Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keukenspecialist

Keukenspecialist

Is je huidige keuken aan vernieuwing toe? Of ben je net verhuisd en wil je de keuken laten plaatsen door een professional? Casius brengt je in contact met erkende keukenspecialisten in jouw regio.

De keukenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij het plaatsen van een keuken in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het renoveren van je huidige keuken en het monteren van je nieuwe keukenkasten. Het installeren van een keuken moet met precisie gedaan worden; de keukenkasten moeten waterpas hangen, de apparatuur moet goed aangesloten worden. Daarom is het aan te raden dit door een vakman te laten doen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Keukenspecialist

Of je nou een hele nieuwe keuken laat plaatsen, of je huidige keuken wil opknappen, het blijft een grote beslissing. Voor het beste resultaat schakel je daarom een keukenspecialist in. Een keukenspecialist kan je helpen met de keuken samenstellen en kan met je meedenken over het nieuwe keuken ontwerp.

Advies keuken opknappen

De keukenspecialist kan je advies geven over welke inbouwapparatuur het beste is voor jouw situatie. Daarbij kan de keukenspecialist ook vertellen wat de mogelijkheden zijn voor een ombouw, maar ook welk werkblad het beste voor jou is. Aan de hand van de adviezen van de keukenspecialist kan je de juiste keuze maken voor je nieuwe keuken. 

Kosten keuken plaatsen

Je wil een nieuwe keuken laten plaatsen, maar wat kost een nieuwe keuken? De kosten van een nieuwe keuken lopen sterk uiteen: van rond de €1.250,- exclusief montage tot €25.820,-. De gemiddelde kosten van een nieuwe keuken zijn €13.545 euro, dit is voor levering en montage. Kosten voor het plaatsen of eventueel verleggen van leidingen en elektra kunnen de kosten van een nieuwe keuken verhogen. 

Let op: de keukenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Wat kost een keuken? Aanschaf Montage Totaal
Simpele keuken €1.250 €280 €1.530
Gemiddelde keuken €5.000 €560 €5.560
Luxe keuken €25.000 €840 €25.840

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Keukenspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

maandag 20 september 2021

Diverse klussen in huis

Traphekje plaatsen, lampje afzuigkap vernieuwen, losse trapleuning vastmaken, vloerbedekking van twee traptreden vervangen, spionnetje weer laten functioneren (batterijen vervangen hielp niet), afstandsbediening voor raam openen weer herstellen (batterijen vernieuwen hielp niet), ventilatoren schoonmaken (drie)


Keukenmontage en - renovatie Uithoorn
zaterdag 18 september 2021

Keuken plaatsen of vervangen

Bestaande rechte keuken van 3.80 breed grotendeels vervangen en uitbreiden, met een ander fornuis en koelkast. Beetje een ingewikkelde plattegrond omdat het een rechte ruimte is voor woonkamer en keuken en er geen leiding is naar een evt kookeiland of het moet via het plafond.


Keukenmontage en - renovatie Amsterdam
dinsdag 14 september 2021

Keukenmuur laten stucen 15m2

De nieuwe keuken is geplaatst, maar het is mij niet gelukt om de muur netjes te krijgen. Ik oriënteer mij nu tav stucwerk om de muur van de keuken en bij de eettafel mooi strak te krijgen. wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc


Keukenmontage en - renovatie Haarlem
Offertes aanvragen