Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie van een woning

Verbouwing

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Als je jouw (nieuwe)woning wil verbouwen dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij het verbouwen van je woning moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente verbouwklussen

maandag 18 januari 2021

3 x balkon vervangen van 100 jaar oud pand

We zoeken een bouwbedrijf dat onze balkons kan vervangen. We zijn een kleine VVE in Amsterdam west en het pand is circa 100 jaar oud. De huidige constructie is op basis van houten balken. Afmeting: circa 5 x 1m


Renovatie
zaterdag 16 januari 2021

Herstel achterbalkon ca. 8m2

Herstelwerk voor een achterbalkon dat een lekkage veroorzaakt heeft. De oude balkontegels dienen afgevoerd te worden, voeglood, zinkwerk en uitloop dienen vervangen te worden, oude balkonhekwerk dient afgevoerd te worden en een nieuwe (verzinkt) stalen balustrade geplaatst.


Renovatie
woensdag 13 januari 2021

Muur verplaatsen, vloer leggen, kamer verven

Ik zoek iemand die kan mijn kamer kan verbouwen tot een kantoor. De kamer is ongeveer 10m². Er moet een nieuwe vloer gelegd worden, ik wil een laminaatvloer denk ik. Er ligt nu ook laminaat in, dit moet nog worden weggehaald. De kamer grenst aan de woonkamer, maar deze werkkamer wil ik vergroot hebben. Er moet dus een muur worden doorgebroken en verplaatst worden. Deze muur is zo'n 4 meter lang. Er moet ook een nieuwe deur in komen. Ik wil graag een verbouwing op maat dus ik wil graag met iemand alle wensen bespreken. Ik wil ook graag de hele werkkamer geverfd hebben.


Renovatie
Offertes aanvragen