Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Erkend Vakwerk header

Erkend Vakwerk

Keurmerk voor Erkend bouwbedrijf

De door Casius voorgestelde Erkende Bouwbedrijven leggen we voor aan de eisen van Keurmerk 'Erkend Vakwerk'. Maar wat zijn deze eisen? Op deze pagina lees je hier meer over.

Waarom Casius?

Keuze

Ontvang tot 3 offertes en kies geheel vrijblijvend de beste optie.

Kwaliteit

Al onze vakmannen komen in aanmerking voor ons keurmerk Erkend Vakwerk.

Gemak

Het vinden van een vakman voor jouw project kan gemakkelijk en snel.

Wat is Erkend Vakwerk?

Vakbekwaamheid & Ervaring

Erkende Vakmannen hebben ruime ervaring in het werkzame vakgebied.

Financiële gezondheid

Erkende Vakmannen zijn financieel gezond en hebben een goed betaalgedrag.

Klanttevredenheid

Erkende Vakmannen worden aanbevolen door de laatste klanten.

Tevreden met de werkwijze van Casius, we zijn in contact gebracht met drie bedrijven en hebben eentje gekozen die de klus al naar behoren heeft afgerond. Bedankt!

Haydee C.

Erg prettig dat Casius ons in contact bracht met meerdere hoveniers die op korte termijn tijd hadden voor onze klus. De hoveniers die wij zelf hadden benaderd hadden vaak geen tijd door de drukte.

Dennis H.

Aannemer consument
Architect met particulier

Wanneer Erkend Bouwbedrijf?

  • Klanttevredenheid: Een tevreden klant is de beste manier om de kwaliteit van een vakman te bepalen. Erkend Vakwerk bevraagt elke particulier waarmee wij één van de vakmensen in contact brachten. Zowel in het offertestadium, tijdens de uitvoering als na oplevering. De beoordelingen resulteren in een score. Bedrijven met een te lage score (onder een 7) worden niet meer als Erkend Vakbedrijf voorgesteld.
  • Professionele ervaring: Alle bij Erkend Vakwerk aangesloten vakmensen hebben voldoende beroepservaring. Bovendien moet de Casius partner referenties van recent voor particulieren uitgevoerde werkzaamheden overleggen.
  • Financiële gezondheid: Maandelijks beoordeelt Erkend Vakwerk de financiële positie van zijn vakmensen. Erkend Vakwerk maakt daarbij gebruik van de gegevens van de KvK, incassobureau's en deurwaardersinformatie. Zodra Erkend Vakwerk twijfelt aan de financiële gezondheid worden deze bedrijven niet meer als Erkend Vakwerk partner voorgesteld.

Erkend Bouwbedrijf worden? Zo werkt Casius

Ben jij een zelfstandige vakman in de bouwsector? Al ruim 20 jaar ondersteunen wij de beste vakmannen in de bouwsector. Bekijk onze verschillende diensten en wie weet kom jij ook wel in aanmerking voor het Erkend Vakwerk keurlabel.

Heb je soms handen tekort?

Stel je bent als stukadoor bezig aan een renovatieproject waar ook elektriciteit moet worden aangelegd. Je vaste onderaannemer voor elektriciteit zit al maanden volgeboekt dus jij bent op zoek naar een goede elektromonteur die je kan bijstaan. Casius helpt je om snel de geschikte collega’s te vinden die ook voldoen aan het Erkend Vakwerk keurmerk.

Hoe werkt Pro-vindt-Pro?

Het is heel simpel. Jij omschrijft wat de werkzaamheden zijn en wij brengen je in contact met geschikte vakmannen uit de buurt. Zij reageren rechtstreeks naar jou, dat werkt wel zo snel!

Erkend Vakman over Pro-vindt-Pro

Het Casius team staat voor je klaar!

Elke dag staat ons team klaar om jou de beste service te bieden. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Bel ons op 020-4638070 of schrijf je in via het onderstaande formulier. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak op een locatie die jou schikt om kennis met jou en je bedrijf te maken.

Ingmar

Ingmar

Managing partner

Joram

Joram

Manager Nederland

Peter

Peter

Accountmanager

Frank

Frank

Binnendienst

André

André

Chief Financial Officer

Cas

Cas

Marketing

David

David

IT

Frederik

Frederik

Accountmanager

Foto Personeel 004 Grijs

Jonas

Copywrite & Binnendienst

Jonathan

Jonathan

Binnendienst

Tristan (1)

Tristan

Binnendienst

Sandrine

Sandrine

Binnendienst

Anna

Anna

Binnendienst

Freya

Freya

Account Manager

Sadik Voor Website

Sadik

Binnendienst

Erkende bouwbedrijven aan het woord

Wie kunnen er beter vertellen over de ervaringen van onze dienstverlening dan onze partners zelf? Casius staat professionals in de bouw al sinds 1999 bij. Wij zijn daarom ook erg trots op hun beoordelingen.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Offertes aanvragen