Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer

Renovatie

Plan je een woningrenovatie en ben je opzoek naar de mogelijkheden en de kosten? Dan zit je goed! Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat van vakmannen bij je uit de regio.

Wil je je woning renoveren en ben je opzoek naar erkende aannemers die je hierbij helpen? Casius staat voor je klaar, zowel voor grote als voor kleine klussen. 

Wil je nieuwe muren laten plaatsen? Geen probleem. Wil je de isolatie laten vervangen van je vloer? Of juist van je dak of muren? Ook dat is geen probleem. 

Heb je te weinig ruimte in je woning en wil je een aanbouw of een uitbouwOf wil je de badkamer renoveren? Ook dat is mogelijk.

Of wil je een van de volgende andere onderdelen van je huis renoveren: 

Onze specialisten helpen je er graag mee. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten bedragen. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een renovatie wilt doen? Wil je graag dat een erkende aannemers bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Vind een aannemer in jouw buurt

Kosten huis laten renoveren

De algemene kosten van een complete woningrenovatie verschillen enorm. Een verbouwing kan een paar duizend euro kosten maar ook tonnen. Afhankelijk van wat je doelstelling is van het huis renoveren zullen de kosten hierdoor oplopen. Om een goed prijzeninzicht te kunnen krijgen van je eigen woningrenovatie is het makkelijk de verschillende onderdelen van de verbouwing van je woning onder elkaar te zetten.

De meeste woningrenovaties hebben een totaalprijs tussen de €9.000 en €80.000. Wil je een volledige renovatie van je huis? Dan zal een aannemer vaak een prijs per vierkante meter of per kubieke meter vastleggen. De prijzen liggen dan in de meeste gevallen tussen de €40 - €180 per m² en €200 - €400 per m³. Het gemiddelde uurloon van aannemers ligt tussen de €20 en €60 per uur.

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de kosten per onderdeel van de woningrenovatie. 

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw woningrenovatie afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Aanbouw laten plaatsen €15.000 - €20.000
Dakkapel plaatsen €3.000 - €4.000
Badkamer verbouwen €3.000 - €18.000
Toilet vervangen €700 - €1.200
Keuken opknappen €1.200 - €4.000
Verlichting aan laten leggen €100 - €1.000
Deuren vernieuwen €70 - €200 (per deur)
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk €900 - €3.500
Kelder bouwen €12.000 - €40.000

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Renovatie woonkamer

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Vind een aannemer in jouw buurt

Recente aanvragen het renoveren van een woning

maandag 25 september 2023

Diverse werken in en om het huis

Aansluiting serre op woning vertoont vochtplekken en mede schuine rand van dak boven graag controleren.


Renovatie Sint Maarten
donderdag 21 september 2023

Repareren van de intercom

De intercom van mijn woning werkt niet meer, ik zou graag willen dat dit probleem verholpen word.


Renovatie Amsterdam
maandag 04 september 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

We hebben 7 authentieke houten deuren, welke we graag verfvrij, klaar om te lakken willen maken. Dit lukt helaas niet met afbeitmiddelen. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Milsbeek
maandag 04 september 2023

Kurkvloer leggen

Kan een krukvloer gelegd worden over een marmer vloer met vloerverwarming (warm water)? Afm woonkamer ca 42 m2. Evt ook trap, halletje, overloop en slaapkamer, bij elkaar ca 30 m2. Wat is de te bekleden oppervlakte?: tussen 30 en 100 m² Waar wil je kurk plaatsen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Noordwijkerhout
maandag 04 september 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

renovatie bestaande trap/trapleuning, vervanging/aanvulling muurbevestiging linkerkant, nieuwe trapleuning vrijstaand rechterkant van de trap Welk type trapleuning moet er geplaatst worden?: zowel vrijstaand als met muurbevestiging In welke materialen heb je interesse?: combinatie hout & Inox / RVS In welke uitvoering heb je interesse?: landelijk / klassiek Waar moet de borstwering geplaatst worden?: binnen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Hoenderloo
maandag 04 september 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:: Meer dan 10 cm Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Heerhugowaard
Offertes aanvragen