Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Arnhem

Isolatie - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Arnhem?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Arnhem aanvragen

Recente opdrachten uit Arnhem

dinsdag 26 januari 2021

Spouwmuur isoleren

Ik ben op zoek naar een bedrijf die de spouwmuur die tevens de scheidingsmuur is met de buren kan isoleren. De isolatie is ervoor om contactgeluid te beperken of te elimineren. Ik denk aan bijv. spuitbaar glas of steenwol.


Isolatie
zondag 13 december 2020

Garage isoleren

Slaapkamer boven de garage is koud, er is in de garage een betonnen plafond, vraag is of daaronder isolatie kan, een en ander moet er netjes uit zien maar het is een garage dus geen hoogwaardige afwerking. Kamer is over volledige afmeting van garage dus geen deel waar niets boven zit. Betreft 22 m² wat aan de binnenkant moet worden geïsoleerd. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes


Isolatie
zaterdag 14 november 2020

Spouwmuur onder dakpannen afsluiten

Een niet geïsoleerde tussenspouwmuur is open onder de dakpannen. Moet gedicht worden door er steenwol in te stoppen. Het gaat om een stuk van 6 m1.


Isolatie
Offertes aanvragen