Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

24992 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie huis, inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw, badkamer verbouwen, badkamer verplaatsen en verbouwen, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, de gehele badkamer renoveren, verbouwing Badkamer + Toilet, badkamer renoveren, betegelen badkamer + leidingen aanpassen, badkamer slopen afvoeren en opbouwen, kleine uitbreiding badkamer, extra badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, plaatsen nieuwe badkamer in een nieuwbouwwoning, kleine badkamer + toilet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

maandag 18 november 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Afmetingen zijn: 240 cm bij 260 cm ongeveer. Ik wil ook alles betegeld hebben tot aan plafond. Wellicht dat ik een verlaagd plafond wil maar daar zijn we nog niet uit. Tegels mogen in overleg geleverd worden door de vakman. Ik zorg ervoor dat de badkamer volledig gestript is.
zondag 17 november 2019

Badkamer installeren in een nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een aannemer om onze badkamer te installeren. Het betreft een nieuwbouwwoning in Haarlem waarbij het toilet beneden en de badkamer boven casco worden opgeleverd. Sanitairmeubelen en tegels regelen we zelf. De indicatie van oplevering is op dit moment medio februari 2020. Een inmeetmogelijkheid is 28 november (tweede en tevens laatste kijkdag). Die dag is het niet mogelijk om alle wensen te bespreken, aangezien we maar een uur hebben en er al een hoop mensen langs komen om de boel in te meten. We hopen ook dat de volgende informatie voldoende is om een offerte op te laten stellen, aangezien het een nieuwbouw casco betreft. Toilet beneden Kraantjes afgedopt uit de grond, moet nog omhoog getrokken worden Tegelen tot 1.20m, daarboven stucwerk (Hoogte 3.25m) 60 x 60 tegels Inbouwreservoir Fontein met opbouwkranen Badkamer boven Cementdekvloer moet gestort worden Alle leidingen zijn afgedopt vanuit vloer en moeten omhoog getrokken worden Radiator moet verplaatst worden naar nieuw te plaatsen douchemuur (zie 3D tekening) Elektrische vloerverwarming (niet in de natte gedeeltes) Verlaagd plafond met spots, ventilatie moet doorgetrokken worden (aantal spots bespreekbaar naargelang de ruimte) Tegels (60 x 60) (Hoogte 2.60 m) Vloertegels Wandtegels (1.20 m hoog) Boven 1.20 m, stucwerk Douche: Twee douchewanden plaatsen, eentje met Nis aan de binnenkant. Hoogte hiervan even overleggen. Douchemuren voor en achterzijde tegelen Wandtegels douche zo hoog als de douchewanden. Hoogte hiervan even overleggen. Douchegoot Vloer aflopend naar douchegoot Opbouwkraan Toilet Moet kwartslag gedraaid worden (zie meerwerktekening voor huidige situatie, en 3D voor gewenst) Plaatsen sanitair en inbouwreservoir
zondag 17 november 2019

Badkamer en apart toilet vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 170 x 280 cm. In de badkamer moeten komen: Douche, badkamermeubel, wanden en vloer betegeld. Geen douchebak maar inloopdouche. Daarnaast wil ik ook het toilet laten renoveren, zelfde tegels als in badkamer. Slopen incl tegels verwijderen van huidige badkamer en toilet doe ik zelf. Zie bijgevoegd document voor meer info.
zondag 17 november 2019

Plaatsen nieuwe badkamer in een nieuwbouwwoning

We willen een badkamer plaatsen (op dit moment casco oplevering huis). De oppervlakte is 6,5 m2, zie plattegrond. De hoogte is 2,63 meter. Stucwerk, van wanden en plafond is al gedaan en leidingen zijn ook al geplaatst. Voor de douche is de vloer ook aflopend gemaakt. Of elektra nog nodig is, durf ik niet te zeggen. De wanden en vloer zouden betegelt moeten worden en al het bad meubel moet geplaatst worden. We willen een regendouche. Verder willen we 2 wasbakken. We denken ook aan een nis, in een wand van 3,49 meter. Wat er mogelijk is bespreken we graag. Sleuteloplevering is 3 januari.
zondag 17 november 2019

Badkamermeubels en douchedeur ophangen

Ik wil de volgende zaken laten ophangen: - een wastafelmeubel van 120 cm, inclusief de wastafel (uitsparing in het blad nog te maken), kraan en spiegel - kolomkast - douchedeur 90 cm - douchekraan Ook graag verwijdering van de oude wastafel en douchekraan.
zondag 17 november 2019

Sealskin Get Wet i-am douchedeur monteren

Betreft het plaatsen van een douchedeur met 2 scharnieren en een handvat. Zwart. Afmeting 874 x 2000.
zondag 17 november 2019

Verbouwing Badkamer + Toilet

Het is de badkamer + toilet die ik wil laten verbouwen. In de bijlage is de plattegrond + een impressie van de badkamer te vinden (helaas geen foto van het toilet). Tevens twee foto’s toegevoegd van badkamers die wij mooi vinden Wens: Vernieuwen/verbouwen huidige badkamer. Nieuwe vloer + wandtegels. Leidingen wegwerken in de muur. Een douche zonder douchegordijn. Bijvoorbeeld een inloopdouche met glazen wand / deur. Vloerverwarming is leuk maar stijlvolle radiator is meer dan goed. Toilet en badkamer aparte ruimtes houden. Toilet in zelfde stijl als de badkamer, geen bijzondere wensen. Al het sanitair mag op dezelfde plek blijven. Sloopwerk optioneel.
zondag 17 november 2019

Verwijderen en plaatsen van een toilet

Ik zoek iemand voor het verwijderen van een staand toilet, afvoeren optioneel. Daarna graag weer een nieuwe plaatsen.
zaterdag 16 november 2019

Kleine badkamer + toilet renoveren

Wij willen een kleine badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen. De badkamer is ongeveer 1.70 m bij 1.20 m en het gaat om een basic badkamer met wastafel en douche. Er is geen douchewand, deze willen wij wel laten plaatsen en een nieuwe basic wastafel. De wanden en de vloer willen wij opnieuw betegelen. De oppervlakte van de muur zal net iets groter zijn dan de toiletruimtes, maar de precieze oppervlakte durven wij niet te zeggen. De vloer is ongeveer 1.20 m bij 2 m. Graag laten wij de tegels weghalen en ook afvoeren. Daarnaast willen wij nog een leiding in de muur laten frezen. De 2 toiletruimte zijn ongeveer 1.20 m bij 1.60 m. Graag ook hier de tegels eraf slopen, ze komen tot 1.20 m hoog. De vloer en de achterwand moeten opnieuw betegeld, dit is ongeveer 4 m2, de rest moet gestuct worden en dit is ongeveer 6 m2. Er staat nu nog een oude toiletpot, deze willen wij vervangen voor een inbouw reservoir met nis erboven. Daarnaast is er een ventilatie gat met roostertje in toilet ruimte, deze zit op precies de plek waar waarschijnlijk het inbouw reservoir komt. Het rooster moet dus waarschijnlijk in de nis verwerkt worden. Er zijn nog een paar leidingen die we willen laten infrezen in de muur.
vrijdag 15 november 2019

Installatie radiator in de badkamer

Ik wil een radiator (handdoekdroger) in de badkamer laten plaatsen.
vrijdag 15 november 2019

Badkamer

Er zit zwarte schimmel in de muren van mijn badkamer (3,5 x 1,5 meter) en ik wil het laten verwijderen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 15 november 2019

Hangtoilet repareren of vervangen

Het hangtoilet blijft doorlopen. Ik wil het graag repareren of vervangen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 15 november 2019

Grohe regendouche vervangen en lekkage repareren

Ik wil graag oude regendouche verwijderd en nieuwe regendouche set Grohe incl. thermostaat kraan Chrome aansluiten. Daarbij als mogelijk lekkage afvoer gootsteen keuken repareren.
donderdag 14 november 2019

Monteren badkamer

Wij willen graag de oude badkamer vervangen voor een nieuwe. Hierin willen wij de huidige posities zo veel mogelijk bewaren. In de badkamer zijn aanwezig: hangtoilet, douchecabine (kan inloopdouche worden) bad, wastafelmeubel en een radiator. Grootte van de badkamer is ongeveer 2,6 m bij 2 meter.
donderdag 14 november 2019

Voegen vervangen

Wij willen graag de voegen in het douche gedeelte vervangen voor witte voeg (nu grijs en last van schimmel). Het gaat om ongeveer 6-8m2 muur.
donderdag 14 november 2019

Douche reparatie en herstel

Ivm lekkage moet bij mij het volgende in de badkamer gebeuren. Sifon plaatsen en afvoer douche vervangen in plastic. Reparatie en herstel douchebak waarbij twee rijen tegels zijn weg gehakt om lekkage vast te stellen. Het gaat om 2 m2 wandtegel en 3 m2 vloertegels repareren. Plus nieuwe douchebak verhoogd plaatsen ,omdat oude douchebak is verwijderd. Graag hiervoor offerte voor reparatie en herstel douche. Verder moet er 4 m2 plafond gestuct worden en 8 m2 wand gestuct worden omdat water langs de muren naar beneden is gaan lopen. Graag hiervoor een verblijvende offerte.
donderdag 14 november 2019

Douchecabine van GAMMA laten plaatsen

Nieuwe Douchecabine plaatsen met Douchebak heeft al een douchecabine gestaan moet alleen een nieuwe geplaatst worden.
donderdag 14 november 2019

Wastafelkraan plaatsen

Ik wil een nieuwe wastafelkraan laten plaatsen en aansluiten.
donderdag 14 november 2019

Inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw

Wij willen graag in een nieuwbouw huis de badkamer en twee toiletten laten inbouwen. Het nieuwbouw huis staat in Roelofarendsveen. Hiervoor zal wat leidingwerk aan te pas komen omdat deze wat verplaatst moet worden. Het gaat om een badkamer van 9.3 m2 en twee normale toiletten. Daarnaast moeten deze ruimtes worden betegeld en waterdicht worden gevoegd. Sanitaire spullen (wasbak, toilet, douche, bakkuip e.d. zullen wij zelf aanschaffen.
donderdag 14 november 2019

Door lekkage de afvoeren herstellen in de badkamer

Graag hadden wij een offerte aangevraagd omtrent een badkamer (herstel/reparatie). Helaas hebben wij in ons huis een ernstige lekkage geconstateerd op 7 augustus dit jaar nadat op 25 juli dit jaar de sleutel hadden gekregen van het huis. Op 7 november is het duidelijk geworden dat de afvoeren in de badkamer niet goed zijn en dus deze hersteld / vervangen moeten worden. Vanuit de schade expert (verzekering) is de vraag gekomen of wij de kosten inzichtelijk kunnen maken voor het hak en breek werk inclusief de reparaties. Denk hierbij ook aan de puin container, tegels, wand tegels, elektrische vloerverwarming en dergelijke. Bijgevoegd een document waarin de huidige badkamer duidelijk staat aangegeven, het advies van de lekdetectie en de aanvraag. Wij zijn aan het oriënteren wat dit zou moeten kosten zodat we dit kunnen inplannen en mogelijk laten uitvoeren.
woensdag 13 november 2019

Opnieuw voegen van de doucheruimte

Vanwege poreus voegwerk in de badcel heb ik lekkage, graag voegwerk en kitwerk vervangen. Doucheruimte is 1 bij 1 met douchebak en deur en tegels tot aan het plafond.
woensdag 13 november 2019

Monteren van regendouche

Ik zou graag een nieuwe regendouche later monteren op de plek van de oude die gedemonteerd moet worden.
dinsdag 12 november 2019

Wasbak verwijderen + afvoeren

Graag laat ik een wasbak verwijderen uit een slaapkamer. Graag laat ik de wasbak ook afvoeren. En graag de leidingen afdoppen.
dinsdag 12 november 2019

Badkamervloer opnieuw kitten en voegen

Uit de technische keuring bij aankoop van ons huis is gebleken dat het kitwerk in de badkamer (ongeveer 10 m2) vervangen moet worden en dat er flexibele voegen aanwezig zijn (ongeveer 5 m2). Graag laat ik iemand naar het flexibele voegwerk kijken of deze vervangen moet worden. Graag een offerte voor beide werkzaamheden.
dinsdag 12 november 2019

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Toilet vervangen in een nieuw zwevend toilet, plaatsen van badkamer meubel en een douchecabine of inloopdouche. Hiervoor moet het huidige bad gesloopt worden. Ook de vloer en muren moeten opnieuw betegeld worden. De vakman zorgt voor het afvoeren van al het oude materiaal. De oppervlakte bedraagt ongeveer 3 x 3 meter. In overleg mag de vakman de tegels, toilet en douchecabine aanbieden in een offerte.
dinsdag 12 november 2019

Toilet bij badkamer betrekken en hele ruimte renoveren

Mijn toiletruimte wil ik bij de badkamer betrekken. Hiervoor moeten er 2 muren worden doorbroken. De ruimte word dan ongeveer 2 x 2 meter. Overige taken: Het huidige dubbele plafond moet worden aangepast, nieuwe betegelde wand, toilet vervangen, spotjes en wastafel plaatsen, tegelvloer verwijderen en afvoeren, en leggen van nieuwe tegels. Al het materiaal voor deze klus mag worden opgenomen in de offerte.
dinsdag 12 november 2019

Douchewand + schuifdeur realiseren

Het gaat om een douchewand met schuifdeur (Gradara 140 x 200 x 8 art.nr. is:593500) te plaatsen tussen twee muren, de muur afstand is 135 cm, maar de meeste apparaten zijn 1.40 m wat het een beetje problematisch maakt. Graag zou ik er eentje willen hebben die wel past.
dinsdag 12 november 2019

Renovatie kleine badkamer

Graag willen we de badkamer renoveren. We zijn ons aan het oriënteren wat de kosten zijn en wat er mogelijk is. Het bad moet eruit en de meubels ook. Dan een klein meubel erin. We willen nieuwe tegels, een design radiator en een inloop douche met glaswand. We willen simpele grijze tegels. Al het oude materiaal moet afgevoerd worden. De oppervlakte is 16 m2 en de hoogte is 2,5 meter. De materiaalkosten graag apart vermelden. Graag ontvangen we een offerte.
dinsdag 12 november 2019

Voegen en kitwerk in de douchecabine repareren/vervangen

We willen graag voegwerk en kitwerk in onze douchecabine laten repareren. Een deel van de voegen is zeker niet goed en we hebben ook wat lekkage. Daarom willen we nu alle voegen en het kitwerk van de hele douchecabine weer in orde maken.
dinsdag 12 november 2019

Douchecabine vervangen en afwerken met kit

Graag wil ik de oude douchecabine verwijderen en een nieuwe laten monteren. Douchecabine ook afwerken met kit tegen water. Daarnaast ook oude WC-bril verwijderen en een nieuwe plaatsen.
dinsdag 12 november 2019

Vervangen sanitair badkamer

Ik wil de volgende taken laten uitvoeren in de badkamer: Demontage Douche en badkranen Wastafel en kraan Monteren Nieuwe douche en badkraan Badmeubel plus wastafel Douchedeur en douchewand Douche deur en wand mogelijk separaat te plaatsen van vervangen sanitair.
maandag 11 november 2019

Verbouwbegeleiding bij toiletruimte + badkamer

Renovatie badkamer + toilet en toilet, benden. Graag laat ik een offerte checken en eventuele zaken waar ik als leek en niet deskundige (alleenstaande) vrouw niet aan denk. Misschien ten onrechte maar ik voel me onzeker bij deze renovatie. Het hoeft, vermoed ik, niet veel tijd te kosten maar kan wel handig zijn. Wil de installateur ook niet voor het hoofd stoten maar ik heb geen ervaring met verbouwingen en ben niet handig en onwetend in prijzen en onderhandelingen in de bouw. Het gaat om een toiletruimte van 1.25 m bij 88 cm waarbij het fonteintje vernieuwd moet worden, een inbouw reservoir voor een hangtoilet moet gemaakt worden, de afvoer die langs de muur loopt moet in gefreesd worden in de muur. Daarnaast wil ik de wanden laten tegelen. 1 muur is betegeld, maar hier kunnen de tegels niet afgehaald worden, omdat de ondergrond giboblokken zijn. De rest van de wanden moet dus betegeld worden met dezelfde tegels. In de badkamer (2.75 m bij 2.78 m (1.80 m zonder tegels)) moet er ook een inbouw reservoir voor een hangtoilet moet gemaakt worden. Een wastafel en kastjes moeten opgehangen worden. De wandtegels moeten eraf en opnieuw betegeld worden. Vloertegels in de badkamer en toilet kunnen blijven zitten, tenzij deze eruit moeten. Alle materialen heb ik zelf al in huis. Kunt u mij bellen om te bespreken wat u voor mij kunt betekenen?
maandag 11 november 2019

Douchedeur repareren/vervangen

De scharnieren van de douchedeur zijn kapot gegaan, waardoor de deur nu los is geraakt. De deur zelf is heel, maar ik weet niet of deze deur nog te gebruiken bij montage.
maandag 11 november 2019

Douche renoveren

Ik wil de douchevloer laten verbouwen. Het water loopt verkeerd af, niet richting douchedrain. Douchevloer is voorzien van vinyl ondergrond. Afmetingen douche oppervlak is +-130 bij +-130cm. Er zal daarnaast ook een douchestoel in moeten passen die ingereden kan worden vanuit de woonkamer.
maandag 11 november 2019

Verwijderen en plaatsen douche schuifdeur

Wij willen graag onze bestaande glazen douchescherm vervangen door een glazen schuifdeur. Deze kan aan 1 kant in de nis gemonteerd worden en aan de andere kant zal deze op de kopse kant van de muur geplaatst moeten worden. de schuifdeuren moeten totaal ongeveer 145cm breed zijn.
maandag 11 november 2019

Douchedeur plaatsen

Hello, I am looking for a shower Douchecabine, is there an option to get a custom size of 90 X 45? the hight can be the regular 190 CM. If this is not possible, can I ask for the price for a 90 X 90 ? Also, please let me know if you have a service of delivery and assamble the douchecabine and what would be the total price. I attach pictures of the shower so that you will see what could be the best option. (from the left wall to the other side where the smaller wall is the distance is 90 CM).
maandag 11 november 2019

Install a new toilet and shower room i

For the first floor of the house (picture attached): - We would like to add shower tray to the toilet on the first floor. The spaces for the shower tray can be taken from the storage place nearby (drawing attached) - Install a door to the living room For the storage room: - We would like to build a completely new toilet and shower room in the storage room (drawing attached) - we would like to make the storage room into a living space: make ceiling and install lighting, make the walls on the sides, do the floors
maandag 11 november 2019

Douchewand plaatsen en badmeubelset + wastafel plaatsen

Ik wil graag een douchewand van 90 x 200 plaatsen (rechts van douchekop, naast radiator) Daarnaast een bestaande wastafel demonteren en afvoeren. Ook een bad meubelset met 2 lades monteren. En ten slot een bestaande kraan overzetten. Montage graag op 24 december, 30 december, 2 of 3 januari 2020
zondag 10 november 2019

Inbouwtoilet installeren

Ik wil de bestaande standaard toilet om laten bouwen naar een inbouw wand closet.
zondag 10 november 2019

Douche cabine plaatsen

We hebben bij de praxis een douche cabine gekocht maar we hebben geen tijd om hem te plaatsen. Graag hebben we hulp nodig. We demonteren zelf de huidige cabine. De cabine kan zo geïnstalleerd worden.
zondag 10 november 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen bad moet verwijderd worden in plaats daarvan inloop douche maken ,de wanden en vloer ook betegelen. De afmeting is 180 bij 3 meter.
zaterdag 9 november 2019

Douchewand plaatsen

Douchewand installeren in badkamer. Het gaat om 2 wanden met deur van 90 x 90 cm.
zaterdag 9 november 2019

Toiletruimte renovatie

Het gaat om een toiletruimte renovatie. Wij zorgen ervoor dat de standaard ruimte gestript wordt en verzorgen de nieuwe tegels en douche toilet. Het gat naar de riolering moet naar achter geplaatst worden. Twee leidingen die zichtbaar zijn moeten worden weggewerkt in de muur. Installeren van toilet met elektra werkzaamheden.
vrijdag 8 november 2019

Toiletpot plaatsen en oude verwijderen

Het betreft een staand toilet en wil dat eveneens vervangen voor een staand toilet. Ik moet nog een nieuw toilet kopen, moet je dan bij aanschaf nog ergens op letten? Ik hoor het graag.
vrijdag 8 november 2019

Voegen douchevloer vervangen

Onder de tegels van de douche zit vocht, waarschijnlijk door lekkende voegen. Ik wil graag opnieuw laten voegen of de vloer in de douche opnieuw betegelen of een gladde stortvloer laten aanbrengen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. De douchevloer is 3 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 8 november 2019

Renovatie badkamer

Verwijderen oude badkamer (6 m2), leidingwerk (inbouwdouche, inbouwkranen en douchegoot), elektra (spiegel, sunshower), verlaagd plafond met spotjes, muurtje plaatsen, tegelwerk (32 m2 60x80 cm gerectificeerd), stucen plafond, plaatsen douche, badmeubel, sunshower etc.
vrijdag 8 november 2019

Badkamer renoveren

Wij willen onze oude badkamer renoveren. Onze wensen zijn: de oude badkamer er helemaal eruit of alleen de vloer, en het plaatsen van een inloopdouce, badmeubel en vloerverwarming of dign radiator. De badkamer is 12 m2. Graag een vrijblijvende offerte?
donderdag 7 november 2019

Verwisselen douchekolom

Ik wil mijn bestaande douchekolom vervangen door Hansgrohe Raindance Select E 300 2jet ShowerTablet. De materialen schaf ik zelf aan.
donderdag 7 november 2019

WC- en doucheruimte plafond sausen

WC- en doucheruimte plafond sausen i.v.m. waterschade (wellicht 2 a 3 keer om gele vochtplekken te laten verdwijnen). De WC is 1,5 bij 1 meter en de douche is 1,30 bij 2,20 meter.
woensdag 6 november 2019

Betegelen badkamer + leidingen aanpassen

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. De grootte is 3,25 m x 2,71 m, hoogte 2,55 m. De grootte van de tegels zijn 60 cm x 120 cm. Ik heb alle benodigdheden om te tegelen (raam 1,14 m x 0,87 cm, deur 0,96 cm x 2,55 m) ik heb een bad van 0,90 cm x 2,00 m en wil graag een muur voor De douche Ik heb alle materialen in huis. De muren zijn nu betegeld, deze halen wij zelf weg. Daarnaast zouden wij graag de leidingen verplaatsen. Wij gaan namelijk het bad ( ongeveer 1 m), de douche (ongeveer 1,5 m) en de toiletpot (ongeveer 20 cm) verplaatsen. De douche willen we op de oude plaats van het bad willen hebben. Wij twijfelen of wij een muurtje willen laten plaatsen bij de douche, of een cabine. Wij maken de badkamer klaar, zodat er direct gestart kan worden.

Partners

Partners van Casius