Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

23659 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen, toiletruimte en badkamers aanpassen, twee badkamers en een toilet laten installeren, badkamer compleet renoveren, toiletten in een kroeg verbouwen, toilet- en badkamerverbouwing, badkamer renoveren en toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren en vergroten, badkamer en WC laten verbouwen, badkamer laten renoveren, verbouwing van de badkamer en toilet, badkamer- en WC-renovatie, badkamer- en toiletverbouwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

vrijdag 24 november 2017

Badkamerverbouwing

Graag zou ik de badkamer (ongeveer 2 x 2 mtr) willen laten verbouwen. Wensen: vloer- en wandbetegeling, toilet, wasbak met kastje, douchecabine, linnenkast.
vrijdag 24 november 2017

Douche vervangen door ligbad

Het gaat om een badkamer waarin een douche zit, maar waar een bad onder moet komen te staan. Gewoon de eenvoedigste optie is toereikend.
vrijdag 24 november 2017

Duoblok plaatsen

Oude duoblok vervangen voor nieuw duoblok
vrijdag 24 november 2017

Mogelijke lekkage in badkamer verhelpen

Vochtplekken op plafond begane grond. Hierboven is de douche/badkamer. Mogelijke lekkage uit de douche.
vrijdag 24 november 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer vernieuwen omdat hij aan vervanging toe is we hebben nu een lekkage in de badkamer
vrijdag 24 november 2017

Badkamer compleet renoveren

Ik wil de badkamer compleet laten renoveren. De ruimte meet 2 x 2,3 meter. Ik wil al het tegelwerk laten vernieuwen en het plafond laten stuken. Verder wil ik er een bad in waarin gedoucht kan worden, een badkamermeubel en een hangend toilet. We hebben nu een staand toilet. We zoeken een vakman die hier rond mei tijd voor heeft. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.
vrijdag 24 november 2017

Douchedeur plaatsen

Wij hebben bij Praxis een douchedeur besteld en willen die laten ophalen en laten plaatsen. De zijwand staat er al, maar tijdens het plaatsen van een deur is die kapotgegaan. Daarom laten we het nu graag door een vakman verzorgen. De vloertegels zijn een beetje ongelijk. Misschien moeten er een paar tegels vervangen worden. Dat laten wij graag even bekijken. We horen dan ook graag wat de kosten zijn.
vrijdag 24 november 2017

Badkamer renoveren

Namens mijn vriend wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van zijn oude badkamer. We zijn op zoek naar een vakman die de gehele klus kan verzorgen, inclusief aanpassingen aan het leidingwerk, de cv en het tegelwerk. Ook moet er een stukje muur worden gemaakt. We willen de klus graag even ter plaatse met u bespreken en ons laten adviseren. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
vrijdag 24 november 2017

Verbouwing van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. Wat er in ieder geval moet gebeuren is: - De tegelvloer verwijderen en een nieuwe vloer leggen (circa 2,5 m²) - Het verwijderen en plaatsen van een badkamermeubel, douchevloer en kranen - Het verwijderen en plaatsen van een radiator op dezelfde plek In overleg met de vakman kan er ook gekeken worden naar de mogelijkheden om de tegels op de muren te vervangen en nieuwe ramen te plaatsen in de bestaande kozijnen. Ik heb veel van de tegels en het sanitair al uitgekozen, maar er kan met de vakman gekeken worden naar andere mogelijkheden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met mij te bespreken. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw offerte.
vrijdag 24 november 2017

Toiletten in een kroeg verbouwen

Onze stichting verzorgt het beheer van een kroeg van de medische faculteit. Het is een ruimte waar de studenten elkaar op enkele dagen per week kunnen ontmoeten, kunnen vergaderen en feestjes kunnen organiseren. In het pand willen wij enkele toiletruimtes laten verbouwen. Het gaat om 2 damestoiletruimtes met elk 2 toiletten en om 1 herentoiletruimte met 2 urinoirs en een apart toilet. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.
vrijdag 24 november 2017

Badkamer vernieuwen

Vernieuwen van badkamer van 2. 75 x 1. 8m. Geschikt maken voor verhuur. Standaard kwaliteit tegels en sanitair. Inloopdouche (douchedrain inwerken) Douche blijft op dezelfde plek, wastafel en wasmachine verplaatsen. Enkele stopkontakten verschuiven. Best bereikbaar per email (zie onder), evt per tel: +(tel nr onder is fantasienummer, Singapore tel formaat past niet)
donderdag 23 november 2017

Wastafel aansluiten op zolderkamer

Graag wil ik een richtprijs voor het eventueel aansluiten van een wastafel in een zolderkamer. In de ruimte ernaast zit de leiding voor de wasmachine.
donderdag 23 november 2017

Spoedklus: badkamer vernieuwen

Met spoed moet mijn badkamer vernieuwd worden ik zoek iemand die alles heeft aan complete badkamers plus voor puin wegruimen +installeren
donderdag 23 november 2017

Badkamervloer vervangen

Ik wil mijn badkamervloer graag laten vervangen. De vloer is ongeveer 2 m² groot en ik wil de oude tegels laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. Mijn appartement bevindt zich op de 6e verdieping, er is hier een lift. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.
donderdag 23 november 2017

Badkamertje slopen en renoveren

Een kleine badkamer (ongeveer 6 m²) renoveren: zowel vloer als muren tegelen, wc, wastafel en douche(wand) installeren. De oude badkamer dient er eerst uitgesloopt te worden en leidingen wegwerken.
donderdag 23 november 2017

Douchewand in badkamer plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten inbouwen in de badkamer
donderdag 23 november 2017

Plaatsen douchecabine en wasbak vervangen

Ik wil bij Gamma een douchecabine zonder douchebak gaan kopen en een kleine wastafel. Op de wand zitten een paar leidingen, daar moet een extra profiel worden geplaatst voor het aansluiten van de douchecabine. De wastafel is een vervanging van een groter model. Ik wil graag vooraf even een prijsindicatie voor de montagekosten.
donderdag 23 november 2017

Badkamer installeren en tegelen

Badkamer van 4 meter bij 2 meter. De nieuwe riool buizen liggen er al met een nieuwe vloer. Ik zoek alleen iemand die een bad en wc en inloopdouche plaats en de hele badkamer kan betegelen. Alle onderdelen zijn er al.
donderdag 23 november 2017

Badkamer renovatie

Het gaat om een redelijk kleine badkamer van ongeveer 2 bij 2, waarbij ook een muurtje gesloopt moet worden wat tussen de badkamer en de wc zit. Hieronder even alles op een rij: Badkamer : -oude tegels en sanitair verwijderen en wegbrengen -een wand verwijderen - nieuwe aanvoer en afvoer voor wastafel, douche, wasmachine en wc + invrezen - nieuwe douchebak plaatsen - toilet plaatsen(inbouwreservoir)en afmonteren, plaatsen van druktoets - ombouw inbouwreservoir - cv leiding afdoppen - wandcontactdoos voor spiegelverlichting - wandcontact doos algemeen gebruik bij wastafel - stucwerk - kimband en pasta aanbrengen in de inwendige hoeken, vloer en wanden van de douche -nieuwe plafond met spotjes plaatsen en afwerken met glad stucwerk+ wit verven -tegelen wanden en vloer,hoeken ontvetten en afkitten -dubbel schakelaar(spotjes en ventilator) - sanitair installeren conform tekening:-badkamermeubel incl. Wastafel, kranen, spiegel, wc, wasmachine
donderdag 23 november 2017

Verhoogde inloopdouche maken

Momenteel hebben wij in de badkamer een douchebak met een douchecabine. Ik wil die gaan slopen en op die plek door een vakman een inloopdouche laten maken van 100 x 140 cm. Onder de huidige douchebak lopen nu leidingen en zit ook de sensor van de elektrische vloerverwarming. Daarom zal er in de inloopdouche een verhoogd vloertje gemaakt moeten worden met nieuwe tegels. Daarop wil ik dan 2 glazen wanden laten plaatsen en alles moet waterdicht worden afgekit. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met mij te bespreken. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een offerte. We hebben geen haast met de klus. We plannen die graag in onderling overleg met u in.
donderdag 23 november 2017

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil zowel mijn badkamer als mijn toiletruimte laten renoveren. In de badkamer wil ik nieuwe wand- en vloertegels. Het bad moet worden verwijderd en ik wil er een inloopdouche laten maken. Verder moet er een wastafel worden geplaatst. In de toiletruimte wil ik ook nieuwe wand- en vloertegels. Er is nu een staand toilet en ik wil er een nieuw staand toilet laten plaatsen. Er is nu geen fonteintje maar ik wil dat wel graag laten plaatsen. Er zit al een afgedopte waterleiding op die plek en ik denk dat de afvoer achter het tegelwerk zit. Ik wil de tegels, kranen, wastafel en het fonteintje zelf kopen. De overige materialen kan de vakman meebrengen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik wil deze klus in onderling overleg met de vakman inplannen in 2018.
donderdag 23 november 2017

Deur in doucheruimte monteren

Een douche deur laten plaatsen
donderdag 23 november 2017

Douchedeur plaatsen

Ik wil een douchedeur laten plaatsen. Hoe duur kost dit.
donderdag 23 november 2017

Afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen

Wij willen twee badkamers en een toiletruimte laten plaatsen. Inclusief leidingwerk bij 1 badkamer en in beide een afwerkvloer plaatsen. Er moet betegeld worden en de badkamers en toilet moeten worden geplaatst. Wij hadden al een aannemer maar die laat niet meer van zich horen.
woensdag 22 november 2017

Scheur in badkamermuur wegwerken

Er zit een scheur in de badkamermuur achter de wandtegels, wat te doen?
woensdag 22 november 2017

Vrijstaande badkuip vervangen en badkamer renoveren

Mijn vrijstaande badkuip met Whirlpoolfunctie van Phillip Stark heeft een lekkage en moet met spoed worden vervangen door een vrijstaande badkuip zonder Whirlpoolfunctie! Geen Phillip Stark! Goedkopere alternatieven?
woensdag 22 november 2017

Toilet en douchecabine vervangen

In de badkamer het staand toilet vervangen door een zwevend toilet met inbouwreservoir. Tevens de ombouw hiervan betegelen met tegels van 30 bij 40 cm. Huidige toilet heeft een achteruitgang. Huidige douche cabine is een vijfhoek (90 x 90 cm). We gaan een douchecabine bestaand op maat bestellen. Daarnaast moet er nog wat voegwerk worden gerenoveerd in de douche ruimte. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 november 2017

Badkamer verbouwen en tegels vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen ik wil nieuwe wand en vloertegels maat badkamer 220x168 designradiator hangend toilet,badmeubel met kraan,en inloopdouche
woensdag 22 november 2017

Nieuwe badkamer installeren

Mijn badkamer (210 x 168) moet vernieuwd worden. Wat kost het om deze te slopen & opnieuw te plaatsen als ik zelf alles koop? Betreft flat.
woensdag 22 november 2017

Tegelen en leidingwerk aanpassen

We willen graag de badkamer betegelen. Hierbij moeten ook leidingen omgelegd worden.
woensdag 22 november 2017

Thermostatische kraan en douchegarnituur vervangen

Mijn thermostatische douchekraan is defect en ik wil deze laten vervangen. Ik haal zelf even een nieuwe kraan bij Gamma en ook een stortdouche met stang. Ik wil beiden hier graag op korte termijn laten monteren. Ik hoor graag wie er tijd heeft voor deze klus en wat de kosten zijn.
woensdag 22 november 2017

Losse douchewand en -deur monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatse van een douchewand en -deur in onze badkamer.
woensdag 22 november 2017

Wand en deur in douche plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een douchewand en douchedeur in onze badkamer.
woensdag 22 november 2017

Installeren van douchewand en -deur

Installatie van een douchewand 200 x 95 en een deur 220 x 75. Type Sealskin "I am" Profielloos, uitsluitend twee wandsteunen en twee scharnieren op tegelwand en muur-afstandhouder. Uitsluitend wand dient aan onderzijde gekit te worden met transparante siliconenkit. Vóór installatie staan de onderdelen bij de badkamer. Nog niets besteld; installatiekosten puur ter indicatie.
woensdag 22 november 2017

Badkamer veranderen

Ik wil onze badkamer verbouwen en ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheden. Op dit moment zit er een bad in en we willen graag een inloopdouche.
woensdag 22 november 2017

Hangend toilet en inbouwreservoir vervangen

Ons inbouwtoilet in de badkamer op de 1e etage lekt, waardoor er lekkage is in de keuken daaronder, vlak bij een weggewerkte transformatorkast. We zoeken een vakman voor de volgende werkzaamheden: 1) netjes wegbreken van het huidige tegelwerk op het inbouwreservoir zodat alleen de voorkant opnieuw betegeld hoeft te worden; 2) weghalen van de oude (hangende) toiletpot; 3) plaatsen van een nieuw inbouwreservoir en eventueel houten frame voor plaatsing; 4) plaatsen en aansluiten van de nieuwe toiletpot; 5) betegelen van het nieuw geplaatste inbouwreservoir; 6) afvoeren van alle materialen. Qua tegelwerk gaat het om een oppervlakte van ca. 1,5 m². Er moet wat precies snijwerk gedaan worden op de tegels i.v.m. het plaatsen van de spoelknop. Wij zorgen voor het materiaal en zijn flexibel v.w.b. startdatum, maar zouden het erg fijn vinden als dit nog voor de Kerst dit jaar gerealiseerd kan worden. Foto's zijn bijgevoegd.
woensdag 22 november 2017

Douchedeur in frame monteren

Wij hebben een douchedeur en -wand (hoek-opstelling) van Bruynzeel en nu is onlangs de deur spontaan in 1000 stukjes ontploft. Inmiddels hebben we gelukkig een nieuwe deur gekregen maar die moet in het bestaande frame worden gemonteerd. Zelf kunnen wij dat niet dus daar zoeken wij iemand voor. Op maandag 27 november wordt de deur geleverd. We horen graag welke vakman er tijd heeft voor de montage en wat de kosten daarvoor zijn.
woensdag 22 november 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouw. Afmetingen 2. 30 bij 2. 20. In de badkamer: inloopdouche, inbouwtoilet, dubbele wastafel. Tegelvloer grijs 60 x 60 en wandtegels wit 30 x 60
woensdag 22 november 2017

Ventilator vervangen in badkamer

De ventilator in mijn badkamer doet het niet goed en moet vervangen worden. De nieuwe ventilator is van het merk Sencys, betreft een standaard model en moet op een trekschakelaar worden aangesloten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 22 november 2017

Toilet- en badkamerverbouwing

Geheel vernieuwen van de toiletruimte (1 x 1.10 meter). Het betreft het plaatsen van het toilet en tegelwerk van de muren en vloeren. Dan is er nog een doucheruimte. Deze moet vernieuwd worden (2.60 x 1.10 meter). Dit is de doorgang naar vroegere slaapkamer en moet dicht gemaakt worden. Ook hier plaatsen van een muur en leggen van een tegelvloer. Het betreft een jaren '50 flat.
woensdag 22 november 2017

Klein badkamermeubel plaatsen

Ik wil een klein badkamermeubel laten plaatsen (55 cm breed zonder kolomkast) inclusief spiegel, planchet en kraan. De bestaande wastafel + spiegelkast moet worden gedemonteerd. Tevens moet er een wc bril worden vervangen.
dinsdag 21 november 2017

Toilet op de derde verdieping

Ik wil graag een toilet in de badkamer op de derde verdieping van mijn woning laten plaatsen. Er dient een waterleiding getrokken te worden.
dinsdag 21 november 2017

Renovatie van de badkamer

Renovatie badkamer. Bad blijft. Nieuwe douche wastafel met spiegelkast. Radiator vervangen. Vloer en tegels nieuw.
dinsdag 21 november 2017

Badkamer vernieuwen

Hi, we would like to build tile curbs around the shower in our bathroom. The shower is about 90 by 90 cm and it's in the corner.
dinsdag 21 november 2017

Douche vervangen door een inloopdouche

Lage instap , een rechthoekige douche i.p. v een half ronde douche die er nu is. 1 vaste glazen wand en 1 glazen deur
dinsdag 21 november 2017

Bruynzeel Lino douchecabine installeren

Ik zou graag de douchecabine gemonteerd willen hebben. Hoeveel kost het monteren en het verwijderen van de oude douche cabine. Eventueel kan ik zelf de oude cabine verwijderen.
dinsdag 21 november 2017

Douchecabine plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een douchecabine van 90 bij 90 centimeter.
dinsdag 21 november 2017

Badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. Tegelwerk moet vervangen worden, alles moet eruit, de douchebak moet een inloopdouche worden. Het dient een inbouw wc te worden. Wasbak moet ook vervangen worden. Er mag ook een designerradiator komen. Ook moet er vloerverwarming komen en mechanische ventilatie.
dinsdag 21 november 2017

Complete badkamer renoveren

Wil graag badkamer renoveren. 240 bij 230 ongeveer, leidingen blijven op zelfde plek. Wanden en vloer tegelen, plaatsen inbouw toilet, inloopdouche, bad en wasmeubel en alles afwerken. Spullen leveren wij zelf aan ( meubel, bad, toilet, tegels, inloopdouche)
dinsdag 21 november 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het is een standaardformaat vierkante douchecabine, op een douchebak en de wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius