Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

24794 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer vernieuwen, installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer volledig renoveren, de toilet en grote badkamer renoveren, badkamer verbouwen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, badkamer renoveren/ verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

dinsdag 14 juli 2020

Plaatsen bad

Plaatsen bad, afvoer is aan aanwezig ook de kraan zit al aan de muur. Dus puur bad neerzetten, aansluiten en afkitten.
maandag 13 juli 2020

Badkamer afbouwen en installeren

WIj gaan onze badkamer renoveren, deze is op de 1e verdieping. Het slopen en afvoeren oude materiaal doen wij zelf. Ik zoek iemand die de leidingen kan verleggen en aansluiten en de muren netjes kan stucen en tegelen en al het nieuwe sanitair kan installeren. Wil laten tegelen met grote tegels en op de plaats van het bad een inloop-douche met een drain. Afmeting van de badkamerruimte is 2,50 meter x 2,50 meter en plafondhoogte is 2,40 meter.
maandag 13 juli 2020

Douchewand en deur plaatsen

Ik wil een douchewand + deur laten plaatsen. Afmeting 90 cm bij 90 cm. Verder willen we doucheset laten plaatsen. Eventueel kitten van douche.
zaterdag 11 juli 2020

Aanpassingen in onze badkamer

Wij willen in onze badkamer een aantal aanpassingen laten uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Het leggen van nieuwe vloertegels over de bestaande tegels (ca. 5,5 m2) 2. Het vervangen van de kranen van douche en bad 3. Het vervangen van het staand toilet met reservoir 4. Montage van twee hoekstopkraantjes voor de wastafel (zodat we daar zelf een nieuwe kraan op kunnen aansluiten) Details kunt u vinden in de bijlagen: één bestand gaat over het loodgieterswerk, het andere bestand over het leggen van de tegels. Wij zorgen voor de nieuwe tegels, douche- en badkraan en toilet met reservoir.
zaterdag 11 juli 2020

Badkamer volledig renoveren

Wij willen graag een badkamer renoveren. We hebben een badkamer gekocht en deze willen we laten installeren. Werkzaamheden: leidingen verleggen, tegelen, materialen installeren als kranen/meubels/verwarming/etc.
zaterdag 11 juli 2020

De toilet en grote badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist die mijn badkamer en toilet op de eerste verdieping kan renoveren. De badkamer is 420 bij 260 cm groot. Het gaat om het verwijderen van de oude meubels en het leveren en plaatsen van nieuwe meubels. Exacte wensen voor de badkamer en toilet bespreek ik graag met de specialist.
zaterdag 11 juli 2020

In badkamer het toilet en de douche van plaats wisselen

Ik wil graag de badkamer (begane grond) verbouwen/aanpassen. Om te beginnen moeten de douche en het toilet van plaats wisselen. Leidingen verleggen, demonteren, tegelen, monteren en afwerken/kitten. Tevens een deur in een muur aanbrengen. E.e.a. in overleg met de vakman. De woning dateert uit 1923.
zaterdag 11 juli 2020

Badkamer vernieuwen

De badkamer is ca. 1,90 x 2,50 m leegmaken en materiaal afvoeren. leidingen en afvoeren verleggen en in muur wegwerken (frasen). De stroomvoorziening aanpassen (stopcontact bij wastafel). Waar nu de doucheruimte is wordt een bad geplaatst. wasmachine aansluiting aanpassen. Op de plaats waar nu de wastafel is een wastafelmeubel plaatsen. Tussen de deur en wastafelmeubel zal een hoge kast geplaatst worden. Het toilet in de badkamer blijft op dezelfde plaats en wordt een wandcloset. De radiator in de badkamer wordt tegenover het bad geplaatst. betegelen en invoegen van de badkamer. Alle inwendige hoeken afkitten. sanitair plaatsen en aansluiten afwerken
zaterdag 11 juli 2020

Douchecabine en bak vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die een nieuwe douchecabine van 90 bij 90 en 200 cm hoog kan leveren en plaatsen. De oude cabine mag verwijderd worden. Er is nog geen nieuwe cabine aanwezig. Ook de douchebak moet vervangen worden.
zaterdag 11 juli 2020

Installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten

Op 01-09-2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het gaat om het opbouwen van de dan gesloopte badkamer van circa 6 m2. Al het sloopwerk en de opbouw van nieuw muurtje voor een bouwkundig aparte toiletruimte wordt al door derden uitgevoerd. Wij hebben iemand nodig die tegels kan zetten, bad, douche, sunshower, kranen, etc kan plaatsen. Dus een installateur/loodgieter met ervaring en kennis van zaken. In de badkamerruimte: leidingen (ver)leggen tot tegelen tot plaatsen en monteren van al het sanitair. In de nieuwe (bouwkundig gescheiden) toiletruimte: nieuwe wc plaatsen, tegelen en aansluiten van sanitair Toiletruimte op begane grond: tegelen en aansluiten fonteintje. Loodgieterswerk: aansluiting wasmachine/droger, cv verleggen, leiding kraan beneden keuken. Indien mogelijk vanaf circa week 36/week 37 graag starten indien mogelijk.
zaterdag 11 juli 2020

Badkamer verbouwen

We willen graag prijsindicatie voor vervanging badkamer: douchecabine, toilet naar zwevend toilet en wastafel en een nieuwe vloer. Badkamer is 2.40 x 3.10. We willen het ligbad behouden en douchecabine aansluitend aan bad maken. Wat is de uurprijs?
vrijdag 10 juli 2020

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer renoveren en willen in ieder geval een inloop-douche. Maten badkamer zijn 2,60 meter lang x 2,10 meter breed x 2,40 meter hoog. Het is een badkamer onder een schuin aflopend dak.
vrijdag 10 juli 2020

Badkamer verbouwen

Ligbad eruit en muren opnieuw betegelen als het mogelijk is zelfde tegels gebruiken zo niet nieuwe graag in overleg met de vakman, voorzien van een inloopdouche en nieuwe bad meubel en scherm. 10 m2 ongeveer. Veel artikelen heb ik zelf al gezien online die ik eventueel zou willen hebben, dit wil ik dan ook graag bespreken met de aannemer.
vrijdag 10 juli 2020

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Wij willen de badkamer uitbreiden of verplaatsen. Daarnaast willen we ook dat er een toilet boven komt. Wij twijfelen of we de muur doorbreken tussen de oorspronkelijke badkamer en slaapkamer of de badkamer verplaatsen naar de andere kant van de bovenverdieping. Het gaat om ongeveer om een ruimte van 8- 10 m2, waar bij we een aparte douche en bad willen. Een wastafel en toilet.
vrijdag 10 juli 2020

Small bathroom with toilet on 2th floor

We would like to have a new small bathroom with toilet on the top-floor (2th) of our corner-house. This new bathroom comes right above the bathroom from the 1th floor. We want a shower and a toilet and a washing table. We are thinking about 1,60 meter x 1,60 meter or maybe smaller for just a toilet and in the corner of the bedroom (open) a walk-in-shower and a washing-table with floortiles around it. We would like to get advice from the bathroom-specialist. The floor is concrete (beton).
vrijdag 10 juli 2020

Badkamer plaatsen

Ik zou graag een compleet nieuwe badkamer willen realiseren. Gaat om een nieuwbouwwoning in Schiedam. Alle spullen en tegels zijn aangeschaft. Wat moet er gebeuren: - WC plaatsen - Bad plaatsen - Douche inclusief drain - Wastafel meubel inclusief spiegel - Zandcement gestort worden - Radiateur plaatsen (stroom) Zie foto's voor afmetingen en hoe het er uit moet komen te zien.
donderdag 9 juli 2020

Het inrichten van een casco badkamer

Ik zoek een specialist die een casco badkamer kan inrichten. De badkamer is ongeveer 2000 bij 2000 mm. In de badkamer zien we graag: een douche bak 1000 x 1000 hangend toilet, evt met douche, verkorte pot 1 wastafel en meubel bv 800 x 500 handdoek radiator. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.
woensdag 8 juli 2020

Badkamer aanleggen met inloopdouche

Ik wil mijn badkamer renoveren. In plaats van een badkuip wil ik een inloopdouche laten aanleggen. Echter, er is nog geen ontwerp of keuze van materialen. Het is een kleine badkamer (< 4 m2) en ik wens deze zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.
dinsdag 7 juli 2020

Badkamer en toilet in garage bouwen

I want to build a new toilet and bathroom in the big garage behind the house, so it is on the ground floor.
dinsdag 7 juli 2020

Bathroom renovation

I want to my bathroom remodelled. Sized of bathroom is 1.3 by 4.2 meters. The new bathroom should have bathtub, sink, separate shower panel and toilet seat. Tile flooring(4.9 m2) and tile wall. Please provider quote for material and labour.
dinsdag 7 juli 2020

Badkamer 1e verdieping renoveren

Wij willen graag onze badkamer op de 1e verdieping verbouwen. Onze badkamer is 1,70 meter x 2,58 meter en heeft nu een douche, toilet en wastafel. We willen graag nieuwe tegels op de wanden en plafond, douchebad, toilet, wastafel en verlaagd plafond. Oude badkamer slopen en afvoeren. Ik heb bij Maxaro al een ontwerp en materiaal gezien maar wil graag advies van de vakman.
dinsdag 7 juli 2020

2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd)

Vanwege een urgente zorg-situatie graag op korte termijn twee inloopdouches installeren. Eentje op de begane grond en de andere op de 1e verdieping. Boven is de douchecabine er al uitgehaald. Graag ook tegelen en aansluitingen afvoer e.d. regelen. In de slaapkamer op de begane grond dus ook een inloop-douche installeren, ook wand tegelen en douchevloer tegelen, wastafel plaatsen en leidingwerk regelen, etc. Al het sanitair en de tegels zijn al aanwezig. Graag iemand die op tijd is en afspraken nakomt want oudere patient kan momenteel niet douchen.
dinsdag 7 juli 2020

Badkamer verbouwen

Onlangs een huis gekocht en wil hier graag de badkamer in verbouwen. Zal gaan om slopen, tegelen, leidingen verleggen en uiteraard opbouwen. Badkamer is ongeveer 4m2. Ik heb geen tegels in huis nog. De douche moet ook vervangen worden. Ik wil ook graag het plafond verlagen en spotjes erin han
dinsdag 7 juli 2020

Een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten

Ik wil de badkamer laten verbouwen: muur slopen, nieuwe muur plaatsen, radiator buizen in naastgelegen kamer verleggen (kan ook door installateur die ik ken). Huidige tegels en sanitair verwijderen. Nieuwe aansluitingen maken voor douche, wc, bad, wastafel. Het sanitair monteren, lichtspots monteren, tegelen en beetje stuc werk op plafond en wand. Het betreft de eerste verdieping en de badkamer wordt 320 bij 280 cm.
maandag 6 juli 2020

Quooker plaatsen

Aansluiten quooker, deze komt als vervanging van de huidige kraan. Hij zal dus op de plaats van deze kraan kunnen worden geïnstalleerd.
maandag 6 juli 2020

Badkamer / bovenverdieping verbouwing (naar andere kamer)

Ik wil een nieuwe badkamer, moet verplaatst worden naar andere kamer, zie bijgevoegde tekening. Eerste bestand is huidige situatie. Moet worden volgens de meest rechtse situatie op de tekening met drie voorbeelden. Moet af zijn voor 1 oktober (en kan vanaf 21 augustus)
maandag 6 juli 2020

Toilet installeren

Wij zijn op zoek naar een toilet installateur die voor ons de al aangeschafte wandtoilet en fontein wil plaatsen.
maandag 6 juli 2020

badkamer renoveren/ verbouwen

De badkamer is 2.58 m bij 2.23 m. De vloer en wand opnieuw betegelen. De hoogte van de muren tot aan het plafon +/- 2.40 Wat er allemaal moet gebeuren: Complete renovatie badkamer Inbouw reservoir betimmeren incl. materiaal Hangende toilet plaatsen, De inloopdouche, vloerdrain maken vloer waterdicht maken Kimband waar nodig is aanbrengen Wandtegels aanbrengen ,inwassen en kitten Vloertegels aanbrengen ,inwassen en kitten Elektra (geaard) 1 dubbel stopcontact naast wastafel, (geaard) 1 enkele achter spiegel, De waterleidingen en afvoeren verplaatsen en het sanitair plaatsen. De tegels, lijm en het sanitair word voor gezorgd. De oude tegels e.d worden door ons zelf weg gehaald Het bedrijf dat bij ons de badkamer gaat doen moet aangesloten bij minstens 1 branchevereniging bijv. Uneto-Vni of vlok. Van te voren moet de onderlinge afspraken tussen opdrachtgever en "aannemer" op papier staan (getekend) ivm met garantie fotos van de oude fotos van de badkamer kunnen opgevraagd worden. Tekening van de nieuwe badkamer (niet op schaal) op aanvraag
maandag 6 juli 2020

Badkamer meubel plaatsen

Ik wil een badkamer meubel onder de wastafel laten plaatsen
zondag 5 juli 2020

Voegwerk vervangen in badkamer

Het voegwerk in mijn badkamer is hier en daar poreus waardoor vocht doorslaat. Het stuk tegelwerk dat poreus is is ongeveer 1.90 bij 3 m.
zaterdag 4 juli 2020

Nieuw toilet plaatsen

Verwijderen oude toiletpot en nieuwe plaatsen.
zaterdag 4 juli 2020

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer opfrissen: - de vloer opnieuw voegen, we denken dat het alleen nodig is rondom de douche cabine, én opnieuw gekit hebben bij de randen. - de wanden met name in de douche cabine opnieuw gevoegd hebben. Dat is circa 2 x 2 = 4 m2 - rondom alle kitranden vervangen. Toilet, wastafel, ligbad, douche cabine. - nieuwe spiegel met verlichting, badkraan en douchecabine swing deuren laten monteren. Oppervlakte badkamer totaal: Vloer 2,40 x 2,10 = 5,04 m2 Wanden 3,20 x 2,45 x 2* + tussenschot douche cabine= 17 m2 *lengte van de badkamer x 2
zaterdag 4 juli 2020

Renovatie badkamer en toilet beneden

wij willen graag de badkamer renoveren, oude badkamer is gedateerd maar nog wel netjes,alles komt op dezelfde plek terug met wat kleine aanpassingen. Wel is er een nieuwe dakkapel geplaatst. Tevens moet het toilet beneden opnieuw betegeld worden en een nieuw toilet geplaatst Badkamer is ongeveer 8 m2. Laat graag alles uit handen geven.
zaterdag 4 juli 2020

Verbouwing badkamer

Badkamer van 2,5 m x 2,7 m verbouwen. Werkzaamheden: - verlaagd plafond - inloopdouche van 120 cm met goot - badkamermeubel plaatsen - tegel werk vloer en muren - geen bad Sloopwerk van huidig badkamer
vrijdag 3 juli 2020

Badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen

De sleuteloverdracht van onze aangekochte 2-onder-1-kap woning is in oktober 2020. Graag willen wij daarna meteen de badkamer op de 1e verdieping renoveren en iets vergroten ten koste van een slaapkamer. Ook moet er op de 1e verdieping weer een muur komen tussen 2 slaapkamers. Vorige eigenaar heeft ooit van 2 slaapkamers 1 gemaakt en wij willen de originele situatie weer terug hetzij ietwat aangepast. Tevens een balustrade aanleggen rond het dakterras op de 2e verdieping want die ontbreekt.
donderdag 2 juli 2020

Montage badmeubelset en spiegelkast

Montage badmeubelset 120x52cm en Spiegelkast 120x70x14 inclusief 2 wastafelkranen
donderdag 2 juli 2020

Nieuwe badkamer realiseren

Badkamer is 2,50x1,70m Plaatsen van een hangende toilet, nieuwe douchecabine, wastafel, verwarming, en een kast nieuwe vloer en wandtegels. Eventueel een vloerverwarming, en een verlaagde plafond. Plaatje 1 is formaat plaatje 3 is met hangend toilet (ruimte voor water reservoir staat niet op tekening)
donderdag 2 juli 2020

Doucheset monteren

Oude doucheset verwijderen en nieuwe monteren.
donderdag 2 juli 2020

Nieuw ligbad plaatsen

Er moet eerst een oud ligbad worden gesloopt en dan moet er een nieuwe geplaatst worden.
donderdag 2 juli 2020

Toilet vervangen

Ik wil een sanibroyeur toilet vervangen. indien mogelijk door een regulier toilet. anders door een nieuwe sanibroyeur. Paats: in de badkamer, op tweede etage - met best complex leidingwerk.
donderdag 2 juli 2020

Keuken plaatsen en badkamer laten installeren in nieuwbouwwoning

voor nieuwbouwhuis zoek ik iemand die keuken kan plaatsen en aansluiten. Ook de badkamer moet nog geïnstalleerd worden
donderdag 2 juli 2020

Wcpot vervangen

Ik wil graag een nieuwe toiletpot. Het duoblok is gebroken. Heeft onder uitlaat. Dit blok moet vervangen worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 2 juli 2020

Toilet verbouwen

Ik wil de toilet verbouwen. Ongeveer 1 bij 1 m2. Graag incl slopen van oude materialen, fontein, pot, tegels. En plaatsen nieuwe tegels, wandtoilet en fontein. Graag offerte arbeidskosten excl materialen. Alle elementen komen weer op de zelfde plek terecht.
woensdag 1 juli 2020

Plaatsen douchedeur in badkamer

Plaatsen glazen douchedeur in nis. Ong. 70cm breed bij 200cm hoog.
woensdag 1 juli 2020

Douchecabine monteren op badkamervloer

Ik heb bij de Praxis de douchecabine "AquaVive schuifdeuren douchecabine Sicilië hoekinstap chroom 90 cm" gekocht en wil deze graag gemonteerd hebben. Op de badkamervloer, dus zonder douchebak. Gaten in de muren etc moeten nog geboord worden.
woensdag 1 juli 2020

Badkamer slopen, afvoeren en vernieuwen

Huidige badkamer (1e verdieping) heeft origineel nog een granieten vloer met daarop tegelvloer en wandtegels in cement. Badkamer is door vorige eigenaar 20 cm vergroot (ten koste van de hal) over een lengte van circa 1,75 meter (inclusief de deur) voor het kunnen plaatsen van een bad. Muurtje is dus verplaatst, maar dit is ondeugdelijk gedaan. Wij willen nu de complete badkamer inclusief granieten vloer en verplaatst wandje compleet laten slopen en afvoeren. Alles nieuw opbouwen, en betegelen. De draai-richting (naar binnen) van badkamerdeur willen we ook veranderen. Huidig deurkozijn omdraaien en aanpassen of kozijn vernieuwen. In de nieuwe badkamer willen we een inloopdouche (op plek van het huidige bad) en wastafelmeubel. Zie tekening. Verdere afmetingen Badkamer zijn: 2,75 meter lang x 1,37 meter breed bij het bad en 1,15 meter breed bij de wastafel. Plafond is verlaagd, is nu 2,30 meter hoog en moet ook vernieuwd worden. We willen graag zelf de tegels, douchewand, badmeubel, etc. kopen maar wel in overleg met de vakman.
woensdag 1 juli 2020

Badkamer verbouwen

Mijn badkamer (1,5 x 1,8 meter) bestaat momenteel uit een douche en toilet, beide verouderd. Het toilet wil ik verplaatst naar een andere ruimte dus de riolering moet worden verplaatst (kruipruimte aanwezig) verder wil ik in de badkamer een badkuip en mooie wastafel. De badkuip wil ik aan de achterwand (zie foto).
woensdag 1 juli 2020

Doucecabine plaatsen

Ik wi graag een douchecabine van 80bij80 op de tegelvloer geplaatst hebben, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 30 juni 2020

Monteren douchewand met draaideur

Plaatsen douchewand met glazen draaideur tussen 2 wanden, afmeting 215x88cm,
dinsdag 30 juni 2020

Sanitair plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons volgende klussen wil doen: 2 douchedeuren ophangen, 2 badkamermeubels ophangen met wastafels en kranen, 2 spiegels en een badkraan aansluiten. Gaat puur om installatie en ophangen.

Partners

Partners van Casius