Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Breda

Verwarming - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Breda?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Breda aanvragen

Recente aanvragen uit Breda

dinsdag 15 december 2020

Vloerverwarming aanleggen

Voor de herinrichting van mijn woonkamer en keuken zit overweeg ik om infrarood vloerverwarming aan te leggen. Afmetingen zijn ongeveer 8,5m x 5,5m. Ik ben vooral benieuwd naar voor en nadelen en energie gebruik. Ik wil daarbij via de kruipruimte extra elektra aanleggen om de vloerverwarming te voorzien. Momenteel heb ik een zwevende laminaatvloer, deze verwijderen is optioneel.


CV en verwarming
donderdag 26 november 2020

Nieuwe CV installatie plaatsen

Ik wil graag een CV installatie laten plaatsen. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1903 van 200 m2 en 800 m3. De woning is goed geisoleerd. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, vloerverwarming Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes


CV en verwarming
maandag 26 oktober 2020

Warmtepomp laten plaatsen

We gaan een vrijstaande villa bouwen van 750 m³ en een schuur (appartement met stallen) van 800 m³. Hier heb ik een warmtepomp voor nodig. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.


CV en verwarming
Offertes aanvragen