Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Apeldoorn

Isolatie - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Apeldoorn?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Apeldoorn aanvragen

Recente opdrachten uit Apeldoorn

zaterdag 20 februari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen plafond

Ik wil graag het plafond laten isoleren tegen het geluidsoverlast van de bovenburen. Het gaat om de woonkamer, eetkamer en twee slaapkamers. Ongeveer 65 m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen


Isolatie
woensdag 13 januari 2021

Muren thermisch isoleren

Het gaat om een benedenverdieping met ongeveer 120 m² muren en een zolder met ongeveer 20 m² muur. Omdat de woning klein is liefst het ruimteverlies door aanbrengen van isolatie beperken. De isolatie moet voldoen aan eisen die gesteld worden voor het verkrijgen van subsidie. De muren worden schilderklaar opgeleverd (gestucked?).


Isolatie
zaterdag 26 december 2020

Gevel isoleren

Buitenzijde woning isoleren, subsidie aanvragen, (Evt. Garage alleen afwerken met sierpleister 10 x 5 mtr). Gaat ongeveer om 75 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien


Isolatie
Offertes aanvragen