Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Utrecht

Verwarming - Utrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Utrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Utrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Utrecht

dinsdag 19 januari 2021

Thermostaat functioneert gedeeltelijk niet

Het knopje waarmee de temperatuur omhoog gaat, moet erg lang ingedrukt worden voordat hij 'm "pakt". Knopje omlaag functioneert prima en batterij thermostaat is vol. Waarschijnlijk is het iets van een los contactje ergens binnen in de thermostaat. Graag reparatie!


CV en verwarming
vrijdag 08 januari 2021

Onderhoud en advies over CV ketel

Het betreft een 20 jaar oude ecomline HRC-v-30 ketel van NEFIT, een combiketel. Laatste onderhoud vond in 2018 plaats. Graag onderhoud en beoordeling of vervanging nodig/verstandig is. De ketel doet het nu nog goed Deze ketel werkt op gas.


CV en verwarming
donderdag 07 januari 2021

vervangen van HR CV combi ketel en drukvat en thermostaat en overdruk ventiel

Ik wil graag dat mijn lekkende HR CV combi ketel (misschien vorig jaar kapot gevroren) vervangen hebben. De CV combi ketel is geplaatst in de schuur , het drukvat zit onder de vloer van de woonkamer , ook het overdrukventiel. Deze moeten verwijderd worden en bij de ketel een nieuw drukvat plaatsen incl overdruk ventiel. De kamer thermostaat heeft nu nog een twee draads verbinding vanuit woonkamer naar cv ketel en is gedateerd (chronotherm-3 honeywell), deze vervangen. Tevens kijken of de radiatoren op de bovenste verdieping zelf- ontluchters kunnen krijgen of een voorziening dat er lucht automatisch ontlucht kan worden ? Ben zelf een realistisch persoon en technisch onderlegd , maar de expert kan het beter dan ik .... ik heb graag goed advies , no nonsens en wil niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Belangrijk is dat er goed gekeken wordt naar de juiste oplossing. Het leidingwerk bij de ketel is gaan roesten door de lekkage. vanwege weinig thuis te zijn kom je er achter doordat je boven op de verdieping vriest en beneden het warm water pas komt als je hebt bijgevuld.


CV en verwarming
Offertes aanvragen