Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Deventer

Verwarming - Deventer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Deventer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Haarle gem. Hellendoorn, Harfsen, Heeten, Holten, Kring van Dorth, Lettele, Nieuw Heeten, Nijbroek, Oene, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wilp of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Deventer aanvragen

Recente aanvragen uit Deventer

dinsdag 24 november 2020

Warmtepompboiler laten plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Het gaat om een tussenwoning uit 1937 met een oppervlakte van 260 m2. De woning is goed geisoleerd.


CV en verwarming
donderdag 05 november 2020

Agnes plafond aanbrengen, tegelwerk en schouw plaatsen

Ik wil een agnes plafond laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 15 m2. Daarnaast wil ik een schoorsteenmantel betegelen en een schouw plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.


CV en verwarming
woensdag 04 november 2020

Radiatorkranen vervangen

Drie statische kranen op de boven (1e) verdieping wil ik graag vervangen door 3 thermostatische radiator kranen. De kranen van Gamma en Praxis heb ik inmiddels in bezit. Deze klus is dus enkel voor het plaatsen van deze kranen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen