Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Ede

Verwarming - Ede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Ede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Ede aanvragen

Recente aanvragen uit Ede

dinsdag 09 februari 2021

Boiler vervangen 80l elektrisch

Vervangen bestaande 120l warmwaterboiler door nieuwe 80l elektrische boiler. Inclusief plaatsing en aansluiting in mijn appartement. De oude boiler moet ook worden afgevoerd. De boiler moet op dezelfde plek komen. Details over de boiler weet ik nog niet precies, ik wil me hierover laten adviseren.


CV en verwarming
zondag 01 november 2020

Warmtepomp laten plaatsen

We willen de mogelijkheden van een warmtepomp bekijken voor onze nieuwe woning zodat we zonder gas verder kunnen. Matig geïsoleerd, bouwjaar 1978.


CV en verwarming
woensdag 21 oktober 2020

Het installeren van infraroodverwarming

Ik zoek een specialist voor het aanleggen van infrarood verwarming in ons nieuwe appartement. Het gaat om 110 m2. Er ligt een kurkvloer in het appartement. We bespreken graag de mogelijkheden met de vakman.


CV en verwarming
Offertes aanvragen