Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Renovatie woonkamer

Renovatie

Plan je een woningrenovatie en ben je opzoek naar de mogelijkheden en de kosten? Dan zit je goed! Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat van vakmannen bij je uit de regio.

Wil je je woning renoveren en ben je opzoek naar erkende aannemers die je hierbij helpen? Casius staat voor je klaar, zowel voor grote als voor kleine klussen. 

Wil je nieuwe muren laten plaatsen? Geen probleem. Wil je de isolatie laten vervangen van je vloer? Of juist van je dak of muren? Ook dat is geen probleem. 

Heb je te weinig ruimte in je woning en wil je een aanbouw of een uitbouwOf wil je de badkamer renoveren? Ook dat is mogelijk.

Of wil je een van de volgende andere onderdelen van je huis renoveren: 

Onze specialisten helpen je er graag mee. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten bedragen. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een renovatie wilt doen? Wil je graag dat een erkende aannemers bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Vind een aannemer in jouw buurt

Kosten huis laten renoveren

De algemene kosten van een complete woningrenovatie verschillen enorm. Een verbouwing kan een paar duizend euro kosten maar ook tonnen. Afhankelijk van wat je doelstelling is van het huis renoveren zullen de kosten hierdoor oplopen. Om een goed prijzeninzicht te kunnen krijgen van je eigen woningrenovatie is het makkelijk de verschillende onderdelen van de verbouwing van je woning onder elkaar te zetten.

De meeste woningrenovaties hebben een totaalprijs tussen de €9.000 en €80.000. Wil je een volledige renovatie van je huis? Dan zal een aannemer vaak een prijs per vierkante meter of per kubieke meter vastleggen. De prijzen liggen dan in de meeste gevallen tussen de €40 - €180 per m² en €200 - €400 per m³. Het gemiddelde uurloon van aannemers ligt tussen de €20 en €60 per uur.

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de kosten per onderdeel van de woningrenovatie. 

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw woningrenovatie afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Aanbouw laten plaatsen €15.000 - €20.000
Dakkapel plaatsen €3.000 - €4.000
Badkamer verbouwen €3.000 - €18.000
Toilet vervangen €700 - €1.200
Keuken opknappen €1.200 - €4.000
Verlichting aan laten leggen €100 - €1.000
Deuren vernieuwen €70 - €200 (per deur)
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk €900 - €3.500
Kelder bouwen €12.000 - €40.000

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Renovatie woonkamer

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Vind een aannemer in jouw buurt

Recente aanvragen het renoveren van een woning

dinsdag 24 januari 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Er zit een brede verhoging van ongeveer 1 cm hoogte en 4 cm breed over een lengte van 1 meter in onze vloer. Deze verhoging in de betonvloer moet vlak geschuurd worden dan er er laminaat gelegd worden. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Numansdorp
maandag 23 januari 2023

Gevels reinigen en impregneren 75m²

Zandstralen en impregneren. Totale oppervlakte is circa 75 m2.


Renovatie Westmaas
maandag 23 januari 2023

Trap renoveren

Mooie blanke trap met een naturel olie erop terug krijgen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Landgraaf
maandag 23 januari 2023

Gevels impregneren ~100m2

Achterkant +/- 30m2, Westkant +/- 40m2 en noordkant +/- 30m2 moet geimpregneert worden.


Renovatie Hoogkarspel
dinsdag 17 januari 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Ik ben op zoek naar een offerte voor 3 opties. Optie 1: Een stalen balustrade met dunne spijlen die poedergecoat kunnen worden in een lichte kleur van 3m lang (1 recht stuk) voor in een vide. Optie 2: Gehele vervanging trap in eikenhout inclusief balustrade. Optie 3: Gehele vervanging trap in beton met stalen balustrade (poedergecoat in lichte kleur) Balustrade boven recht 3m en een trap die recht naar beneden gaat vanaf vide vloer naar beneden, naar de keuken middels een bordes. In welke materialen heb je interesse?: glaspanelen In welke uitvoering heb je interesse?: modern / tijdloos Waar moet de borstwering geplaatst worden?: binnen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Muiden
maandag 16 januari 2023

Opknappen huis

Begane grond: Keuken helemaal strippen, nieuwe keuken, meterkast omdraaien, Oude voordeur wegwerken. Binnendeur + kozijn vervangen Vloer benedenverdieping egaliseren en nieuwe vloer. 1e verdieping: deuren en kozijnen vervangen, muren en plafonds opknappen, vloer vervangen, badkamer opknappen en afdoende ventilatie aanleggen, verwarmingsbuizen isoleren en wegwerken 2e verdieping: dakisolatie, muren repareren, deuren en kozijnen vervangen, dak van dakkapel nazien, verwarmingsbuizen isoleren en wegwerken - elektra bedrading vervangen? elektrisch koken (3 fasen aanleggen?) Zonnepanelen? Dit is een indicatie van wat ik gedaan wil hebben, gaarne in overleg met iemand die er verstand van heeft. Onderdelen meenemen afhankelijk van de prijs. Ik heb flink wat overwaarde op mijn huis, maar het moet niet AL te gek worden :)


Renovatie Amsterdam
Offertes aanvragen