Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie van een woning

Verbouwing

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Als je jouw (nieuwe)woning wil verbouwen dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij het verbouwen van je woning moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente verbouwklussen

woensdag 14 oktober 2020

Trapleuning monteren en dakgoot schilderen

Ik wil een nieuwe trapleuning van 4 meter laten plaatsen Het is een trap met 12 treden. Daarnaast wil ik de onderkant van de dakgoot opnieuw betimmeren en schilderen. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie
zondag 11 oktober 2020

Gat van kachelpijp in de betonvloer dichtmaken

Er is een gat in de betonvloer gemaakt om een kachelpijp doorheen te laten gaan, deze moet weer dicht gemaakt worden. Doorsnede: 16 cm.


Renovatie
woensdag 07 oktober 2020

Betonrot aan balkon repareren

Aan de onderkant van ons balkon is betonrot opgetreden. Het betreft 3x 1meter van 10cm breed.


Renovatie
Offertes aanvragen