Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Apeldoorn

Badkamer - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Apeldoorn?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Apeldoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Apeldoorn

donderdag 28 januari 2021

Nieuw badkamer plafond plaatsen

Ik wil een 6,5 m² badkamerplafond plaatsen inclusief raster, gestuct, wit (vochtbestendig). Bij de badkamer hoeft geen isolatie 31,5 m² woonkamer plafond gestucte gisplaten wit laten plaatsen, raster aanwezig, hier wel isolatie.


Badkamer en toilet
zaterdag 09 januari 2021

Badkamer betegelen

Wij zijn op zoek naar een professionele tegelzetter die op zeer korte termijn onze badkamer kan komen betegelen. Tegels zijn aanwezig. Graag vooraf bezoek om klus te bekijken en in te schatten + offerte. Bij tevredenheid eventueel later ook klus voor toilet en achterwand keuken.


Badkamer en toilet
maandag 04 januari 2021

Renovatie badkamer

Het gaat om een kleine badkamer met de maten 2.53 x 1.56 meter. Graag laat ik het opnieuw betegelen (vloer en wanden) en laat ik een nieuwe douchedeur plaatsen. Ook wil ik het plafond laten renoveren.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen