Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Apeldoorn

Verwarming - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Apeldoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Apeldoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Apeldoorn

dinsdag 19 januari 2021

Nieuwe CV ketel plaatsen

In mijn recreatiewoning zit een oude hetelucht cv en een aparte geiser voor het warme water. Ik wil beide vervangen en het liefste door één ketel die dus de hete lucht en het warme water kan verzorgen. De pijpen en rooster liggen al en kunnen blijven liggen, ik wil waarschijnlijk wel de cv-ketel op een andere plek hangen. Ik zit er zelfs over na te denken om deze in een geïsoleerde schuur te plaatsen. Al is dat misschien geen goed idee omdat je dan koudere lucht aanzuigt?


CV en verwarming
donderdag 14 januari 2021

Open haard in overkapping plaatsen

Wij willen graag een open haard laten plaatsen in een overkapping (die nog gebouwd moet worden). De open haard zien we graag gemetseld en brandwerend i.v.m. de houten overkapping. Zie foto voor meer info.


CV en verwarming
zaterdag 05 december 2020

Vervangen van CV ketel

HR, voldoende warmwater voor regendouche. Zuinig.


CV en verwarming
Offertes aanvragen