Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Den Haag

Verwarming - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

maandag 29 maart 2021

Mechanische ventilatie reinigen

Het gaat om een eengezinswoning met een mechanische ventilatie met ronde kanalen. Ik wil deze schoongemaakt en waarschijnlijk nieuwe filters.


CV en verwarming
zaterdag 06 maart 2021

Gaskachel vervangen door CV

Het appartement is 100 jaar oud en heeft een houten vloer. Oppervlakte is 70 m2, 3 kamers en badkamer en keuken. Ik wil een zeer zuinige ketel en mooie radiatoren.


CV en verwarming
woensdag 24 februari 2021

Warmtepomp installeren

Ik heb gisteren een onderhoudsbeurt gehad aan mijn cv-ketel en de onderhoudspersoon zei dat ik mijn cv-ketel moet vervangen omdat deze nu oud is. Terwijl ik op internet aan het zoeken was, kwam ik uw website tegen en vond ik informatie over cv-ketel. Afgelopen oktober 2020 heb ik ook spouwmuurisolatie gedaan, dus ik zat te denken, terwijl ik mijn cv-ketel vervang is er dan alles waar ik voor kan gaan, dat zou mijn cv-ketel vervangen en ook kan ik in aanmerking komen voor de subsidie. Zoals zonneboilers of warmtepompen of zoiets. Ofcouse ben ik op zoek naar economisch advies, aangezien ik een vervanger nodig heb, ga dan voor een oplossing waarbij ik in aanmerking kan komen voor subsidie. Als u mij een oplossing kunt geven om dit te bereiken, zou het geweldig zijn en kan ik doorgaan met een goed bod van u. Bedankt.


CV en verwarming
Offertes aanvragen