Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
49 Latex Spuiten

Latex spuiten

Latex spuiten

Zijn je muren en en plafonds hoognodig toe aan een nieuwe verflaag? Met latex spuiten zien je muren en plafonds er snel weer strak en nieuw uit. Lees hier alles over latex spuiten, van prijzen tot handige tips.

Wat kost latex spuiten?

De prijs die je betaalt voor jouw klus, hangt af van het aantal vierkante meters dat je wilt laten bespuiten, of je de latex in een kleur wilt laten aanbrengen en van de kwaliteit van de verf die gebruikt wordt. De prijs per vierkante meter gaat naar beneden als je een groter oppervlak aan kunt bieden. In de volgende tabel vind je deze kosten, inclusief btw, materialen en arbeidsloon.

Kostenpost Gemiddelde prijs
Latex spuiten in wit €7 - €14 per m²
Kleur toevoegen €1 - €2 extra per m²

Benieuwd naar een prijsindicatie of offerte voor jouw klus? Dan kun je tot 3 vrijblijvende gratis offertes aanvragen.

Welke factoren bepalen de prijs van de klus?

Je zal tijdens het inplannen van je klus een aantal keuzes moeten maken die de uiteindelijke prijs positief of negatief kunnen beïnvloeden.

  • Kleur: als je graag witte muren wilt, dan is het niet nodig om een kleur toe te laten voegen. Als je de muren toch zou willen schilderen is dit een goede optie. Je spaart jezelf een boel werk uit en de kleur zal volledig egaal worden aangebracht, voor maar een paar euro per vierkante meter extra.
  • Het oppervlak: hoe groter het oppervlak, hoe kleiner de prijs per vierkante meter. Als je meerdere muren hebt die je zou willen verven, dan kun je deze dus het beste allemaal tegelijkertijd laten doen. Kom je zo over de 100 vierkante meter, dan kan dit een fijne besparing opleveren.
  • De verfsoort: de meeste stukadoors bieden het spuiten van de latex aan in verschillende verfsoorten. Deze zijn vaak van uiteenlopende kwaliteiten en de stukadoor zal je hierover tijdens het intakegesprek voorlichten, zodat je de juiste keuze kunt maken.

 

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen