Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Maastricht

Isolatie - Maastricht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Maastricht?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Cadier en Keer, Eijsden, Geulle, Gronsveld, Margraten, Meerssen, Schimmert, Sint Geertruid, Slenaken, Ulestraten, Valkenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Maastricht aanvragen

Recente opdrachten uit Maastricht

maandag 03 oktober 2022

Schuin dak isoleren (32m2)

Ik wil mijn dak isoleren. Ik wil hem thermisch laten isoleren, het gaat om ongeveer 32 m2. Ook wil ik in overleg met de vakman bespreken of het ook handig is om mijn vloer en mijn spouwmuur te isoleren.


Isolatie Maastricht
dinsdag 27 september 2022

40 m2 zoldervloer thermisch isoleren

Ik wil graag mijn zoldervloer thermisch laten isolatie van de zoldervloer. De vloer is ongeveer 40m2 en van hout


Isolatie Bunde
maandag 08 augustus 2022

Gevels(~130m2) + dak(~150m2) isoleren

Zoek een vakman die de gevels(afwerking crepi) van mijn woning en het dak kan isoleren. Qua gevel gaat het om ~130m2 en het dak is ~150m2.


Isolatie Ulestraten
dinsdag 31 mei 2022

Binnenmuur of plafond isoleren

Momenteel is er een dubbele hoge deur tussen twee kamers welke dichtgemaakt dient te worden met geluidswerend materiaal omdat appartement gesplitst wordt. Beide nieuwe bewoners mogen geen contactgeluid en storend geluid van elkaar ervaren. Hoe kan ik dat oplossen?


Isolatie Maastricht
donderdag 07 april 2022

Geluid isoleren 2-onder-een-kap-woning

Graag zou ik een vrijblijvende afspraak willen maken om te kijken wat er aan onze woning gedaan kan worden i.v.m. geluidsoverlast van de gezamenlijke muren die tussen onze woning en de naaste buren zitten. De burengeluiden horen wij heel erg goed en dit willen wij maximaal beperken tot een minimum, het liefst geluidsvrij. Graag zie ik uw reactie tegemoet wat u voor ons hierin kunt betekenen.


Isolatie Maastricht
maandag 27 september 2021

Buitenmuur isoleren

De buitenmuren van de slaapkamer en woonkamer van binnen geluid isoleren. Beide kamers zijn voorzien van twee ramen. Ik denk aan het plaatsen van een voorzetwand met raamopeningen. Ramen apart isoleren zodat ramen open kunnen. Gaat ongeveer om 12,5 m2. - Graag advies in de beste oplossing voor mijn appartement NB: toestemming heb ik van woonbouw voor het plaatsen van een voorzetwand Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: geluid isoleren Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Maastricht

Isolatie in regio Maastricht

Andere klussen in Maastricht

Offertes aanvragen