Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Haarlem

Verwarming - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Haarlem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

vrijdag 05 maart 2021

Solar dakpannen aanbrengen garage

Willen indien mogelijk en op een schuin garagedak aan de zuidkant de huidige dakpannen vervangen door solar dakpannen. Het dak is 2,5 m bij 10 m. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Graag een vakman die goed kan meedenken met de mogelijkheden hiervoor.


CV en verwarming
zaterdag 13 februari 2021

Warmtepompen plaatsen appartementencomplex

Ik wil de vereniging van eigenaars van ons appartementencomplex informeren en inspireren om op het gebied van verwarmen te innoveren en verder in de tijd te denken. Op deze manier hoop ik, met zoveel mogelijk concrete informatie en ideeën, het bestuur en de bewoners te laten overwegen of het interessant is om over te stappen op een warmtepomp voor alle (66) woningen. Het complex is gebouwd in 2007, verdeeld in 2 delen en elk deel heeft ook weer diverse compartimenten. Elk compartiment heeft een ander type appartement. De ruimste woningen zijn ± 100 m2, de kleinste woningen zijn 55m2 Elke afzonderlijke woning heeft een(1) enkele woonlaag. De woningen hebben grote raampartijen. Een deel op het Zuidoosten en het andere deel op het zuiden. Omdat in de zomer minimaal een halve dag zon op de ramen staat en er geen mogelijkheid is tot plaatsen van zonneschermen of airco, kan het in de zomer behoorlijk warm in huis worden, vandaar met de achterliggende gedachten om met dit systeem ook een deel te kunnen koelen, indien mogelijk. Er is redelijk wat ruimte voor en naast het complex om de collectoren diep in de grond te plaatsen. Ik ben erg benieuwd naar de kosten en de baten in deze kwestie.


CV en verwarming
donderdag 04 februari 2021

CV ketel onderhouden

Ik ben op zoek naar iemand voor het onderhoud aan de cv-ketel die alleen gebruikt wordt voor warm water. Ik hoor graag van u.


CV en verwarming
Offertes aanvragen