Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Maastricht

Verwarming - Maastricht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Maastricht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Cadier en Keer, Eijsden, Geulle, Gronsveld, Margraten, Meerssen, Schimmert, Sint Geertruid, Slenaken, Ulestraten, Valkenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Maastricht aanvragen

Recente aanvragen uit Maastricht

zondag 07 maart 2021

Vloerverwarming plaatsen

In onze benedenverdieping van ongeveer 40m2, (woonkamer, open keuken en hal met open trap willen wij (hoofd)vloerverwarming laten aanleggen. Momenteel ligt er overal Marmoleum. Leidingen moeten worden gefreesd. Het betreft hier een bestaande goed geïsoleerde tussenwoning. in een aanbouw van ongeveer 20m2 ligt al vloerverwarming. Onder de woonkamer is een goed toegankelijke kruipruimte. Op zolder staat een Remeha HR ketel van ongeveer 6 jaar oud.


CV en verwarming
maandag 08 februari 2021

Vloerverwarming 15m²

Plan is om garage te verbouwen tot werk-/speelruimte, die goed geïsoleerd wordt en met vloerverwarming een aangename temperatuur moet krijgen. Ook voor kinderen die er overheen lopen met blote voeten of kruipen. Op de begane grond, dat nu een betonvloer is. Het gaat om ongeveer 15m². Type in overleg met de vakman, maar in ieder geval elektrisch.


CV en verwarming
woensdag 09 december 2020

Stralingspanelen plaatsen

Het betreft een badkamer van 16 m². Liefst bevestiging aan plafond. Graag ook met afstandsbediening.


CV en verwarming
Offertes aanvragen