaatsen of afsluiten. Eventueel wateraansluiting en afvoer gootsteen verplaatsen. Eventueel wateraansluiting en afvoer afwasmachine verplaatsen.


Renovatie Tilburg
dinsdag 13 juli 2021

Betonrot herstellen

Heb wat plekken betonrot onder het huis, wil dit graag repareren Zijn ongeveer 8 segmenten aangetast, gaat niet om de hele lengte, rond de 5 m2.


Renovatie Groot Ammers
vrijdag 09 juli 2021

Balkon reparatie, optrekkend vocht

Reparatie bovenlaag beton van 2 balkons, optrekkend vocht in slaapkamer en vochtige boxruimte. Het gaat om hele gemiddelde balkons van zo'n 5 m2 per stuk. Een voor en een aan de achterkant van het huis.


Renovatie Overveen
Offertes aanvragen