Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Amsterdam

Badkamer - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Amsterdam?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

donderdag 15 april 2021

Douchewand plaatsen in nis van 120 cm

Goedendag ik wil een douche schuifdeur laten plaatsen in de badkamer in een nis van 120cm. Graag een deur van glas. Of dit met schuif of draai mechanisme moet werken laat ik graag aan de specialist over.


Badkamer en toilet
maandag 12 april 2021

Keuken en Badkamer renovatie

Ik zoek een professionele aannemer voor een renovatie van mijn appartement in Amsterdam. Nieuwe keuken is al uitgezocht, en badkamer maar ik heb een aannemer nodig die alles eruit sloopt, en de leiding en afvoer verlegd volgens technische tekening. Teven stucen en klaar maken voor de installatie van de keuken en badkamer.


Badkamer en toilet
vrijdag 02 april 2021

Volledige badkamer en wc renovatie

Ik wil de badkamer laten verbouwen, de afmetingen zijn 1.72 bij 3.42. De volledige oude badkamer moet eruit worden gehaald en de indeling zal moeten worden aangepast. Er moet een bad, inloopdouche, verwarming en meubel komen. De leidingen zouden moeten worden aangepast. De wc is 80 bij 1.72 en zal eruit moeten worden gehaald en dan een nieuwe wc pot met fontein erin. De meubels schaf ik via saniweb aan. Er moeten tegels worden verwijderd en afgevoerd. De nieuwe tegels kan ik zelf regelen, dit kan in overleg.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen