Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keukenspecialist

Keukenspecialist

Ben je net verhuisd en wil je de keuken laten plaatsen door een professional? Of is je huidige keuken aan vernieuwing toe? Casius brengt je in contact met Erkende Keukenspecialisten in jouw regio.

De keukenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij het plaatsen van een keuken in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het renoveren van je huidige keuken en het monteren van je nieuwe keukenkasten. Het installeren van een keuken moet met precisie gedaan worden; de keukenkasten moeten waterpas hangen, de apparatuur moet goed aangesloten worden. Daarom is het aan te raden dit door een vakman te laten doen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Keukenspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

vrijdag 16 oktober 2020

Kvik keuken installeren

Kvik keuken installeren met inbouwvaatwasser, oven en recirculatie inductiekookplaat (Siemens apparatuur). Keuken is 2.6m breed en staat tegen de muur. Oude keuken is afgevoerd. Waterleiding en afvoer dienen nog aangepast te Worden. Klus in Amsterdam, in De Pijp. Graag zo snel mogelijk door ervaren vakman.


Keukenmontage en - renovatie
dinsdag 13 oktober 2020

Rand van een composieten aanrechtblad eraf zagen

we zijn overgegaan van een gasfornuis naar een inductiekookplaat, waarvan het gat van het composietenaanrechtblad iets te klein is.


Keukenmontage en - renovatie
dinsdag 13 oktober 2020

Oude keuken verwijderen, leidingen verleggen en nieuwe keuken plaatsen

Ik zoek iemand die mijn oude keuken verwijderd en afvoert, water en elektra leidingen verlegd en een nieuwe keuken installeert.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen