Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Haarlem

Verwarming - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Haarlem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

donderdag 14 januari 2021

CV ketel onderhoud

Gaarne offertes voor een tweejaarslijks onderhoud abbonement. Cv-ketel komt uit 2015.


CV en verwarming
maandag 11 januari 2021

Wandverwarming plaatsen

Installeren van wandverwarming in de muur. Momenteel zijn er 3 radiatoren. Één grote onder het room voor aan het huis en twee kleinere radiatoren achter aan het huis. Idee is om deze 3 te verwijderen en te vervangen voor wandverwarming op dezelfde plek. Gaat om een oude woning uit 1885, niet goed geïsoleerd maar wel dubbele beglazing. De wandverwarming moet als hoofdverwarming gaan dienen dus niet slechts ondersteunend. Woonkamer is ongeveer 160m³.


CV en verwarming
woensdag 06 januari 2021

Glasdeur openhaard

Hallo, Wij hebben een open haard en willen daar graag een glazen deur voor plaatsen. Is dat iets waar jullie mee kunnen helpen? Zo ja, zou ik graag een offerte willen ontvangen voor de deur en de montage ervan. het gaat om een open haard wat nu open is naar de woonkamer. Ik heb de maten van de schouw bijgevoegd, maar kan meer foto's sturen van de haard zelf en wat voor deur we willen. Ik hoor graag van u.


CV en verwarming
Offertes aanvragen