Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

23366 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: enkele eenvoudige badkamers maken, badkamers realiseren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, verbouwing van badkamer en WC, badkamer en toilet verbouwen, badkamer en WC renovatie, badkamer maken, toilet bijplaatsen en leidingen doortrekken, badkamer, wasruimte en toilet verbouwen, nieuwe badkamer van slaapkamer maken, badkamer en WC renoveren, complete badkamer en toilet renoveren, installeren badkamer en toilet, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet verbouwen, renoveren van badkamer en toilet en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

woensdag 23 augustus 2017

Verbouwen van de badkamer

Verbouwen van de badkamer inloopdouche wastafels Toilet en alles betegelen het gaat om circa 5 vierkante meters.
woensdag 23 augustus 2017

Badkamer aanpassen

Ik wil de badkamer verbouwen. Inloopdouche en wastafelmeubel moeten worden vervangen. Verwarming moet worden verplaatst. Afm badkamer 2. 50 bij 1. 80.
woensdag 23 augustus 2017

Badkamers realiseren in nieuwbouw

Ik wil 2 badkamers in een nieuwbouw project dat pas over een tijd klaar is. Ik wil daarvoor nu graag weten aan welke kosten ik moet denken. Graag een offerte voor: Badkamer 1: 4,62 m2 wil hier in een dubbele wastafel, spiegel kast erboven, verwarmd handoeken rek, inloopdouche met stortdouche kop en losse douche kop waartussen gewisseld kan worden. Dubbele kast in de wastafel met4 lades, grote grijze vloer en muur tegels Badkamer 2: 5,1 m2 hier in wil ineen bad douche combi mogelijk hebben, 1 wastafel met spiegel kast erboven en kast met 2 ladesonder de wastafel. Hangend toilet ook i. De ruimte en verwarmd handdoekenrek.
woensdag 23 augustus 2017

Vaatwasser aansluiten en douchewand plaatsen

Ik heb 2 klussen. Ik wil ik de keuken een aansluiting voor de vaatwasmachine (Alles moet nog gelegd worden - er is wel een keuken incl elektra en waterleiding aanwezig). En in de badkamer wil ik een glazen wand geplaatst hebben.
woensdag 23 augustus 2017

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil badkamer vervangen in de badkamer nieuwe badmeubel, douche en wc plaatsen tevens tegel werk op alle muren en een nieuwe plafond. Maat badkamer 2. 18-1. 80. Ook beneden nieuwe toilet en tegelwerk.
woensdag 23 augustus 2017

Badkamer en WC renovatie

Wij zijn op zoek naar specialist die ons badkamer en/of ons wc kan renoverenHet betreft een badkamer van 190 X 240 cm klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de badkamer: *”Douche in bad” moet geplaatst en aangesloten worden. * -Bad van 180X80 moet geplaatst worden op poten. -Aansluiten op afvoersysteem. -Inbouw douche + bad garnituur koppelen (eventueel inbouwen/plaatsen ) *WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden. * -Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten. -Koof rondom reservoir en afvoer+ventilatie bouwen -Wandcloset plaatsen. *Wastafel +meubel plaatsen en aansluiten op afvoer + water. * -Afvoer in wand verwerken met Slimtube. Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw (eventueel moet er nog gehakt worden in vloer). *Betegelen wanden en vloer* (30X60 wand tegels en waarschijnlijk 60x60 vloertegels) betreft ongeveer 24 vierkante meter dat betegeld moet worden. *(optioneel) plaatsen van vloerverwarming (graag meerprijs apart specificeren) *(optioneel) verlagen plafond inclusief inbouw spots(graag meerprijs apart specificeren)De WC is 1. 10 X 0. 85 groot en klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de wc: *WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden. * -Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten. -Koof rondom reservoir en afvoer+ventilatie bouwen -Wandcloset plaatsen. *Fontein plaatsen en aansluiten op afvoer + water. * -Afvoer in wand verwerken met Slimtube. Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw. *Betegelen wanden en vloer* ongeveer 9 vierkante meter totaal dat betegeld moet worden. *(optioneel) verlagen plafo
woensdag 23 augustus 2017

Sealskin douchecabine monteren

Ik heb een Sealskin I Am douche swing deur en zijwand gekocht. Ik wil graag een offerte voor het plaatsen hiervan. De set moet nog binnen komen en duurt +/- 3 weken.
woensdag 23 augustus 2017

Kranen vervangen en douchebak kitten

Ik wil de kraan in mijn keuken vervangen en de douchekraan goed ophangen. Ook wil ik de kit in de douchebak vervangen. Kraan in keuken is simpele kraan, nog niet gekocht.
dinsdag 22 augustus 2017

Badkamer verbouwen

I want to change my bathroom completely. I added a blueprint with the sizes written down. - new tiles on floor (tegel op tegel) - old wall tiles off, put on new tiles on wall (around bathtub on walls tiles to the ceiling) - old bathtub out, put in new bathtub - change of toilet to inbuilt toilet - install new sink (please indicate how much time the renovation will take, there is only 1 bathroom in the house)
dinsdag 22 augustus 2017

Badkamer volledig vernieuwen

Badkamer in bestaande woning volledig vernieuwen (ook slopen en vuilafvoer), relatief kleine ruimte (275 cm x 185 cm). Inrichtingsplan maken vanuit creatieve invalshoek (optimaal ruimtegevoel creëren in kleine ruimte). Alles moet eruit gesloopt worden en dan moet er een nieuw plan gemaakt worden die ik met de vakman wil bespreken. Wij weten namelijk niet precies wat wij willen alhoewel wij wel een aantal wensen hebben. Ik wil namelijk weten wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 22 augustus 2017

Douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een douche-cabine
dinsdag 22 augustus 2017

Badkamer verbouwen

Removing and replacing new tiles, toilet and washing sink. Install new bath tub
dinsdag 22 augustus 2017

Zitbad door een inloopdouche vervangen

Ik wil mijn zitbad verwijderen voor een inloopdouche. Het zitbad is ongeveer 1,5 bij 1,5 meter. Ik vind het namelijk lastiger om in dat bad te stappen. De tegels en de wanden lopen door aan de onderkant dus het is alleen het verwijderen. Misschien moet er een randje komen zodat het water de juiste kant op gaat. Eventueel lekkage voorkomen door een standje te plaatsen.
dinsdag 22 augustus 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 3 meter bij 2.30 meter breed. Wij willen de badkamer naar de originele situatie brengen. De douche staat naast het raam en die willen wij op een andere plek hebben in de douche, bij de badkuip. In de douchecabine lopen de leidingen van het toilet en die willen wij er ook niet meer. Het toilet willen wij hebben op de plek van de douche hebben. Eventueel moet alles netjes afgewerkt worden.
dinsdag 22 augustus 2017

Badkamer veranderen

Ik wil graag een douchewand (inloopdouche) en vloer- en wandtegels. Het huidige bad moet eruit gesloopt worden en eventueel de tegels verwijderen of overheen tegelen? Het is een appartement dat ik verhuur, dus de kosten zo laag mogelijk.
dinsdag 22 augustus 2017

Toiletruimte vernieuwen

Afbreken oude toilet, plaatsen hangtoilet. En tegelen tot halverwege de wanden. Achter de wc moet de wand volledig betegeld worden. Er moet ook een tegelvloer komen. Het toilet is 1.50 bij 1.50 bij 2.60 meter.
dinsdag 22 augustus 2017

Totale renovatie van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Het ligbad moet worden verwijderd, de tegels moeten vernieuwd worden over de vloer en de wanden, de douche moet gedemonteerd worden en een ander ervoor in de plaats gemonteerd worden, de opstelling van de wasmachine en droger moet verplaatst worden en de wastafel moet vervangen worden voor een badkamermeubel. De badkamer is 2,74 bij 1,71 bij ongeveer 2,60. er hoeft geen toilet te komen.
maandag 21 augustus 2017

Douchewand plaatsen

Wij willen graag een douchedeur van 90 cm laten plaatsen en een douchewand van 40 cm.
maandag 21 augustus 2017

Badkamer renoveren

Wij zouden graag onze badkamer voorzien van vloer- en wandtegels van Gamma. Ook een tussenwandje van ongeveer 50 cm breed bij 200 cm hoog naast de toilet om de douche en toilet te scheiden. Na dat wandje willen wij graag een glazen wand van ook 200 cm hoog bij 50 cm breed om er een inloop douche van te maken. Onze badkamer is 1,66 breed en 2,52 lang. Graag zouden wij een nieuw toilet ophangen, waar nu ook een toilet hangt. Wastafel meubel ook vernieuwen maar ook op dezelfde plek. Leiding van de douchekraan graag verleggen naar er tegenover. Tegels hebben wij al bij de gamma gevonden.
maandag 21 augustus 2017

Badkamer verbouwen

Wij willen een nieuwe badkamer laten plaatsen . De oude dient er uitgesloopt te worden . De afmeting vd badkamer is ongeveer 6,5 m2. Er dient een verlaagd plafond aangebracht te worden en gezien ons huis van 1996 is dient het huidige leidingwerk gecontroleerd te worden of deze nog voldoet. Tevens dient er een nieuwe mechanische ventilatiebox met hogere capaciteit aangebracht te worden.
maandag 21 augustus 2017

Badkamer renoveren

Badkamerrenovatie. Oude badkamer verwijderen, leidingwerk vervangen. Afmetingen 295 x 258 cm. Tegels circa 90x90 en afkanten op de hoeken. Plaatsen bad, glazen douche wand met deur, wastafel, kranen, spiegel, verlichting aanpassen in plafond en monteren aan spiegel, vloerverwarming monteren en aansluiten op cv, opnieuw stuken plafond, afzuiginstallatie aansluiten (ventilatiekanaal reeds aanwezig), antilek constructie muur/vloer. Referenties.
maandag 21 augustus 2017

Second opinion voor de badkamer

In mei van dit jaar hebben wij onze badkamer volledig laten verbouwen door een klusser. Wij zijn van mening dat er sprake is van gebreken in de verbouwing. Daarnaast heeft de klusser het werk niet afgemaakt, en komt afspraken om het af te maken helemaal niet meer na. Wij zouden graag een second opinion willen over de opgeleverde badkamer en een raming van de kosten voor herstelwerkzaamheden.
maandag 21 augustus 2017

Badkamer betegelen en installeren

Wij hebben vorige week vrij onverwachts de koop afgerond van een bestaande woning en direct de sleutel gekregen. We willen daar al over enkele weken gaan wonen. We hebben inmiddels de badkamer van 215 x 217 leeg gesloopt. Nu zoeken we op korte termijn een vakman die de ruimte kan betegelen en daar sanitair kan plaatsen. We hebben het inbouwtoilet gehandhaafd. Er moet een wastafel of wastafelmeubel van 40 cm diep worden geplaatst. Tussen de douche en het toilet willen wij een glazen douchewand van 120 tot 40 cm breed en 200 cm hoog laten plaatsen. We willen hiervoor een rookglasplaat met nano-coating. We laten de ruimte graag even beoordelen. Dan kan ook even de beste tegelmaat worden bepaald. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.
zondag 20 augustus 2017

Badkamer maken, toilet bijplaatsen en leidingen doortrekken

Ik wil graag in de bestaande badkamer op 1e verdieping een toilet laten plaatsen, en op de 2e verdieping een kleine badkamer laten maken, douche, wastafel en eventueel toilet. Er is daar wel al water maar nog geen warm water. Vloer is nu nog vloerbedekking.
zaterdag 19 augustus 2017

Badkamer realiseren

2 bij 3 m2
zaterdag 19 augustus 2017

Tegelwerk en sanitair plaatsen

Geheel uitvoeren van tegelwerk in badkamers, toilet en woonkamer, inclusief afmontage, voegwerk, sanitair en afwerking. 58m2 wanden 108 m2 vloer.
zaterdag 19 augustus 2017

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine verwijderen, nieuwe plaatsen.
zaterdag 19 augustus 2017

Badkamer slopen en plaatsen

Wij willen graag een badkamer van 170 cm x 324 cm slopen. Bad verwijderen. Tegels verwijderen van vloer en muur. Verwijderen douchewand en douche, radiator en badkamermeubel. een deel van tegels ligt los. Wellicht kan één tegelwand blijven zitten, want die zitten best goed vast (3.20 meter). Maar misschien dat er dan net nog een klein stukje wat weggehaald moet worden voor het plaatsen van het bad. Eventueel zou de partij het nieuwe sanitair kunnen plaatsen. Er moet wel wat leidingwerk aangepast worden. Het bad en het badkamermeubel blijven op dezelfde plek, de inloopdouche (1.70 meter breed bij 85 cm) die moet met ongeveer 50 cm verplaatst worden. Van de ene muur naar een andere.
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer vergroten door deel meterkast erbij te betrekken

Graag wil ik de muur van de stoppenkast naar voren halen in de badkamer. Qua afmeting wil ik dit geen badkamer noemen. Het toilet is onder de trap gesitueerd, dus een schuin plafond. De douche daarnaast en aansluitend een stoppenkast. De badkamer is 177 cm bij 80 cm. Het douchegedeelte, door een koker naar de boven buren, slechts 47 cm. De stoppenkast daar en tegen is 51 cm diep en dit kan wellicht gehalveerd worden; dat ben ik nu aan het onderzoeken gezien het gas en de elektra verplaatst moet worden. Wanneer de werkzaamheden gedaan zijn zou ik zo een douche gedeelte van 80 bij 76 kunnen hebben dat al naar de redelijke norm gaat. Uurloon en materiaal graag apart weergeven. Eventueel materiaal moet worden voorzien door de vakman.
vrijdag 18 augustus 2017

Douchehoek vernieuwen

Douchehoek moet vernieuwd worden: oude tegels eraf van één wand en vloer. De wand is ongeveer 1.20 meter breed en 2.40 meter hoog. De vloer is 1.20 meter bij 1 meter ongeveer. Alleen de douchehoek moet een andere tegel hebben. Tot aan de glazen wand. Ik weet niet wat er mogelijk is en wat niet, zou er iemand langs kunnen komen om te kijken? Daarnaast moet de drain op de juiste hoogte worden geplaatst. Deze ligt naar ons idee te diep, de tegel steekt nu uit en daardoor laat nu de kitrand nu continu los. Ook moet de kraan worden gedemonteerd en gemonteerd, op dezelfde plek zonder het aanpassen van leidingwerk. Voegen en afkitten.
vrijdag 18 augustus 2017

Montageklussen in de badkamer en op zolder

Ik wil in mijn badkamer een douchecabine laten plaatsen met een douchebak daaronder. Verder wil ik daar een staand toilet laten vervangen door een hangend toilet. De aansluitingen en het tegelwerk moeten ook worden uitgevoerd. Als laatste klus wil ik een aansluiting voor de wasmachine laten maken op onze zolder. Ik maak graag een afspraak om de klussen hier te bespreken en ontvang daarna uw aanbieding.
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Opnieuw voegen en kitten van de gehele badkamer (circa 10 m2) en vervangen draaiknop van het bad.
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer renoveren

Badkamer (130 x 210 cm) zit momenteel een klein bad in. Bad en oud tegelwerk dienen verwijderd te worden. Afvoer afval óf inbegrepen of ik kan ook zelf een container huren. Verder plaatsing van een nieuwe: radiator, wastafelcombinatie en glazen douchewand (vanaf plafond naar vloer) Wil graag plaatsing van een stort-douche (vast) met daaraan gekoppeld ook een hand-douche. Ik vermoed dat het leidingwerk ook even nagelopen dient te worden. Heb al wel veel voorbeeld foto's van hoe ik het ongeveer wil hebben. Wat grotere grijze wand en vloertegels, wellicht met op de wand (hoog) een sierrand in licht geel / gebroken wit. Geen vloerverwarming. Gaat eigenlijk om een totale badkamer renovatie. Badkamer is momenteel in slechte staat. Oud tegelwerk, douche gedeelte (in badkuipje) hout (schrootjes) Het kan zijn dat onder de schrootjes ook nog (oud) tegelwerk zit (nu geen zicht op).
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer installatie (en oude slopen?)

Wij gaan onze badkamer zsm renoveren , de oude moet gesloopt worden (indien dit niet mogelijk is hier heb ik ook al een losse offerte aanvraag voor uitstaan , tegels op muur en vloer en oud bad , wasbakken en wc, douche(bak) etc moet allemaal weg) Er moeten gok ik 2/3 of leidingen verlegt worden (wasbakken kranen uit de muur en misschien douche uit plafond) - Vervolgen willen we bijna alle muren op 1 grote na laten stucen (17. 8M2) met beton cire (deze offerte aanvraag staat ook al uit) en dan blijft er nog 1 muur over welke betegeld moet worden (6. 2M2) Na het slopen , leidingen verleggen, stucen (door stukadoor?? ) , kunnen de vloer en muur betegeld worden en teven nieuwe wc , (regen)douche , kranen , douchedeur en bad geinstalleerd worden. (en electra en licht)
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer grotendeels renoveren

Wij willen onze badkamer graag laten renoveren. De badkamer is 206 cm breed, 339 cm lang en 265 cm hoog. We laten de badkamer graag slopen en het tegelwerk verwijderen. We willen daarbij de bestaande badkuip en het toilet behouden. De voor ons ideale situatie is het toilet en de badkuip te laten verplaatsen. Wij denken dat dit door de aangelegde leidingen misschien niet mogelijk is. Een optie kan zijn om de huidige douchecabine te vervangen door een hoekcabine met twee zijmuren en een deur en een dubbele wasbak ernaast. In de muur van de douchecabine willen wij dan een nis. We willen al het tegelwerk laten vernieuwen. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en krijgen graag advies over de mogelijkheden. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. I.v.m. mijn zwangerschap willen wij de totale klus graag in november laten afronden. uiterlijk november / i.v.m. zwangerschap /
vrijdag 18 augustus 2017

Douchecabine met bijbehorende douchebak vervangen

Ik wil de bestaande hoek douchebak 80 x 80 cm met glazen wand (schuifdeuren) (zie foto)vervangen door een lagere douchebak met daarop een nieuwe vaste glazen wand en een draaideur. Materialen niet super deluxe maar wel goed in kwaliteit .... De betegelde wanden van waterdichte vinyl (zie bijv. Grossfilex), voorzien , dit om veel breek en hak werk te voorkomen. Volgens de site van Grossfilex is dit geen moeilijke klus..... En het vervangen van de huidige thermostaatkraan met handdouche door een nieuwe thermostaatkraan met regen en handdouche (montage daarvan op exact dezelfde plaats) en geheel afwerken (kitten e.d.).
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil in mijn badkamer graag 5 tot 6 meter kit laten verwijderen tussen de vloer en de wanden. Daarna wil ik er nieuwe kit en een stukje voegwerk laten aanbrengen. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer renoveren

Op 25 september krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis en ik wil graag de badkamer renoveren. Graag wil ik dat de badkamer gesloopt wordt, zodat er het volgende kan gebeuren. Ik heb zelf de meubels gekocht dus het gaat om het plaatsen van: Een toilet, een radiator, een wastafel met alles erop en eraan. Een spiegel. Een douchewand en een douchebak. Een douchekop plaatsen en de kranen in de douche. (Alles komt op dezelfde plek). Graag ook een prijs om eventueel de muren te tegelen tot het plafond en de vloer. Verder zullen er nog wat klussen nodig zijn, zoals de leidingen wegwerken enzovoort.
donderdag 17 augustus 2017

Monteren van douchedeuren

Het monteren boven een bestaande douchebak van twee kwartronde douchedeuren van het merk Sealskin type Get Wet 105 CH-KWR90. De douchebak staat er al. De douchedeuren monteren.
donderdag 17 augustus 2017

Douchecabine monteren

Ik wil een douchecabine laten installeren. Het gaat om douchecabine Bruynzeel, Solid, kwartrond 90R55. Er moet ook een oude douchecabine verwijderd worden. De douchebak kan behouden blijven.
donderdag 17 augustus 2017

Douchecabine plaatsen

Ik heb bij Praxis een douchecabine Sicilie gekocht en laten zetten door een klusjesman, maar niet via jullie. Op de tegels maar nu is het probleem hij heeft het niet afgemaakt. De douchecabine staat maar de 2 schuifdeuren niet want de tegels zouden niet recht en waterpas zijn dat daardoor de rails niet konden schuiven. Mijn vraag is: kan ik via jullie er nog iets aan doen of dat jullie er naar komen kijken. Graag antwoord via de mail want ik ben slechthorend.
donderdag 17 augustus 2017

Renovatie van de toiletruimte

Ik wil twee toiletruimtes laten renoveren. Het materiaal (Het inbouwreservoir voor zwevend toilet met een porseleinen hangtoilet, een bedieningspaneel, een softclose toiletzitting en isolatieset. Inclusief bevestigingsmateriaal en tegels) zullen wij zelf aanleveren. Beiden ruimtes zijn met de afmetingen 1,20 meter bij 0,92. In beiden toiletten zijn er nog geen zwevende toiletten aanwezig maar vast staande in de grond. De betegeling zal tot halverwege het toilet zijn dus niet tot aan het plafond.
donderdag 17 augustus 2017

Badkamer renoveren

Svp een offerte voor het slopen van de badkamer aangezien we deze gaan vernieuwen. Alles moet weg tegels (muren), oude WC , Bad etc. Bijgaand een foto van de afmetingen. - Er moeten 2 of 3 of leidingen verlegt worden (wasbakken kranen uit de muur en misschien douche uit plafond) - Vervolgens willen we bijna alle muren op 1 grote na laten stucen (17.8 m2) met beton cire (deze offerte aanvraag staat ook al uit) en dan blijft er nog 1 muur over welke betegeld moet worden (6.2 m2). Na het slopen, leidingen verleggen, stucen (door stukadoor), kunnen de vloer en muur betegeld worden en teven nieuwe wc , (regen)douche, kranen, douchedeur en bad geïnstalleerd worden. En elektra en licht.
donderdag 17 augustus 2017

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het gaat om het plaatsen en aansluiten van een zwevend toilet gekocht bij jullie. Het is een Grohe Solido. Ik heb nu nog een staande WC pot met aparte stortbak aan de muur..... riool/afvoer gaat ook naar de muur. Zelf kan ik het tegelwerk van de ombouw van het spoelsysteem en vloer wel doen.
donderdag 17 augustus 2017

Badkamer renoveren

Ik wil tegels laten zetten in mijn badkamer. De badkamer is 3 bij 2 meter groot en de wanden zijn 2.5 meter hoog. De oude tegels zal ik verwijderen. De wanden moeten vlak worden gemaakt. De wc en doucheafvoer moeten worden verplaatst. (Er zit nu een bad in, wat eruit moet en daarvoor in de plaats een douche, waardoor het toilet ook verplaatst moet worden). Op de vloer komen keramische tegels van 60 x 60 en op de wanden tegels van 30 x 60 cm.
donderdag 17 augustus 2017

Bad verwijderen en inloopdouche maken

Ik wil mijn bad laten verwijderen en op de plek van de wanden nieuwe tegels en tussen twee muren in de badkamer een inloopdouche, kraan en slang en douchekop aanwezig. Het is een niet helemaal recht bad, er zit een ronding in. Er moet waarschijnlijk wat aan leidingwerk en afvoerwerk vervangen of aangepast moeten worden. In de gehele badkamer een nieuwe tegelvloer. De afvoerput van het bad moet weer naar zijn oorspronkelijke plek komen in de vloer.
woensdag 16 augustus 2017

Douchewand plaatsen

Ik wil dat er een Samos douchewand wordt geplaatst. De douchewand is 100 bij 210 cm.
woensdag 16 augustus 2017

Badkamer en toilet renoveren

Ik wil dat mijn badkamer en toilet gerenoveerd worden. Vloer is al geëgaliseerd. Er hoeven geen leidingen verplaatst te worden. Badkamer oppervlakte muren: 17,04 vierkante meter. Badkamer vloer oppervlakte: 3,32 vierkante meter. Toilet oppervlakte muren: 9,39 vierkante meter Toilet oppervlakte vloer: 1,17 vierkante meter. Ik wil dat alles opnieuw betegeld wordt. Het enige wat ontbreekt zijn de tegels, de wastafel en het douchescherm.
woensdag 16 augustus 2017

Douchecabine laten monteren

Ik wil graag de douchecabine Saniscape Capri (210 x 90 x 90 cm) laten monteren. Er staat op dit moment niets. Het gaat alleen om het installeren van de douchecabine.
woensdag 16 augustus 2017

Badkamer verbouwen

Graag wilde ik informeren (offerte aanvragen) voor een kleinschalige verbouwing van mijn badkamer. Het volgende moet gebeuren: de wc die er staat moet eruit. Daarvoor in de plaats moet aansluiting/afvoer voor een wasmachine en droger komen. Verder wil de vloertegels opnieuw laten betegelen. Ik hoor graag van u of u geïnteresseerd bent,

Partners

Partners van Casius