Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Renovatieproject Voor En Na

Renovatie

Renovatie

Plan je een woningrenovatie en ben je opzoek naar de mogelijkheden en de kosten? Dan zit je goed! Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat van vakmannen bij je uit de regio.

Wil je je woning renoveren en ben je opzoek naar erkende aannemers die je hierbij helpen? Casius staat voor je klaar, zowel voor grote als voor kleine klussen. 

Wil je nieuwe muren laten plaatsen? Geen probleem. Wil je de isolatie laten vervangen van je vloer? Of juist van je dak of muren? Ook dat is geen probleem. 

Heb je te weinig ruimte in je woning en wil je een aanbouw of een uitbouwOf wil je de badkamer renoveren? Ook dat is mogelijk.

Of wil je een van de volgende andere onderdelen van je huis renoveren: 

Onze specialisten helpen je er graag mee. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten bedragen. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een renovatie wilt doen? Wil je graag dat een erkende aannemers bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten huis laten renoveren

De algemene kosten van een complete woningrenovatie verschillen enorm. Een verbouwing kan een paar duizend euro kosten maar ook tonnen. Afhankelijk van wat je doelstelling is van het huis renoveren zullen de kosten hierdoor oplopen. Om een goed prijzeninzicht te kunnen krijgen van je eigen woningrenovatie is het makkelijk de verschillende onderdelen van de verbouwing van je woning onder elkaar te zetten.

De meeste woningrenovaties hebben een totaalprijs tussen de €9.000 en €80.000. Wil je een volledige renovatie van je huis? Dan zal een aannemer vaak een prijs per vierkante meter of per kubieke meter vastleggen. De prijzen liggen dan in de meeste gevallen tussen de €40 - €180 per m² en €200 - €400 per m³. Het gemiddelde uurloon van aannemers ligt tussen de €20 en €60 per uur.

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de kosten per onderdeel van de woningrenovatie. 

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw woningrenovatie afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Aanbouw laten plaatsen €15.000 - €20.000
Dakkapel plaatsen €3.000 - €4.000
Badkamer verbouwen €3.000 - €18.000
Toilet vervangen €700 - €1.200
Keuken opknappen €1.200 - €4.000
Verlichting aan laten leggen €100 - €1.000
Deuren vernieuwen €70 - €200 (per deur)
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk €900 - €3.500
Kelder bouwen €12.000 - €40.000

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Renovatie Woonkamer

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Renovatie Bovenverdieping

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Recente aanvragen voor een renovatie

zondag 23 januari 2022

Betonrot boven tuindeur repareren

Boven de tuindeur is de betonnen balk 'rot'. We kunnen het staal zien. Dit moet weer netjes gerepareerd worden, zodat er niet elke keer stukjes steen naar beneden komen.


Renovatie Nijmegen
maandag 03 januari 2022

Reparatie beton(rot) balkon

De rand van het balkon is plaatselijk aan het roesten. schimmelvlekken op het gestucte plafond van het balkon verraden ook corrosie/ betonrot.


Renovatie Amsterdam
dinsdag 28 december 2021

Betonrot repareren

We hebben betonrot in het plafond van de kelder. Dit willen we graag gerepareerd hebben. Er is niet echt een oppervlakte voor, maar het zit op meerdere plekken en het plafond heeft een oppervlakte van ongeveer 12,5m2.


Renovatie Eijsden
maandag 27 december 2021

asbest verwijderen

Van de garage met zadeldak moet het asbest verwijderd worden. Eventueel moet het dak vervangen worden door een nieuw dak.


Renovatie Zoetermeer
woensdag 22 december 2021

Reparatie van betonrand balkon 7 meter breed

De betonrand van balkon mijn brokkelt af wat voor lekkage zorgt. Het balkon is op 1 hoog en grenst aan de aanbouw. Ik zou graag nieuw beton willen aanleggen op de rand. Het balkon is 7 meter breed.


Renovatie Amstelveen
woensdag 22 december 2021

Beton schade herstellen

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij beton schade kan herstellen. Het gaat om 2 plekken op balkons van een appartementen complex.


Renovatie Purmerend
woensdag 22 december 2021

Beton van 2 balkons en de afloop naar de kelderen repareren/waterdicht maken

We hebben een huis gekocht uit 1963 en we willen graag de betonnen gedeeltes van het huis laten repareren en waterdicht laten maken, dit betreft 2 balkons en de afloop naar de kelder.


Renovatie Brunssum
woensdag 22 december 2021

1 trap renoveren met pvc bekleding

Ik wil graag mijn trap laten bekleden met licht grijs PVC bekleding. De trap bevat treden 12 en heeft 2 grote draaien. Graag wil ik de werkzaamheden laten uitvoeren in overleg met de vakman.


Renovatie Harmelen
vrijdag 17 december 2021

Balkon renovatie

Nav. lekkage op bestaand balkon 1,5x3,5m op eerste verdieping zijn tegels en cement verwijderd, lekkage is ontdekt en gestopt, gaarne offerte voor vervolg werkzaamheden: *Verwijderen bestaande houten hekwerk *Bekisten en storten schrobrand *Smeren schuine kiemranden (rondom) *Aanbrengen zandcement dekvloer (afschot) *Primeren middels Epoxy Hars *aanbrengen coating


Renovatie Amsterdam
maandag 13 december 2021

Betonrot repareren

Ik zoek een vakman voor het repareren van het betonrot in de kruipruimte van mijn woonhuis.


Renovatie Venlo
donderdag 09 december 2021

Van een open trap met 13 treden een dichte trap maken

Ik wil graag van een open trap met 13 treden een dichte trap maken. De trap heeft een kwart draai en alle treden kraken behoorlijk hard. Wegens de installatie van een opbouw vloerverwarmingssysteem i.c.m. zal er een nieuwe dekvloer moeten worden gelegd en zal de vloer ook een centimeter of 2 omhoog gaan. Hierdoor is het plaatsen van nieuwe treden wenselijk. Graag heb ik nog contact om te overleggen over de best mogelijke opties.


Renovatie Heiloo
woensdag 08 december 2021

Vloer schade door loodgieter

De loodgieter was een kraantje vergeten dicht te draaien. Er kwam een boel over de vloer en nu komt die omhoog zetten (dit gebeurt in 4 a 5 m2). Ik wil eigenlijk alleen een prijs hiervoor zodat ik later de vloer zelf in zijn geheel kan vervangen. Kunt u mij hiermee helpen?


Renovatie Oegstgeest
donderdag 02 december 2021

Twee balkons renoveren

Ik heb twee balkons die gerenoveerd moeten worden. ze tonen betonrot en er breken stukken af. Het hekwerk aan de voorkant is inmiddels verwijderd. het betreft 1 balkon van ca 900mmx900mm en 1 balkon van ca 4000mmx900mm. beide op een betonnenplaat die doorloopt tot in de woning. de verdiepingsvloeren zijn van hout.


Renovatie Tilburg
dinsdag 30 november 2021

Gat in betonvloer, gat dichtmaken en trap plaatsen

De huidige vlizotrap + trapgat moet verwijderd + dichtgemaakt worden. Er moet een nieuw trapgat in het beton gezaagd worden voor een vaste zoldertrap naar zolder. Indien mogelijk ook deze trap plaatsen


Renovatie Roosendaal
maandag 22 november 2021

Badkamer(8m2) renoveren

Ik wil mijn badkamer(8m2) laten renoveren, dit betreft: - Het opnieuw betegelen van mijn badkamer, - inbouwreservoir inbouwen en aansluiten, - douchecabine plaatsen, - badmeubels ophangen - Het omleggen van leidingen. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie. De aanschaf van alle badkamermeubels doe ik zelf.


Renovatie Eindhoven
donderdag 18 november 2021

Balk plaatsen binnenmuur (dragend) in Middelburg

Ik zoek een sloper voor onze dragende binnenmuur, die moet weg en er moet een balk erin komen. De muur is ca. 3 meter breed. Het gaat om een woning uit 1930 jaar in Middelburg. Bent u op termijn beschikbaar? We willen de muur van de keuken naar de woonkamer eruit breken zodat de twee ruimtes bij elkaar getrokken worden Alvast hartstikke bedankt! Groeten, Aneta


Renovatie Middelburg
vrijdag 05 november 2021

vaste trap naar dakterras en het raamkozijn vervangen

Wij willen graag een trap naar het dakterras laten maken (is nu een vlizotrap). En we willen een kozijn aan de voorkant vervangen (maat 96cm x 133cm ong. binnenzijde gemeten). Dit is een houten kozijn en dat willen we van kunststof hebben. Het trapgat dient waarschijnlijk niet vergroot te worden.


Renovatie Amsterdam
dinsdag 26 oktober 2021

Betonreparatie aan balkon

Wij hebben een betonreparatie nodig. Water gaat door het balkon. Daar is mogelijk betonrot.


Renovatie Rotterdam
zondag 10 oktober 2021

Advies over het in delen van mijn gehele huis

Ik ben opzoek naar een vakman die mij advies kan geven over het in delen van mijn gehele huis.


Renovatie Amsterdam
woensdag 06 oktober 2021

4m2 laminaat vervangen, 2/3m2 betegelen en 4m2 schilderen

Na een water lekkage is de vloerlaminaat en de tegels op de muur zijn beschadigd. Er moet ongeveer 2/3m2 laminaat vervangen worden. Er zal ook ongeveer 3m2 tegels vervangen moeten worden. Er moeten ook muren geschilderd worden, ongeveer 4 m2.


Renovatie Amsterdam
vrijdag 01 oktober 2021

Boerderij renoveren: Dak vernieuwen, binnen werk strippen en isoleren en oude stal renoveren

Gehele boerderij moet gerenoveerd worden, 1. Dak vernieuwen/ isolatie en dakpannen. 2. het binnen werk met gestript en volledig geïsoleerd worden De oude stal, moet gerenoveerd worden tot een woning. Hierbij wil ik nog advies ontvangen van de vakman wat ik het beste kan laten uitvoeren. Ik en meerdere mensen willen ook mee helpen met de werkzaamheden. Het woonoppervlakte is 280m2.


Renovatie Kampen
donderdag 30 september 2021

Woning renovatie 155 m2

Voor ons huis (alle ruimtes plus de badkamer en wc) ben ik op zoek naar oa: tegelzetter, loodgieter, stukadoor, kozijnen plaatsen binnen plus glazen wanden. Totaaloppervlak van de woning is 155m2.


Renovatie Arnhem
donderdag 30 september 2021

Herstel cementdeklaag met scheuren en slijtageplekken

Ik zoek een vakman die onze bergingsvloeren met scheuren en slijtageplekken kan herstellen. Het gaat om 86,26 m2. Ik zou graag weten wat plaatselijk herstel (indien mogelijk), ons kost en wat geheel opnieuw overlagen ons kost. In verband met het hoogteverschil dat dan naar de bergingsruimtes ontstaat graag minimale dikte nieuwe laag aanhouden.


Renovatie Veenendaal
dinsdag 28 september 2021

Betonrot balkonrand herstellen

Op bepaalde delen van de balkon rand is het beton poreus geworden, daardoor ligt her en der de bewapening vrij. Hiervoor ben ik op zoek naar iemand die dit vakkundig kan herstellen.


Renovatie Hilversum
woensdag 15 september 2021

Betonreparatie balkon

Bij een van mijn balkonnetjes zit een gat en van de andere moet bijgewerkt worden


Renovatie Katwijk
maandag 13 september 2021

Betonrot ter hoogte fundering oplossen

Ik heb een huis gekocht en op de betonnen rand van de fundering is betonrot geconstateerd.


Renovatie Zaandam
woensdag 08 september 2021

Betonrot herstellen

Goedendag, graag indicatie voor prijs voor herstel betonrot aan betonnen latei (met grind) aan voor en achterzijde woning. Tevens enkele plekken op onderzijde balkon aan achterzijde.


Renovatie Soest
woensdag 25 augustus 2021

4 plekken betonrot in de woonkamervloer herstellen

Wij hebben op 4 plaatsen betonrot aan onze woonkamervloer (zie groene aanduidingen op foto bijlage). De plekken zijn ongeveer 20-30cm groot. Graag wens ik van u een offerte te ontvangen wat de reparatie hiervan ongeveer gaat kosten en op welke termijn de reparatie kan plaatsvinden. Het gaat om een huis uit 1960 (geen kwaaitaal of mantavloer).


Renovatie Lisse
woensdag 18 augustus 2021

Betonrot funderingsbalk verhelpen

Het gaat om een jaren 60 woning. Herstellen van betonrot in een funderingsbalk. Ik hoor graag naar de mogelijkheden en wat de kosten ervan zullen zijn.


Renovatie Sneek
vrijdag 13 augustus 2021

Het betonnen balkon van onder renoveren

Aan de onderkant van mijn balkon heb ik beton rot en de draagbalken moeten in de primer gezet worden. VVE zegt dat ik dat zelf moet bekostigen vandaar dat ik offertes aanvraag. Het balkon is ongeveer 400 bij 100 cm diep.


Renovatie Den Haag
Offertes aanvragen