Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Tilburg

Badkamer - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Tilburg?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

vrijdag 02 april 2021

Badkamer verbouwing

We willen van een slaapkamer een badkamer laten maken. De ruimte is ongeveer 8 m². Het aanschaffen van de meubels graag in overleg met de vakman. Er zit al een toilet in. De betonvloer en wanden wil ik laten betegelen. Deze tegels regelen wij zelf. Er moet leidingwerk omgelegd. ik wil een badkamer met inloop douch, toilet en wasbak.


Badkamer en toilet
zondag 28 maart 2021

Badkamer renovatie

Ik wil mijn kleine badkamer van 6 m2 laten renoveren. Het huidige tegelwerk wil ik laten verwijderen, en ik wil minimaal leiding werk, nieuw sanitair laten plaatsen en het opnieuw laten betegelen


Badkamer en toilet
woensdag 24 maart 2021

Plaatsen douchedeur

Ik wil de douchedeur in onze badkamer laten plaatsen. Afmeting is 200 x 100 en deur moet geplaatst worden tussen 2 muren.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen