Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in uw regio.

23240 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers verbouwen in een hotel, badkamers in hotel verbouwen, sanitaire ruimtes aanleggen in oude molen, renovatie van badkamers en toilet, toilet en badkamers laten installeren, badkamer verbouwen en vloerverwarming aanleggen, badkamer en toilet laten verbouwen, badkamer en toilet verbouwen, wastafel installeren, badkamer renoveren en/of verplaatsen, slaapkamer ombouwen tot badkamer, badkamer en toiletruimte geheel renoveren, badkamer vernieuwen, complete badkamer renoveren, compleet geïnstalleerde nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

zaterdag 24 juni 2017

Badkamervloer tegelen

De voegen van mijn huidige badkamervloer zijn niet goed. Hierdoor verschuiven de tegels en komt er water onder. De klus bestaat uit de oude vloer eruit halen en nieuwe tegels erin zetten. De vloer is ongeveer 6m2
vrijdag 23 juni 2017

Bad verwijderen en inloopdouche maken

Bab zit in hoek (niet bij raam) wil het eruit eb daarvoor in plaats inloopdouche zonder douchebak. Sproeier zal verhangen moeten worden. Tegels zorg ik zelf voor. Graag advies over plaatsen muur of glazen wand
vrijdag 23 juni 2017

Badkamer afmonteren en stukje tegelen

Wij willen onze badkamer af laten maken. Er rest een stukje tegelwerk voor de binnenkant van de douche wanden en een klein stukje aan de buiten wand van het douch gedeelte. Te plaatsen en afmonteren sanitair zijn: - Douche schuif wand - Hang wc - Radiator aan wand - Wastafel + Spiegel (met licht) Wij horen graag of er iemand op korte termijn beschikbaar is voor deze klus. Voor meer details kan er langs gekomen worden of telefonisch contact opgenomen worden. Met vriendelijke groet,
vrijdag 23 juni 2017

Toilet renoveren

Toilet 117x90cm. Tegelen en nieuw toilet plaatsen
vrijdag 23 juni 2017

Badmeubel plaatsen

Kosten plaatsing badmeubel Graag telefonisch contact opnemen.
vrijdag 23 juni 2017

Tegels verwijderen, sleuven maken en eventueel leidingen leggen

Wij willen graag de badkamer veranderen en daarvoor moeten de tegels van de wanden en vloeren af (vorige bewoner heeft zelf vreselijk slecht werk geleverd). Daarnaast moeten er ook nieuwe sleuven gemaakt worden in de wand voor nieuw leidingwerk van de kraan en/of kranen en de radiator en op de vloer voor een drain voor de douche (badkamervloer ligt ongeveer 5 cm hoger dan de overloop). Het betreft een kleine badkamer met een muur oppervlak van totaal rond de 17 m2 en de vloer rond de 3 m2.
donderdag 22 juni 2017

Badkamer vernieuwen

Goede middag, Ik wil graag de badkamer vernieuwen het is een kleine ruimte ongeveer 2 x 2 meter er moet een inloopdouche en een meubel met spiegel en wasbak inkomen. Er staat nu een bad en een douchebak met wand. Oude tegels eruit nieuwe erin. Oude tegels kunnen eventueel zelf verwijderd worden. Er staat een afvoercontainer voor het huis.
donderdag 22 juni 2017

Plaatsing van een douchecabine

Er moet een douchewand bevestigd worden in de badkamer. Wij hebben een inloopdouche en wij willen er graag een glaswand voor hebben. Er staat op het moment nog geen wand. Hij moet 1.20 meter hoog bij 2.10 meter breed worden. Hij is besteld bij de Praxis en hij wordt nog geleverd.
donderdag 22 juni 2017

Badkamer in het nieuwbouwhuis maken

De spullen kopen we zelf. Geen renovatie nodig want het is een nieuwbouwwoning. - Een badkamer van circa 6.50 m2. Er komt een bad, douche, grote wastafel met 2 kranen, hangend toilet, en een 0.90 x 2 meter muurtje. Alles betegelen, wanden tot het plafond. - Een kleine badkamer 3 m2. Er komt een douche, kleine wastafel, hangend toilet. Alles betegelen. - Een toiletruimte 2 m2. Er komt een hangend toilet een en wastafel. Alles betegelen. De wanden van het toilet zijn 2.90 meter hoog. De rest is 2.60 meter hoog. Cementdekvloer met sparing voor de afvoer. De wanden zijn behangklaar. Alle sanitair en tegels zijn besteld bij SaniDirect. Uitvoering in augustus.
donderdag 22 juni 2017

Badkamer in de nieuwbouwwoning maken

De spullen kopen we zelf. Geen renovatie nodig want het is een nieuwbouw. - Een badkamer van ca 6,5 m2. Er komt een bad,douche,grote wastafel met 2 kranen,hangend toilet, en een 0,9m*2m muurtje. Alles betegelen. - een kleine badkamer 3m2. Er komt een douche, ,kleine wastafel ,hangend toilet. Alles betegelen. - een toilet kamer 2m2. Er komt een hangend toilet een en wastafel. Alles betegelen.
donderdag 22 juni 2017

Lekkage verhelpen en douchecabine vervangen

We willen de douchecabine vervangen door een inloopdouche. Verder is onderzoek nodig naar mogelijke lekkage tussen het plafond veroorzaakt door huidige cabine en bijbehorende leidingen. Aanhelen van vloertegels en afvoeren van oude cabine. De douchecabine is nu ongeveer 1 meter bij 1,50 meter. De douchecabine is nu rond. Graag wil ik ook dat er van de handvaten worden bevestigd omdat wij best oud beginnen te worden. Een antisliplaag is niet nodig want die hebben we al.
donderdag 22 juni 2017

Douchecabine laten installeren

Ik heb een douchecabine gekocht, maar zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om het te laten installeren.
donderdag 22 juni 2017

Inbouw WC's vervangen

De inbouw WC beneden en in de badkamer zijn aan vervanging toe. Dat betekent het eruit slopen van bestaande WC, nieuwe inbouw WC plaatsen en weer dicht metselen en tegelen. Tegels en inbouw WC in overleg.
donderdag 22 juni 2017

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.
woensdag 21 juni 2017

Saniscape Intense douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen. Bijvoorbeeld de "Saniscape Intense zijwand chroom 190 x 80 cm". Dat is een glazen douchewand met deur. Het is een douchewand zonder bak onderaan. Hoeveel kost het om dit te laten plaatsen? Graag een offerte voor alleen monteren en eentje met monteren en aanleveren.
woensdag 21 juni 2017

Badkamerverbouwing: inloopdouche maken

Het appartement dat we op het oog hebben is vrij recent gerenoveerd. Echter, de badkamer willen we aanpassen. Bidet en baddouche bak verwijderen daarvoor een inloopdouche maken. Tegels zullen waarschijnlijk nog te bestellen zijn.
woensdag 21 juni 2017

Douchecabine plaatsen

Onze badkamer is helemaal af. Wij hebben een douchecabine gekocht en willen deze graag laten plaatsen/ monteren. Het gaat puur om 2 glazen wanden vanwaar 1 de deur is. De wanden worden op de tegels geplaatst.
woensdag 21 juni 2017

Badkamer renovatie

De badkamer is ongeveer 8 m2. 2.47 meter hoog en heeft 2 ramen. Verwijderen: tegels, douche, 2 wastafels, 2 spiegels, 2 lampen boven wastafels, 1 wc en 1 bad, deze moet teruggeplaatst worden op een iets andere locatie, maar wel aan dezelfde kant. Plaatsen: 1 muurtje van ongeveer 200 x 60 cm, toilet met toilet douche, 2 wastafels met kasten, twee spiegelkasten met verlichting en twee kranen, bad met kraan, douche met doucheregenkraan en handkraan en een wc met toiletdouche. Het muurtje dienen betegeld te worden de vloer wordt betegelde en de wanden of tegelwerk of stuuk werk, zoals Beton Ciré. Leidingwerk verplaatsen van radiator over de lengte van de vloer en oude radiator verwijderen en afvoeren en nieuwe radiator plaatsen.
woensdag 21 juni 2017

Inbouwtoilet realiseren

Met alles erop en eraan. De oude pot moet eruit gehaald worden en afgevoerd. Het tegelen hoeft niet, er mag wel zo'n plaat op met tegelwerk (bij de Praxis te koop) Ongeveer een meter breed achter de wc.
woensdag 21 juni 2017

Toiletpot met muuruitgang vervangen

De toiletpot moet vervangen worden. Er staat nu een wc die verwijderd en afgevoerd mag worden. Er is al een nieuwe wc aangeschaft: een staand toilet met achteruitgang naar de muur. Als het kan eventueel ook een badkamer scherm vervangen voor een badkuip. Het oude scherm moet verwijdert worden en het nieuwe scherm moet geplaatst worden. Het is een driedelig scherm van glas. Deze is ook al aangeschaft.
woensdag 21 juni 2017

Douchewand in hoekopstelling vervangen

Oude douchewand demonteren en nieuwe douche hoekwand plaatsen. Afmetingen zijn 90 x 90 cm.
woensdag 21 juni 2017

Badkamer installatie

Wij zijn op zoek naar iemand die onze badkamer kan installeren. De badkamermeubelen hebben we al (wc, douche, wasbak, droger, wasmachine, tegels). De ruimte zelf is op dit moment nog geen badkamer, er is wel al een afvoer voor de wasmachine en droger, en er is een wastafel. Ik heb een tekening, maar deze kan ik niet toevoegen aan de offerte aanvraag. Ik hoor graag naar welk e-mailadres ik deze tekening kan sturen. . Graag ontvang ik van u een offerte en een tijdsinschatting.
woensdag 21 juni 2017

Toiletruimte renoveren

Een zwevende wc plaatsen. Het muurtje waar nu een staande pot is, is 81 cm breed. Waar ik het toilet wil hebben, is een muurtje van 84 cm. Mogelijk kan het spoelsysteem in de meterkast erachter geplaatst worden? De leidingen moeten dus wel verlegd worden. En ik wil wc fontein laten plaatsen. Die is nu niet aanwezig maar wij weten ongeveer waar liggen waterleidingen. Wat is de prijs ongeveer exclusief wc en fonteintje? Met vriendelijke groet.
woensdag 21 juni 2017

Douchecabine vervangen

Ik wil bij Praxis een douchecabine met hoek instap kopen en ik wil hem graag laten plaatsen. De douchecabine moet direct op de vloer worden geplaatst en is 90 x 90 cm. Tevens graag de oude cabine verwijderen. Wanden en vloer zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 21 juni 2017

Vervangen van de toiletpot

Staand duoblok toilet vervangen, het is de bedoeling dat de nieuwe pot wat hoger is dan de huidige. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 21 juni 2017

Wastafel ophangen

Wastafel ophangen. Soort wastafel in overleg met de vakman aan te schaffen. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.
woensdag 21 juni 2017

Storing in de stoomcabine verhelpen

We hebben een storing in onze Hafro Tempo hoek stoom/douchecabine. Als we de stoomfunctie aanzetten klinkt een hoge piep en verschijnt 3 ALARM op het schermpje. Verder gebeurt er niets. De montagehandleiding is in ons bezit. Kunt u ons helpen en een offerte uitbrengen.
woensdag 21 juni 2017

Plaatsen van een nieuw toilet

We hebben een laag toilet en een kleine wc-ruimte. We willen ons lage toilet laten vervangen door een seniorentoilet. Graag een offerte voor het laten weghalen van ons oude toilet, aanschaffen en laten plaatsen van een seniorentoilet. Het toilet is ongeveer 80 centimeter bij 1 meter.
dinsdag 20 juni 2017

Toiletruimte vernieuwen

Plaatsen van nieuw fonteintje, duo blok en betegelen van vloer en achterwand over de bestaande tegels heen
dinsdag 20 juni 2017

Waterdruk verhogen voor douche en bad

De waterdruk is bij ons bad en douche te laag (2e verdieping). Op de 1e verdieping vind ik deze eigenlijk ook te laag. Verder is het water niet zo snel warm.
dinsdag 20 juni 2017

Douchewand vervangen

Ik wil een douchewand laten plaatsen in onze badkamer. De douchewand heb ik al gekocht. De oude douchewand moet eerst gedemonteerd worden.
dinsdag 20 juni 2017

Badkamer draagmuur verplaatsen en verbouwen

Badkamer is nu circa 1.70 x 2.00 meter moet worden circa 1.7 x 2.80 meter. Werkzaamheden worden: Al het sanitair en tegels eruit. (Draag)muur naar achter plaatsen. Daarna een draagbalk plaatsen ter ondersteuning. Een klein muurtje tussen douche en bad plaatsen. Leidingwerk verleggen want alleen het toilet blijft op dezelfde plek. Nieuwe tegels en sanitair erin. Tegels op de wanden tot aan het plafond. Het plafond stuken en witten. Uitvoering in het najaar.
dinsdag 20 juni 2017

Vloer en wandtegels laten zetten

Badkamer meubels plaatsen/ vervangen en toilet beneden betegelen, wanden.
dinsdag 20 juni 2017

Toilet verplaatsen

Wc moet van plaats veranderen, dus niuwe aansluiting en afvoer. Graag een richtprijs
dinsdag 20 juni 2017

Douchecabine in de badkamer plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten installeren in mijn badkamer. Graag zou ik willen weten hoeveel dat kost? Ook zou ik graag willen weten hoeveel een complete badkamer makeover kost inclusief oude tegels en spullen verwijderen en nieuwe tegels, badkuip, douchecabine en wastafel plaatsen. Ik hoor graag van u.
dinsdag 20 juni 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten installeren in mijn badkamer. Graag zou ik willen weten hoeveel dat kost? Ook zou ik graag willen weten hoeveel een complete badkamer renoveren kost inclusief oude tegels en spullen verwijderen en nieuwe tegels, badkuip, douchecabine en wastafel plaatsen. Badkamer is 1,62 x 2.32 m.
maandag 19 juni 2017

Badkamer en toilet laten verbouwen

Ik wil de badkamer en het toilet laten verbouwen. Ik wil een douche, toilet en bad meubel. De vloer graag voorzien van een variant op tegels, zodat dit naadloos is. Indien mogelijk dit ook met de muren zo doen. Als dit niet mogelijk is dan graag zo groot mogelijke tegels. Het plafond voorzien van een anti-schimmel plafond, wat vlak is. Ik wil graag offertes voor de volgende varianten. 1. Gescheiden ruimtes zoals nu het geval. 2. De ruimtes samenvoegen en een bad met douche functionaliteit. Badkamer: 186 cm bij 118 cm bij 255 cm (hoogte) Toilet: 85 cm bij 110 cm bij 255 cm (hoogte)
maandag 19 juni 2017

Renovatie van de badkamer

Renoveren gedateerde badkamer. Badkamer is 1.95 x 1.95 meter. Er ligt een granieten vloer in. Deze moet geëgaliseerd worden en erover heen betegeld worden. Oude tegels moeten van de muur af en deze moeten ook opnieuw betegeld worden. Oude wastafel eruit. Nieuwe radiator aansluiten. Douchewanden plaatsen, douchekraan plaatsen, badkamermeubels plaatsen (wastafel en kast), leidingen van douche en verwarming moeten in de muur gelegd worden. Ik heb materialen behalve lijm en dergelijke. Startdatum: 25 juli 2017 (op korte termijn dus).
maandag 19 juni 2017

Staande toiletpot vervangen

Er moet een nieuwe pot worden geplaatst er is aan de achterkant een stuk uitgevallen.
maandag 19 juni 2017

Badkamer en toilet verbouwen

Het betreft een voormalige huurwoning badkamer 2,11 bij 1,60 en toilet 0,90 bij 0,87 meter. Het gaat om het tegelen van vloer en muren en 2 apart te plaatsen afscheiding muurtjes en nog wat andere kleine dingetjes in de badkamer. Eind juli / begin augustus krijgen wij de sleutel.
maandag 19 juni 2017

Complete badkamer plaatsen

Voor mijn nieuwbouw woning in Zaandam (oplevering week 30) ben ik opzoek naar een vakman die deze wilt komen plaatsen. Het sanitair en een gedeelte van de tegels zijn reeds besteld. De radiator, krijg ik van de aannemer, eventueel moet deze verplaatst worden. Verder is er al een WTW afvoergoot aanwezig. Ik wil graag op 2 wanden mozaïek tegels (matjes 30 x 30) met een rechte lijn, ik vindt het belangrijk dat dit strak gebeurd. Ik wil eventueel graag ook een verlaagd plafond met spots. In overleg ook graag de mogelijkheden voor vloerverwarming bespreken. Ik kan helaas nog geen exacte datum afspreken i.v.m. oplevering, maar zodra ik de sleutel heb, kan er geklust worden. In de bijlage tekening en 3d ontwerp, hier is bij de douche ruimte een nis ingebouwd,daarom is er een extra wand voor getekend, mocht dit niet mogelijk zijn, zonder plaatsen van een wand, komt deze te vervallen. Week 30 krijg ik de sleutel van het huis.
maandag 19 juni 2017

Douchedeur monteren

Ik wil wil graag een douchedeur plaatsen in de douche ik had graag geweten hoeveel dat kost. De douchedeur is 2 meter bij 90 centimeter. Deze deur moet ik nog aanschaffen. De deur bestaat uit veiligheidsglas.
maandag 19 juni 2017

Kleine badkamer renoveren

12 m2 tegelen 6 m2 stucen Aanleggen ventilatiekanaal Monteren glazen douchewand Monteren doucheglijstangset met kraan Monteren wasmeubel
maandag 19 juni 2017

Badmeubel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een badmeubel van 1.60 m breed inclusief het aansluiten 2 kranen en afvoer aansluiten en plaatsen van toiletkastjes boven dit meubel. Afhankelijk van de prijs willen we ook een hangend toilet plaatsen. Kopen wij deze zelf of kunnen jullie deze ook leveren. Wij hebben nog 3 passende tegels van 30/60 redden wij dat. E.e.a. zou geplaatst kunnen worden laatste week van juli. Hoor graag van u.
maandag 19 juni 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. Daarbij moet er een deur verplaatst worden, een boiler vervangen en daarnaast een compleet nieuwe inrichting ingebouwd worden. Slopen kunnen we zelf.
maandag 19 juni 2017

Klussen in de badkamer

Klussen in de badkamer: - De bestaande douchecabine verwijderen/afvoeren; - Een nieuwe douchecabine hoek instap 90 x 90 cm plaatsen; - Een thermostaatkraan vervangen; - De bestaande wastafel verwijderen/afvoeren; - Een wastafel tot 80 cm breed met lade + de mengkraan + de spiegelkast plaatsen/aansluiten. De nieuwe materialen heb ik nog niet aangeschaft. Kunt u een inschatting van de kosten geven?
maandag 19 juni 2017

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Naar aanleiding van lekkage met spoed gezocht een bedrijf dat onze badkamer opnieuw wil voegen en kitten. Zolang er niet gevoegd en gekit is kan er niet verder worden gewerkt aan herstel van de schade. Tussenliggende badkamer, muren nat - behang laat los. Ook over de vloeren.
maandag 19 juni 2017

Badkamersanitair installeren

Ik heb een bidet en toilet hangend gekocht deze moeten worden aangesloten en geïnstalleerd. Af- en aanvoeren aanwezig. Van merk Grohe.
maandag 19 juni 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer van 240 x 205 cm laten verbouwen. Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik wil. Misschien een bad of gewoon een walk-in douche. Daarvoor moet de vloer worden opgehoogd. Tegels van de wanden en vloer vernieuwen. Het toilet moet worden verplaatst en ik wil een nieuwe wastafel met kast, spiegelkast en kolomkast. Nieuwe tegels zijn aanwezig. Op de wanden tot halverwege de hoogte de tegels zetten. De radiator hergebruiken. Vooraf de badkamer slopen is optioneel. Kunt u langs komen om de mogelijkheden te bespreken? Uitvoering in september of oktober.
maandag 19 juni 2017

Badkamer verbouwen

De badkamer moet gedeeltelijk vernieuwd worden. De tegeltjes beginnen los te laten en het plafond moet goed geverfd worden. Misschien moet er ook nog naar de afzuiging worden gekeken. Het bad wat er in staat zou ik willen behouden want is nog prima. Maar de kastjes kunnen ook vernieuwd worden. Er is nog geen plan voor dit alles qua inrichting, ik ben voor nu vooral benieuwd naar mensen die dit in de zomer periode ruimte voor hebben en wat de inschatting is dat het zou gaan kosten. De badkamer is niet heel groot, 1,60 bij 1,70 ongeveer. Ook toilet en wasbakje aanwezig. Wasbak mag ook vervangen worden.

Partners

Partners van Casius