Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Architect tuinontwerp

Tuinontwerp

Je droomtuin realiseren? Schakel een tuinarchitect in! Lees voor de mogelijkheden snel door en vraag tot 3 offertes aan bij erkende vakmannen uit de buurt.

Waarom zou je een tuinontwerp laten maken als je al een aardig idee hebt? Het lijkt misschien overbodig, maar een tuinarchitect, of hovenier, maakt je plan met zijn kennis en expertise een stuk beter. Een tuin naar je dromen waarin je heerlijk in je vrije tijd kunt genieten. Dat is toch fijn? Een tuinarchitect creëert een ontwerp van je nieuwe tuin, compleet naar wens, waarbij hij of zij rekening houdt gehouden met jouw eisen en jouw budget. Dit kan zelfs een 3D tuinontwerp zijn, waardoor je het tuinontwerp nog beter voor je kan zien. Door de expertise en ervaring van de tuinarchitect, kan hij of zij je inspireren met allerlei verschillende elementen. Dus wil je een unieke tuin met een eigen karakter naar wens? Schakel dan een tuinarchitect via Casius in om een tuinontwerp te laten maken.

Ben je naast het herontwerpen van je tuin ook bezig met de verbouwing van je badkamer en zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe badkamer? Bij Casius zijn ook erkende badkamerspecialisten aangesloten die graag een badkamerontwerp voor je maken. 

Of ben je daarnaast bezig met de verbouwing van je huis? Zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe woonkamer of slaapkamer? Bij Casius zijn ook erkende interieurarchitecten aangesloten die je graag verder helpen. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor een tuinontwerp en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vind een tuinarchitect in jouw buurt

Wat kost een tuinontwerp?

Je wilt je nieuwe tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect, maar wat kost dat nou ongeveer? Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht voor je gemaakt met de gemiddelde prijs van een tuinontwerp. Deze wordt gerekend per aantal vierkante meters.

Let op: de tuinontwerpers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw tuinontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Tuinontwerp kleine tuin (tot 100 m²) €250 - €500
Tuinontwerp (100 tot 200 m²) €500 - €600
Tuinontwerp (200 tot 400 m²) €650 - €750
Tuinontwerp (400 tot 800 m²) €800 - €900
Beplantingsplan 50% van de ontwerpkosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Tuinontwerp architect

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Vind een tuinarchitect in jouw buurt

Recente aanvragen voor het maken van een tuinontwerp

maandag 08 mei 2023

Aanleggen van een tuin

Het gaat om een nieuwbouwhuis in Houten, ik wil mijn grond klaar laten maken (evt afgraven, jusite grond erop en gelijkmaken) - plaatsen van schutting van beide kanten 11 meter - terras(sen) en pad aanleggen - en evt een tuinontwerp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 24 april 2023

Tuinontwerp maken

Tuinontwerp, rekening houdend met poort, kraantje, afmeting schuifpui, ingegraven trampoline, pergola tbv schommel diepte tuin ongeveer 5,60 en breed 9.70


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijen
zondag 09 april 2023

Tuin ontwerpen 250m2

De tuin is ongeveer 250 vierkante meter. Het betreft een nieuw bouw woning ( vrij staande). Ik wil graag eerst een ontwerp laten maken en wil weten wat de kosten daarvan zijn. Welk type advies wens je?: compleet tuinontwerp Om welke werken gaat het?: nieuwe tuin aanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zondag 02 april 2023

Tuinontwerp maken 170m2

Ik wil graag een tuinontwerp laten maken. Het is een tuin van ongeveer 170m2. Op 100m2 ligt al kunstgras, dus het gaat om de andere 70m2. Eventueel gaat het uiteindelijk ook om de werkzaamheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heeten
zondag 26 maart 2023

Tuin aanleggen 2000m2

Ik wil graag een tuin laten aanleggen. We willen ook een tuinontwerp laten maken door de vakman. Het is een tuin van ongeveer 2000m2. Er staan fruitbomen, een zwembad met terras en en een terras bij het huis. Hier willen wij een mooi ontwerp voor laten maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Horst
donderdag 23 maart 2023

Tuin aanleggen

Tuinontwerp / Tuinplan maken Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
Offertes aanvragen