Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Header Reviewpagina

Reviews

Wil je weten hoe klanten onze gratis dienstverlening ervaren? Lees er alles over op deze pagina!

Rachel Kool

Wij waren totaal onbekend in de buurt en konden via Casius een goede Hovenier vinden die onze tuinen heel mooi heeft getransformeerd!

Sara Gharis

Makkelijk en snel een erkende vakman regelen zonder gedoe.
Al tweemaal gebruik van gemaakt en volgende klus staat al weer klaar.

Léon Romein

Ik ben uitermate tevreden over de vakmensen waarmee ik in contact ben gebracht. Uiterst deskundige, vriendelijke en rustige mensen, die de klus prima hebben geklaard.

André van Holten

Ik ben zeer tevreden over de vakmensen waarmee ik in contact ben gebracht voor de reparatie van mijn schutting. Ze kwamen afspraken na en hebben de klus netjes uitgevoerd.

Frits Konijn

Ik werd na mijn aanvraag vrijwel direct gebeld door een medewerker en niet veel later aan een vakman gekoppeld. Vervolgens contact gehad met de vakman en langs laten komen. Het is snel en netjes uitgevoerd.

Ton Jense

Bosman Bouwt heeft in mijn tuin het probleem met de afwatering snel en vakkundig opgelost. Ze werken erg netjes en laten geen rommel achter.
En ook de prijs was prima. Kortom: Een aanrader!

Klus laten uitvoeren? Vraag gratis offertes aan!

Ben je zelf een zelfstandige vakman en ben je benieuwd wat onze partners te vertellen hebben over de samenwerking met Casius als partner in de bouw? Ontdek het via de onderstaande knop!

LINK NAAR TESTIMONIALS
Offertes aanvragen