Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

23527 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, badkamer en WC-ruimte verbouwen, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer verplaatsen, badkamerverbouwing: bad vervangen door douche, badkamer met schuin dak verbouwen, badkamer slopen en installeren, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

zaterdag 21 oktober 2017

Badkamer

Complete badkamer renovatie van 2. 50 x 2. 20 x 2. 35
vrijdag 20 oktober 2017

Toiletruimte renoveren

Hangend ipv staand toilet. Nieuw fonteintje en kraan. Nieuwe vloer, ook in de gang. Ik wil het liefst gladde muren, afhankelijk van de kosten. Anders toch tegels.
vrijdag 20 oktober 2017

Douchecabine plaatsen en lekkage opheffen in de douchehoek

Wij hebben momenteel lekkage in onze badkamer. Er is daar een betegelde vloer in de douchehoek, waarop 2 glazen douchewanden staan. We willen die laten verwijderen en er een douchecabine met geïntegreerde douchebak laten plaatsen. We willen de vakman vragen om vooraf te komen kijken welke werkzaamheden er nodig zijn om tot een goede lekvrije doucheruimte te komen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.
vrijdag 20 oktober 2017

Schavis stoomcabine repareren

Watertoevoer is defect. Slaat na enkele seconden helemaal dicht. Is reparatie (vervanging kraangedeelte) mogelijk en gezien ouderdom nog interessant? Betreft Schavis EL-3300i indoor duo (13 jaar oud). Overweeg eventueel aanschaf nieuwe stoomcabine.
vrijdag 20 oktober 2017

Ligbad vervangen

Hierbij wil ik een offerte aanvragen om mijn stalen ligbad te vervangen. Deze is beschadigd. Het bad heeft een korte lengte maat 1,50 meter. Ik hoor het graag wat dit zou gaan kosten. Met vriendelijke groet,
vrijdag 20 oktober 2017

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer verbouwen 2520 bij 2650 tegelen en een nieuwe badkamermeubel en hangend Toilet
vrijdag 20 oktober 2017

Badkamer opknappen

Graag wil ik de vloer en wanden van mijn douche ruimte ( de rest van de badkamer is niet nodig) opnieuw laten betegelen . De oude tegels ( sphinx wandtegels 25x33 cm , vloertegels 25x25 cm ) moeten dan ook eerst verwijderd . Hoek van de badkamer is minimaal 80 bij 90 cm en 260cm hoog . Afhankelijk van de totale kosten van de renovatie van mijn huis , wil ik dan ook graag het douchegarnituur, douchewand en hangend closet vervangen
vrijdag 20 oktober 2017

Urinoir vervangen door een zwevend toilet

In onze badkamer boven zit een urinoir. Graag willen we hier een zwevend toilet plaatsen. Wat zijn hiervoor de geschatte kosten?
vrijdag 20 oktober 2017

Douchewand en -kraan plaatsen

In mijn badkamer wil ik mijn douchekop, glijstang en kraan vervangen en een douchewand met deur laten plaatsen. Er is nu geen douchewand aanwezig.
vrijdag 20 oktober 2017

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Ik wil het binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen. Het toilet blijft doorlopen.
vrijdag 20 oktober 2017

Inloopdouche maken

Wij hebben in de badkamer nu een douchecabine met kunststof douchebak staan. Ik wil die laten verwijderen en daar de vloer doorlopend laten betegelen, zodat het één geheel wordt met de badkamervloer. Daarna wil ik een nieuwe douchedeur laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even bekijken en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
vrijdag 20 oktober 2017

Toilet en wasbak vervangen

Toilet en wasbak moeten worden vervangen. IJzeren buis douche waar water doorheen komt is verouderd en verroest deze moet worden vervangen. Afzuigsysteem werkt niet deze moet worden gerepareerd.
vrijdag 20 oktober 2017

Badkamer en WC-ruimte verbouwen

Ik wil graag badkamer en wc verbouwen. Allebei heel klein. Ik denk wc 1m2, en badkamer 2m2. Dus er zullen douche, wastafel, wc zijn.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer verplaatsen

Wij willen de badkamer naar de naastgelegen slaapkamer verplaatsen (en van de huidige badkamer een inloopkast maken). Maten van de nieuwe badkamer 3. 29m bij 2. 77m. Nieuwe badkamer krijgt douche, bad, dubbele wastafel (geen toilet), nieuwe vloer (eventueel wand deels betegeld) en eventueel aansluiting voor wasmachine en droger. Sloopwerk oude badkamer (badkuip en 2 wastafels) eventueel inbegrepen.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamerverbouwing: bad vervangen door douche

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het is een kleine badkamer van 2. 30 bij 1. 85. Op dit moment is er een bad aanwezig maar die zou ik graag vervangen voor een douche. Verder willen we graag een nieuwe tegelvloer en tegelwanden en wasbak. Een toilet is niet aanwezig en in de nieuwe situatie ook niet gewenst.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer met schuin dak verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen, deze is 2,24 bij 1,70 met een schuin dak. Waar toilet nu onder staat. Ik wil een douche wastafel en douche. De vloer is in principe prima en de tegels ook, maar zouden eventueel ook vervangen mogen worden. (ligt aan de prijs)
donderdag 19 oktober 2017

Defecte douchekraan vervangen

Mijn douchekraan is kapot en deze wil ik laten vervangen. Ik heb al een nieuwe kraan gekocht. Helaas is de aansluiting van de buizen in de muur niet van dezelfde maat als de nieuwe kraan.
donderdag 19 oktober 2017

Douchecabine vervangen

Ik zou graag een douchecabine bestaande uit een draaideur met zijwand zonder douchebak, willen laten plaatsen. Ik heb er een gevonden bij de Gamma die ik erg mooi vind, als ik het mij goed herinner met de naam Riga voor €159,00. Ik heb nu nog een oude douchecabine van de vorige bewoner erin zitten. Is het mogelijk dat u deze eruit haalt of moet ik dat zelf doen? Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Douchecabine en dubbele wastafel monteren

Ik heb een glazen douchecabine gekocht en wil die graag laten monteren. Het gaat om een wand en een schuifdeur. Verder heb ik een dubbele wastafel gekocht die ook gemonteerd moet worden. Ik wil deze klus graag in de 1e week van november laten uitvoeren en ontvang daarvoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer slopen en installeren

Wij hebben een huis gekocht en daar zit de originele badkamer uit 1983 nog in. Ik vroeg mij af hoeveel het zou kosten om deze badkamer van 6 m2 eruit te laten halen en een nieuwe badkamer te laten installeren. Er moet ook opnieuw betegeld worden tot aan het plafond. De water en elektra leidingen moeten misschien veranderd worden van plek.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer van 2 x 2 meter laten verbouwen. We willen deze helemaal leeg slopen, en het leidingwerk in de muren laten wegwerken. We willen er een lange glazen wand in met een glazen deur. Daar achter willen wij een massagedouche laten installeren. Verder willen we een badkamermeubel met wastafel en spiegel laten monteren. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte met daarin aparte posten voor de materialen en de werkzaamheden. We laten de klus graag aannemen, zonder kosten voor meerwerk achteraf. We maken nog gebruik van ons bouwdepot.
donderdag 19 oktober 2017

Verhoogd toilet aanschaffen en plaatsen

Wij willen graag een nieuw toilet (verhoogd)aanschaffen. Geen zwevend toilet. Het oude toilet moet verwijderd worden. Naar aanleiding van de offerte en overleg met de vakman beslissen we of we zelf en toiletpot aanschaffen of dat de vakman het materiaal regelt. Vandaar ontvangen we graag een gespecificeerde offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer renoveren

Oude badkamer is gesloopt, afmetingen nieuwe badkamer ongeveer 3 x 3 waarvan ruim een meter onder een schuin dak. Reeds gedaan: - Leidingwerk en electra aangelegd - Afvoeren aangelegd - Muren (grotendeels) gebouwd - Reservoir van toilet geplaatst - Vloer (inclusief vloerverwarming) opgebouwd en tegels gelegd. - Douchegoot geplaatst. Wat moet nog: - Stukken muur (gasbeton) bouwen, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Deel dakbeschot beplaten met Fermacell, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Plafond aanbrengen, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Alle wanden tegelen (is reeds tegelklaar) - Installatie Sunshower - Installatie douche (vaste wand + schuifdeur) inclusief kraan - Installatie bad, inclusief ombouw én kraan - Installatie badmeubel inclusief kranen - Toiletpot ophangen - Alles kitten en voegen
woensdag 18 oktober 2017

Nieuwe badkamer monteren

Huidige situatie: zie bijgaande foto's, waterleidingen en afvoer bevinden zich in de badkamer vloer Gewenste situatie: indien mogelijk de badkamer vloer verlagen, douche hoek waterpas en op bijbehorend grondbeslag monteren, Gevraagd: vrijblijvendende en kosteloze offerte exclusief kosten nieuwe tegels voor gewenste situatie, echter inclusief verwijderen en afvoeren oude vloer, uiteraard kunt u op afspraak de badkamer bekijken graag uw reacties naar:
woensdag 18 oktober 2017

Renovatie van de badkamer

Huidige situatie: zie bijgaande foto's, waterleidingen en afvoer bevinden zich in de badkamer vloer Gewenste situatie: indien mogelijk de badkamer vloer verlagen, douche hoek waterpas en op bijbehorend grondbeslag monteren, Gevraagd: vrijblijvendende en kosteloze offerte exclusief kosten nieuwe tegels voor gewenste situatie, echter inclusief verwijderen en afvoeren oude vloer, uiteraard kunt u op afspraak de badkamer bekijken graag uw reacties naar:
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer vernieuwen en vloer verlagen

Wij hebben in onze badkamer een verhoogde vloer, waarin zich de waterleidingen en afvoer bevinden. We willen als het mogelijk is die vloer laten verlagen en een nieuwe douchehoek laten maken, die waterpas is. De oude vloer moet worden verwijderd. We kopen zelf nieuwe tegels. We willen een afspraak maken om de badkamer te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw advies en prijsopgave. We willen de klus graag nog voor de kerst laten afronden.
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer moderniseren

De badkamer mag gemoderniseerd worden. De vloer en wandtegels hoeven niet te veranderen. - Douchebak moet worden vervangen voor een eenvoudige inloopdouche. - Plaatsen van een bad. - Plaatsen van een nieuw wastafelmeubel. - Vervangen van het badkamerlicht (momenteel bestaande lichtpunten). - Monteren van 9 Led lampen in het huis (bestaande lichtpunten plafond)
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer oppimpen

We willen graag onze kleine badkamer (1.91 bij 0.93 meter) op laten pimpen. We willen onder anderen een spotje laten plaatsen in plaats van de oude lamp die een beetje los zit en waar het plafond een beetje af brokkelt. Indien het budget dit toelaat willen we ook graag een regendouche, nieuwe afscheiding/glasplaat, een nieuwe wasinstallatie en WC. Wellicht kunnen jullie advies geven? De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan voor de deur staan.
woensdag 18 oktober 2017

Inbouw wc en douchecabine plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een inbouw wc en douche cabine kan plaatsen. Materialen worden geleverd via Technisch Unie (doe ik zelf). Ontvang graag een offerte wat de kosten hiervan zijn. Offerte graag via de mail.
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer en WC laten renoveren

Wij willen onze badkamer en wc laten renoveren. Tegels van de muren en vloer verwijderen. Opnieuw laten betegelen tot 2 meter hoog ongeveer en een gedeelte stucen. Plaatsen van 2 wc's en een wastafel met dubbele waskommen en kranen. Plaatsen van een douchecabine van 90 × 120 cm en een spiegel van 160 cm breed en 70 cm hoog. Er is een verlaagd plafond dat gestuct moet worden met spots erin. Badkamer is 205 cm x 230 cm. Toilet is ongeveer 100 cm x 150 cm. In het toilet komt ook een kleine fontein met spiegel.
woensdag 18 oktober 2017

Douchecabine met hoekschuifwand of vouwdeur monteren

Nieuwe douchecabine nodig met hoek schuifwand cq vouwdeur. De douchebak is 90 bij 90cm groot. Hoogte momenteel 1. 70 meter en de ruimte tot plafond is 35 cm. Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude douchecabine, nieuwe douchecabine plaatsen en kit vervangen. Ik heb een douchecabine gezien met vouwdeur. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 oktober 2017

Douchekraan door thermostaatkraan vervangen

Ik wil in de douche mijn oude kraan voor een thermostaatkraan vervangen en meteen een nieuw doucheset laten monteren. De kraan en de doucheset haal ik zelf bij Praxis.
woensdag 18 oktober 2017

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik heb een lekkage in de badkamer die loopt tot het plafond van de begane grond. Ik wil graag een bezoek en een offerte krijgen om het probleem op te lossen.
woensdag 18 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een Aquavive schuifdeur douchecabine Sicilië 1/4 rond chroom van 90 cm. Hoor graag van u wat dit kost.
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. Afmetingen 1,8 bij 2 meter. Wat er vervangen moet worden: douche, zwevend toilet, wastafel en meubel. En de vloer en de wanden betegelen. Alles blijft op dezelfde plaats dus er moeten geen waterleidingen verplaatst worden, eventueel misschien 3 centimeter om maar een voorbeeld te geven.
woensdag 18 oktober 2017

Vrijstaand bad plaatsen in de zolderkamer

Ik wil graag in de slaapkamer op zolder (eerste verdieping) een vrijstaand bad plaatsen, waarbij de leidingen door de vloer naar beneden lopen, naar de kast van de CV-ketel op de begane grond. Ik schat dat de leidingen dan circa 8 meter lang moeten zijn (2 meter naar beneden en 6 meter horizontaal).
woensdag 18 oktober 2017

Bad vervangen en ombouw herstellen

Ik wil mijn huidige bad vervangen door een nieuw bad. De afmeting is 170 x 80 cm. Ik heb nu een bad met whirlpool en denk er weer een zelfde soort bad in te laten plaatsen. Ik zal het bad zelf kopen. Het verwijderen van het oude bad en plaatsen van het nieuwe laat ik graag aan een vakman over. Er moet een deel van de huidige ombouw met tegels worden gesloopt en later weer worden hersteld. Ik heb daarvoor nog tegels in de schuur liggen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
woensdag 18 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine gekocht met een afmeting van 100 x 100 cm. Deze dient te worden geïnstalleerd op de vloer. De voorkeur gaat het werk uit binnen 2 weken uit te voeren.
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Wil de badkamer graag laten verbouwen, die is ongeveer 2 meter x 3 meter. Wil een zwevend toilet, een douchemeubel en een douche. Mooi maar simpel. De vakman hoeft niet per se alles eruit te slopen, ik kan dat ook zelf doen. Er dient ook betegeld te worden. Het gaat om de vloer en de wanden tot 1,5 meter hoog (misschien verandert dat nog). Er hoeven geen waterleidingen verplaatst te worden maar er moeten wel elektra leidingen getrokken worden naar de badkamer omdat die er op dit moment niet zitten.
woensdag 18 oktober 2017

Douchewand en deur plaatsen

Ik wil graag een douchewand en een douchedeur laten ophangen, gemaakt van 8 mm veiligheidsglas. Ik zoek een vakman die hier vóór onze verhuisdag 27 oktober tijd voor heeft. Het is een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Montage dient derhalve aan de muren en niet op de vloer te worden uitgevoerd.
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Het betreft een gedeeltelijke verbouwing. Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de badkamer, een dubbele wastafel ter vervanging van de huidige enkele wastafel en een douchedeur geplaatst hebben. De wanden zijn prima en hoeven niet vervangen te worden. De wastafel blijft op dezelfde plek, maar daar moet eventueel een tweede aansluiting komen. Het gaat om een badkamer van ongeveer 9 m2.
dinsdag 17 oktober 2017

Vloertegels in badkamer vervangen

Ik wil van 10 m2 in mijn badkamer de tegels opnieuw laten plaatsen. De oude tegels moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst worden.
dinsdag 17 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Betreft een nieuwbouwwoning. Badkamer van 3 meter bij 2.14 meter. Hierin moet een inloopdouche, wastafel en toilet komen. De inloopdouche wordt ongeveer 1,30 meter bij 0,85 meter. Benieuwd of jullie iets voor de wand(en) van deze ruimte hebben. Ik wil namelijk neolith tegels van 1 bij 2 meter hebben ongeveer of 1 bij 1 meter voor de inloopdouche. Ik wil eventueel de hele vloer betegeld hebben maar dat niet met neolith tegels. Ik wil een zwevend toilet hebben. De waterleidingen moeten nog geplaatst worden. Betegelen graag tot aan het plafond.
dinsdag 17 oktober 2017

Kamer verbouwen tot badkamer

Kamer van ongeveer 4m2 ombouwen tot badkamer. Sanitair en tegels zijn al gekocht.
dinsdag 17 oktober 2017

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Van kamer van ongeveer 4 m2 ombouwen naar badkamer. Sanitair plaatsen stucken tegelen Complete badkamer verlichting e. D. Sanitair en tegels al aanwezig , gekocht.
dinsdag 17 oktober 2017

Bad en douchebak vervangen

Ik wil graag het huidige bad (160 x 70 cm) vervangen door een iets groter bad (180 x 60 cm), daarnaast wil ik de huidige douchebak verwijderen en een inloopdouche daar voor in de plaats maken. Ook een nieuw bad meubel en de oude radiator vervangen door een nieuwe radiator. Ik wil graag een designradiator. Aanvang van de werkzaamheden graag 1 december 2017.
dinsdag 17 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Ik heb een hoek-instap douchecabine gekocht zonder douchebak. Ik wil die hier laten monteren op de tegelvloer. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen en vernieuwen. Het gaat om een badkamer met afmeting 160 x 230. Wat er gedaan moet worden: vernieuwen sanitair, watertappunt douche verleggen, tegels vernieuwen, elektra aanpassen, radiator verplaatsen. De tegels moeten geplaatst worden tot aan het plafond. Alles wat erin zit moet gesloopt worden en gesloopt materiaal kan eventueel afgevoerd worden door de vakman bij een goed bod.
dinsdag 17 oktober 2017

Badkamer vergroten en verbouwen

Wij willen een muur verplaatsen en de badkamer verbouwen.
dinsdag 17 oktober 2017

Badkamer renoveren

Onze badkamer is aan vervanging toe. We hebben zelfs lekkage ivm slecht voegwerk. Zij zoeken iemand of bedrijf die ons kan helpen. We hebben een badkamer van 2. 0-2. 0 sloop werk en alles voor nieuwe badkamer oa tegel werk. Wel zo snel mogelijk omdat we allen een lekkage hebben

Partners

Partners van Casius