Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Tilburg

Badkamer - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Tilburg?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

woensdag 06 januari 2021

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer vernieuwen. Sloopwerk doen wij zelf voor zover mogelijk. Er moet betegeld worden, een nieuwe wc geplaatst worden, het bad moet worden verwijderd en hier komt een douche voor terug. We weten nog niet zeker of we de douche op dezelfde plek terug willen hebben, we bespreken graag de mogelijkheden. Wellicht willen we de meubels aanschaffen via de specialist, dit bespreken we ook graag. De badkamer is circa 2 x 3 m (schatting)


Badkamer en toilet
dinsdag 05 januari 2021

Quooker kraan installeren

Ik wil in mijn bestaande keuken (met bestaand gat van de kraan) met normale kraan graag een quooker kraan laten installeren (quooker fusion met pro3 boiler). Ik zou graag een prijsopgave van jullie willen ontvangen.


Badkamer en toilet
vrijdag 25 december 2020

Verbouwen badkamer

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. Alles eruit en nieuwe dingen erin. Alles slopen ga ik zelf doen. Alles tegelen (door de vakman), zowel de vloer als de wanden. De badkamer is ongeveer 2.60 bij 2.8 meter. Meubilair ga ik zelf aanschaffen. Deze laten plaatsen door de vakman.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen