Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie prijs

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Is je huis aan een verbouwing toe? Dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij je huis verbouwen moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

De verbouwspecialisten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor een totaalrenovatie van je woning. Maar ook voor een badkamer renovatie, toilet renovatie en een zolder verbouwen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de renovatie, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Renovatie badkamer

Badkamer renovatie

Renovatie keuken op maat

Keukenrenovatie

Schoorsteen op puntdak

Schoorsteen renovatie

Hangtoilet

Toilet verbouwen

Renovatie woonkamer

Totaalrenovatie

Vochtbestrijding 3

Vochtbehandeling

Verbouwing van het schrijnwerk op zolder

Zolderrenovatie

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente verbouwing aanvragen

maandag 16 mei 2022

Tuinrenovatie (120m2)

Ik zoek een hovenier om mijn tuin te renoveren. Het betreft het aanleggen van de beplanting, verlichting, gazons en kunstgras, bestrating en het snoeien van hagen. Onze voortuin is ongeveer 40m² en onze achtertuin ongeveer 80m². De huidige tuin zal wel nog leeggehaald moeten worden. Het lijkt mij handig als de vakman even langskomt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almere
maandag 16 mei 2022

Complete toilet renovatie

Zoek een vakman voor complete toilet renovatie: Oude tegels vloer en wanden verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. Toilet verwijderen en nieuwe plaatsen. Fontein met kraan verwijderen en nieuwe plaatsen. Afhankelijk van de kosten spotverlichting in plafond Wij zijn telefonisch het best bereikbaar na 16.00 uur


Badkamer en toilet Nieuwerkerk aan den IJssel
zaterdag 14 mei 2022

Badkamer renovatie

Wij willen graag de badkamer laten renoveren. Oude tegels, wastafel verwijderen en een muurtje afbreken. Leidingen in de muur frezen. Opnieuw betegelen, badkamermeubels en douchecabine plaatsen. Radiator vervangen.


Badkamer en toilet Lelystad
vrijdag 13 mei 2022

Gedeeltelijke badkamer renovatie 8/9m2

k wil graag mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om ongeveer 8/9m2. Het is een vrij nieuwe badkamer, er moeten een aantal dingen aan gedaan worden. We willen de badkuip eruit halen en hiervan een stoomcabine laten plaatsen. De douche moet er ook uit en we willen daar een veilige plek om me aan te kleden met stoel en armsteun. De huidige tegels mogen in tact blijven. We willen ook vloerverwarming laten leggen.


Badkamer en toilet Lopik
vrijdag 13 mei 2022

Hellend dak renoveren ~70m2

Renovatie van hellend dak met beton pannen (denk ~70m2), dit betreft: - plaatsen geïsoleerde dakplaten - nieuwe pannen - Voorbereiding voor zonnepanelen (mogelijk in dak)


Dakdekken en dakreparaties Weert
vrijdag 13 mei 2022

Volledige dakrenovatie

Dakpannen vervangen en evt. isolatie aanbrengen. Daarnaast moet de dakgoot vervangen worden . Het dak gaat om ong. 60m2. Nieuwe dakpannen wil ik aanschaffen via de vakman. De oude dakpannen verwijderen en afvoeren.


Dakdekken en dakreparaties Rozendaal
donderdag 12 mei 2022

Renovatie van badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman die volgende werkzaamheden kan uitvoeren met inachtneming van de termijnen: 1. verwijderen van de wand- en vloertegels 2. plaatsen van nieuwe wand- en vloertegels 3. plaatsen van een stopcontact (momenteel geen stopcontact in de badkamer maar er is een elektrische kabel voor de spiegelverlichting) 4. Bad plaatsen (momenteel geen bad, aanleg van waterleidingen zou noodzakelijk zijn) 5. renovatie van de douche 6. montage nieuwe waskom 7. montage van twee kranen De afmeting van de badkamer is circa 8-9 m2.


Badkamer en toilet Groningen
donderdag 12 mei 2022

Gevels isoleren + crêpi stuc ~365m2

Renovatie van oud theater (wordt getransformeerd tot woningen). Gaat om ca 365m2 gevel. Isoleren + crêpi stuc Wil je de muren ook laten isoleren?: ja / misschien Welke oppervlakte moet bekleed worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik word over meer dan 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk IJmuiden
woensdag 11 mei 2022

Tuin renovatie

Would like to renovate the existing garden 60 m2. Partly grass and partly tiles and some planters.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
woensdag 11 mei 2022

Toiletrenovatie

Ik zoek een vakman die mijn toiletruimte kan renoveren. Dit betreft het opnieuw betegelen van de vloer en wanden, het plaatsen van een zwevend toilet, het plaatsen van een verlaagd plafond met spotjes en ook het houten kozijn vervangen door kunststof. De ruimte is ongeveer 1 bij 1,5m. Graag inclusief het verwijderen van de oude tegels en toilet.


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 10 mei 2022

Traprenovatie

Ik wil mijn (houten) trap (alleen treden, niet leuning) van BG naar 1e verdieping laten renoveren. Het kraakt namelijk, tredes zijn niet meer gelijk e.d. Ik weet niet wat de oplossing hiervoor zal zijn, maar ik dacht wel aan een bekleding. Het betreft een jaren '30 woning. De trap is momenteel kaal.


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
dinsdag 10 mei 2022

Vloer storten, plaatsen, isoleren en opbouwen + keramische tegels plaatsen

Renovatie woonhuis. In de volgende ruimte willen we graag vloerverwarming. ( alles begane grond ) 1: badkamer 8m2 ( opbouwhoogte incl. isolatie en keramische tegel 8cm 2: woonkeuken 24m2 ( opbouwhoogte incl. isolatie en keramische tegel 8cm. 3: keuken 20m2 ( vloer opbouwen vanaf bestaande betonvloer ). Totaal beschikbare hoogte 22cm a: Plastic b: Vloerisolatie ca. 12cm dikte ( hoge draagkracht ) c: Afstandhouders d: draadmatten e: slangen f: draadmatten h: vloer storten ( vlak) e: Keramische tegels 60*60cm lijmen Vloerverwarming gebruiken als hoofdverwarming. Afstand max. 10cm. ( langs ramen 7 cm) of ander voorstel qua opbouw vloer. Graag advies en offerte.


Vloer leggen en vloeronderhoud Herten
dinsdag 10 mei 2022

Voorzetwanden plaatsen

Renovatie van 3 ruimte is huis. ( keuken - badkamer en was keuken ). De buitenmuur bestaat uit een steens muur zonder spouw. Aan de binnenzijde wil ik een voorzetwand plaatsen incl. isolatie ( geen metal stud ). Betreft in totaal 20m2. Graag advies en offerte.


Isolatie Herten
maandag 09 mei 2022

Complete renovatie badkamer (4,5m2)

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer compleet kan renoveren. Plaatsen van 2 meter hoge en 1 meter brede scheidingsmuur. Omleggen van elektra, water aan en afvoer en verleggen van radiator. Vernieuwen vloer en muurtegels, aanbrengen van verlaagd plafond, installeren ligbad, toilet, douche, wastafel en meubel en spiegelkast. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 4,5m2.


Badkamer en toilet Nieuw Vennep
maandag 09 mei 2022

Toilet renovatie

Ik zoek een vakman die mijn toilet kan renoveren (kleine renovatie). Het tegelwerk achter het toilet is nu hangend, toilet verwijderen en oude hang constructie verwijderen, vervolgens het plaatsen van het nieuwe toilet unit en geheel afwerken met een pvc plaat geschikt voor toilet ruimte bestaande tegels aan de overige wanden. Ook de vloer blijft zitten.


Badkamer en toilet Moordrecht
maandag 09 mei 2022

Renovatie badkamer (14 m2)

Zoek een vakman voor een badkamer renovatie: 14 m2, gietvloer in inloopdouche verwijderen en waterdicht maken, vloer egaliseren en douchekop aanbrengen, vloer geheel betegelen, wanden tegelen. 2 halve muurtjes optrekken en betegelen, extra stopcontact aanbrengen, sloopwerk douchebankje, verwarming verwijderen, hangtoilet verplaatsen 15 cm , plafond schilderen.


Badkamer en toilet Etten-Leur
maandag 09 mei 2022

Badkamer renovatie (~12m2)

Het plan is om de huidige badkamer uit te breiden door de muur af te breken en het bad te herschikken en een nieuwe douche en toilet te bouwen. De positie van de huidige spoelbak blijft behouden. Voor het verlengde deel moet een nieuw dak worden aangelegd en moet er nieuwe elektriciteit worden aangelegd. Bij de renovatie horen ook nieuwe vloertegels en deels wandtegels in de wastafel en doucheruimte. De oppervlakte van de ongeveer 12m2.


Badkamer en toilet Ulicoten
maandag 09 mei 2022

Spuiten renovatiewerk, nieuw stucwerk (395 m2)

De volledige woning is pas gestukadoord en moet geschuurd en gespoten worden. Boven latex spuitwerk, beneden plafonds en muren met muurverf. Plafond is 1 kleur, wanden in woonkamer andere kleur en wanden in de keuken en eethoek een andere kleur . Gaat om 255 m2 aan wanden en 140 m2 aan plafond.


Stucwerk en spackspuiten Valkenswaard
zaterdag 07 mei 2022

Uitbouw badkamer en renovatie

Uitbouw op 1e verdieping/badkamer, in de plaats van balkon (gesitueerd boven de keuken). Daarnaast volledige renovatie van deze badkamer. Gaat om 10 a 12 m2. Willen graag een complete oplevering met een nieuwe badkamer er in. Overige renovatieklussen in de aanbieding: - Stucwerk 2e verdieping - Mechanische ventilatie realiseren - Schilderwerk buiten - Dakkapel 2e verdieping voorzijde


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
vrijdag 06 mei 2022

Badkamer en toilet renovatie

Ik wil de badkamer en toilet helemaal renoveren voor een woning in Fijnaart. -Bestaande toilet en badkamer moet verwijderd worden (inclusief tegels). - Nieuwe Badkamer en toilet set moet geplaatst worden (incl. tegels). - Nieuwe spotlichten binnen badkamer. - Mogelijk waterleiding bijwerken. Badkamer is 5.11m2 toilet is ongeveer 2.38m2. Ik wil graag een totale kosten indicatie en de doorlooptijd.


Badkamer en toilet Fijnaart
vrijdag 06 mei 2022

Badkamer renovatie

Muren en vloer . 2,5x2,5 - Betegeling verwijderen - Ik wil een badkamer zonder voegen - Wasbak ophogen - I.v.m. prijs wasmeubels vervangen - We willen een badkamer vloer zonder voegen


Badkamer en toilet Hoorn
vrijdag 06 mei 2022

Pannendak checken op lekkage

WIJ HEBBEN EEN DAKPANNEN DAK DAT TIJDENS ONZE RENOVATIE VAN DE WONING EEN PAAR KEER LEKKAGE VERTOOND HEEFT EN WE ZOUDEN DIT GRAAG GOED LATEN CHECKEN. HET GAAT OM EEN DAK VAN ONGEVEER 110M2 GROET MARK


Dakdekken en dakreparaties Lage Vuursche
donderdag 05 mei 2022

Warmtepompboiler en zonnepanelen plaatsen

Wij hebben interesse om zonnepanelen te laten aanleggen op een deel van de 2 grote uitbouw dakkapellen van 14 x 4 meter. Daarnaast is er nu in de woning een gas gestookte tapwaterboiler die we graag zouden vervangen voor een warmtepompboiler. Huidige CV ketel voor de verwarming zal niet worden vervangen gezien de omvang van het eenpijps- en ouderwets radiatorenstelsel en de ingreep die dat vergt. Door gebruik van een houtkachel zal cv verbruik minimaal en alleen op de koudste dagen van het jaar zijn. Om welk type gebouw gaat het?: vrijstaand gebouw Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken?: sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden?: renovatieproject Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


CV en verwarming Buurmalsen
donderdag 05 mei 2022

Dakrenovatie + isolatie aanbrengen

dakbeschot en gordingen zijn oke. dak voorzien van isolatie. Dakelementen en nieuwe keramische pannen plaatsen. Ongeveer 70 m2.


Dakdekken en dakreparaties Helvoirt
donderdag 05 mei 2022

Badkamer renovatie + Wc

Badkamer op nieuw inrichten. Ongeveer 7,5 m2 - Inloop douch maken - Nieuwe was meubels - Opnieuw betegelen - Inbouwtoilet - Leidingen blijven het zelfde - Verlaagd plafond met led verlichtingen WC ook vervangen - Opnieuw betegelen - Hangtoilet


Badkamer en toilet Den Haag
dinsdag 03 mei 2022

Uitbouw + renovatie 4e verdieping

Graag willen wij een uitbouw realiseren op ons dakterras van ongeveer 270 X 6 meter. De vergunning hiervoor is al binnen. 1 slaapkamer wordt hierdoor verlengd en 1 extra slaapkamer wordt hierdoor gecreëerd. In beide slaapkamers een schuifpui zodat je op het overgebleven stuk dakterras kunt komen. in de bestaande kamer moet de radiator verplaatst worden en in de nieuw te creëren slaapkamer moet er een radiator geplaatst worden. Op de uitbouw een dakterras plaatsen van ongeveer 20 m2 met hekwerk en houten vlonders. Vaste trap boven huidige trap maken naar dakterras met een schuifdakraam zodat je op het dakterras kunt komen. Verplaatsen van aansluiting wasmachine. Plaatsen van 6 spotjes, 2 dimmer, 4 dubbele wandcontact dozen en 1 gewoon lichtpunt. Verder de gehele 4e verdieping + ons eigen trappenhuis stuken en schilderen. Ongeveer 150 m2 stucwerk en schilderwerk (sausen + houtwerk). Wanneer zouden jullie kunnen starten met de werkzaamheden? Hebben de voorkeur voor een complete oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
dinsdag 03 mei 2022

Traprenovatie lamineren

Ik heb een trap met bovenaan een lichte bocht. 15 treden, 16 stootbordjes. Ik heb alle materialen al.


Trappenbouw en traprenovatie Haarlem
maandag 02 mei 2022

Pannendak renoveren

Ik zoek een dakdekker de mijn pannendak (160m2?) renoveren. Ook het volgende moet worden gerenoveerd: Pannen vervangen panlatten /tengels folie container hoogwerker/steiger zink renovatie lood


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
maandag 02 mei 2022

Dak renovatie 44m2

Ik wil graag mijn dak renoveren. Gaat om een plat dak van het huis (8 x 5,45 m) en een plat dak van de garage (ong. 3 x 7 m). Ik weet niet 100% zeker wat voor type bedekking er nu op het dak ligt. Pvc of bitumen. Ik weet alleen zeker dat de dakrand van pvc is. Er is al sinds 1999 niks meer aan gedaan en er is ook al lekkage geweest.


Dakdekken en dakreparaties Lelystad
maandag 02 mei 2022

Renovatie badkamer

We willen graag de badkamer verbouwen. Het bad eruit, inloopdouche erin. Opnieuw betegelen, nieuwe meubels. Het liefst in een week, we hebben een baby en veel langer is wel echt onhandig. De badkamer is 1,88 bij 2,66. Ook willen we het toilet beneden vernieuwen, de afmetingen zijn ongeveer 1 bij 1,5


Badkamer en toilet Zwijndrecht
Offertes aanvragen