Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie van een woning

Verbouwing

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Is je huis aan een verbouwing toe? Dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij je huis verbouwen moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

De verbouwspecialisten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor een totaalrenovatie van je woning. Maar ook voor een badkamer renovatie, toilet renovatie en een zolder verbouwen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de renovatie, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente verbouwklussen

zondag 10 oktober 2021

Advies over het in delen van mijn gehele huis

Ik ben opzoek naar een vakman die mij advies kan geven over het in delen van mijn gehele huis.


Renovatie Amsterdam
woensdag 06 oktober 2021

4m2 laminaat vervangen, 2/3m2 betegelen en 4m2 schilderen

Na een water lekkage is de vloerlaminaat en de tegels op de muur zijn beschadigd. Er moet ongeveer 2/3m2 laminaat vervangen worden. Er zal ook ongeveer 3m2 tegels vervangen moeten worden. Er moeten ook muren geschilderd worden, ongeveer 4 m2.


Renovatie Amsterdam
vrijdag 01 oktober 2021

Boerderij renoveren: Dak vernieuwen, binnen werk strippen en isoleren en oude stal renoveren

Gehele boerderij moet gerenoveerd worden, 1. Dak vernieuwen/ isolatie en dakpannen. 2. het binnen werk met gestript en volledig geïsoleerd worden De oude stal, moet gerenoveerd worden tot een woning. Hierbij wil ik nog advies ontvangen van de vakman wat ik het beste kan laten uitvoeren. Ik en meerdere mensen willen ook mee helpen met de werkzaamheden. Het woonoppervlakte is 280m2.


Renovatie Kampen
Offertes aanvragen