Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie prijs

Verbouwing

Plan je een verbouwing van jouw woning? Casius geeft je de benodigde informatie, van handige tips & tricks tot opmaat gemaakte offertes.

Is je huis aan een verbouwing toe? Dan wil je natuurlijk dat dat vakkundig wordt uitgevoerd. Bij je huis verbouwen moet je aan heel veel zaken denken: van afbraak, opbouw tot afwerking. Daarbij moet het ook voldoen aan de huidige energienormen.

De verbouwspecialisten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor een totaalrenovatie van je woning. Maar ook voor een badkamer renovatie, toilet renovatie en een zolder verbouwen.

Heb je graag een verbouwspecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de renovatie, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Renovatie badkamer

Badkamer renovatie

Renovatie keuken op maat

Keukenrenovatie

Schoorsteen vervangen plaatsen verwijderen

Schoorsteen renovatie

Hangtoilet

Toilet verbouwen

Renovatie woonkamer

Totaalrenovatie

Vochtbestrijding 3

Vochtbehandeling

Verbouwing van het schrijnwerk op zolder

Zolderrenovatie

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente verbouwing aanvragen

donderdag 06 oktober 2022

Renovatie van toilet

Toiletrenovatie Ik zoek iemand die toiletruimte kan over tegelen (onderste gedeelte van de muur aan 3 kanten, een smalle strook aan de linkerkant en de gehele vloer), oude wasbak verwijderen en een nieuwe kleine wasbak kan plaatsen (heb ik al) en een nieuw inbouwtoilet kan plaatsen. Belangrijk is dat het op korte termijn kan gebeuren.


Badkamer en toilet Capelle aan den IJssel
woensdag 05 oktober 2022

40m2 dakrenovatie

Voorbereidend op plaatsing dakkapellen dient opvolgend de rest van het dak vervangen te worden. Betreft ongeveer 40m2 aan dakoppervlakte. Geschatte start zomer volgend jaar Dakbeschot vervangen voor beplating met isolatiemateriaal Dakpannen vervangen, betreffen momenteel oud hollandse dik gebakken pannen Nokvorst vervangen Overige werkzaamheden (folie, pannenlaten etc)


Dakdekken en dakreparaties Soest
woensdag 05 oktober 2022

Gevels renoveren

zo snel mogelijk, jaren 30woningen met zadeldak. huisafmeting 9 bij 7. Werkzaamheden: Gevelrenovatie / Voegrenovatie (bijv. voegherstel en aanslag verwijderen)


Gevel- en metselwerk Bergambacht
woensdag 05 oktober 2022

Badkamer renovatie

Plaatsen van een bad en wastafel (op kast) incl aansluiten nieuwe kranen. Verwijderen huidige hangende wastafel. Vervangen douchekraan voor thermostaatkraan. Nb géén breek of frees of tegelwerk nodig. Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Amsterdam
dinsdag 04 oktober 2022

Complete badkamerrenovatie (9m2)

Ik zoek een specialist voor het compleet renoveren van mijn badkamer. De afmetingen zijn ongeveer 3m bij 3m. Ik weet nog niet of er leidingen verlegd moeten worden. Graag zou ik willen dat de vakman even langs komt, zodat ik de nieuwe badkamer kan aanschaffen. Of de vakman mag dat doen.


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 04 oktober 2022

Plat dak vervangen 33m2

Renovatie plat dak van 33m2. Graag voor 2 november .


Klussen Zwolle
dinsdag 04 oktober 2022

Schoorsteen lekkage + staat scheef renovatie

Ik wil graag de lekkage in mijn schoorsteen verhelpen en mijn schoorsteen staat scheef, deze moet ook recht gemaakt worden.


Dakdekken en dakreparaties Ridderkerk
maandag 03 oktober 2022

Renovatie badkamer

de badkamer (ongeveer 2x2 m) renoveren. hangend toilet plaatsen, douche cabine plaatsen leidingen in frezen, badkamer meubel plaatsen, vloer en wanden tegelen, radiator ophangen, verlaagd plafond met spotjes


Badkamer en toilet Spijkenisse
maandag 03 oktober 2022

140 m2 hellend dakrenovatie

We zijn op zoek naar een betrouwbare partij om ons pannendak te laten vervangen/renoveren en dan waarschijnlijk gelijk te laten isoleren. Via een andere aanvraag zijn we ook geïnteresseerd in de maatregelen voor isolatie van de spouwmuur en mogelijk de vloer. Betreft een ongeveer 140 m2 schuin dak. Er liggen nu dakpannen. Deze graag verwijderen en afvoeren. Ik wil nieuwe dakpannen erop laten leggen. Deze graag aanschaffen via de vakman.


Dakdekken en dakreparaties Haarlem
maandag 03 oktober 2022

300 m2 platdak renovatie

Ik wil mijn platdak vervangen door een nieuw bitumendak en deze moet ook geïsoleerd worden. Isolatielaag op de houten dakdelen en dan een nieuwe bitumen dak eroverheen. Het is een groot dak van ongeveer 300 m2. Half december krijg ik de sleutel liefst hier zo snel mogelijk mee aan de slag gaan.


Dakdekken en dakreparaties Bosch en Duin
maandag 03 oktober 2022

Volledige dakrenovatie (isolatie + opnieuw leggen bitumen)

Ik wil mijn platdak laten isoleren. Er ligt geen isolatie op en een bitumen afwerking. Het dak is ongeveer 60 m2. Isoleren vanaf de buitenzijde. Oude bitumen moet eraf en nieuwe erop leggen.


Dakdekken en dakreparaties Brunssum
maandag 03 oktober 2022

Glad pleisterwerk 20m² en renovatie hal

Ik wil graag renovatie van hal (plafond) en toilet dat voorzien moet worden van stuc en beton ciré Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Badkamer en toilet Berkel en Rodenrijs
maandag 03 oktober 2022

Buitengevel thermisch isoleren 51m²

Ik wil graag ons stolpboerderij uit 1623 isoleren. Van binnen is isolatie niet meer aan te brengen. Met koude oostenwind wordt het niet warmer dan 13 graden. Voorheen zat er glaswol in de gevel, toen hadden we weinig last van kou. De aannemer heeft echter bij de renovatie van de keuken gekozen voor een spouwmuur met lucht. Opvullen van de spouw is geen optie zeggen experts, vanwege een dubbel steens funderingsmuurtje. De buitenmuur is verder enkel steens. Vanwege het karakteristieke uiterlijk willen we het liefst een zo dun mogelijke isolatie onder een gepleisterde strakke afwerking. De buitenmuur is 14,8 meter bij ongeveer 3,5 meter hoog. Daarna volgt een boeideel en dan begint het rieten dak.


Gevel- en metselwerk Noordbeemster
maandag 03 oktober 2022

Warmtepomp installeren

Ik heb een cv hangen op de 1e etage (woonverdieping) deze komt uit 2009. Met de huidige cv verwarmen we het huis + douchewater. We hebben een woning uit 1930 en daarmee deels wel geïsoleerd maar helaas is niet alles mogelijk omdat het een monument is. Ik wil zo goedkoop mogelijk geen stoken en dacht een het systeem waarbij een warmtepomp wordt toegevoegd aan de situatie. Hiervoor heb ik op zonder ruimte, tevens ligt daar nog een loze stroom groep en komen hier de hoofdleidingen van de cv ook langs. Tevens ligt er een loze (nieuwe) waterleiding vanaf de cv naar zolder. Deze in 2018 laten neerleggen tijdens een badkamer renovatie. Doel van deze leiding was als een cv of boiler voor douche naar zolder zou moeten hier geen breekwerk voor nodig is.


CV en verwarming Leidschendam
zondag 02 oktober 2022

Hellend dak renoveren (~52m2) + dakleer vervangen (20m2)

Ik zoek een dakdekker voor een dakrenovatie, met nieuw aan te brengen isolatie. Graag met vernieuwde dakpannen. Dit dak heeft een oppervlakte van ongeveer 52m2. Ook wil ik het dakleer vervangen van 2 dakkapellen, van elk ongeveer 10m2.


Dakdekken en dakreparaties Espel
zaterdag 01 oktober 2022

Renoveren voorzijde van het schuine dak

Renovatie voorkant van het schuine dak: 45 M2 dampfolie aanbrengen tengels en panlatten, 5,5 Nokbalk aanbrengen, 5,5 Ruiterrol aanbrengen monier, 1 Dakraam in de kunststof leggen sponningen vervangen d.m.v. flexi dakmortel en 14 Nokvorsten vervangen


Dakdekken en dakreparaties Utrecht
zaterdag 01 oktober 2022

Tuin renovatie (~100m2)

Ik heb een voor- en achtertuin, van ongeveer 100 vierkante meter in totaal. Graag wil ik tegels laten leggen, van 1 bij 1m. Ook wil ik wat hekwerk doortrekken en plaatsen. Dit met een deur erin. Graag van beton en hout. Zal gaan om ongeveer 12m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
donderdag 29 september 2022

Elektrische vloerverwarming aanleggen (~50m2)

Renovatie van woonlaag met oa keuken, hal, badkamer en wc. Graag willen we de vloer elektrisch verwarmen, met beton als eindvloer. Dit gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m2. We hebben minimale ruimte mbt hoogte. De huidige vloer halen we zelf weg. De radiatoren laten we door de loodgieter doen. Graag inzicht in minimale voorwaarden en kosten en planning.


CV en verwarming Driebergen-Rijsenburg
woensdag 28 september 2022

Plat dak renoveren (~70m2)

Ik wil graag een offerte voor de renovatie van ons plat dak. Het dak is circa 70 vierkante meter groot en is 16 jaar geleden gerenoveerd. We willen graag dat het dak wit is. Optioneel: een extra isolatielaag voor het dak toevoegen.


Dakdekken en dakreparaties Den Haag
woensdag 28 september 2022

160 m2 plat dak renovatie + isolatie

Voor twee buurhuizen overwegen we het dak te renoveren en te isoleren van de buitenzijde. Betreft ongeveer 80 m2 per woning. Ik heb nu een bitumen dak.


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
woensdag 28 september 2022

Volledige badkamerrenovatie

Betreft een volledige badkamer renovatie. We willen graag een natuurlijke en warme uitstraling (+- 6m2) -Badmeubelset met softclose laden met greep en dubbele wastafel, bijpassende kolomkast. -Bijpassende spiegelkast in gelijke kleur. -Complete toiletset. Wandcloset, softclose zitting -Luxe regendoucheset, douchewandcombinatie, antikalk gecoat glas, chroom -Wand- en vloerbekleding gerelateerd aan sfeer badkamer -Geen bad meer (dus niet zoals foto) Graag ook laten betegelen. Tegels en meubels aanschaffen via de vakman. Er hoeft als het goed is geen leidingwerk worden omgelegd.


Badkamer en toilet Elst
dinsdag 27 september 2022

Kleine badkamer renovatie

Ik zoek een specialist die mij van het volgende kan voorzien. - Verwijderen douchecabine - Plaatsen nwe douchecabine incl losse douchebak - Kraan aansluiten - Eventueel 6 m2 nieuwe betegeling Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet Rotterdam
maandag 26 september 2022

Gehele dakrenovatie

Alles moet eraf, grind, losse pu platen 4 cm, pvc, oude dakleer, isolatie 4 cm oud. Daarna boeiboarden verhogen met hardhouten regel. 18x12 mtr opp 216 m2. nieuwe isolatie 10 cm PIR met danpwerende foli. Dakleer erop (niet geschroefd ), oude grind gewassen erop. Luchtdoorvoer 3 stuks, Waterafvoer in het dak 2 stuks 100 mm, waterafvoer door boeiboard 3 stuks 100 mm.


Dakdekken en dakreparaties Eindhoven
maandag 26 september 2022

schoorsteen renovatie

schoorsteen renovatie, de schoorsteen is 50 jaar oud en de voegen en het lood moet worden vervangen


Dakdekken en dakreparaties Helmond
maandag 26 september 2022

Constructieberekening woningrenovatie

We hebben een constructieberekening nodig voor: - Verwijderen van draagmuur 1 tussen keuken en woonkamer (165cm breed) - Verwijden van een stukje van draagmuur 2 tussen keuken en woonkamer (circa 50cm) - Verwijderen van 4 schoorstenen (2 shouwen verdeeld over 2 verdiepingen) - Dakterras (plat dak)


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam
maandag 26 september 2022

renovatie 1e verdieping

kamers stuccen , verfen plafond stuccen verfen gehele verdieping.Timmerwerk 1e verdieping


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 26 september 2022

Hellend dak vervangen

Betreft een volledige schuin dak renovatie inclusief inclusief dakkapel. Er liggen nu dakpannen. Deze moeten worden verwijderd en worden uitgevoerd. Dakpannen aanschaffen via de vakman. Betreft 30 m2.


Dakdekken en dakreparaties Den Haag
maandag 26 september 2022

Woning renovatie

Ik zoek voor ons nieuw aangekocht huis te Esch een bouw-bedrijf die een offerte kan maken voor enkele verbouwingen. - We willen graag een waarschijnlijk dragende muur van de keuken doorbreken naar de woonkamer en dan moet er al dan niet een balk geplaatst worden. muur is 3m20. - We willen graag een keukeneiland laten plaatsen als de muur van de keuken weg is. - We willen graag de stenen garage 8,21m op 2,78 m ombouwen tot studio of kantoorruimte met openslaande deuren naar de tuin en extra raam, keukenblokje, wc in laten plaatsen (alles er op en er aan zoals isoleren, electra, water..) - We willen graag openslaande deuren van de woonkamer naar de tuin. (5,54 meter is de muur van de woonkamer waar we de openslaande deuren in willen ) - We willen graag in de 2 slaapkamers boven het plafond weg zodat de nok van het dak zichtbaar is. De slaapkamers zijn: 3,88 m op 2,90 m - In de hal is een stuk gestoffeerde vloer en trap, het loopt door tot een klein stukje gang boven. Het stof willen we graag weg en vervangen door een vloer of hout.


Renovatie Esch
zondag 25 september 2022

Gevel opnieuw voegen + impregneren (~12m2)

Mijn aanvraag betreft een gevelrenovatie / voegwerken. We willen graag onze achtergevel opnieuw laten voegen en impregneren. De oppervlakte gevel in m2 (ongeveer): 12


Gevel- en metselwerk Roosendaal
zondag 25 september 2022

Badkamer en toilet renovatie

In het toilet moet het volgende worden gedaan: - inbouw van hangend toilet (achterboard is aanwezig) - ophangen van wasbakje - gat in muur voor koud water incl koperen pijp +/- 1.2 m - maken van 2 hoofdafsluiters - tegelwerk Ook de badkamer zal betegeld moeten worden. Dit betreft ca. 20m2 en 6m2 voor de vloer.


Badkamer en toilet Den Haag
Offertes aanvragen