Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie van een woning

Verbouwing

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Is je huis aan een verbouwing toe? Dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij je huis verbouwen moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

De verbouwspecialisten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor een totaalrenovatie van je woning. Maar ook voor een badkamer renovatie, toilet renovatie en een zolder verbouwen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de renovatie, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente verbouwklussen

vrijdag 11 juni 2021

Betonrot herstellen

Ik wil graag wat betonrot herstellen omdat we over gaan op kunststofkozijnen en schade willen vermijden. Omdat ik de moeder ben van degene die daar woont heb ik momenteel alleen een foto van een vergelijkbaar huis in de buurt. Het balkon zelf is bijna 5m breed en 1.25m diep


Renovatie Alphen aan den Rijn
maandag 31 mei 2021

Plafond badkamer dichtmaken 2m2

Onlangs lekkage ervaren van badkamer bovenbuur. Daar is gekit, maar in mijn plafond zit nog een gat (in beton). Moet goed en duurzaam opgelost worden. Verder plafondpaneel beetje kromgetrokken, dit moet mogelijk ook vervangen worden. Ongeveer 2m2


Renovatie Enschede
woensdag 19 mei 2021

Betonrot balkon verhelpen en opknappen

Het balkon (100cm x 150cm) heeft last van betonrot aan de onderzijde. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping en de achterzijde van de woning.


Renovatie Velp
Offertes aanvragen