Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

22873 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers compleet vernieuwen, badkamers verbouwen, verbouwen van badkamer en toiletruimte, badkamers installeren in casco nieuwbouwwoning, badkamer en toilet in de nieuwbouwwoning installeren, wC en badkamer installeren en betegelen, badkamer en WC installeren en betegelen, badkamer en WC renoveren, renovatie van de badkamer en toilet, toiletruimte en badkamer renoveren, badkamer verbouwen en tegelwerk in de keuken, renovatie van de badkamer, vernieuwen van de badkamer, badkamer aanleggen op zolder, renovatie en uitbreiding van badkamer en WC en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

vrijdag 24 maart 2017

Badkamer

Badkamer met afmeting 300 x 200 cm. Opnieuw betegelen van muren en vloer, oude wandtegels verwijderen. Nieuw bad, douche en wc plaatsen. Verplaatsen van leiding verwarming. (oude zijn aanwezig, dus ook aansluitingen)
donderdag 23 maart 2017

Toiletpot installeren

Graag willen wij een toiletpot laten installeren in onze badkamer. Er is een aansluiting in de badkamerwand aanwezig. Wij willen graag weten wat de installatie inclusief materialen voor een degelijk maar eenvoudig toilet kost
donderdag 23 maart 2017

Douchecabine met douchewand en -deur plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen (douchewand en deur). Op de vloer monteren. En graag mijn oude douchecabine met douchebak verwijderen. Eventueel de afvoer aanpassen als dat nodig zou zijn.
donderdag 23 maart 2017

Renoveren van de badkamer

In ons nieuwe huis in Beverwijk willen mijn vriendin en ik de badkamer (laten) opknappen. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - het plaatsen van een nieuw badkamermeubel inclusief kranen (enkele afvoer), oude ook verwijderen; - het opnieuw betegelen van de vloer, circa 10 m2 - voeg- en kitwerk opnieuw doen (wanden en sanitair) - eventueel een nieuwe douchecabine plaatsen De materialen heb ik al besteld.
donderdag 23 maart 2017

Badkamer laten doen

Ik wil de bad kamer laten doen bad eruit en een inloop douche plus nieuwe tegels wc en wastafel meubel ik wil alles op dezelfde plaats houden badkamer is ongeveer 2 meter bij 2. 50
woensdag 22 maart 2017

Badkamer

Badkamer zelf slopen Alleen betegelen en riool aan leggen
woensdag 22 maart 2017

WC bouwen in de schuur

Ik wil een wc meter bij een meter . Sanibroyeur en fonteintje
woensdag 22 maart 2017

Douchedeur en glazen wand plaatsen

Wij zouden graag een douchedeur en stukje wand laten inmeten en plaatsen. Hierbij gaat het om de (nog te bestellen) Get Wet by Sealskin I AM. Hierbij moet er een stukje glaswand komen van ongeveer 50 centimeter en een stuk van 100 centimeter waar de deur in moet komen.
woensdag 22 maart 2017

Badkamer en toilet in de nieuwbouwwoning installeren

Ik wil graag een badkamer laten plaatsen in een nieuwbouw woning. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden badkamer: Verlagen van plafond met ongeveer 8 spotjes erin 3,10 M bij 2,00 M, Inloopdouche met een zitje van 30 cm en aansluiten van kranen plus deurtje, Installatie van een whirlpool bad inclusief kranen, Installatie van een hangend toilet, Aanleggen van electrische vloerverwarming, Installatie van wastafel en Spiegel inclusief kraan, Installatie van radiator. Aanleggen van vloertegels 6,00 m2 Betegelen wanden 10,00 m2 De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden voor toilet: verlagen van plafond met 3 spotjes erin 1,40 M bij 1,00 M Installatie van een hangend toilet Installatie fonteintje met kraan. Aanleggen van vloertegels 1,20 m2 Nisje van 0,60 m breed bij 0,90 hoog met een spotje Wandtegels alleen in nisje 0,54 m2
woensdag 22 maart 2017

Diverse klussen in de badkamer

Ik wil een afzuigkap laten monteren en een aantal klussen in de badkamer laten uitvoeren. Betreft het oude (deels afbladderende, deels nog vaste) verf van badkamerplafond laten verwijderen (is maximaal 2 bij 2 meter) en nieuwe watervaste antischimmel verflaag/lagen op plafond laten verven. Een badkamermeubels laten plaatsen (zwevend) bestaand uit een kolomkast, spiegelkast, wastafel met onder kast. Tot slot een douchecabine laten plaatsen, zonder douchebak. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 maart 2017

Dubbele wastafel bevestigen en aansluiten

We hebben in onze nieuwbouw badkamer een dubbele porselein wasbak en 2 losse kranen; die willen we aan de muur laten bevestigen en aan laten sluiten op de water aan- en afvoer. We hebben nog geen sifons.
woensdag 22 maart 2017

Ligbad inbouwen

Ik heb een mooie badkamer met een douchebak. Ik wil op die plek echter een ligbad. 180 lang en max 80 cm breed. Rechte kant waar nu douche is, zodat we kunnen blijven douchen. Waterafvoer op dezelfde plek. Zo eenvoudig mogelijk verbouwen, maar wel netjes afwerken. Eventueel advies voor badkamerverwarming en raam vergroting.
woensdag 22 maart 2017

Glazen douchedeur inmeten, leveren en plaatsen

Ik wil graag een enkele douchedeur laten inmeten leveren en plaatsen. De nis, 2 muurtjes, waar hij tussen geplaatst moet worden is circa 72 cm. Het muurtje is 2.10 meter hoog. Ik wil graag een eenvoudige deur met beslag en coating, kan gewoon normaal glas zijn. Ik wil graag weten wat het totaalplaatje ongeveer kost.
woensdag 22 maart 2017

Doucheschuifdeur plaatsen

120 breed
woensdag 22 maart 2017

Badkamerinstallatie

Alleen op woensdag/zaterdag of zondag bellen, stuur even een mail dat werkt buiten de genoemde dagen beter. ? Verbeteringen aanbrengen in badkamer v huis v 5 jaar oud: - douchewand plaatsen - enkele wastafelkraan aansluiting wijzigen naar aansluitingen voor 2 kranen. (voor Inbouw wastafel mengkranen) - "ombouw" voor leidingwerk voor deze inbouwkranen maken excl stucwerk. -plaatsen wastafelmeubel en links en recht open ruimte dicht maken -werkblad en wastafels plaatsen. ? Bent u in dienst van Praxis? Betreft een wandmeubel die tussen 2 muren komt. Muur is 1. 80m breed.
woensdag 22 maart 2017

Glazen douchedeur laten monteren

Voor onze badkamer willen wij graag een douchedeur laten monteren die we besteld hebben en al thuis ligt. Deze om precies te zijn: -premium-8-mm-glas-easyclean-profielloos-140-cm-jsb1400. Helaas zijn er twee problemen: Probleem 1: De douchedeur is 140cm en onze badkamer is 143cm van muur tot muur waardoor de douchedeur te klein is. Volgens mij zou er aan 1 muur een aluminiumprofiel of iets dergelijks geplaatst kunnen worden op de muur om deze afstand te verkleinen? Probleem 2: In het midden en aan het einde van de deur moeten er blokjes in de vloer geboord worden, maar mij is verteld dat er absoluut niet geboord mag worden in de vloer ivm vloerverwarming. Als ik kijk op de bouwtekening zie ik wel dat de leidingen langs de muur lopen waardoor het eventueel wel mogelijk is om in het midden te boren, maar aan u de vraag of dit wel veilig is. Hopelijk kunt u mij helpen of anders door verwijzen. Alvast erg bedankt! Vriendelijke groet, Dominique
woensdag 22 maart 2017

Glazen douchedeur laten plaatsen

Voor onze badkamer willen wij graag een douchedeur laten monteren die we besteld hebben en al thuis ligt. Deze om precies te zijn: -premium-8-mm-glas-easyclean-profielloos-140-cm-jsb1400. Helaas zijn er twee problemen: Probleem 1: De douchedeur is 140cm en onze badkamer is 143cm van muur tot muur waardoor de douchedeur te klein is. Volgens mij zou er aan 1 muur een aluminiumprofiel of iets dergelijks geplaatst kunnen worden op de muur om deze afstand te verkleinen? Probleem 2: In het midden en aan het einde van de deur moeten er blokjes in de vloer geboord worden, maar mij is verteld dat er absoluut niet geboord mag worden in de vloer ivm vloerverwarming. Als ik kijk op de bouwtekening zie ik wel dat de leidingen langs de muur lopen waardoor het eventueel wel mogelijk is om in het midden te boren, maar aan u de vraag of dit wel veilig is. Hopelijk kunt u mij helpen of anders door verwijzen. Alvast erg bedankt! Vriendelijke groet, Dominique Vermaas
woensdag 22 maart 2017

Douchedeur in de badkamer plaatsen

Voor onze badkamer willen wij graag een douchedeur laten monteren die we besteld hebben en al thuis ligt. Deze om precies te zijn: -premium-8-mm-glas-easyclean-profielloos-140-cm-jsb1400. Helaas zijn er twee problemen: Probleem 1: De douchedeur is 140cm en onze badkamer is 143cm van muur tot muur waardoor de douchedeur te klein is. Volgens mij zou er aan 1 muur een aluminiumprofiel of iets dergelijks geplaatst kunnen worden op de muur om deze afstand te verkleinen? Probleem 2: In het midden en aan het einde van de deur moeten er blokjes in de vloer geboord worden, maar mij is verteld dat er absoluut niet geboord mag worden in de vloer ivm vloerverwarming. Als ik kijk op de bouwtekening zie ik wel dat de leidingen langs de muur lopen waardoor het eventueel wel mogelijk is om in het midden te boren, maar aan u de vraag of dit wel veilig is. Hopelijk kunt u mij helpen of anders door verwijzen. Alvast erg bedankt! Vriendelijke groet, Dominique Vermaas
dinsdag 21 maart 2017

Douchecabine monteren

Verwijderen oude en plaatsen van nieuwe douchecabine. Rond 90x90. Incl. Netjes afkitten, afvoeren oude douchecabine. Svp offerte per mail. (Exc. Douchecabine deze regelen we zelf)
dinsdag 21 maart 2017

Complete badkamer verbouwen

Huidige badkamer compleet slopen, strippen en puin afvoeren. Vervolgens een nieuwe badkamer bouwen. De badkamer is 208cm bij 208cm en 240cm hoog. Tegelwerk opnieuw plaatsen vloer en wanden, wanden tot het plafond. De indeling veranderd dus ook de waterleiding en afvoeren moeten worden aangepast. Nieuwe douche plaatsen plus cabine (direct op de vloer), een wastafel met dubbele kraan, nieuwe designradiator en badkamermeubels. We zijn het materiaal nog aan het uitzoeken. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Nieuwe badkamer laten plaatsen

De oude badkamer dient te worden verwijderd. Ook de sauna zal eruit gehaald moeten worden. Hierna dienen de wanden en de vloer van de badkamer van 1.80 bij 2.10 meter betegeld te worden. Verder komt er een douchecabine op een douchebak, een radiator en een wastafelmeubel. De indeling zal gelijk blijven.
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen van een douchecabine

Plaatsen van een douchedeur en douchewand op de grond. Het is een cabine van 90 bij 90 cm. Op de plek waar de douchecabine moet komen zitten nu twee oude stangen. Deze moeten verwijderd worden. Ik denk dat deze op de tegels zitten gelijmd, het zit in ieder geval goed vast. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Beschadigde douchecabine vervangen

Mijn douche cabine 1000mm is beschadigd en dient te vervangen worden, deur, bak en paneel in een bestaande badkamer moeten vervangen worden.
dinsdag 21 maart 2017

Douchecabine vervangen

Ik wil graag mijn oude douchecabine vervangen laten door een nieuwe. Ik ben van plan om de douchecabine Riga bij Gamma aan te schaffen. Deze zal dan zonder bak op de grond geplaatst moeten worden.
dinsdag 21 maart 2017

Douchecabine vervangen door grotere

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van onze oude douchecabine met hoge douchebak. Deze is nu 80 x 80 centimeter groot. Vervolgens willen wij een nieuwe douchecabine met een douchebak met lage instap laten plaatsen van 90 x 90 centimeter groot.
maandag 20 maart 2017

Whirlpool bad repareren

In ons nieuwe huis zit een Plieger whirlpool bad van voor 2008 dat niet goed functioneert. De aan/uitknop werkt niet goed; het bad gaat wel aan, maar niet meer uit. Graag willen we de werking van het bad goed laten controleren/maken.
maandag 20 maart 2017

Badkamers compleet vernieuwen

Ik wil graag twee badkamers laten renoveren.
maandag 20 maart 2017

Hangend toilet plaatsen

Ik wil beneden een hangend toilet met ombouw laten plaatsen en betegelen als dat mogelijk is. Alleen de ombouw betegelen. Beneden toilet verwijderen. Boven in de badkamer een hangend toilet met ombouw plaatsen en betegelen. Alleen de ombouw betegelen. Oude toilet verwijderen.
maandag 20 maart 2017

Badkamer tegelen en rioolontluchtingssysteem plaatsen

Betegelen badkamervloer met twee wanden en riool ontluchtingssysteem plaatsen. De oude badkamervloer dient verwijderd te worden en de nieuwe vloer dient zo geplaatst te worden dat het water naar de douche drain loopt het riool heeft nog een ontluchting systeem nodig. Eén wand bevat de kraan aansluitingen. Kleur wanden voorkeur: wit Kleur vloer voorkeur: beige of zwart De nieuw vloer en de wanden dienen ook afgekit te worden. Afmeting circa; Badkamervloer 267 x 100 Douchevloer 50 x 120 Douchewand 120 x 228 Douchewand met kraanaansluitingen 77 x 228 Graag de klus compleet aanbieden.
maandag 20 maart 2017

Pendeldeur van Sealskin plaatsen

Van een Hüppe douchependeldeur sprong het glas kapot en werd de dorpel ingedeukt. We denken aan vervanging door een Sealskin pendeldeur van 120 cm breed. Wilt u a.u.b. een offerte voor het plaatsen toezenden? Alvast dank voor uw reactie.
maandag 20 maart 2017

Kwartronde douchecabine met douchebak plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een nieuwe douchecabine met douche bak en aansluiten afvoer douchebak op de bestaande afvoer. De afvoer zit in de hoek met een putje in de tegelvloer. Ik zal zelf de oude cabine verwijderen.
maandag 20 maart 2017

Drain plaatsen in douche en leiding verleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leidingwerk in onze nieuwbouwwoning. Wij krijgen in mei de sleutel van de woning. 1 leiding zit in de badkamermuur gemetseld, deze moet wat verlegd worden voor een losse kraan. Dit is ongeveer 1 meter. Ook moet er een drain voor de douche geplaatst worden.
maandag 20 maart 2017

In de badkamer schimmel verwijderen en kit vervangen

De afmeting van de badkamer is lengte 3 meter, breedte 2. 20 meter hoogte 2. 40 meter. Alle wanden zijn tot aan het plafond betegeld. Kit moet worden vervangen in douchecabine en op badrand en de aansluiting aan de muur. En bij een grote spiegel. En in een andere badkamer, op een ander adres moet alleen gekit worden.
maandag 20 maart 2017

Hangend toilet plaatsen en de ruimte betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het opknappen van mijn toilet. Ik wil de oude tegels laten verwijderen en nieuwe tegels tot aan het plafond laten plaatsen. Het staande toilet wil ik laten vervangen voor een hangend toilet. Ook wil ik het plafond laten verlagen met inbouw spotjes. Ik weet niet de exacte afmetingen van de ruimte maar het is een vrij standaard ruimte.
maandag 20 maart 2017

Badkamer vernieuwen

Slopen oude badkamer van 1.88 bij 3.04 meter. Muurtje eruit van douchewand, bad eruit en verder alle tegels en leidingen. Aanleggen van elektra, leidingen, oplossing voor plafond bieden, tegels , vloerverwarming aanleggen. Verplaatsen toilet, plaatsen douchewand, toilet, badkamermeubel.
maandag 20 maart 2017

Badkamer vervangen

Graag wil ik een offerte aan vragen voor het vervangen van de badkamer. Ligbad er uit, inloopdouche er in, wastafel en radiator vervangen, toilet vervangen, tegelen vloer en muren. Op de tweede etage van ons huis. De badkamer is ongeveer 2 x 4 meter groot.
maandag 20 maart 2017

WC en badkamer installeren en betegelen

Alle leidingen afvoer en elektriciteit is reeds op goede plek aangelegd in nieuwbouwring zie bijgaande tekenenring. Het gaat om installeren en betegelen van een badkamer tot aan het plafond (2,60m). + plaatsen van een muurtje van 1 bij 2 meter met wat nisjes en een spotje. De dekvloer ligt er al, alleen de doucheruimte is gespaard gebleven. Daarnaast dient er 1 rioolbuis vanaf de wc naar achter verlengd te worden en afgedopt voor latere toepassingen. Het bad wordt een half vrijstaand bad wat niet omtegeld hoeft te worden. Inloopdouche. (afvoer reeds aanwezig op juiste plek en diepte). Op de begane grond onder de trap dient een wc geplaatst te worden met fontijn , alleen wandtegels (geen vloertegels) (ook daar is afvoer en leidingen reeds op juiste plek aangebracht). Tot 1,60 m tegelen. Beide wc hangend en bij badkamermeubel dient 1 afvoer en waterleiding gesplitst te worden voor dubbele wasbak
maandag 20 maart 2017

Badkamer en WC installeren en betegelen

In een nieuwbouwwoning dient er een badkamer en het toilet geïnstalleerd te worden. De leidingen zijn al op de juiste plek geplaatst. De badkamer is 2.50 bij 4 meter groot. Er zal een half vrijstaand bad geplaatst moeten worden wat niet betegeld moet worden. Verder een inloopdouche waarbij de afvoer reeds aanwezig in op de juiste plek. Verder moet er een zwevend toilet geplaatst worden en bij het badkamermeubel dient 1 afvoer en waterleiding gesplitst te worden voor de dubbele wasbak. De vloer en wanden, tot aan het plafond, dienen te worden betegeld. Het toilet is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Hier dient er een zwevend toilet geplaatst te worden en een fontein. Het toilet zit onder de trap en hier dient er 2 wanden betegeld te worden tot aan het plafond. Ook achter het toilet dient er een stukje betegeld te worden.
zondag 19 maart 2017

Hangend toilet maken in de toiletruimte

Wij willen ons huidige staande toilet vervangen door een modern hangend toilet met softclose toiletzitting en spoelonderbreker en/of geavanceerd waterbespaarsysteem, dat per spoelbeurt maar 3 - 4.5 liter water vergt. Wij zoeken iets in de stijl van Villeroy & Boch Direct Flush, Subway 2. 0 Model 5614R0 of Architectura Model 5684R0, Bedieningsplaat. Het is een vereiste dat de aan te bouwen constructie rondom de hangende wc-pot aan de muurkant niet hoger is dan maximaal 84 cm (liever nog 81-82 cm) vanwege een bestaand raam waaronder de constructie moet passen. De rest van de WC-kamer zou behouden moeten blijven. Kunt u ons adviseren welke WC elementen u zou adviseren en wat de gehele opdracht zou kosten?
zondag 19 maart 2017

Bad in een bestaande badkamer plaatsen

Wij willen een bad laten plaatsen in een bestaande badkamer waar nu een bidet is geplaatst. Dat moet verwijderd worden om plaats te maken voor een bad. Eventueel tegelwerk aanpassen of stuken.
zondag 19 maart 2017

Douchewanden op de vloer plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van de douchewanden op de vloer. De cabine zal 90 bij 90 cm moeten worden.
zondag 19 maart 2017

Wastafel vervangen in de badkamer

Wij zijn ons aan het oriënteren op de vervanging van onze wastafel. We willen er een wastafelmeubel met spiegel en hangkast laten plaatsen. We ontvangen graag een prijsindicatie voor het verwijderen van de huidige wastafel en de montagekosten voor de nieuwe meubels die wij zelf zullen gaan kopen.
zondag 19 maart 2017

Badkamers opknappen in een hotel

Wij zijn een klein hotel met 16 kamers. Ik zou graag een offerte willen hebben voor de verwijdering en schoonmaak van schimmel in de kamers.
zondag 19 maart 2017

Badkamer gedeeltelijk vernieuwen

Nadat er enkele jaren geleden lekkage was in onze badkamer, is die gedeeltelijk opnieuw betegeld. Wij willen nu de overige 20 m² vloer en wanden ook laten betegelen, over het bestaande tegelwerk. De bestaande wastafel moet verwijderd worden en een nieuwe geïnstalleerd. Daarbij willen we de leidingen in de muur laten plaatsen. We willen ook een koof met spotjes laten maken. De tegels en wastafel hebben we al voorhanden, het overige materiaal niet. We maken graag een afspraak om de klus hier even te bespreken en ontvangen daarna uw offerte. We willen de klus graag op korte termijn laten verzorgen in verband met gezinsuitbreiding in juni.
zondag 19 maart 2017

Badwand laten plaatsen

Ik heb bij Gamma een badwand gekocht van 70 x 135 cm. De badwand is inmiddels geleverd en ik wil hem graag laten monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave van de kosten.
zondag 19 maart 2017

Badkamermeubel, regendouche en designradiator installeren

Ik wil een aantal installaties laten uitvoeren in de badkamer: 1. Demonteren huidige douche en installatie regendouche Grohe 2. Demonteren huidige wastafelset en installatie nieuw meubelwastafel, dubbele kraan, onderkast en spiegel 3. Demonteren huidige radiator en installatie designradiator De spullen worden morgen geleverd en de klus kan spoedig gestart worden. Zie de bijlage voor foto's.
zondag 19 maart 2017

Complete badkamer vernieuwen

Nadat ik schade heb gekregen door lekkage bij het badmeubel wil ik graag mijn badkamer vernieuwen met nieuwe natuur tegels, leidingen, spiegel, badkraan en het openbreken van de muur om de badkamer te vergroten. Ik zou graag willen dat iemand langs kan komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn en die ook een schade beoordeling kan geven voor de verzekering. Ik hoor het graag zo snel mogelijk.
zondag 19 maart 2017

Douchecabine en wasmeubel laten monteren

Ik wil een douchecabine en wasmeubel laten monteren. De oude douchecabine en wastafel moeten ook eruit gehaald worden. Optioneel ook een nieuwe toiletpot plaatsen. Bij voorkeur eind april uitvoeren. Begin mei moet het uitgevoerd zijn.
zondag 19 maart 2017

Badkamerkasten en een spiegel monteren

Graag zouden wij een geheel vrijblijvende offerte willen opvragen voor het monteren van 2 wastafelkastjes (ongeveer 60 x 24 x 48 centimeter), 1 slanke verticale kast van ongeveer ( 36 x 30 x 180 centimeter) en een spiegel (ongeveer 140 x 70 centimeter) in de badkamer. Het betreft nieuwbouw dus er hoeft niets te worden verwijderd. Ik verneem graag uw reactie.
zondag 19 maart 2017

Badkamerkasten in de badkamer plaatsen

Graag zouden wij een geheel vrijblijvende offerte willen opvragen voor het plaatsen van 2 wastafelkastjes (ongeveer 60 x 24 x48 cm) en 1 slanke verticale kast van ongeveer (36 x 30 x180cm) in de badkamer. Ik verneem graag uw reactie. Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius