Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Venlo

Verwarming - Venlo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Venlo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arcen, Baarlo, Belfeld, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Helden, Helenaveen, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Maasbree, Meijel, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Tegelen, Velden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Venlo aanvragen

Recente aanvragen uit Venlo

maandag 22 februari 2021

Warmtepomp plaatsen

De warmtepomp moet geschikt zijn voor een bestaand zwembad dat onder een overkapping staat. Nu aangesloten op een cv-ketel installatie maar we willen naar een meer duurzame oplossing. De afmeting van het zwembad is 8 meter lang 4 meter breed en ± 1.50 diep, Tevens zullen we ook zonnepanelen op het dak gaan plaatsen. Gaat om het aanschaffen, plaatsen en leidingen leggen.


CV en verwarming
donderdag 14 januari 2021

Pallet CV plaatsen

Ik wil graag een pellet CV laten plaatsen om het huis te verwarmen incl. warm water. Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming
donderdag 31 december 2020

Nieuwe CV installeren

Ik ben op zoek naar een loodgieter welk een nefti nxt cw 5 cv ketel kan installeren incl termonstaat. Heb momenteel een VR ketel hangen. Er is echter wel een afvoer aanwezig. Graag zou ik er ook een vuilafscheider tussen geplaatst zien en de dakdoorvoer is ook niet geschikt voor een HR ketel, deze aub dan ook vernieuwen. Het expansievat is pas 2 jaar oude dus zou nog kunnen blijven hangen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen