Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Wandtegels tegelzetter

Keukentegels

Zoek je een tegelzetter voor het betegelen van je keuken? Hier vind je informatie, prijzen en opmaat gemaakte offertes.

Wil je jouw keuken laten betegelen? Dit is een klus die vaak bij verbouwingen of opknapbeurten van het huis wordt gedaan. Elke handige doe-het-zelver kan dit in principe zelf, maar voor het beste resultaat besteed je dit uit aan een erkende tegelzetter. De erkende tegelzetters via Casius staan voor je klaar voor zowel kleine als grote klussen. Gaat het bijvoorbeeld alleen om de vloertegels van de keuken die gelegd moeten worden? Dat is voor onze vakmannen geen probleem. Of gaat het alleen om de tegels van de keukenwand? Ook dat is geen probleem. Wil je de wandtegels van de keuken én de vloertegels laten leggen? Ook dan zit je bij ons goed.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je het tegelwerk in je keuken wil laten uitvoeren? Wil je graag dat een tegelzetter bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken rondom de klus? Vul dan het offerte formulier in!

Hoeveel kost een keuken betegelen?

Keukentegels laten plaatsen of vervangen, wat kost dat nou? De exacte kosten voor het plaatsen van de tegels in de keuken hangen af van een aantal zaken. Zo heeft de totale oppervlakte wat aan keukentegels geplaatst moet worden, invloed op de uiteindelijk prijs. Daarnaast hebben ook het soort tegel, of er lastige patronen gelegd moeten worden en de kosten voor de vakman invloed op de uiteindelijke kosten. 

Om je een idee te geven met welke kosten je rekening moet houden voor het tegelwerk in je keuken, hebben wij hieronder een prijzenoverzicht gemaakt. 

Let op: de keukenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Type Gemiddelde prijs per m²
Tegels €10 - €150
Wandtegels €10 - €75
- Keramisch €9 - €40
- Natuursteen €20 - €70
Vloertegels €15 - €160
Loon tegelzetter €30 - €45
Materiaal (lijm, voegmiddel, etc) €10 - €20

De totale gemiddelde kosten voor de keukentegels laten leggen, liggen dus tussen de €45 en €225. Daar moeten we wel bij zeggen dat dit slechts het puntje van de ijsberg is. Om je een beter beeld te geven van de uiteindelijke kosten voor het tegelwerk van je keuken, zetten we drie prijsvoorbeelden voor je op een rij. 

Let op: de keukenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen die hieronder worden genoemd.

 • Voordeligste optie keukentegels laten zetten: Wil je alleen de tegelwand (ongeveer 2 m²) boven het aanrecht laten betegelen met voordelige keramische tegels? Hou dan rekening met een gemiddelde eindprijs van rond de €140. 
 • Gemiddelde optie keukentegels laten zetten: Wil je de complete keukenmuur laten betegelen? Wil je deze laten betegelen met luxe keramische keukentegels? Hou dan rekening met een gemiddelde eindprijs van rond de €835 à €850. 
 • Grootste en meest luxueuze optie keukentegels laten zetten: Wil je de keukenwand én de keukenvloer laten betegelen dat samen een gemiddeld oppervlak heeft van 35 m²? Wil je dit oppervlak laten betegelen met kwalitatieve tegels? Hou in dat geval rekening met een gemiddelde kostprijs van rond de €3.550.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Tegelzetter

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Keuzes die de prijs van de klus bepalen

Ga je de prijs voor het laten betegelen van je keuken in detail bekijken, dan zie je dat de prijs voor het grootste gedeelte bestaat uit de kosten voor de tegels. Deze kunnen heel erg uiteenlopen. Daarnaast zijn er nog andere zaken die van invloed zijn op het totale kostenplaatje. Hieronder zetten wij deze voor je op een rij. 

De tegels

Je kan kiezen voor ofwel keramische tegels, ofwel natuurstenen tegels. Voor in de keuken wordt het meest gekozen voor geglazuurde keramische tegels. Dit komt omdat dit soort tegels water-, vlek- en hittebestendig zijn. 

Kies je voor een ander soort tegel? Dan raden wij aan om deze tegels te laten impregneren. Handig om te weten is dat 1 liter impregneermiddel gemiddeld tussen de €30 à €35 kost. Met zo een fles kan je rond de 20 à 35 m² tegels impregneren. De impregneerlaag zorgt ervoor dat je tegels, net als de geglazuurde keramische tegels, water-, vlek- en hittebestendig zijn, zodat je er heel wat jaren van kan genieten. 

Hieronder geven wij een kostenoverzicht van de gemiddelde prijs per type tegel. De prijs is per m². 

Let op: de kosten van de tegels kunnen verschillen afhankelijk van waar je (of de vakman) ze aanschaft. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw tegels afwijken van de prijzen die in de tabel genoemd worden.

Tegelsoort Prijs per m²
Keramisch €10 - €80
Faience €10 - €45
Gres €15 - €65
Terracotta €17 - €41
Cement €60 - €85
Natuursteen €30 - €155
Leisteen €30 - €155
Hardsteen €35 - €135
Kalksteen €40 - €140
Kwartsiet €45 - €155
Graniet €55 - €110
Marmer €55 - €135
Portugese keukentegel €60 - €70

De tegelzetter

Naast het soort tegel dat je aanschaft heeft de tegelzetter die je kiest invloed op de prijs. Het gemiddelde loon van een tegelzetter ligt tussen de €30 à €45 per m² of per uur. 

Heb je een kleinschalig of eenvoudig project? Dan kan het zo zijn dat de tegelzetter één totaal bedrag rekent voor het volledige project.

Je kan er altijd voor kiezen om eerst een adviesgesprek te hebben met de tegelzetter. Meestal kost zo een gesprek rond de €50, als je na afloop van het gesprek daadwerkelijk ervoor kiest om met de tegelzetter in zee te gaan.  

Legverband

Het soort legverband heeft ook invloed op de prijs. Maar ook heeft het invloed op de sfeer in je huis. 

De meest gebruikte legverbanden voor wandtegels zijn: 

 • Volsteensverband;
 • Halfsteensverband;
 • Diagonaal verband.

Wil je net dat beetje extra’s in je huis creëren? Kies dan voor een speciaal legverband voor wandtegels: 

 • Wildverband;
 • Romaans verband;
 • Molenwiek.

Hou daarbij wel in je achterhoofd dat het leggen van speciale legverbanden wel meer tijd kost dan een normaal legverband. Daarom kost het leggen van speciale legverbanden meer dan het leggen van normale legverbanden.

Vloerverwarming of niet?

Heb je tijdens het koken altijd koude voeten en ben je dat helemaal beu? Wil je daarnaast je keuken op een aangename manier verwarmen? In beide gevallen is vloerverwarming een hele goede oplossing.

Vloerverwarming verwarmt heerlijk je voeten tijdens het koken, maar daarnaast bespaart het ook veel ruimte: je hebt geen radiatoren meer nodig. Wil je wel vloerverwarming, maar niet als hoofdverwarming? Vloerverwarming kan je ook als bijverwarming gebruiken!

Hou er wel rekening mee dat vloerverwarming in twee verschillende vormen voorkomt. Je kan vloerverwarming infrezen, of het laten plaatsen in de vorm van krimpnetten

Bij infrezen worden de verwarmingsbuizen in de dekvloer verwerkt. Heb je geen dekvloer (dit is vaak het geval bij veel nieuwbouwwoningen)? Dan wordt de vloerverwarming vaak geplaatst als krimpnetten. De buizen worden dan vastgemaakt aan noppenplaten of staalnetten. Daaroverheen wordt dan de afwerkvloer geplaatst.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

 • Vakbekwaamheid & ervaring;
 • Klanttevredenheid;
 • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor keukentegels

maandag 28 augustus 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

nieuwe tegelvloer leggen in woonkamer, keuken, toilet met tegels van ongeveer 1m x 1m Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: woonvloer / interieurtoepassing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Tegelen
vrijdag 04 augustus 2023

Keuken afwerking (tegels en afwerking muren)

We hebben een nieuwe keuken laten installeren, maar de wanden moeten nog afgewerkt. We hebben 2.5 vierkante meter muur die betegeld moet worden (tegels van 10x10cm) en verder moeten er nog wat muren goed afgewerkt worden.


Tegelwerk en betegelen Pijnacker
woensdag 02 augustus 2023

Vloertegels plaatsen in buitenkeuken 15m2

Wij willen vloertegels plaatsen in een buitenkeuken. Ruimte is 3 m bij 4.5 m ongeveer 15m2.


Tegelwerk en betegelen Almere
vrijdag 28 juli 2023

Keukenvloer verwijderen en plaatsen, keukentegels verwijderen en plaatsen, en badkuip reparatie

We zijn ook deze jaar en nieuwe keuken installeren, maar ik wil de keuken vloer eerst verwijderen. Daarna, willen we de nieuwe keukenvloer installeren. Onze huidige keukenvloer heeft veel waterschade, en dus we willen het verwijderen, en daarna een nieuwe vloer plaatsen. De keuken vloer en de woonkamer vloer zijn verbonden, dus wij willen de vloer snijden tussen the keuken en woonkamer. We willen alleen een nieuw vloer in de keuken plaatsen. De woonkamervloer kan blijven. We hebben ook een probleem met onze badkuip - hij loopt niet meer goed leeg, en heeft nieuwe tegels nodig. Ik heb ook een aanvraag naar Solvari verzonden.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
zondag 23 juli 2023

Tegels aanleggen in keuken

Ik wil tegels in mijn keuken aanleggen, ik heb nu laminaat en vindt het ook echt niet fijn.


Tegelwerk en betegelen Maastricht
dinsdag 18 juli 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Wij zoeken een goede tegelzetter die strak werk afleverd. Het gaat om 7 vloertegels voor in de keuken van 60x120 waarvan er 3 een andere maat krijgen. Ook moet er een toilet betegeld worden. Hier gaat het om 4 vloertegels van 50x100 die gesneden moeten worden. Er moet ook een inbouw toilet geplaatst worden. Alleen de afvoer ligt al op de juiste plaats.verder moet alles nog gedaan worden aan het toilet. De toilet moet ook aan de wanden getegeld worden met 40x20 tegels. Hier gaat het om 6,3m². De oude tegels zijn al verwijderd de muuen moeten alleen nog weer glad gemaakt worden voor het tegelen. De vloeren, keuken en toilet, zijn al vlak. De werkzaam heden moeten worden uitgevoerd tussen 9 en 13 oktober.


Tegelwerk en betegelen Amersfoort
woensdag 12 juli 2023

Visgraat tegelvloer leggen

Wij hebben een tegel gekocht van 15X60cm, met houtlook. Deze willen wij in visgraat gelegd hebben. Het betreft een nieuwbouwhuis, de vloer wordt voorzien van vloerverwarming. De vloer wordt afgewerkt en hoeft niet eerste geschuurd te worden. De randen worden afgewerkt met isolatie. De ruimtes omvat de woonkamer/ keuken, hal, werkkamer en technische ruimte. Bijgaand vindt u de plattegrond van onze nieuwe woning, De verwachting is, dat er na de bouwvak begonnen wordt aan het installeren van de vloerverwarming beneden.


Tegelwerk en betegelen Oude Wetering
woensdag 12 juli 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Wij hebben een tegel gekocht van 15X60cm, met houtlook. Deze willen wij in visgraat gelegd hebben. Het betreft een nieuwbouwhuis, de vloer wordt voorzien van vloerverwarming met. De vloer wordt afgewerkt en hoeft niet eerste geschuurd te worden. De randen worden afgewerkt met isolatie. De ruimtes omvat de woonkamer/ keuken, hal, werkkamer en technische ruimte. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/f7357944-afc7-470b-b36e-0d7699e40538/assets Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat voor type vloer wil je laten leggen?: Tegels / plavuizen Hoeveel vierkante meter (m2) vloer moet er worden gelegd?: 67 Moet de huidige vloer eerst worden verwijderd?: Nee Naar welke dienst ben je op zoek?: Nieuwe vloer leggen


Tegelwerk en betegelen Oude Wetering
vrijdag 07 juli 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Tegelvloer over bestaande tegelvloer leggen. In de gang, wc en keuken. In totaal zo', 11m2. Om het hoogteverschil zo gering mogelijk te houden zouden wij graag tegels willen van max 5 mm in beige-/zandkleur. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: woonvloer / interieurtoepassing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Wijchen
vrijdag 07 juli 2023

Tegels leggen

Tegels leggen in gang en keuken 120x30 houtlook


Tegelwerk en betegelen Huissen
dinsdag 13 juni 2023

Tegels leggen 11 m2

Geachte, wij willen de vloeren in de keuken, hal en toilet laten voorzien van tegels. Enkel in het toilet moeten de 'oude' tegels nog worden verwijderd.


Tegelwerk en betegelen Everdingen
zondag 28 mei 2023

3 m2 keukenwand betegelen

Wij zouden graag onze keuken willen laten betegelen. Het gaat om een totaal van ongeveer 3 m2. Het zijn 2 wanden tussen het keukenblad/plank en tussen keukenblad/afzuigkap. De tegels hebben we al. Ander materiaal niet.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
donderdag 25 mei 2023

Keuken betegelen 4m2

Ik wil graag een deel van mijn keuken opnieuw laten betegelen. Het zal in totaal om ongeveer 4m2 gaan.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
dinsdag 23 mei 2023

Vloertegels leggen 35m2

Ik wil 35 vierkante meter tegels zetten In woonkamer keuken en gang


Tegelwerk en betegelen Eindhoven
dinsdag 02 mei 2023

Opmeten en op maat snijden van +/- 30 keukenwand tegels (6.5 x 20 cm en 16.5 x 16.5 cm)

Ik zoek iemand die zo'n 30 keukenwand tegels op maat kan snijden. Het lijmen aan de wand doe ik zelf. Het gaat om 7 tegels rond 3 stopcontacten, 6 tegels met een hoek c.q. uitsparing en +/- 22 tegels alleen recht (Deze zijn voornamelijk op en tegen een vensterbank).


Tegelwerk en betegelen Almere
zondag 23 april 2023

Tegels zetten keukenwand

Goedenavond, wij willen graag tegels laten zetten in onze keuken. Betreft een achterwand van +- 6m2. De tegels hebben wij al alleen weten wij niet zo goed welke sierstrip erbij past. Wij hebben de witte metro tegels van Praxis 10 x 20 cm. Sierstrip zou een lengte moeten hebben van 170 cm.


Tegelwerk en betegelen Maassluis
zondag 23 april 2023

Keuken wandtegels tegelen

0,5m boven het tafel tegelen. Ca. 3m2 in totaal. Alles staat klaar bij ons in een nieuwe keuken. Alleen tegel expeert nodig!


Tegelwerk en betegelen Delft
zondag 23 april 2023

keukenwand betegelen

Graag willen wij onze keukenwand laten betegelen. Het betreft hier +- 6m2. Op dit moment hebben wij voor de helft PVC geplakt als keukenwand wat wij eerst zelf eraf moeten halen. Tegels regelen wij zelf. De volgende tegels willen wij gaan gebruiken: Wandtegel Metro wit 10x20cm. Zelf weten niet goed welke sierstrip hier goed bij past. Er zou een sierstrip moeten komen van ong. 170CM aan de linkerkant van de keuken.


Tegelwerk en betegelen Maassluis
maandag 13 maart 2023

60 m tegels leggen

Wij willen gaan breken en weer bouwen! De eiken vloer in onze woonkamer ligt verlijmd en geniet op een spaanplaat op een oude tegelvloer. Daar is geen vloerverwarming. In de keuken is een paar jaar geleden pvc verlijmd op een tegelvloer met daaronder vloerverwarming. In de hal en wc liggen tegels met daaronder vloerverwarming. Dat alles afgewerkt met mdf-plinten. De bedoeling: Alles eruit en nieuwe tegels erin met vloerverwarming plus bijpassende plinten.


Tegelwerk en betegelen Helmond
donderdag 09 maart 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Betegel van begane grond van woning (kamer, keuken, hal, bijkeuken en garage) ca 125 m2 Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: woonvloer / interieurtoepassing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Assen
woensdag 01 maart 2023

Vervangen wandtegels keuken

Het verwijderen van 2,5m2 wandtegels, stuken en plaatsen nieuwe wandtegels 3,5m2. Drie stopcontacten. We zoeken een echte vakman, aangezien we op zoek naar een mooi eindresultaat. Oplevering voor 1 april.


Tegelwerk en betegelen Apeldoorn
woensdag 22 februari 2023

Gangvloer betegelen (+/- 8.3 m2)

Graag vrijblijvende offerte voor het betegelen van de vloer van de gang + toilet + open kast; 8.3 m2, begane grond, onregelmatige vorm (zie de vloerplan en de foto’s). Het werk omvat: 1. Bestande plinten en plintneuten sloppen. 2. Bestaande vloertegels (45x45 cm) sloppen. Er is een elektrische vloerverwarming eronder (blijft). Stukje vloerbedekking verwijderen. 3. Egaliseren, als nodig. 4. Nieuwe tegels lijmen (Sphinx Belvedere Antraciet Mat 60x60, KK444015, 9.7 m2 – beschikbaar). 5. Voegen (lichtgrijs). 6. Nieuwe plinten lijmen +/- 12 m lang (MDF, 90 x 12 mm – beschikbaar). 7. Nieuwe plintneuten lijmen 8 stuks (MDF, 100 x 75 x 18 mm – beschikbaar). 8. De randen in het toilet en naast de deuren met siliconen afdichten +/- 4,5 m lang (lichtgrijs). De moederverf van de muren en deuren is beschikbaar (voor een mogelijke reparatie). Er liggen al dezelfde tegels in de keuken - dat wordt een voorbeeld voor dit werk. De werkzaamheden moeten tussen nu en end maart gebeuren op de strikt afgesproken dagen.


Tegelwerk en betegelen Den Haag
dinsdag 21 februari 2023

Tegelvloer aanleggen 160m2

Ik wil graag in de woonkamer, keuken en berging tegels laten leggen. Het gaat om 160m2 met tegels van 60x120cm. De vloeren zijn al vlak.


Tegelwerk en betegelen Wijchen
dinsdag 14 februari 2023

Sloop en afvoer keuken incl. tegels.

Maat 3 x2.80 meter L-vorm. Uitvoering op 10 maart.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
zaterdag 11 februari 2023

Tegels op wand van keuken plaatsen

We would like to install tiles in the kitchen on the wall (please, see attached photo for all details) to protect it from staining. Currently, the wall is covered with a thin layer of wall paper. We will arrange tiles ourselves but we need help with the installation. Many thanks.


Tegelwerk en betegelen Nieuwegein
dinsdag 31 januari 2023

2 m2 Tegels zetten (keukenachterwand)

Twee aan elkaar grenzende wanden (in een hoek) in de keuken van een nieuwbouwappartement laten betegelen. Een wand is tussen het aanrecht en de bovenkasten (238 x 60 cm) met twee stopkontakten. Het tweede stuk wand is tussen de eerste wand en een spatscherm van de kookplaat (66 x 60 cm). De tegels heb ik al (Metro 7,5x15 wit glans).


Tegelwerk en betegelen Delft
vrijdag 27 januari 2023

Keuken wand betegelen 5,4m2

Ik wil graag een keukenwand betegelen. Het gaat om 5,4m2. Het gaat om een wandje boven het aanrecht.


Tegelwerk en betegelen Eindhoven
zaterdag 19 november 2022

Tegelvloer aanleggen (~15m2)

In de keuken en een kleine gangetje wil ik tegelvloer laten leggen, ongeveer 15 vierkante meter in totaal. De tegels zal ik zelf aanschaffen. Momenteel liggen er plavuizen, hier kan het overheen gedaan worden indien dat mogelijk is.


Tegelwerk en betegelen Doetinchem
vrijdag 18 november 2022

Tegels zetten in keuken (~9m2)

We willen in de keuken tegels zetten en bijsnijden. We hebben 5m2 gehaald aan tegels van 25x36 cm (domino stuco grey). We willen ze laten zetten op de keukenwand. Er zit een stuk bij het raam dat 16.3 cm hoog is en breed ongeveer 131 cm. Dit zal sowieso bijgesneden worden en 2 stopcontacten op twee verschillende wanden. Daar tegels daarvoor zouden ook bijgesneden worden. De totale afmeting van de muur minus voorgaand gedeelte bij het raam is verder 432 cm breed bij een hoogte van 2 tegels boven elkaar , 50 cm hoog. Daarnaast zal er ook een gedeelte van de wandtegel aangepast moeten worden i.v.m. het stopcontact.


Tegelwerk en betegelen Sappemeer
woensdag 26 oktober 2022

Tegelvloer aanleggen (~15m2)

Graag zou ik een offerte willen ontvangen om een tegelvloer te laten leggen. Dit zal in de keuken, de toilet en wasruimte moeten gebeuren, van in totaal ongeveer 15m2. De huidige vloer zal ik zelf verwijderen.


Tegelwerk en betegelen Den Haag
Offertes aanvragen