Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Amsterdam

Verwarming - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

maandag 29 maart 2021

Buis in ventilator motor reinigen

Ik heb een klein studio appartementje uit 1983. Ik heb het ventilatie motortje vervangen, en ik zag dat de buizen enorm smerig zijn. Vandaar dat ik graag de buis zou laten reinigen. Het gaat om 1 buis (van de keuken naar de badkamer) van ongeveer 4 meter lang. Ik heb zelf geen verstand van of de filter ook vervangen moet worden, dus vandaar dat ik ook opzoek ben naar iemand die weet of de filter vervangen moet worden.


CV en verwarming
maandag 22 maart 2021

Onderhouden/reinigen 10 ventilatiesystemen

Onderhoud en eventueel reinigen van ventilatiesysteem en/of luchtkanalen in een aantal nieuwbouw appartementen (5 jaar oud). Het gaat om WTW units van Zehnder type WHR 930 - 1x basis, 3x 930 basis RF en 6x 930 luxe RF.


CV en verwarming
donderdag 18 maart 2021

CV ketel vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een CV ketel. Ik zoek een ketel voor een woonoppervlak van 64 m2 (appartement op de 2e verdieping ingesloten door andere appartementen) in Amsterdam. Verwarming dmv bestaande radiatoren. Ook warm water voor de kraan en douche is nodig.


CV en verwarming
Offertes aanvragen