Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Utrecht

Verwarming - Utrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Utrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Utrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Utrecht

maandag 12 april 2021

Kanalen van mechanische ventilatie reinigen

Ik wil de kanalen van de mechanische ventilatie laten reinigen en advies (over de MV-box (deze is al oud!) en over het systeem van kanalen).


CV en verwarming
maandag 12 april 2021

Vochtproblemen in de kruipruimte en schoorsteen

Ik heb twee vochtproblemen: 1) Er hangt een muffe vochtige lucht in de kruipruimte. Ik denk optrekkend vocht vanuit de grond. Wat kan daar aan gebeuren? De vloeren zijn al wel geïsoleerd vanuit de kruipruimte, maar wellicht is dat ook niet meer goed. 2) Een andere vraag is condensvorming en wellicht doorslag vanuit de schoorsteen. De schoorsteen is geïmpregneerd en ook regen kan er niet in. Maar toch verschijnen er vochtplekken op de schoorsteen muur aan de binnenkant. Dit is op zolder. De hele verdieping is geïsoleerd maar de schoorsteen muur niet. Ik denk dat er daardoor warm vocht vanuit de badkamer op zolder tegen de koude muur van de schoorsteen condenseert en in de muur trekt. Maar ik wil graag dat iemand even mee kijkt en meedenkt voor een oplossing.


CV en verwarming
maandag 15 maart 2021

Centraal ventilatiesysteem 40m²

De luchtvochtigheid in ons appartement is ondanks het constant openen van de ventilatieroosters en de luchtontvochtiger te hoog (afwisselend tussen de 70 en 90) we weten niet goed hoe we dit verder kunnen oplossen en zouden hier graag hulp bij krijgen. We zoeken daarom een vochtexpert die met ons mee kan kijken wat we nog meer kunnen doen. De ruimte die te vochtig is is 40m².


CV en verwarming
Offertes aanvragen