Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Haarlem

Isolatie - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Haarlem?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Haarlem aanvragen

Recente opdrachten uit Haarlem

maandag 18 januari 2021

Plafond thermisch isoleren

Ik ben op zoek naar iemand voor het isoleren van het plafond van aangrenzend klein gebouw. Afmetingen ongeveer 6 x 2 m. Boven het plafond is het dak van een dakterras.


Isolatie
dinsdag 05 januari 2021

Vloeren thermisch en akoestisch isoleren

Ik heb een huis met een eerste en tweede verdieping. Op beide verdiepingen hebben we een planken vloer die op balken ligt. Op de eerste verdieping willen we meer comfort, het tocht letterlijk door de planken door. Geluidsisolatie naar BG is ook een bijkomend voordeel. Het gaat om 60 m2.


Isolatie
maandag 28 december 2020

Woning isoleren

Ik zou graag zoveel mogelijk geluid vanuit het appartement tegenhouden zodat de buren er geen last van hebben. Graag zou ik hierover geadviseerd willen worden wat de mogelijkheden zijn en wat het beste effect is. Gaat om de woonkamer. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
Offertes aanvragen