Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

23043 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, badkamer vernieuwen, renovatie van badkamer en tegelwerk, badkamer en toiletruimte beneden verbouwen, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toilet verbouwen, badkamer en WC compleet verbouwen, badkamer compleet laten vernieuwen, renovatie van toilet en badkamer, badkamerruimte moderniseren, nieuwe badkamer maken, badkamer vernieuwen, badkamer verbouwen, renovatie badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

vrijdag 28 april 2017

Douchecabine vervangen en kraan aansluiten

Een oude douchecabine met kunststof achterwand verwijderen en een nieuwe douchecabine zonder achterwand plaatsen. En het plaatsen van een regendoucheset met mengkraan. Waarschijnlijk moet er ook een nieuw afvoerputje geplaatst worden. Ik weet niet wat er onder de bak vandaan komt. De nieuwe douchecabine heeft geen bak. Graag uw prijsopgave hiervoor.
vrijdag 28 april 2017

Badkamermeubeltje plaatsen

Ik wil een oude wastafel met een warm en een koud kraan vervangen door een badkamermeubeltje van de praxis, de Ancona 60 cm breed met een onderkastje die aan de wand moet (dus zonder pootjes).
vrijdag 28 april 2017

Oude douchecabine vervangen door nieuwe

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van onze oude douchecabine voor een nieuwe. Momenteel is onze douchecabine 90 x 90 cm, maar we willen er een van 90 x 115 cm, rechthoek.
donderdag 27 april 2017

Badkamerruimte moderniseren

Wij willen onze badkamer verbouwen. De badkamer is 2,50 bij 2,50 ongeveer.
donderdag 27 april 2017

Douchedeur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van de Bruynzeel Lino schuifdeur 3-delig chroom 110x195 cm in een nis van ongeveer 107 cm breed dus er moet wat vanaf. Wij hebben begrepen dat deze douchedeur inkortbaar is tot 107 cm breed. De nis is net iets breder dan 107 cm. Het moet wel nog even nagemeten worden. Kunt u een prijsopgave hiervoor doen? De deur is al besteld.
donderdag 27 april 2017

Nieuwe badkamer maken

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe badkamer van 1. 90 x 3. 41 waar een bad, douche en kleine wastafelkast in is verwerkt. Op de muren 30 x 60 tegels, op de vloer 60 x60.
donderdag 27 april 2017

Douchecabine, wasbak en radiator vervangen

We willen graag bovenstaande drie elementen in de badkamer vervangen (alles blijft wel op dezelfde plaats staan/hangen).
donderdag 27 april 2017

Badkamer vernieuwen

In de bestaande badkamer dient een douchebak bad en was meubel te komen. Alsmede nieuwe tegels vloer en muur Ruimte 3,45 bij 2,05. Plafond is goed
donderdag 27 april 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 1,68 x 2,40 m. Daarbij de wasmachine verplaatsen naar de verdieping boven. Ik wil een douchebad, toiletmeubel, toilet en design radiator laten plaatsen. Omdat het houtskeletbouw betreft wil ik e badkamer laten afwerken met vinyl op de vloer en wanden.
donderdag 27 april 2017

GAMMA douchedeur plaatsen

Ik wil een douchedeur bestellen en laten plaatsen (merk Saniscape Couture 200 cm hoog bij 86-89 breed bij 8mm dik, helder glas met mat chromen deur knop). Douchedeur is nog niet aanwezig, dus kosten daarvoor moeten bij de offerte worden meegenomen.
woensdag 26 april 2017

Badkamer slopen

De werkzaamheden bestaan uit: 5,5 m2 gemetselde en betegelde douchemuur incl zitjes slopen en verwijderen. Tegels in metselwerk. 8 m2 vloertegels slopen en verwijderen. Tegels liggen in cement. Let op er liggen slangen van vloerverwarming onder. 4 m2 gemetselde wandtegels verwijderen. Optioneel verwijderen van nog 2 extra m3 puin, reeds gesloopt uit badkamer. Badkamer ligt op eerste verdieping, met draaibaar uitkomend op de oprit. Dus puin kan via raam worden afgevoerd. Planning: tweede helft mei.
woensdag 26 april 2017

Slaapkamer verbouwen tot badkamer

Wij willen van een slaapkamer een badkamer maken. Dus zoeken wij iemand die leidingen wil leggen voor een vrijstaand bad, wastafel en een inloopdouche. In de hoek waar de douche komt moet er duma wall tegels geplaatst worden en laminaat gelegd worden.
woensdag 26 april 2017

Renovatie badkamer

Bad verwijderen, toilet plaatsen, douchecabine vervangen door inloopdouche, tegelwerk
woensdag 26 april 2017

Douchecabine monteren

De douchecabine is geplaatst, maar de glaswand komt aan de linkerzijde naar voren. Het profiel aan de bovenzijde laat ook los. De cabine staat op de vloer. Graag laat ik de vakman hier naar kijken en de cabine repareren, zodat ik deze kan gebruiken.
woensdag 26 april 2017

Ventilatie en plafond aanbrengen in badkamer

Ik heb een zeer gedateerd systeemplafond in mijn badkamer, buiten een raam (met suskast) is er geen manier van ventilatie. Het oude plafond wil ik laten verwijderen en in overleg het betonplafond laten stucen of een nieuwe systeemplafond laten plaatsen. Daarnaast nog belangrijker een mechanische ventilatie laten plaatsen via de muur naar buiten toe of via het plafond via het dak. Eventueel daarnaast nog de installatie van een kraanmeubel en een nieuwe toiletpot.
woensdag 26 april 2017

Badkamer renoveren

Badkamer 2 x 3 m. en hoogte 2.5.m, alles betegelen, douche zonder bak, hangcloset, nieuwe radiator, sloopwerk oude douche, monteren op bestaande leidingen en badmeubel 1.20 m. met twee kranen.
woensdag 26 april 2017

Douchewanden plaatsen

Ik heb een zijwand en draaideur Litho chroom besteld en wil deze graag laten plaatsen (incl. Monteren, afkitten en alle daarbij behorende klussen). De wand en deur worden op de vloer geplaatst. Er hangt nu een gordijn plus stang, dus er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De vloeren en wanden zijn betegeld en de cabine is 90 bij 90cm. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.
woensdag 26 april 2017

Douchekranen vervangen vloer opnieuw kitten

Wij willen graag de bad kraan en de douchekraan vervangen, alsmede beide douchesets. De douchevloer moet rondom, langs de wanden opnieuw gekit worden, betreft een inloopdouche er is geen douchebak. Tevens 2 toiletbrillen vervangen. Het liefst zo snel mogelijk, 2 mei worden de douchesets geleverd. Het zijn Grohe thermostaatkranen, bij het bad zit op dit moment nog geen glijstang. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 25 april 2017

Plaatsen halfronde douchecabine

Plaatsen halfronde douchecabine op stenen vloer en kitwerk.
dinsdag 25 april 2017

Badkamer laten maken op zolder

We zouden graag willen weten of het mogelijk is een badkamer te plaatsen in de slaapkamer op zolder. Er moeten leidingen (water en afvoer) gelegd worden van CV ketel langs het trapgat naar de kamer, en eventueel elektriciteit en misschien een afzuig installatie. Tevens moet er een wandje gezet worden en tegels geplaatst worden.
dinsdag 25 april 2017

Douchecabine aanbrengen

Een vierkante douchecabine monteren op opstaande rand en aan twee muren. De rand is iets groter dan afmetingen douchecabine. Er zal dus misschien bijvoorbeeld een of twee extra latten tegen de douchewand geplaatst moeten worden om het passend te maken. Het is een cabine van 80 bij 80 cm met een schuifgedeelte en vaste wand. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 25 april 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De ruimte is 1. 25 x 2. 00 ongeveer met een extra hoek van ongeveer 1 x 1 waar ik een inloopdouche wil hebben (met glazen deur). Nu zit hier een bad maar in het verleden schijnt hier een douche gezeten te hebben. De toiletpot wil ik vervangen door een hangend toilet (op zelfde plek). Het huidige wandmeubel kan terug gehangen worden incl kraan etc. Overal wil ik nieuwe wand en vloer tegels.
dinsdag 25 april 2017

Badkamer volledig uitbreken en vervangen

Badkamer uitbreken, opnieuw betegelen, wastafel, spiegel en douchecabine. Alles met spullen van Praxis.
dinsdag 25 april 2017

Monteren en aansluiten van een wastafelmeubel

Wij hebben een nieuw wastafelmeubel met kraan gekocht en willen die graag laten monteren en aansluiten op de waterleiding en afvoer. Momenteel hangt er een wastafel en wij zullen die zelf vooraf verwijderen. We ontvangen graag uw offerte.
dinsdag 25 april 2017

Douchecabine plaatsen

Douche cabine is aanwezig en staat al boven op de overloop. Dit is een douche cabine van 90 bij 90cm. Het is een vaste wand en draaiwand en de oude is reeds verwijderd. Deze moet op een douchebak worden geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 25 april 2017

Regendouche met kraan installeren

Ik wil graag leidingwerk en een regendoucheset in mijn badkamer laten monteren. Het betreft een regendouchekraan, thermostatische mengkraan, keukenmengkraan en kitwerk, ook graag de hoofdkraan bij de meterkast. Ik heb alle kranen gekocht, behalve de hoofdkraan.
dinsdag 25 april 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag mijn bad laten verwijderen en vervangen voor een inloopdouche. Hiervoor moeten alleen twee waterleidingen en een afvoerleiding (PVC), die onder het bad lopen, naar beneden worden gebracht. En met de vloer worden ingefreesd. De afvoerput van de toekomstige douche moet omlaag worden gebracht en er moet een afvoergoot worden geinstalleerd. De aansluiting van de badkraan omhoog brengen tbv aansluiting douchekraan. Ondergrond gereed maken voor tegelen (water moet naar de goede kant aflopen). We willen de vloer doortegelen en gebruik gaan maken van een glazen douche wand zonder deur. Het plaatsen van deze douchewand wil ik misschien zelf doen, afhankelijk van in hoeverre dat mogelijk is. Al het loodgieterswerk wil in ieder geval eerst in orde laten maken.
maandag 24 april 2017

Plaatsen van douche-achterwanden van Schulte

Wij hebben 2 douche achterwanden van Schulte bij Praxis gekocht. Graag zouden we deze geplaatst willen hebben door professionals. Het moet geplaatst worden in een bestaande douchecabine over een tegelachterwand. De kraan en douchestang zullen dan ook opnieuw geplaatst moeten worden. We willen de achterwanden gelijmd en gekit hebben. De wanden zijn besteld en over ongeveer 15 werkdagen worden deze geleverd.
maandag 24 april 2017

Vervangen van een douchecabine

Als mijn ouders binnenkort weer naar hun zomerhuisje gaan, wil ik de oude douchecabine in hun woning laten vervangen. Wij zullen zelf een nieuwe douchecabine met douchebak en kraan kopen bij Gamma. We laten de oude graag verwijderen en de nieuwe monteren. Hiervoor ontvangen wij graag uw offerte.
maandag 24 april 2017

Kleine badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer deels renoveren: + De douchedeuren laten vervangen. (86 breed) Bestaande deuren zijn op het aansluitpunt versleten en lekker daardoor de badkamer in; + Douchebak / deuren kitten; + Over de bestaande vloer een nieuwe vloer laten leggen (1 x 2 meter); + Afneembaar luik/paneel maken en plaatsen; + Drempel opnieuw lijmen. Ik zal zelf voor grote materiaal zorgen zoals douchedeuren en tegels. Alvast dank en kijk uit naar uw offerte. Met vriendelijke groet.
maandag 24 april 2017

Vervangen toiletten inclusief tegelwerk

Ik wil graag twee toiletten laten vervangen door hangende toiletten. Nieuwe vloertegels kunnen over de bestaande vloer gelegd worden. Ook graag wandtegels vernieuwen en eventueel plafond met spotje. In 1 toilet zit een wastafeletje dat vervangen moet worden en graag de leiding daarvan infrezen.
maandag 24 april 2017

Raamventilator plaatsen

In de toiletruimte wil ik in een klein raam graag een kleine ventilator plaatsen ten behoeve van een wasdroger.
maandag 24 april 2017

Badkamermeubel en accessoires monteren

Monteren aan de muur/aansluiten badmeubel en spiegelkast. En het ophangen van handoekhouders, zeepdispenser en toiletrolhouder aan de muur. De oude wastafel moet gedemonteerd worden.
maandag 24 april 2017

Toilet spoeling repareren

Mijn toilet spoelt niet goed door. Soms wel en dan weer niet.
zondag 23 april 2017

Badkamer vernieuwen

De badkamer is 190 bij 290 cm. Hierin moeten een douche geplaatst worden van circa 120 bij 90 cm, wandjes en een glazen deur, een inbouwtoilet, radiator en badmeubel. De hoogte is 245 cm. Inclusief het verwijderen van de oude badkamer en de tegels.
zondag 23 april 2017

Douchecabine plaatsen

Wij willen een glazen douchewand van 60 cm en een douchewand van 30 cm. Kunt u die leveren en plaatsen?
zondag 23 april 2017

Toiletpot vervangen

Het huidige staande toilet is gebarsten. Deze wil ik graag laten vervangen door een nieuwe staande toiletpot en waterreservoir. Het kraantje zit ook links en ook de afvoer loopt naar beneden. Het verschil is wel dat er nu twee moeren en in de nieuwe pot maar 1 is.
zondag 23 april 2017

Toiletruimte laten vernieuwen

Wij willen graag een offerte voor het vernieuwen van ons toilet: Ong. 1 m² - Verwijderen tegels en huidige staande toilet; - Plaatsen zwevend toilet; - Betegelen.
zondag 23 april 2017

Reparatie van een inbouwunit

Wij hebben een inbouwtoilet van het merk Ben en daarvan blijft het water steeds lopen. Ik laat dit graag repareren en hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
zondag 23 april 2017

Douche in de badkamer verbouwen

Ik wil de douche in de badkamer verbouwen. Douchebak, tegels in douche en de deur van de douche zelf. Houtlook tegels. Douchebak is ongeveer 1 m2.
zondag 23 april 2017

Nieuwe badkamer plaatsen

De badkamer is 185 x 210 cm. Er moet een nieuwe douchecabine, hangtoilet en wastafel en spiegelkast geplaatst worden. Daarnaast een nieuw plafond met verlichting en vloerverwarming. De badkamer moet helemaal opnieuw betegeld worden. Wij halen zelf alle oude badkamerspullen (douche, bad, wastafel en toilet eruit). Tevens leggen we zelf de nieuwe leidingen. Voor overige bijkomstigheden is het handig even een afspraak thuis te maken, zodat men een goede indruk heeft van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. De meeste materialen hebben we al in huis (tegels en verlichting nog niet).
zondag 23 april 2017

Badkamer vernieuwen

Ik heb een appartement gekocht uit bouwjaar 2001 en krijg daarvan op 23 mei de sleutel. Er is daar een geheel betegelde badkamer van 261 x 189 cm met een bad, wastafel en douche. De badkamer voldoet, maar ik wil deze graag naar mijn eigen smaak vernieuwen met nieuwe tegels en sanitair. Ik wil de klus graag eind mei al laten starten en verzoek bedrijven die dan ruimte in de agenda hebben om contact op te nemen, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte voor de materialen en werkzaamheden. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Het complex heeft een lift, mijn woning ligt op de 2e verdieping. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
zaterdag 22 april 2017

Praxis douchecabine installeren

Ik heb bij Praxis een kwart ronde Sicilië douchecabine gekocht. Deze zou ik graag in mijn badkamer willen laten installeren. Er hoeft geen oude cabine verwijderd tet worden. De cabine komt direct op de vloer. Graag ontvang ik een offerte van u.
zaterdag 22 april 2017

Wasbak laten vervangen door badmeubel

Ik wil de wasbak in de badkamer vervangen door een badmeubel.
zaterdag 22 april 2017

Badkamer meubels laten monteren

We willen graag 2 kolomkasten (156 x 35 x 25 cm) die we gekocht hebben bij de Gamma laten monteren & ophangen aan een muur in onze badkamer. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.
zaterdag 22 april 2017

Badkamer laten slopen

Ik zou graag een indicatie ontvangen voor het slopen van de badkamer en het afvoeren van het puin. De badkamer is 2.10 x 2.30 meter en 2.20 meter hoog. De tegels tegen de wanden en op de vloer dienen te worden verwijderd. Verder zal het bad en de douchewand verwijderd moeten worden. De ruimte dient dusdanig te worden opgeleverd zodat de installatie van de nieuwe badkamer kan worden begonnen.
zaterdag 22 april 2017

Schimmel verwijderen in badkamer

Wij hebben een kleine badkamer en in het plafond komen steeds overal kleine zwarte plekjes schimmel naar boven. Daarnaast ook een beetje in de voegen bij de douche, maar het gaat voornamelijk over het plafond van 4-5 m2.
zaterdag 22 april 2017

WC verbouwen

Ik wil graag een hangend toilet in mijn toiletruimte, ik heb nu een staand toilet. De tegels moeten vervangen worden. Bestaande ventilator moet weer aangesloten worden of vervangen worden. Ook wil ik graag het plafond en de verlichting vervangen, nieuwe wasbakje en de radiator vervangen. De ruimte is ongeveer 1 bij 1.50 meter.
zaterdag 22 april 2017

WC vervangen

Het verwijderen huidige zwevende wc pot en deze vervangen voor nieuwe zwevende wc pot.
vrijdag 21 april 2017

Renovatie 20 jaar oude badkamer

Na een lekkage en gedeeltelijke sloop van de betonnen vloer en Lewis platen op houten vloer willen wij onze badkamer nu laten renoveren. Het idee is om zoveel mogelijk intact te laten maar de douche (nu douchebak) moet 1 meter verplaatst worden en inloopdouche worden, het bad (nieuw aan te schaffen) 90 gedraaid worden, de wandtegels aangeheeld worden en de vloer moet gerepareerd worden en opnieuw betegeld worden. De badkamer is 188 x 410 cm. Er moet zo veel mogelijk in tact gelaten worden. Voor het maken van een offerte is een bezoek aan ons huis wat ons betreft geen probleem.

Partners

Partners van Casius