Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
236 Tuinontwerp Bestrating

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Je droomtuin realiseren? Schakel een tuinarchitect in! Lees voor de mogelijkheden snel door en vraag tot 4 offertes aan bij erkende vakmannen uit de buurt.

Waarom zou je een tuinontwerp laten maken als je al een aardig idee hebt? Het lijkt misschien overbodig, maar een tuinarchitect, of hovenier, kan je plan met zijn kennis en expertise een stuk beter maken. Een tuin naar je dromen, waarin je heerlijk in je vrije tijd kunt genieten. Dat is toch fijn? Een tuinarchitect creëert een ontwerp van je nieuwe tuin, compleet naar wens, waarbij rekening wordt gehouden met de eisen en het budget. Dit kan zelfs een 3D tuinontwerp zijn, waardoor je het tuinontwerp nog beter voor je kan zien. Door de expertise en ervaring van de tuinarchitect, kan hij of zij je inspireren met allerlei verschillende elementen. Dus wil je een unieke tuin met een eigen karakter naar wens? Schakel dan een tuinarchitect in om een tuinontwerp te laten maken.

Wat kost een tuinontwerp?

Je wilt je nieuwe tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect, maar wat kost dat nou ongeveer? Hieronder zie je in de tabel de gemiddelde prijs die wordt gerekend per aantal vierkante meters.

Werkzaamheid Prijs
Tuinontwerp kleine tuin (tot 100 m²) €250 - €500
Tuinontwerp (100 tot 200 m²) €500 - €600
Tuinontwerp (200 tot 400 m²) €650 - €750
Tuinontwerp (400 tot 800 m²) €800 - €900
Beplantingsplan 50% van de ontwerpkosten

Wil je weten wat het laten maken van een tuinontwerp je precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend bij ons een op maat gemaakte offerte aan.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen