Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
236 Tuinontwerp Bestrating

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Je droomtuin realiseren? Schakel een tuinarchitect in! Lees voor de mogelijkheden snel door en vraag tot 4 offertes aan bij erkende vakmannen uit de buurt.

Waarom zou je een tuinontwerp laten maken als je al een aardig idee hebt? Het lijkt misschien overbodig, maar een tuinarchitect, of hovenier, maakt je plan met zijn kennis en expertise een stuk beter. Een tuin naar je dromen waarin je heerlijk in je vrije tijd kunt genieten. Dat is toch fijn? Een tuinarchitect creëert een ontwerp van je nieuwe tuin, compleet naar wens, waarbij hij of zij rekening houdt gehouden met jouw eisen en jouw budget. Dit kan zelfs een 3D tuinontwerp zijn, waardoor je het tuinontwerp nog beter voor je kan zien. Door de expertise en ervaring van de tuinarchitect, kan hij of zij je inspireren met allerlei verschillende elementen. Dus wil je een unieke tuin met een eigen karakter naar wens? Schakel dan een tuinarchitect via Casius in om een tuinontwerp te laten maken.

Ben je naast het herontwerpen van je tuin ook bezig met de verbouwing van je badkamer en zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe badkamer? Bij Casius zijn ook erkende badkamerspecialisten aangesloten die graag een badkamerontwerp voor je maken. 

Of ben je daarnaast bezig met de verbouwing van je huis? Zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe woonkamer of slaapkamer? Bij Casius zijn ook erkende interieurarchitecten aangesloten die je graag verder helpen. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor je uitbouw en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een tuinontwerp?

Je wilt je nieuwe tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect, maar wat kost dat nou ongeveer? Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht voor je gemaakt met de gemiddelde prijs van een tuinontwerp. Deze wordt gerekend per aantal vierkante meters.

Let op: de tuinontwerpers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw tuinontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Tuinontwerp kleine tuin (tot 100 m²) €250 - €500
Tuinontwerp (100 tot 200 m²) €500 - €600
Tuinontwerp (200 tot 400 m²) €650 - €750
Tuinontwerp (400 tot 800 m²) €800 - €900
Beplantingsplan 50% van de ontwerpkosten

Wil je weten wat het laten maken van een tuinontwerp je precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend bij ons een op maat gemaakte offerte aan.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Vraag een offerte aan

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Offertes aanvragen