Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keukenspecialist

Keukenspecialist

Is je huidige keuken aan vernieuwing toe? Of ben je net verhuisd en wil je de keuken laten plaatsen door een professional? Casius brengt je in contact met erkende Keukenspecialisten in jouw regio.

De keukenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij het plaatsen van een keuken in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het renoveren van je huidige keuken en het monteren van je nieuwe keukenkasten. Het installeren van een keuken moet met precisie gedaan worden; de keukenkasten moeten waterpas hangen, de apparatuur moet goed aangesloten worden. Daarom is het aan te raden dit door een vakman te laten doen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Keukenspecialist

Of je nou een hele nieuwe keuken laat plaatsen, of je huidige keuken wil opknappen, het blijft een grote beslissing. Voor het beste resultaat schakel je daarom een keukenspecialist in. Een keukenspecialist kan je helpen met de keuken samenstellen en kan met je meedenken over het nieuwe keuken ontwerp.

Advies keuken opknappen

De keukenspecialist kan je advies geven over welke inbouwapparatuur het beste is voor jouw situatie. Daarbij kan de keukenspecialist ook vertellen wat de mogelijkheden zijn voor een ombouw, maar ook welk werkblad het beste voor jou is. Aan de hand van de adviezen van de keukenspecialist kan je de juiste keuze maken voor je nieuwe keuken. 

Kosten keuken plaatsen

Je wil een nieuwe keuken laten plaatsen, maar wat kost een nieuwe keuken? De kosten van een nieuwe keuken lopen sterk uiteen: van rond de €1.250,- exclusief montage tot €25.820,-. De gemiddelde kosten van een nieuwe keuken zijn €13.545 euro, dit is voor levering en montage. Kosten voor het plaatsen of eventueel verleggen van leidingen en elektra kunnen de kosten van een nieuwe keuken verhogen. 

Let wel: de keukenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Wat kost een keuken? Aanschaf Montage Totaal
Simpele keuken €1.250 €280 €1.530
Gemiddelde keuken €5.000 €560 €5.560
Luxe keuken €25.000 €840 €25.840

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan hier een offerte aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Keukenspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 09 juni 2021

Diverse keuken renovatie werkzaamheden

1) Nieuwe luchtafvoer aanleggen van bestaande afzuigkap naar buiten (blauw aangegeven op tekening #1) 2) Kastjes (4 stuks) vervangen door zelfde type met grotere hoogte (tot vlakbij plafond) (oranje aangegeven op beide tekeningen) 3) Radiator vervangen door nieuwe apothekerskast (paars aangegeven op beide tekeningen) 4) Combi-magnetron verplaatsen van huidige locatie (groen aangegeven op beide tekeningen) naar nieuwe locatie (locatie A op tekening #2)


Keukenmontage en - renovatie Almere
dinsdag 08 juni 2021

Keuken "verbouwen"

1 keukenkastje verplaatsen. 1 keukenkastje verwijderen en een afwasmachine plaatsen. 2 bovenkastjes plaatsen. Momenteel geen bovenkeukenkastjes aanwezig.


Keukenmontage en - renovatie Ridderkerk
dinsdag 01 juni 2021

Verstopping gootsteen

Mijn gootsteen/wasmachine afvoer kijkt verstopt.


Keukenmontage en - renovatie Amsterdam
Offertes aanvragen