Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Nijmegen

Isolatie - Nijmegen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Nijmegen?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Hubert, Tolkamer, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Nijmegen aanvragen

Recente opdrachten uit Nijmegen

donderdag 21 januari 2021

Woonkamer isoleren

Wil graag mijn binnen muren isoleren met voorzetwanden, gaat ongeveer om 40 m2. Ik heb geen spouwmuur. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
maandag 18 januari 2021

Plafond tegen geluid isoleren

Het gaat om een appartement. We willen het plafond tegen geluid laten isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie
dinsdag 12 januari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen

Het geluid van de snelweg is zeer hinderlijk aanwezig op zolder en op de slaapkamer op de 1ste verdieping. Ik heb een doorlopend schuindak tot de achterzijde van de woning. Op beide verdiepingen zitten oude Velux ramen die heel veel geluid doorlaten. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn om het geluid te verminderen.


Isolatie
Offertes aanvragen