Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Hoofddorp

Badkamer - Hoofddorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Hoofddorp?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Zwaanshoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Hoofddorp aanvragen

Recente aanvragen uit Hoofddorp

woensdag 17 maart 2021

Quooker combi installeren

We willen de oude kraan eruit hebben en de quooker combi van 7 liter ervoor in de plaats geplaatst hebben. Ik bestel de quooker zelf. Onder de gootsteen zit een boiler.


Badkamer en toilet
donderdag 11 maart 2021

Badkamer plaatsen

Installatie badkamer compleet, wij zorgen voor de sanitair en de tegels. Ik heb Erhard Gaal de offerte met de aanzichten al gestuurd. dus hij gaat daar al langs om installatie offerte te maken.


Badkamer en toilet
donderdag 11 maart 2021

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Nieuwe WC pot en kraan bij het bad moet ook vervangen worden en misschien de leidingen. Misschien willen wij oude meubels hergebruiken, maar dit nog in overleg met de specialist. De meubels willen wij via de vakman aanschaffen. Er moeten tegels worden verwijderd en afgevoerd. Er moeten nieuwe tegels worden gelegd. Het aanschaffen van deze tegels willen wij graag in overleg met de vakman. In principe is de indeling goed, dus hoeven de meubels niet op andere plekken komen te staan, maar eventueel de leidingen vernieuwen i.v.m. oude leidingen. De badkamer is ongeveer 4.92 lang en 1.79 breed. Omdat ook helaas de keuken in de nabij toekomst aan vervanging of renovatie toe is willen we kijken of we de badkamer kunnen renoveren of dat het beter is om deze volledig de verbouwen zodat we rekening kunnen houden met ons budget. Het houten keukenblad is gaan rotten dus deze moet worden vervangen. Wij staan open om onze keuken te laten oppimpen in overleg met de specialist.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen