Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
ramen schilderen

Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen

Begint het schilderwerp van je kozijnen blaren te vertonen? Dan moet het nodig opnieuw geverfd worden. Hier vind je nuttige informatie en ontvang je opmaat gemaakte offertes van schilders bij jou uit de regio.

Moeten jouw kozijnen nodig geschilderd worden? De schildersbedrijven via Casius staan voor je klaar, zowel voor grote als kleine schilderklussen. Zo schilderen zij je kozijnen, maar ook je trappen, murenplafonds, en deuren

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kozijnen schilderen kosten

Je kozijnen laten verven, wat kost dat? Een schilder rekent gemiddeld €35 per uur aan loon. De omvang van de klus bepaalt voor een groot deel de prijs; hoe meer kozijnen geschilderd moeten worden, hoe minder je per kozijn betaalt. Laat je je binnenkozijnen schilderen dan betaal je gemiddeld €50 tot €75 per kozijn, voor buitenkozijnen is dit €100 tot €150 per kozijn.

Hieronder geven we per woningsoort een prijsindicatie voor het laten schilderen van alle kozijnen.

Let op: de schildersbedrijven via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw schilderklus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort woning Gemiddelde kosten (binnenkozijnen) Gemiddelde kosten (buitenkozijnen)
Appartement €375 €700
Tussenwoning €650 €1.200
Twee-onder-een-kapwoning €850 €1.500
Vrijstaande woning €1.200 €2.000

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Casius Schilder

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Bespaartip

Veel mensen combineren verschillende schilderwerkzaamheden met elkaar. Hierdoor heb je zelf maar één keer last van het werk in huis en bovendien geven veel schilderbedrijven een korting op het schilderwerk. Dit komt doordat je de schilder veel werk op één locatie bezorgt. Denk bijvoorbeeld aan het laten schilderen van je plafondtrap, of deur.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor kozijnen laten schilderen

donderdag 20 januari 2022

Buitenschilderwerk van houtwerk

Ik wil graag een schilder die wat buitenschilderwerk voor mij kan aanbrengen, gaat om wat deuren en kozijnen en wat overige houtwerk.


Behang- en schilderwerk Venray
vrijdag 14 januari 2022

Buitenschilderwerk

Plafond en kozijn in de woonkamer, direct onder het balkon van de bovenburen (samen een VVE), laten aan de binnenkant sporen van structureel en geleidelijk doorslaand vocht zien. De oorzaak van de vochtdoorslag moet worden opgespoord en opgelost. Het pand is uit 1904, dus het zou kunnen gaan om poreuze steen of voegen.


Behang- en schilderwerk Rotterdam
donderdag 13 januari 2022

650 m² binnenwerk + schilderen kozijnen en deuren

De hele woning dient van binnen en buiten geschilderd te worden. Binnenwerk betreft ongeveer 650 m² latex spuitwerk. Verder moeten de kozijnen (26) binnen en buiten geschilderd worden, ook de deuren (22). Liefst zo snel mogelijk na eind april ermee van start gaan.


Behang- en schilderwerk Elst
zaterdag 08 januari 2022

Buitenschilderwerk

3x balkondeur + kozijn. 5x raamkozijn draaibaar. 5x vast raamkozijn, Dakgoot, windveren.


Behang- en schilderwerk Scheemda
zaterdag 08 januari 2022

Kozijnen(3 stuks) buiten en dakkapel schilderen

Ik zoek een vakman voor het schilderen van 3 kozijnen buiten aan de achterzijde van de woning en 1 dakkapel. Ben je eigenaar van de woning?: ja


Behang- en schilderwerk Breda
vrijdag 07 januari 2022

Kozijnen schilderen van serre

Ik wil graag mijn kozijnen laten schilderen. Het gaat om mijn serre van aluminium en ongeveer 25m2.


Behang- en schilderwerk Maasland
vrijdag 07 januari 2022

Buitenschilderwerk (kozijnen)

Het betreft het schilderen van kozijnen. 2 Kozijnen met verdeling in 6 ramen en 2 kozijn met verdeling in 4 ramen. Voordeur met raam bovendeel met 12 kleine ramen. Alles in groen en wit. Het is buitenwerk.


Behang- en schilderwerk Hoogezand
donderdag 06 januari 2022

Schilderwerk aan 8 deuren (binnen)

7 binnendeuren waarvan 4 met glas plus 7 kozijnen. 1 buitendeur met kozijn


Behang- en schilderwerk Lichtenvoorde
dinsdag 04 januari 2022

Woning sauzen 70m2

Het gaat om de woonkamer sauzen. Wanden / plafond / deuren / kozijnen. Mocht de prijs goed zijn komt er nog de keuken bij met keuken kastjes en de hal en wc en trappenhuis wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30


Behang- en schilderwerk Emmen
zondag 02 januari 2022

Schilderen buitenkant 6 raamkozijnen & 2 deuren

Mijn aanvraag betreft het schilderen van ramen en kozijnen buiten. Het gaat om een keukenraam, de voordeur incl. kozijn, een zolderraam en 4 grote ramen incl kozijn. Ze moeten aan de buitenzijde geschilderd worden. Er moet ook een garagedeur gedaan worden. Graag beginnen zodra het weer het toelaat.


Behang- en schilderwerk Rhoon
zaterdag 01 januari 2022

Zolder schilderen: 2 muren (28m2), raamkozijn en 6 houten platen

Ik ben op zoek naar een vakman voor wat schilderwerk op mijn zolder. Het betreft 2 muren van ongeveer 28m2 (zit nu 1 laag papierbehang op), raamkozijn, 6 houten platen voor de knieschotten. Railsysteem maken voor de knieschotten.


Behang- en schilderwerk Nieuw Vennep
woensdag 29 december 2021

Buitenschilderwerk

Kozijnen buiten, 1ste en 2de verdieping Ben je eigenaar van de woning?: ja


Behang- en schilderwerk Sas van Gent
zaterdag 25 december 2021

Kozijnen schilderen buiten (8 stuks)

Ik ben op zoek naar een schilder die mijn kozijnen aan de buitenkant kan schilderen, het gaat om ongeveer 8 stuks.


Behang- en schilderwerk Nijverdal
woensdag 22 december 2021

Schilderwerk binnen en buiten

Ik zoek een schilder voor wat schilderwerk binnen en buiten. binnen: Het schilderen van de kamer na aanbrengen vloerverwarming en afwerking, schilderen van wat deuren en de kozijnen en het schilderen van 6 ramen met kozijnen en het schilderen van wat plafonds(~65m2) Buiten: deuren, kozijnen, ramen, kozijnen, dakgoten.


Behang- en schilderwerk Grootegast
woensdag 22 december 2021

Kozijnen schilderen van binnen en buiten (7 raampartijen)

Ik ben op zoek naar een schilder die mijn kozijnen, van binnen en buiten, rondom de woning kan schilderen. Het gaat om ongeveer 7 raampartijen, maar sommige partijen bevatten al 3 ramen.


Behang- en schilderwerk Oosterzee
zondag 19 december 2021

Binnenschilderwerk 152m2

Wanden en plafond woonkamer, hal, trap, overloop. Plafond totaal 75 m2, wanden totaal 152 m2. Kozijnen 58 meter, oude kit verwijderen, nieuwe kit aanbrengen.


Behang- en schilderwerk Lith
woensdag 08 december 2021

Trap laten schilderen.

Ik wil graag mijn trap laten schilderen. Het gaat om een dichte trap met 20 treden, 2 kozijnen, 2 deuren. Dichte Trap van 20 treden 2 kozijnen 2 vlakke deuren 35,6m2 muren en plafonds Onderkant dichte trap van 10 treden


Behang- en schilderwerk Tilburg
zondag 05 december 2021

Binnenmuren(~50m2), plafonds(~20m2) en kozijnen(8 stuks) schilderen

Binnenmuren, plafonds en kozijnen met deuren (aanbouw) schilderen. Het gaat om 8 stuks kozijnen, bij de muren gaat het om ongeveer 50m2 en bij de plafonds ongeveer 20m2.


Behang- en schilderwerk Gemert
vrijdag 03 december 2021

18 Kozijnen en 14 deuren schilderen

Ik wil graag alle kozijnen rondom en in mijn woning laten stucen. Het gaat om ongeveer 15 stuks kozijnen en 4 deuren aan de buitenkant en aan de binnenkant zijn het 10 deuren. Ik wil eventueel ook nog wat muren binnen laten schilderen.


Behang- en schilderwerk Hoofddorp
zondag 28 november 2021

10 binnendeuren schilderen

Wij willen graag 10 binnendeuren laten schilderen, alleen de deuren en niet de kozijnen. De deuren zijn nieuw en van MDF. We willen ze graag geschilderd hebben in een pure white kleur. Graag een offerte per mail, liever niet bellen.


Behang- en schilderwerk Muiden
woensdag 24 november 2021

Gevel schilderen

Zoek een vakman voor wat buitenschilderwerk. Buitengevels woonboerderij, rondom, geen kozijnen deze worden vooraf vervangen. Gaat ongeveer om 120 m2.


Behang- en schilderwerk Heerde
woensdag 24 november 2021

Buitenschilderwerk

4 kozijnen en 2 deuren binnen en buiten. Vermoedelijk eerst gronden. Er wordt nieuw HR++ glas geplaats


Behang- en schilderwerk Grave
zaterdag 20 november 2021

Kozijnen en meerdere deuren schilderen

Ik zoek een schilder die een aantal dingen kan schilderen, dit betreft: De kozijnen van de ramen, 2 toegangsdeuren, een dubbele tuindeur en de garagedeur.


Behang- en schilderwerk Westerhaar
dinsdag 16 november 2021

Woning schilderen

Zoek een vakman voor het schilderen van mijn woning. Gaat om wanden, plafond, deuren en kozijnen het is een lege huis waar ik in ga verhuizen (50 m2).


Behang- en schilderwerk Rotterdam
zaterdag 06 november 2021

Buitenschilderwerk van kunststof kozijnen

kozijnen op de bovenverdieping van het huis. Het gaat om de eerste verdieping. Dit is aan de voorkant van de woning. Het gaat om kunststof kozijnen.


Behang- en schilderwerk Ten Boer
donderdag 04 november 2021

Schilderen trap, 20 kozijnen en 10 deuren (binnen en buiten)

Ik wil graag op een aantal plekken laten schilderen. Dit gaat om de trap binnen, 20 kozijnen, 10 deuren. Deze moeten zowel binnen als buiten geschilderd worden.


Behang- en schilderwerk Scheemda
donderdag 04 november 2021

Woning schilderen

Wil graag meerdere plekken van mijn woning laten schilderen. Gaat om de achterdeur, kozijnen buiten kozijnen slaapkamer binnen


Behang- en schilderwerk Siddeburen
woensdag 03 november 2021

6 Kozijnen en 4 deuren schilderen

Ik ben op zoek naar een vakman die alle kozijnen en deuren voor mij kan schilderen. Het gaat om de buitenkant, 6 stuks kozijnen en 4 deuren.


Behang- en schilderwerk Aduard
woensdag 03 november 2021

Buitenschilderwerk: dakkapel, boeidelen, kozijnen en deuren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij het volgende kan schilderen: De buitenkant van mijn dakkapel, de boeidelen, de kozijnen en deuren. Het gaat om alles rondom de woning.


Behang- en schilderwerk Groningen
woensdag 03 november 2021

2 Kozijnen en 2 deuren schilderen (binnen en buiten)

Kozijn met 2 deuren .binnen en buiten Ik ben op zoek naar een vakman die mijn kozijnen en deuren kan schilderen. Het gaat om 2 deuren en 2 grote ramen, die mogen aan de binnen en buitenkant geschilderd worden.


Behang- en schilderwerk Alkmaar
Offertes aanvragen