Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Breda

Verwarming - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Breda?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Breda aanvragen

Recente aanvragen uit Breda

dinsdag 23 februari 2021

Cv-ketel onderhouden of repareren

Verwarmingsketel vervangen. Graag advies voor de nieuwe ketel. Het is een bestaand gebouw waar een aanbouw plaats gaat vinden met vloerverwarming. Waarschijnlijk een ketel op gas, en ik ben de eigenaar.


CV en verwarming
dinsdag 09 februari 2021

ACV ketel controle

Ik heb momenteel een ACV ketel en ik ben opzoek naar iemand die hem even kan nalopen. Gegevens van de ketel weet ik niet, hij staat bij een chalet dat ik heb gekocht inclusief ketel, maar de ketel is heel oud. Daarom wil ik hem laten controleren.


CV en verwarming
dinsdag 15 december 2020

Vloerverwarming aanleggen

Voor de herinrichting van mijn woonkamer en keuken zit overweeg ik om infrarood vloerverwarming aan te leggen. Afmetingen zijn ongeveer 8,5m x 5,5m. Ik ben vooral benieuwd naar voor en nadelen en energie gebruik. Ik wil daarbij via de kruipruimte extra elektra aanleggen om de vloerverwarming te voorzien. Momenteel heb ik een zwevende laminaatvloer, deze verwijderen is optioneel.


CV en verwarming
Offertes aanvragen