Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Alkmaar

Verwarming - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Alkmaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit Alkmaar

maandag 18 januari 2021

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag infrarood vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om een woonboot en de vloeroppervlakte is 10 m2.


CV en verwarming
zaterdag 26 december 2020

Nieuwe CV ketel plaatsen

Ik wil een nieuwe combi Cv ketel laten plaatsen. Het is voor 4 personen, en het huis is ongeveer 90 m2. Het huis niet heel goed geisoleerd.


CV en verwarming
dinsdag 01 december 2020

Radiatoren en leidingen aanpassen

We zijn ons herenhuis uit 1916 aan het opknappen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat alle radiatoren en leidingen kan nalopen/aanpassen. Sommige radiatoren werken niet. Andere werken slecht. We hebben beneden convectorputten, maar zouden graag vloerverwarming willen (icm vloerisolatie). Sommige leidingen lopen onlogisch, waarschijnlijk omdat er ooit een tweede cv-ketel geweest is in de tijd dat dit huis was opgedeeld in een onder- en bovenwoning. We hebben de cv-ketel al vervangen. Graag zouden we advies en een offerte vragen om dit huis weer behaaglijk te maken.


CV en verwarming
Offertes aanvragen