Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Leiden

Verwarming - Leiden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Leiden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoogmade, Oegstgeest, Oud Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Valkenburg, Warmond, Zoeterwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Leiden aanvragen

Recente aanvragen uit Leiden

zaterdag 23 januari 2021

Convectorput moderniseren

Graag een convector put renoveren en moderniseren. De put is ongeveer 2,2 bij 55 cm. Ik laat mijzelf graag adviseren naar de mogelijkheden.


CV en verwarming
vrijdag 18 december 2020

Stralingspaneel in woonkamer plaatsen

Als vervanging van een radiatorbalk die hinderlijk voor mijn schuifpui staat, denk ik aan plaatsing van een infraroodpaneel om mijn woonkamer van 26 m2 te verwarmen. De woonkamer ligt inpandig met een gevel van 15 m2 op het zuiden waarin 8 m2 dubbel glas (schuifpui) op de bovenste verdieping van een appartementengebouw. De radiatorbalk heeft een geschat vermogen van 2000 W.


CV en verwarming
vrijdag 11 december 2020

Stralingspanelen plaatsen

In mijn jaren 70 woning werkt de tradiotionele verwarming niet goed. In de woonkamer wordt 1 radiator warm, de andere blijft koud en de woonkamer dus ook. Ik zoek iets wat de koude radiator kan vervangen (kan eventueel afgedopt). Ik zit te denken aan stralingspanelen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen