Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Renovatie woonkamer

Renovatie

Plan je een woningrenovatie en ben je opzoek naar de mogelijkheden en de kosten? Dan zit je goed! Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat van vakmannen bij je uit de regio.

Wil je je woning renoveren en ben je opzoek naar erkende aannemers die je hierbij helpen? Casius staat voor je klaar, zowel voor grote als voor kleine klussen. 

Wil je nieuwe muren laten plaatsen? Geen probleem. Wil je de isolatie laten vervangen van je vloer? Of juist van je dak of muren? Ook dat is geen probleem. 

Heb je te weinig ruimte in je woning en wil je een aanbouw of een uitbouwOf wil je de badkamer renoveren? Ook dat is mogelijk.

Of wil je een van de volgende andere onderdelen van je huis renoveren: 

Onze specialisten helpen je er graag mee. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten bedragen. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een renovatie wilt doen? Wil je graag dat een erkende aannemers bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Vind een aannemer in jouw buurt

Kosten huis laten renoveren

De algemene kosten van een complete woningrenovatie verschillen enorm. Een verbouwing kan een paar duizend euro kosten maar ook tonnen. Afhankelijk van wat je doelstelling is van het huis renoveren zullen de kosten hierdoor oplopen. Om een goed prijzeninzicht te kunnen krijgen van je eigen woningrenovatie is het makkelijk de verschillende onderdelen van de verbouwing van je woning onder elkaar te zetten.

De meeste woningrenovaties hebben een totaalprijs tussen de €9.000 en €80.000. Wil je een volledige renovatie van je huis? Dan zal een aannemer vaak een prijs per vierkante meter of per kubieke meter vastleggen. De prijzen liggen dan in de meeste gevallen tussen de €40 - €180 per m² en €200 - €400 per m³. Het gemiddelde uurloon van aannemers ligt tussen de €20 en €60 per uur.

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de kosten per onderdeel van de woningrenovatie. 

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw woningrenovatie afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Aanbouw laten plaatsen €15.000 - €20.000
Dakkapel plaatsen €3.000 - €4.000
Badkamer verbouwen €3.000 - €18.000
Toilet vervangen €700 - €1.200
Keuken opknappen €1.200 - €4.000
Verlichting aan laten leggen €100 - €1.000
Deuren vernieuwen €70 - €200 (per deur)
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk €900 - €3.500
Kelder bouwen €12.000 - €40.000

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Renovatie woonkamer

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Vind een aannemer in jouw buurt

Recente aanvragen het renoveren van een woning

maandag 26 september 2022

Betonrot herstellen

Op zoek naar vakman die betonrot kan herstellen


Renovatie Leiden
maandag 26 september 2022

Woning renovatie

Ik zoek voor ons nieuw aangekocht huis te Esch een bouw-bedrijf die een offerte kan maken voor enkele verbouwingen. - We willen graag een waarschijnlijk dragende muur van de keuken doorbreken naar de woonkamer en dan moet er al dan niet een balk geplaatst worden. muur is 3m20. - We willen graag een keukeneiland laten plaatsen als de muur van de keuken weg is. - We willen graag de stenen garage 8,21m op 2,78 m ombouwen tot studio of kantoorruimte met openslaande deuren naar de tuin en extra raam, keukenblokje, wc in laten plaatsen (alles er op en er aan zoals isoleren, electra, water..) - We willen graag openslaande deuren van de woonkamer naar de tuin. (5,54 meter is de muur van de woonkamer waar we de openslaande deuren in willen ) - We willen graag in de 2 slaapkamers boven het plafond weg zodat de nok van het dak zichtbaar is. De slaapkamers zijn: 3,88 m op 2,90 m - In de hal is een stuk gestoffeerde vloer en trap, het loopt door tot een klein stukje gang boven. Het stof willen we graag weg en vervangen door een vloer of hout.


Renovatie Esch
zondag 25 september 2022

Houtrot van woning vervangen

Mijn woning bestaat gedeeltelijk uit hout, inclusief de veranda. Op een aantal plekken vertoond het houtrot. Ik wil dit graag zsm vervangen hebben.


Renovatie Utrecht
zondag 25 september 2022

Trap zandstralen

Ik zoek een partij die mijn trap kan zandstralen, zodat deze weer geheel blank is. Het afwerken (beitsen of schilderen) na het stralen doen wij zelf. Graag een richtprijs.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
woensdag 21 september 2022

2 balken luchtgommen (~8m)

Graag informeer ik bij u naar de mogelijkheid om een aantal oude balken/spanten in ons huis te laten luchtgommen. De balken op onze overloop zijn geverfd en deze willen we graag weer in ongeverfde staat terugbrengen. Het gaat 2 balken/spanten van z'n 4 meter lang en 10cm doorsnee. Ik heb eventueel foto's zodat u kunt zien wat de situatie is. Wat zijn de mogelijkheden, kosten en waar moet ik verder rekening mee houden?


Renovatie Zuidland
dinsdag 20 september 2022

Betonrot latei repareren

De gehele latei over de breedte van het huis tussen de 1e en 2e verdieping is aangetast en brokkelt af.


Renovatie Utrecht
Offertes aanvragen