Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Steenkorven schutting

Prijs steenkorven schutting laten plaatsen

Benieuwd naar de prijs om een steenkorven schutting te laten plaatsen? Lees hier alles over de kosten en kom in contact met erkende schuttingspecialisten.

Offerte steenkorven schutting plaatsen

Ben je opzoek naar een veelzijdig, uniek en stijlvol hekwerk wat ook nog eens ongewenst bezoek buiten de deur houdt? Of wil je misschien hoogteverschillen in de tuin op een stijlvolle manier oplossen? Dan kan een steenkorf schutting misschien iets voor je zijn. Een steenkorven schutting wordt ook wel schanskorf schutting genoemd. Wil je graag iets met hout? Dat kan, je hebt ook een schanskorf schutting met hout. 

De hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een steenkorven schutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een steenkorven schutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkapping. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een steenkorf schutting? Een eenduidig antwoord kunnen wij hier niet op geven. Omdat alle steenkorven maatwerk zijn lopen de prijzen heel erg uiteen.

Welke factoren spelen mee in de prijs? De kwaliteit van de staalmatten speelt mee, net als het soort vulling dat je kiest en het formaat van de steenkorven. De vulling van de steenkorven, zogeheten breukstenen, kan je in verschillende groottes en kleuren verkrijgen. Elke breuksteen valt in een eigen prijsklasse.

Hieronder zie je een overzicht van prijsvoorbeelden, waarbij we uitgegaan zijn van een maaswijdte (ruimte tussen het gaas) van 5 bij 5 cm.

Let op: de hoveniers via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Afmeting (lengte x hoogte x diepte in meters) Gemiddelde prijs
1 x 2 x 0,5 €100
1 x 2 x 0,2 €70
1,5 x 0,5 x 0,5 €65
1,20 x 0,3 x 0,2 €40

De vulling brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Hieronder zie je de gemiddelde prijs van verschillende soorten vullingen.

Vullingsoort Kosten per kg
Beton €0,03 - €0,05
Basalt breuksteen €0,10
Grauwacke breuksteen €0,10
Doornik breuksteen €0,10
Yellow Sun breuksteen €0,11
Ardenner Rood €0,12
Icy Blue €0,27
Lava krotzen €0,18 - €0,20
Glasbrokken €0,75

Offerte steenkorven schutting plaatsen

Recente aanvragen voor plaatsen steenkorven schutting

dinsdag 05 september 2023

Steenkorven met steenvulling 5 mtr lengte 85 cm hoog en 20cm diep wat gaat dit geplaatst kosten ?

Plaatsing als afscheiding van ruin met aarden wal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
donderdag 02 februari 2023

Steenkorven schutting plaatsen (7m)

Ik wil graag een afscheiding tussen de stoep en tuin laten plaatsen, ik denk ongeveer 20cm dik. Hij moet ongeveer 7 meter lang worden. Ik wil graag een schutting van steenkorven in metaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veldhoven
donderdag 19 januari 2023

Steenkorf bezorgen en plaatsen

Goede avond, Graag zou ik een steenkorf afscheiding willen laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 8 á 9 meter en een hoogte van ongeveer 1,2 meter. Tevens afbreken van de oude schutting ( Hout ) Deze zou ik graag met grijze breuksteen hebben. Is misschien handig om eerst bij ons te kijken. Kan eventueel helpen als dat gewenst is. Graag hoor ik van u. Groetjes, Agnes en Ed Krijgsman Leenstraat 9 6372 HN Landgraaf Tel: 06 53133608


Tuinaanleg en tuinonderhoud Landgraaf
woensdag 15 juni 2022

Steenkorf plaatsen 9m lang

De bestaande haag tussen mij en de achterburen wordt weggehaald. De tuin van de achterburen ligt ca 40 cm hoger dan mijn tuin. Er is geluidsoverlast van zwembadpomp en ik hoor bijna letterlijk wat de achterburen zeggen. Wij willen dus 9m aan steenkorf laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urmond
donderdag 05 mei 2022

Plaatsen van een steenkorf erfafscheiding 9m lang

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten plaatsen van een steenkorf erfafscheiding (9m lang, 2m hoog en ca. 0,2m breed). De vakman hoeft niks meer te verwijderen. De aanschaf doen wij zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zondag 14 oktober 2018

Tuinschermen, poort en steenkorf muur plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het plaatsen van 5 meter aan schutting door middel van tuinschermen van 180 bij 180 cm. Daarnaast moet een poort komen en een steenkorf muur. Het werk moet gebeuren naast de waterkant in de achtertuin van mijn hoekwoning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen

Offerte steenkorven schutting plaatsen

Offertes aanvragen