Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Eindhoven

Verwarming - Eindhoven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Eindhoven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit Eindhoven

maandag 05 april 2021

Centraal ventilatiesysteem

Er is momenteel geen ventilatie aanwezig. Ik wil in een woning een balans systeem met WTW aan (laten) leggen. En heb daarvoor hulp en/of informatie nodig Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Condens en/of schimmelplekken (ventilatieprobleem)


CV en verwarming
dinsdag 02 maart 2021

Cv-ketel onderhouden of repareren

Ik wil de CV-ketel laten onderhouden of repareren. Ik weet niet precies wat voor type, het is momenteel een 10 jaar oude ketel. Het is een Daalderop combifort 24/50+. Ketel werkt prima, maar maakt momenteel geluid alsof er (veel) water in de rookgas afvoer zit. Het zal waarschijnlijk onderhoud en reparatie zijn. Het is volgens mij een 50 liter ketel.


CV en verwarming
maandag 15 februari 2021

Ruimtes 80m² infraroodverwarming

Het gaat om een ruimte van 80m² (begane grond), plus twee kamers en een badkamer op de bovenverdieping. Ik wil al deze ruimtes verwarmen met infraroodverwarming. Ik weet nog niet of ik gebruik wil maken van wand of vloer. Het gaat om 2 tot 5 ruimtes.


CV en verwarming
Offertes aanvragen