Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

24723 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vervangen, stuc- en schilderwerk en laminaat vervangen, installeren 3 badkamers en 1 los toilet, 2 badkamers renoveren, complete badkamer renovatie, badkamer renovatie, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer verbouwing, renovatie/verbouwing badkamer, wC pot vervangen en tegelen, een casco badkamer in tweeën splitsen en afwerken, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer volledig verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

woensdag 23 september 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn ongeveer 2,0 m bij 3,0 meter. Wat in de badkamer moet komen: Douche, toilet en badmeubel. Wanden en vloer betegelen met tegels van 20cm bij 30cm. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren. Oud materiaal verwijderen en afvoeren.
dinsdag 22 september 2020

Badkamermeubel Praxis Napoli plaatsen, 2 losse waskommen, 2 kranen en 1 spiegel..

Ik zou graag het badkamermeubel Napoli geplaatst willen hebben incl 2 kasten zijkant, 1 spiegel, 2 lades onder, 2 losse waskommen en 2 kranen. In het blad waar de waskommen op komen moeten 2 gaten in gemaakt worden voor de kranen. Het oude badkamermeubel moet gesloopt worden, ook met 2 zijkanten, onder 2 lader, 2 wasbakken en 1 spiegelkast. Het nieuwe badkamermeubel incl kranen en waskommen zijn reeds in mijn bezit.
dinsdag 22 september 2020

Verbouwen van badkamer

Het huis dateert uit 1991. Het betreft hout-skeletbouw. We hebben een kleine badkamer (4 m2, bovendien wordt de ruimte nog verkleind door het scheve dak) waarin we veranderingen willen aanbrengen. Op dit moment bevat de badkamer een douchecabine, ligbad, badmeubel met kraan en wastafel, en een badkamerkast. We zouden een nieuwe douchecabine willen laten aanbrengen, het ligbad verwijderen en daarvoor in de plaats een tweede toilet willen plaatsen. Mogelijk moeten daarvoor leidingen verlegd worden, dat kunnen wij niet beoordelen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 22 september 2020

Badwand monteren of maken

Ons huidige badwand is kapot gegaan. Het bovenste gedeelte van de badwand waarmee de deur vastgezet wordt, is kapot gegaan. Het kapotte onderdeel is slechts een klein onderdeel, maar is niet opnieuw te bestellen. Ik heb de foto’s hiervan bijgevoegd. Is het mogelijk om dit te repareren? Als dit niet mogelijk is, dan graag hulp bij het monteren van een nieuwe badwand. In dat geval kopen wij een nieuwe badwand en ontvang ik graag een prijsopgave voor het monteren van de nieuwe badwand.
dinsdag 22 september 2020

Badkamer meubel vervangen

Ons badkamermeubeltje hoog 84 cm breed 80cm moet worden vervangen. De oude gesloopt en en nieuwe geplaatst incl.afvoer en montage nieuwe kraan.Wij kunnen dit niet zelf.Tevens in overleg keuze meubel
dinsdag 22 september 2020

Geberit toilet installatie

Geberit DuoFresh toilet met automatische activering installatie voor in het toilet op de begane grond. De ruimte van de wc is geheel afgewerkt. Achter de muur van het waterreservoir kom je uit in de meterkast. Bij voorkeur mail contact.
dinsdag 22 september 2020

Nieuwe doorgang naar badkamer realiseren

Wij willen via de logeerkamer een deur die rolstoel doorgankelijk is naar de bestaande bad en toilet. Graag met spoed!
dinsdag 22 september 2020

Badkamer plaatsen

Ik ben op zoek naar een badkamer monteur. Uiteraard kan de definitieve prijs pas bepaald worden als er bij ons thuis ingemeten is en als iemand onze badkamer ook daadwerkelijk gezien heeft. Toch wil ik al vast wat informatie geven over de werkzaamheden die gedaan moeten worden: * wand- en vloer tegels eruit, nieuwe erin * wc eruit, nieuwe erin * Douche cabine eruit nieuwe (eventueel zonder douchebak) erin * Extra, zat niet in de prijs inbegrepen, kosten bad komen er uiteraard nog bovenop -> bad eruit, smaller bad erin (het is te groot, je kunt er niet goed in zitten) * design radiator eruit, op een andere plek er weer in (deze moet dus verplaatst worden) * wastafel eruit, grotere erin * er is momenteel geen automatische afzuig, die willen we nu wel * plafond opnieuw witten, het liefst ook meteen spotjes plaatsen Is het mogelijk om in ieder geval een globale indicatie te geven van de prijs voor de montage? Onze badkamer is ca 2,80x2,13.
dinsdag 22 september 2020

Badkamer verbouwen

De oude badkamer(klein)dient gesloopt te worden. De slaapkamer er naast dient omgebouwd te worden inclusief oude badkamer. Alle spullen zijn binnen.
maandag 21 september 2020

Badkamer verbouwen

Wij zijn aan het nadenken over verbouwen van onze badkamer. De ruimte is 4 bij 3 meter. We willen een inloopdouche. Toilet, betonlook stenen tegels ( nu ligt er houten vloer in de badkamer) Zie foto als inspiratie. Kortom, we hebben wel ideeën maar willen ook graag horen wat dit ongeveer gaat kosten.
maandag 21 september 2020

Vervangen kraan in keuken door Quooker en combi+ boiler

In onze keuken het vervangen van de huidige kraan met warm en koud water door een (rechte) Quooker Fusion Square RVS (3 in 1 kraan), het aansluiten van een COMBI+ boiler en het aansluiten van de energieverdeler voor de vaatwasser en boiler. Bijgaande 5 foto's geven hopelijk een goed beeld van deze klus. Als aanvullende informatie nodig is, dan hoor ik het graag.
zondag 20 september 2020

Inbouwreservoir set en hangtoilet plaatsen

ik wil de wc laten vernieuwen. Ik zou graag een hangtoilet met een inbouwreservoir daarin laten plaatsen. de inbouwreservoir moet weggewerkt moet worden
zondag 20 september 2020

Systeemplafond plaatsen in badkamer

Ik ben op zoek naar iemand om het badkamer plafond te vernieuwen naar een systeemplafond. 2630 x 2320 is het oppervlak van het plafond van badkamer. Indien mogelijk 4 spotjes in plafond. Kleur wit. Graag offerte via mail.
zondag 20 september 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Gaat alleen om de douche cabine..1 bij 1 Opnieuw kitten en voegen
zondag 20 september 2020

Complete badkamer renovatie

Ik wil een nieuwe badkamer laten plaatsen. De oude moet eruit gesloopt worden en afgevoerd. Daarna wil ik alles opnieuw betegelen, een nieuwe douchecabine, nieuwe wastafel en toiletpot. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Zie foto voor een beter beeld. De badkamer is 3 x 2,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 20 september 2020

Badkamer renovatie

2 Oktober is de overdracht van mijn huis, ik zou graag kort hierna de badkamer willen renoveren. In de bijgaande foto's heb ik een 3d model toegevoegd van hoe ik deze er wil uit laten zien. Bij de verbouwing hoort: vloer er uit slopen, nieuwe betegeling, nieuwe douche, nieuw inbouw toilet, inklap douche deur installatie. op maat gemaakt badkamer meubel waar wasmachine en wastafel inpassen.
zaterdag 19 september 2020

Complete badkamer renovatie

Ik wil de badkamer geheel laten vernieuwen. Het bad moet eruit, inloopdouche maken, nieuw badkamermeubel plaatsen met spiegel, en nieuwe vloer en wandtegels. De badkamer is 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 18 september 2020

Badkamer vervangen, stuc- en schilderwerk en laminaat vervangen

Ik zoek iemand voor het slopen en het aanleggen van een compleet nieuwe badkamer inclusief een nieuwe douchecabine, een toiletpot, een wastafel en vloer en wand tegels. De badkamer is 2 x 3 meter. Verder wil ik vinyl van de trap laten verwijderen en het daarna laten schilderen. Er moeten ook 3 slaapkamers gestuct en geschilderd worden. Ook wil ik 25 m2 laminaat laten vervangen, en 1 kozijn en en tuinhek aan de buitenzijde laten schilderen.
vrijdag 18 september 2020

Badkamer verbouwen

Wij zouden graag de badkamer willen verbouwen. Streven is dat dit in november af is. De badkamer bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een afmeting van 1,8m x 2,6 m. Wat indeling betreft hoeft er niet veel veranderd te worden. De opstelling blijft nagenoeg hetzelfde. De wasmachine zal niet in de vernieuwde badkamer komen te staan. De doucheaansluiting willen we een klein stukje verplaatst naar de andere muur om zo een inloopdouche te kunnen realiseren. Wensen tav de badkamer: Afmeting 1,8x 2,6 – Nieuwe vloertegels, – wanden opnieuw betegeld (mogelijk gedeeltelijk betegeld, gedeeltelijk gestuct, hier zijn we nog niet helemaal uit.) – Nieuwe wc erin – Aansluiten wasbakmeubel/kraan – inloopdouche – glazen douchewand – douche aansluiting verplaatsen van muurzijde – Nisje in muur bij douche voor shampoo etc. – installeren douche – Lineaire douchegoot – wegwerken verwarmingsbuizen – aansluitpunt verwarming maken Wat we zelf doen: – oude badkamer en tegels eruit – Plafond, inbouwspots – ventilator – elektriciteitspunt. – Aansluiten verwarming. – ophangen spiegelkast
vrijdag 18 september 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de afmeting is 260 X 215 , alles graag vervangen. Toilet , badkamer meubel , douchcabine of inloop douche, de vloer tegels en de muur tegels vervangen. Wil een laag plafond met lampjes en ventilatie, misschien ook de deur van de badkamer vervangen.
vrijdag 18 september 2020

Bubbelbad repareren en kraan stoomcabine installeren

het bubbelbad in onze badkamer functioneert niet goed. Het betreft een Wilux hoekbad met een Wilux Easy Whirlpoolsysteem. Wij zouden dit wel willen repareren als dat betaalbaar te doen is en er geen breekwerk in de badkamer noodzakelijk is. bijgaand een foto van het bad en van het bedieningspaneel. het lijkt erop dat er een soort foutmelding (bliksemschicht) wordt gegeven, maar dat weten wij niet zeker. Wij zijn recentelijk in dit huis komen wonen en het bad zat er al in. De eerste weken werkte het naar behoren, maar al snel ging hij vanzelf aan en uit. en vervolgens helemaal niet meer aan. Wij hebben het vermoeden dat wij het het bad weinig is gebruikt en er sprake was van verdroogde/lekkende kitranden en dat na gebruik van het bad er dus vocht in het systeem is gekomen. Wij willen ook graag de kraan van de stoomcabine laten installeren. Hiervan hebben wij reeds de materialen in huis. Wi laten ons graag adviseren over de benodigde reparatie aan het bubbelbad.
vrijdag 18 september 2020

Opnieuw voegen badkamer 8m²

Wij willen de voegen van onze badkamer opnieuw laten voegen. Ze zijn vies en er zitten kleine scheurtjes in. Het is een badkamer van ca 8 m²
donderdag 17 september 2020

Douchedeur van douchecabine vervangen

Tussen 2 muurtjes op een douchebak moet een glazen deur met omlijsting vervangen worden. Breedte tussen muurtjes 85-86 cm. Hoogte maximaal 180 cm. Momenteel 175 cm. Vakman mag de deur verwijderen en afvoeren.
donderdag 17 september 2020

Ligbad plaatsen

Geaag wil ik n ligbad laten plaatsen van 70 x 170. Daardoor moet de wastafel omgezet worden.
donderdag 17 september 2020

Badkamer verbouwing

Onze badkamer moet geheel worden vernieuwd ivm lekkage en vocht. Hij is 8 m2 . We hebben 1 klein muurtje naast de wc als afscheiding en 1 muur als afscheiding van de douche. We willen daarvoor een glaswand plaatsen. Wc , douche, kraan blijven op dezelfde plaats. Alle tegels moeten er uit. De 2 muurtje afgebroken en opnieuw opgebouwd.
woensdag 16 september 2020

Het totaal renoveren van mijn badkamer

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn badkamer. De badkamer is 300 bij 275 cm groot. Het gaat om het verwijderen van het ligbad, wandtegels en overige meubels. Vervolgens gaat het om nieuw tegelwerk, tegels op bestaande vloertegels aanbrengen, nieuw badmeubel plaatsen, nieuwe douchewand plaatsen, sanibroyeur plaatsen, verlichting aanbrengen, nieuwe spiegel aanbrengen, er kan zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van bestaande leidingen e.d. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.
woensdag 16 september 2020

Tegelwerk badkamer

Ik zou graag de vloer en wanden van mijn badkamer willen laten tegelen. Verder ook de vraag of het mogelijk is om leidingen in te laten vrezen en wegwerken in de muur. Ik zorg ervoor dat de badkamer al gesloopt is zodra de klus kan aanvangen. het gaat in totaal om 23m2. Er moet om een raampje worden heen getegeld en het moet op de vloer hellend zijn zodat het water wegloopt
woensdag 16 september 2020

Badkamer verbouwen

Wij willen graag de badkamer verbouwen. Gaat om +- 6m2 vloeroppervlakte. Niet al te groot dus. Gaat om al het werk zoals leidingen verleggen, tegelen van wand en vloer. Inbouw plafonddouche met inbouwkranen. Monteren van wasmeubel en toebehoren. Plaatsten design radiator. Aansluitingen maken voor wasmachine. Stroom en warm water verplaatsen en of aanbrengen. Van voor naar achter en van boven naar beneden is deze klus. Graag ook slopen en alles afvoeren .
woensdag 16 september 2020

Badkamer nieuwbouwwoning (2022)

Betreft montage van badkamer in een nieuwbouwwoning te Zoetermer. Gaat om een oppervlakte van 5m2. Betreft installatie van douche (weggewerkt in de muur), toilet, wasbak+meubel, radiator, metselen van muur voor douchewand (dikte 2m), installatie glazen deur en gehele badkamer betegelen. verwachte oplevering is februari 2022
woensdag 16 september 2020

Een bad vervangen door inloopdouche

Voor ons nieuwe koophuis willen wij ons bad om laten bouwen tot een inloopdouche. Wij zijn benieuwd hoe dit zijn werk gaat en aan welke kosten we moeten denken. Wij willen het liefst een inloopdouche zonder cabine, een regendouche, met een glazen deur en met betegeling die past bij de huidige betegeling. Er hoeven verder geen ondersteunende elementen in de badkamer. De badkamer bevindt zich op de 2e verdieping.
woensdag 16 september 2020

Douchewand met draaideur monteren

Ik zoek een vakman die een douchewand met draaideur van het merk Sealskin contour 90 x 90 cm kan monteren in mijn nieuwbouwwoning.
woensdag 16 september 2020

Badkamer terrastone / tadelakt

We willen in onze nieuwbouwwoning die eind november/begin december wordt opgeleverd graag op de wanden in de badkamer tadelakt of terrastone hebben. Daarnaast willen we de toilet vloer en wanden tot 1.20 ook laten doen. Totaal aantal vierkante meter is ongeveer 38 m2.
woensdag 16 september 2020

Douchecabine achterwand vervangen

Achterwand voegen zijn niet goed meer, waarschijnlijk muur erachter ook vochtig, wand douchecabine zal denk vervangen moeten worden, afmeting is 90 x 2,20 meter.
woensdag 16 september 2020

Bathroom renovation

Our bathroom size is 3.18 x 1.81 m2. 1- We want to renovate the bathroom floor and wall (WITHOUT breaking/removing the old ones but put the new ones on top of the old ones) (We want to have new flooring and walls without breaking the tiles.) If you think it is not possible without removing the old tiles then please let us know. 2- We want to replace the toilet with a new one (prefer wall hung toilets) if this means a lot of work then we can use the similar model. (same place) 3- we want to replace the washbasin with a new one (prefer with cabinet and mirror) (same place) 4- We need a glass door for the douche
dinsdag 15 september 2020

Douchekolom monteren

Ik zoek voor een monteur om ons oude douchekolom te demonteren en de nieuwe (Al gekocht) te monteren. Hebben jullie de mogelijkheid om dit werk voor ons te doen?
dinsdag 15 september 2020

Stoomcabine in badkamer monteren

Ik heb een stoomcabine besteld. Deze staat al bij ons thuis. Deze wil ik graag laten installeren in onze badkamer. Ik weet niet of er leidingen voor omgelegd moeten worden, kan dit werk nog worden opgenomen? Het gaat om de onderstaande cabine: https://www.douche-concurrent.nl/stoomcabine-aqua-diamond-1-persoons-100x100x220cm-mengkraan-regendouche-massagejets-led-verlichting
dinsdag 15 september 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil mijn toilet van 90 x 120 aanpassen. Hier is op dit moment een staand toilet, daar wil ik een hangend toilet, de wanden en en vloer opnieuw betegelen en een nieuw fonteintje realiseren. De badkamer wil ik ook opnieuw laten betegelen, en hier wil ik een inloopdouche, de wastafel vervangen. De afmetingen zijn 2.28 x 1.78. Als u ook de tegels kan leveren, wij zijn gewoon opzoek naar een simpele tegel.
dinsdag 15 september 2020

Toilet verplaatsen naar de gang

Ik wil het toilet graag verplaatsen op de begane grond van een eensgezingswoning. Het toilet is nu in het midden van de woning in een gang naar de trap, maar moet naar de hal bij de voordeur. Het gaat om verplaatsen van nodige leidingen. Er is een kruipruimte aanwezig.
dinsdag 15 september 2020

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil de huidige badkamer slopen, leidingen verleggen, elektra verleggen, nieuwe badkamer monteren, met bad, toilet, inloopdouche en wastafelmeubel. Inloop douche met composieten wandplaten. Rest van de badkamer moet betegeld worden. De badkamer is 2,30 x 2,56 meter.
dinsdag 15 september 2020

De afvoer onder onze douchebak moet worden gerepareerd

Er is lekkage aan de afvoer onder onze douchebak. De douchecabine en -bak moeten worden verwijderd, daarna de lekkage gerepareerd en vervolgens weer teruggeplaatst worden.
dinsdag 15 september 2020

Badkamer professioneel laten reinigen

Alles in mijn douche moet grondig worden gereinigd; de wanden, vloer en de kranen. De afmetingen zijn 100x70x210cm
dinsdag 15 september 2020

Het repareren van de kapotte drain in mijn douchen

Door lekkage is de drain in mijn douche kapot gegaan en deze wil ik laten maken of evt. vervangen.
dinsdag 15 september 2020

Badkamer voegen en kitten

In de badkamer wil ik de voegen uitfrezen en af laten kitten ivm lekkage. Het gaat om een lengte van 2,10 meter.
maandag 14 september 2020

Renovatie badkamer

3.6 m2 vloertegels leggen, ongeveer 16m2 wandtegels zetten, badkamer beschikt over houten vloer, dus in deze zwaluplaten aanbrengen, en vloer smeren, stukje koperen leiding verleggen, ongeveer 50 cm naar boven, glazen douche wand plaatsen, staand toilet plaatsen, en wasbak plaatsen,
maandag 14 september 2020

Renovatie/verbouwing badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren. De badkamer heeft een oppervlakte van 2.03B x 2.82L x 2.45H. Ik wil twee muren plaatsen in een L vorm. Hiervoor moet 1 muur die er nu zit gesloopt worden. Het plafond moet worden verlaagd, hier lopen geen leidingen doorheen. Wel zitten hier ongeveer 4 spotjes in en deze moeten naderhand worden teruggeplaatst. De vloeren en de wanden moeten worden betegeld. De tegels ga ik zelf regelen. Er moet ook een toilet, een inloopdouche en een wasbak worden aangelegd. Ik zal deze zelf aanschaffen dus dat gaat alleen om het aanleggen.
maandag 14 september 2020

Badkamer en WC verbouwen

Wij willen onze badkamer en 2 WC's opnieuw laten betegelen, de WC-potten en de radiator vervangen en een glazen douchewand laten plaatsen. N.B. De termijn is beperkt tot de periode tussen oplevering huis (16-11-2020) en verhuizing (28-11-2020).
maandag 14 september 2020

Douchekabine installeren en tegelwerk

Ik zoek een badkamerspecialist voor het deels renoveren van mijn badkamer. Het gaat om het vervangen van de douchecabine. De nieuwe cabine is reeds besteld. Daarnaast mag het voeg- en kitwerk in mijn badkamer ook allemaal vervangen worden.
zondag 13 september 2020

Douchesysteem aansluiten en ventilatie toilet

Ik wil graag mijn nieuwe douchesysteem laten aansluiten en daarnaast ook het ventilatiesysteem in de 2 toiletten. Hiervoor moet het wel eerst opgemeten worden, zodat de juiste spullen gekocht kunnen worden.
zondag 13 september 2020

Vervangen dubbele wastafel 120 bij 46 cm van Slimline

Onze dubbele wastafel is dermate beschadigd dat deze vervangen moet worden omdat er een groot gat in zit. Het gaat om een dubbele wastafel van slimline van 120 bij 46 cm. De wastafel is onderdeel van een badmeubel. Het meubel hebben wij al besteld dus het gaat enkel om het plaatsen. Er hoeven geen leidingen worden omgelegd, alles zou moeten passen.
zondag 13 september 2020

Wasmeubel met kraan monteren

De huidige wastafel met kast is 47x46 cm met een barst moet vervangen worden door een nieuwe wastafel met kast (reeds aanwezig) en deze is 60x46 cm. Hierop komt dan de oude kraan. Ook de toiletbril heeft een barst en moet vervangen, het merk is duravit starck 3 softclose voor compact model. Deze is niet aanwezig en aankoopprijs graag meenemen in offerte.

Partners

Partners van Casius