Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Renovatie woonkamer

Renovatie

Plan je een woningrenovatie en ben je opzoek naar de mogelijkheden en de kosten? Dan zit je goed! Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat van vakmannen bij je uit de regio.

Wil je je woning renoveren en ben je opzoek naar erkende aannemers die je hierbij helpen? Casius staat voor je klaar, zowel voor grote als voor kleine klussen. 

Wil je nieuwe muren laten plaatsen? Geen probleem. Wil je de isolatie laten vervangen van je vloer? Of juist van je dak of muren? Ook dat is geen probleem. 

Heb je te weinig ruimte in je woning en wil je een aanbouw of een uitbouwOf wil je de badkamer renoveren? Ook dat is mogelijk.

Of wil je een van de volgende andere onderdelen van je huis renoveren: 

Onze specialisten helpen je er graag mee. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten bedragen. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een renovatie wilt doen? Wil je graag dat een erkende aannemers bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Vind een aannemer in jouw buurt

Kosten huis laten renoveren

De algemene kosten van een complete woningrenovatie verschillen enorm. Een verbouwing kan een paar duizend euro kosten maar ook tonnen. Afhankelijk van wat je doelstelling is van het huis renoveren zullen de kosten hierdoor oplopen. Om een goed prijzeninzicht te kunnen krijgen van je eigen woningrenovatie is het makkelijk de verschillende onderdelen van de verbouwing van je woning onder elkaar te zetten.

De meeste woningrenovaties hebben een totaalprijs tussen de €9.000 en €80.000. Wil je een volledige renovatie van je huis? Dan zal een aannemer vaak een prijs per vierkante meter of per kubieke meter vastleggen. De prijzen liggen dan in de meeste gevallen tussen de €40 - €180 per m² en €200 - €400 per m³. Het gemiddelde uurloon van aannemers ligt tussen de €20 en €60 per uur.

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de kosten per onderdeel van de woningrenovatie. 

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw woningrenovatie afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Aanbouw laten plaatsen €15.000 - €20.000
Dakkapel plaatsen €3.000 - €4.000
Badkamer verbouwen €3.000 - €18.000
Toilet vervangen €700 - €1.200
Keuken opknappen €1.200 - €4.000
Verlichting aan laten leggen €100 - €1.000
Deuren vernieuwen €70 - €200 (per deur)
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk €900 - €3.500
Kelder bouwen €12.000 - €40.000

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Renovatie woonkamer

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Vind een aannemer in jouw buurt

Recente aanvragen het renoveren van een woning

vrijdag 26 mei 2023

Asbest verwijderen

Carport is omgebouwd tot kamer, voorraadkamer en halletje, In de plafonds zit Chrysotiel 2-5 pr.


Renovatie Tilburg
dinsdag 23 mei 2023

Reparatie betonnen keukenblad

Geachte heer/mevrouw, We zijn op zoek naar een bedrijf dat een scheur in ons betonnen keukenblad kan herstellen en die onze wasbak kan herstellen of vervangen door een keramiek of RVS-versie. Ik hoor graag of u dit kunt doen. Zo ja, dan kan ik nader toelichten wat we zouden willen.


Renovatie Rotterdam
maandag 22 mei 2023

Woning geheel opnieuw aankleden (woning renovatie na brand 120m2)

Na een woningbrand niet de woning opnieuw aangekleed worden. Denk aan schilderen, keuken plaatsen, vloeren leggen, elektra, ophangwerk, meubels in elkaar zetten, ect. De woning is 120m2 bestaat uit 3 woonlagen en heeft 4 slaapkamers.


Renovatie Amsterdam
maandag 22 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Balustrade over 1,5 verdieping bevestigd aan de verdiepings vloer (breedplaat) met RVS. Ik heb een tekening hiervan maar kan dit niet uploaden hier. In welke materialen heb je interesse?: combinatie glaspanelen & Inox / RVS In welke uitvoering heb je interesse?: modern / tijdloos Waar moet de borstwering geplaatst worden?: binnen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Waalre
maandag 22 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Stralen van onze trap van eikenhout. Trap is 14 treden hoog en 145 breed Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Winkel
maandag 22 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

goedemorgen, wij hebben 37 zonnepanelen die ik graag zou willen laten reinigen. graag zou ik willen weten wat de kosten hiervan zijn bij jullie. alvast hartelijk dank voor uw reactie, hartelijke groet, patrick van mil.


Renovatie Meerlo
Offertes aanvragen