Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Architect tuinontwerp

Tuinontwerp

Je droomtuin realiseren? Schakel een tuinarchitect in! Lees voor de mogelijkheden snel door en vraag tot 3 offertes aan bij erkende vakmannen uit de buurt.

Waarom zou je een tuinontwerp laten maken als je al een aardig idee hebt? Het lijkt misschien overbodig, maar een tuinarchitect, of hovenier, maakt je plan met zijn kennis en expertise een stuk beter. Een tuin naar je dromen waarin je heerlijk in je vrije tijd kunt genieten. Dat is toch fijn? Een tuinarchitect creëert een ontwerp van je nieuwe tuin, compleet naar wens, waarbij hij of zij rekening houdt gehouden met jouw eisen en jouw budget. Dit kan zelfs een 3D tuinontwerp zijn, waardoor je het tuinontwerp nog beter voor je kan zien. Door de expertise en ervaring van de tuinarchitect, kan hij of zij je inspireren met allerlei verschillende elementen. Dus wil je een unieke tuin met een eigen karakter naar wens? Schakel dan een tuinarchitect via Casius in om een tuinontwerp te laten maken.

Ben je naast het herontwerpen van je tuin ook bezig met de verbouwing van je badkamer en zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe badkamer? Bij Casius zijn ook erkende badkamerspecialisten aangesloten die graag een badkamerontwerp voor je maken. 

Of ben je daarnaast bezig met de verbouwing van je huis? Zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe woonkamer of slaapkamer? Bij Casius zijn ook erkende interieurarchitecten aangesloten die je graag verder helpen. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor een tuinontwerp en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vind een tuinarchitect in jouw buurt

Wat kost een tuinontwerp?

Je wilt je nieuwe tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect, maar wat kost dat nou ongeveer? Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht voor je gemaakt met de gemiddelde prijs van een tuinontwerp. Deze wordt gerekend per aantal vierkante meters.

Let op: de tuinontwerpers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw tuinontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Tuinontwerp kleine tuin (tot 100 m²) €250 - €500
Tuinontwerp (100 tot 200 m²) €500 - €600
Tuinontwerp (200 tot 400 m²) €650 - €750
Tuinontwerp (400 tot 800 m²) €800 - €900
Beplantingsplan 50% van de ontwerpkosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Tuinontwerp architect

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Vind een tuinarchitect in jouw buurt

Recente aanvragen voor het maken van een tuinontwerp

donderdag 17 augustus 2023

Tuin aanleggen 150m2

We hebben een tuinontwerp laten maken waar we heel enthousiast over zijn. Helaas is het een hovenier uit het duurdere segment komen we met ons budget (na volledige renovatie al van de woning) niet uit. We hopen dat iemand met ons mee kan denken in de prijs. Tuin is ca 150m2. Veel brplanting en klinkers willen we hergebruiken. De tuin moet kind veilig en kind vriendelijk worden. Er wordt een hek geplaatst die wij graag uit het zicht willen. Daarnaast komt er een eetgedeelte en een lounge. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
dinsdag 25 juli 2023

Tuin aanleggen

Tuinontwerp / Tuinplan maken Achtertuin Rijtjeshuis - hoekwoning Nieuwbouw Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eefde
vrijdag 07 juli 2023

Tuin opnieuw aanleggen54m2

Hoi, We hebben een tuin van ongeveer 54m2. We willen deze graag opnieuw aanleggen. Het tuinontwerp is er al, nu de realisatie nog. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Tuinontwerp is aanwezig, maar wel advies over een paar zaken ( wel/niet boom verwijderen, juiste gras voor grasveldje, wel/niet verhoogde border) - Aanleggen bestrating (deels gebruik maken van bestaande tegels) - Bouwen pergola - Werkzaamheden aan de schutting: verhogen van schutting met trellis voor klimplanten en uitbreiden van schutting - Aanleggen stukje gras en voorbereiden borders (borders willen we zelf beplanten) Mogelijk ook: - verwijderen van boom (vergunningvrij) - maken van verhoogde border - verven van schutting, muur en tuinhuis Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 24 juni 2023

Tuin ontwerpen

Verhoogd terras aanleggen. Tuin ontwerp maken met extra opberg en werk ruimte in hout structuur. Welk type advies wens je?: compleet tuinontwerp Om welke werken gaat het?: bestaande tuin heraanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
donderdag 15 juni 2023

Tuin aanleggen

Tuinontwerp / Tuinplan maken Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zutphen
dinsdag 06 juni 2023

Tuinontwerp voor en achtertuin

Wij willem graag een tuinontwerp laten maken voor onze woning aan het water. We krijgen een damwand met vlonder. De tuin is 11 bij 11.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
Offertes aanvragen