Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Tilburg

Verwarming - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Tilburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

donderdag 25 maart 2021

Gaskachel vervangen

Ons huis komt uit 1919 en de aanbouw uit 1970. We willen het aanpakken. Er is momenteel alleen een gas kachel op de begane grond. Ik zou graag weten wat de mogelijkheden zijn om deze te verwijderen en ons huis op een andere manier te gaan verwarmen.


CV en verwarming
maandag 01 februari 2021

Elektrische radiatoren plaatsen

Wij hebben een installatie op gas voor warm water en de verwarming. Beneden is er enkele jaren geleden vloerverwarming geplaatst. Nu zijn de slaapkamers en de badkamer minder goed te verwarmen omdat de vloerverwarming redelijk constant van temperatuur is. We willen weten of het rendabel is om boven over te stappen op elektrische verwarming voor de slaapkamers en de badkamer. Het gaat om 3 slaapkamers van ongeveer 13 m² en badkamer van ongeveer 9 m². De oude radiatoren moeten worden verwijderd en boven afgesloten. Op die plekken willen we graag een elektrische radiator plaatsen. We willen de ruimtes individueel kunnen verwarmen. Wij zijn benieuwd naar de kosten van aanschaf en verbruik.


CV en verwarming
woensdag 20 januari 2021

Warmtepomp plaatsen

Wij hebben nu een oude gasketel die we graag zouden vervangen door een lucht-lucht warmtepomp. Deze pomp zou aangesloten moeten worden op ons bestaande luchtverwarmingssysteem. Gezinssamenstelling zal bestaan uit 3 personen


CV en verwarming
Offertes aanvragen