Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Emmen

Verwarming - Emmen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Emmen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Barger Compascuum, Benneveld, Coevorden, Dalen, De Kiel, Emmer Compascuum, Erica, Erm, Exloerveen, Exloo, Gees, Klazienaveen, Klijndijk, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw Schoonebeek, Nieuw Weerdinge, Noord Sleen, Oosterhesselen, Roswinkel, Schoonebeek, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Ter Apel, Valthe, Valthermond, Weiteveen, Zwartemeer, Zweeloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Emmen aanvragen

Recente aanvragen uit Emmen

vrijdag 26 februari 2021

Een warmtepompketel installeren

Graag advies voor de type warmtepompketel. Indien er een buiten unit komt wil ik deze graag op het schuine dak willen hebben. Het gaat om een tussenwoning. De ketel dient de woning van sanitair water te voorzien. overige specificaties bespreek ik graag met de specialist.


CV en verwarming
maandag 25 januari 2021

Nieuwe CV ketel plaatsen

Ik wil graag een nieuwe cv-ketel laten plaatsen. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude ketel.


CV en verwarming
vrijdag 22 januari 2021

Verwarming in huis verbeteren

We denken dat er iets niet helemaal klopt met onze verwarming en willen graag weten of er wat vervangen moet worden en zo ja, wat. Het word maar niet warm. De radiatoren zijn te klein. Ik hoor graag wat de opties zijn.


CV en verwarming
Offertes aanvragen