Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Dordrecht

Verwarming - Dordrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Dordrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Dordrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Dordrecht

dinsdag 12 januari 2021

Elektrische vloerverwarming en nieuwe vloer leggen

We willen graag elektrische vloerverwarming in de keuken en gang op de begane grond aan laten leggen. Huis en vloer zijn goed geïsoleerd. Afmetingen keuken circa 15 m² en gang circa 6 m². Liefst willen we vinyl of pvc als vloerbedekking.


CV en verwarming
vrijdag 01 januari 2021

Boiler plaatsen en waterleidingen aanpassen/plaatsen

Ik wil advies, een offerte en uiteindelijk uitvoering van de werkzaamheden om voldoende warm water te hebben om te kunnen douchen (langer dan de max 5 min nu). Momenteel hebben wij een keukengeiser die telkens binnen 5 minuten af slaat en dan opnieuw aangezet moet worden. Het gebouw is in gebruik. Er moet een elektrische boiler komen of een aardgasboiler. En waterleidingen plaatsen/aanpassen.


CV en verwarming
woensdag 09 december 2020

Beton boring tbv rookkanaal

Voor een rookkanaal zullen 2 gaten moeten worden geboord in een kinderkamer welke al helemaal af is (dus zoveel mogelijk rekening houden met stof/water). 1 zal via deze kamer naar beneden moeten worden geboord en de andere in dezelfde kamer omhoog aangezien vanaf boven niet genoeg ruimte is. De gaten moeten 250mm zijn en recht boven elkaar zitten. Er ligt in de kamer een pakketvloer welke een gedeelte van zal worden weggehaald waar het gat moet komen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen