Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Deventer

Verwarming - Deventer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Deventer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Haarle gem. Hellendoorn, Harfsen, Heeten, Holten, Kring van Dorth, Lettele, Nieuw Heeten, Nijbroek, Oene, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wilp of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Deventer aanvragen

Recente aanvragen uit Deventer

maandag 29 maart 2021

Centraal ventilatiesysteem aanleggen

In een bestaande woning het inpassen van balansventilatie met WTW; capaciteit ca 250 m3/h. WTW unit te plaatsen op zolder met ventilatie voor onderstaande ruimtes: - 1e verdieping -> 3 slaapkamers en een inloopkast - BG -> woonkamer, keuken + WC - kelder -> badkamer De slaapkamer waarmee de meeste overige kamers in verbinding staan moet nog worden afgetimmerd en hier is ruimte voor luchtleidingen.


CV en verwarming
maandag 08 februari 2021

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil graag een nieuwe boiler laten plaatsen. Het gaat om een elektrische boiler. Ik denk 80l, maar hiervoor wil ik overleggen. Er zit nu een geiser en die moet door de vakman verwijderd en afgevoerd worden. De plek van de boiler moet op advies van de installateur. Verdere details over de boiler weet ik niet.


CV en verwarming
zondag 24 januari 2021

Elektrische CV ketel en boiler plaatsen

Ik wil graag een nieuwe elektrische cv-ketel in een appartement laten plaatsen in combinatie met zonnepanelen (ca 4000 KwH) totaal circa 150 m³ ruimte optimaal geïsoleerd. Ook wil ik een elektrische boiler laten plaatsen en dit allemaal aansluiten met de vloerverwarming. Optioneel: 50 m2 natte vloerverwarming aanleggen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen