Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keukenspecialist

Is je huidige keuken aan vernieuwing toe? Of ben je net verhuisd en wil je de keuken laten plaatsen door een professional? Casius brengt je in contact met erkende keukenspecialisten in jouw regio.

Of je nou een hele nieuwe keuken laat plaatsen, of je huidige keuken wil opknappen, het blijft een grote beslissing. Voor het beste resultaat schakel je daarom een keukenspecialist in. Een keukenspecialist kan je helpen met de keuken samenstellen en kan met je meedenken over het nieuwe keuken ontwerp. De keukenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen.

Zo helpen ze je graag bij het plaatsen van een keuken in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het renoveren van je huidige keuken en het monteren van je nieuwe keukenkasten. Het installeren van een keuken moet met precisie gedaan worden; de keukenkasten moeten waterpas hangen, de apparatuur moet goed aangesloten worden. Daarom is het aan te raden dit door een vakman te laten doen.

Heb je vragen? Wil je bijvoorbeeld weten welk inbouwapparatuur het beste is voor jouw situatie? De keukenspecialist geeft je advies. Daarbij vertelt de keukenspecialist wat de mogelijkheden zijn voor een ombouw en welk werkblad het beste voor je is. Aan de hand van de adviezen maak je de juiste keuze voor je nieuwe keuken. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten keuken plaatsen

Je wil een nieuwe keuken laten plaatsen, maar wat kost een nieuwe keuken? De kosten van een nieuwe keuken lopen sterk uiteen: van rond de €1.250,- tot €25.820,-, exclusief montage. De gemiddelde kosten van een nieuwe keuken zijn €13.545 euro, dit is voor levering en montage. Kosten voor het plaatsen of eventueel verleggen van leidingen en elektra kunnen de kosten van een nieuwe keuken verhogen. 

Let op: de keukenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Wat kost een keuken? Aanschaf Montage Totaal
Simpele keuken €1.250 €280 €1.530
Gemiddelde keuken €5.000 €560 €5.560
Luxe keuken €25.000 €840 €25.840

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Keukenspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente opdrachten

donderdag 30 juni 2022

Gat in keukeblad tbv inductiekookplaat vergroten

Ik zou graag het gat in mijn keukenblad voor een inductiekookplaat willen vergroten. Deze is nu 83 cm maar zou 86 of 90cm moeten worden. Het is een stenen blad, dus ik denk dat het gezaagd moet worden.


Keukenmontage en - renovatie Almere
dinsdag 28 juni 2022

Leidingen verplaatsen in de keuken

Ik zoek en vakman die mijn warm en koud water leiding kan verplaatsen. En ook de afvoerbuis moet verplaatst worden. Er moet ook en extra kraan komen voor de vaatwasser. Dit in verband met plaatsen van nieuwe keuken. Ik heb en bouw tekening en daar staan de maten op.


Keukenmontage en - renovatie Landsmeer
vrijdag 24 juni 2022

IKEA-keuken plaatsen

Plaatsen van rechte Ikea keuken met A merk apparatuur en een "niet" Ikea keukenblad inclusief volledige afwerking. Te plaatsen in september/oktober. Graag wat advies en info verder.


Keukenmontage en - renovatie Zwolle
Offertes aanvragen